Antibiotice naturale

Dacă câinele dvs. a dezvoltat o infecție și l-ați dus la veterinar, probabil că va fi prescris un antibiotic specific bolii și în special potrivit pentru câine.

Dar ați auzit vreodată de antibiotice naturale ca o alternativă la cele convenționale?

Cu siguranță, după ce ați citit acest articol, ideea dvs. despre consumul de antibiotice tradiționale comune ar putea schimba.

Nu există nicio îndoială că una dintre cele mai mari progrese în medicina umană a fost descoperirea penicilinei și a antibioticelor.

Înainte de atunci, o simplă vătămare sau chiar o boală trivială ar putea provoca moartea.

Din păcate, utilizarea excesivă a acestor medicamente antibiotice ar putea avea mai devreme sau mai târziu un cost foarte mare pentru sănătatea câinilor noștri.

Deci, ce antibiotice naturale putem folosi atunci când se confruntă cu aceste situații?

Continuă să citești când ne aruncăm adânc.

Antibiotice naturale labrador retriever

Care sunt cele mai bune antibiotice naturale pentru câini?

Printre cele mai bune antibiotice naturale pentru câini, am găsit următoarele:

Uleiuri esentiale

Uleiuri esentiale sunt mari antibiotice naturale pentru câini pentru a lupta împotriva bacteriilor și pentru a ajuta la problemele comportamentale precum anxietatea.

Utilizați întotdeauna uleiuri esențiale pure, asigurându-vă că nu există aditivi. Uleiurile esențiale au nevoie de un ulei purtător ca ulei de cocos și nu trebuie aplicat direct pe piele.

Ca și în cazul celor mai multe remedii naturale, utilizați numai cantitatea recomandată pentru a preveni orice efecte secundare negative sau deteriorări.

Uleiurile esențiale sunt o versiune puternică și concentrată de plante și plante; O singură picătură merge mult.

Nu trebuie să utilizați anumite uleiuri și ierburi esențiale pe pisici și câini, așa că întotdeauna faceți mai întâi cercetarea. Ele pot fi folosite Tratați infecțiile urechilor și pot fi utilizate împreună cu antibioticele convenționale pentru a reduce Earache.

Calendula și Sf. Uleiul de wort John`s poate fi folosit direct în ureche.

Unele uleiuri esențiale au, de asemenea, proprietăți antifungice excelente și pot trata infecțiile de drojdie ale pielii și urechilor, cum ar fi lavanda și uleiul de oregano.

Uleiul de lavandă este, de asemenea, excelent pentru prevenirea puricilor și căpușelor, care transmit boala Lyme.

Argint coloidal

Argintul coloidal consolidează sistem imunitar și, aparent, are capacitatea de a pătrunde chiar și la nivelul celular și de a distruge agenții patogeni, cum ar fi bacterii, paraziți, viruși și ciuperci.

Puteți aplica acest antibiotic natural poate fie oral sau cutanat.

Oregano Oil

Un antibacterian tradițional al cărui fenol poate fi foarte eficient în eliminarea microbilor și a bacteriilor. Este, de asemenea, antivirală și antiparazitare.

Antibiotice naturale pentru Calendula pentru câini

Plante cu proprietăți antibacteriene puternice pe care le putem folosi pe animalele de companie

Calendula (Calendula officinalis)

Calendula sa dovedit a avea proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice. În mod local, este foarte eficient în dezinfectarea și vindecarea rănilor.

Acționează ca un tonic general și stimulează ficatul și sistemul imunitar când este luat intern ca un ceai sau tinctură.

Yarrow (Achillea Millefolium)

Yarrow are proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii și antiseptice. Folosit extern, este un bun Războiul rănilor de toate felurile. Oprește sângerarea și infecțiile.

Luate intern, sprijină ficatul, ameliorează un stomac deranjat și ajută la digestia slabă. Este utilizat pe scară largă pentru a trata febrele, răcelile și simptomele asemănătoare gripei.

Turmeric (curcuma longa)

Această plantă puternică este antibacteriană, antiinflamatorie și un antioxidant puternic. Se poate utiliza topic (amestecat cu miere manuka - un alt antibiotic natural) pentru a opri Infecții cu pielea.

Luate intern, stimulează ficatul și este bun pentru problemele gastrointestinale, cum ar fi sindromul intestinului iritabil.

Echinacea

Este cunoscut pentru capacitatea sa de a echilibra sistem imunitar și, datorită proprietăților sale puternice anti-bacteriene și antiinflamatorii, este eficient împotriva tuturor tipurilor de infecții.

Extract de semințe de grapefruit

Este un antibiotic natural puternic, foarte util în diaree când ceva nesănătoasă a fost mâncată.

Ierburi culinare

De asemenea, puteți utiliza cu ușurință câteva ierburi din bucătăria dvs. ca antibiotice canine.

Ierburi ca cimbru, busuioc, piper, ghimbir și usturoi au proprietăți antibacteriene.

Propolisul

Este un excelent antibiotic natural și dezinfectant topic.

Propolisul lichid poate fi aplicat la arsuri, răni minore cum ar fi tăieturile și zgârieturile.

De asemenea, poate fi amestecat cu aloe vera gel dacă zonele afectate sunt mari.

Ovaz

Ar fi imposibil să enumeră beneficiile ovăzului într-un post fără a vă obosi personalul, astfel încât să mergem la ceea ce vă interesează acum: efectele benefice ale Ovăzilor pielea: Calmează mâncărimea; Calmează iritarea; Returnează elasticitatea pe piele; Lupta uscăciune; Ajută la pielea hipersensibilă.

Ulei de pește

Datorită conținutului ridicat al acizilor grași omega 3, acesta are, de asemenea, un efect pozitiv asupra metabolismului, alergiilor și proceselor inflamatorii, de exemplu, în contextul boli comune.

În acest sens, puteți folosi ulei de somon sălbatic sau ulei de ficat de cod.

MSM (metilsulfonilmetan)

Un mic miracol al naturii.

Se folosește în principal ca un antiinflamator și împotriva alergiilor, bolile autoimune, bolile tractului gastrointestinal (E.G., gastrită, IBD, inflamație a glandelor anale) Pielea.

Aplicabile în cazurile de durere datorată proceselor inflamatorii din articulații și tendoane și leishmanioza.

Oţet

Atât oțetul de cidru de mere, cât și oțetul de vin sunt campionii în lupta împotriva ciupercilor în animale de companie.

Oțetul este netoxic și are proprietăți diferite: ameliorează mâncărimea cauzată de ciuperci, restabilește pH-ul pielii, asigură straturile stralucitoare.

Căldura locală

Aceasta este o soluție simplă, dar general eficientă.

Aplicând o pătură electrică sau o sticlă de apă caldă pe zona afectată, căldura provoacă vasodilatația sanguină și, în consecință, reduce inflamația și durerea.

Usturoi

Usturoiul are activitate antimicrobiană cu spectru larg împotriva bacteriilor și ciupercilor.

În ciuda proprietăților sale medicinale minunate, usturoiul poate fi un remediu natural controversat pentru câini.

Usturoiul, șobolanii, ceapa, ceapă și praz sunt toate parte din aceeași familie alimentară care conține anumiți compuși care pot fi toxici pentru pisici și câini în cantități mari.

Când utilizați usturoi pentru a ucide bacteriile și pentru a lupta împotriva infecției la câini, ar trebui să utilizați doar usturoiul organic, proaspăt, brut în cantități mici.

Epsom Sare

Dacă câinele dvs. pare brusc limpede, el poate avea o entorsă sau o tulpină. Este timpul să încercați remedierea faimoasă a bunicii de a înmuia o sare Epsom.

Adăugați ½ ceasca de sare Epsom la o baie fierbinte și lăsați câinele să se înmoaie timp de cinci minute, de două ori pe zi.

Dacă câinele dvs. nu este de acord cu această metodă, puteți să înmuiați o cârpă în sarea Epsom și să o aplicați la nivel local cu apă caldă.

Veți vedea cât de curând câinele dvs. poate alerga și juca așa cum a făcut întotdeauna.

Dovleac

La animalele mai vechi, digestia poate fi un pic cam bruos. Dacă animalul dvs. de companie are a Problema constipației, Dați-i niște dovleac conserve sau prune cubulete pentru a-și îmbunătăți digestia.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este un antimicrobian topic și oral, împiedicând bacteriile, virușii și ciupercile.

De asemenea, ajută la vindecarea rănilor și poate fi luată pe plan intern pentru a ajuta la problemele gastrointestinale.

Uleiul de cocos este un ingredient sigur în cantitățile corecte și este una dintre cele mai cunoscute antibiotice naturale pentru câini, adesea folosită în șampoane și chiar și câinele tratează.

Când utilizați un ulei de nucă de cocos, utilizați o cantitate de dimensiuni de mazare pentru fiecare zece kilograme de greutate corporală, aplicându-l pe piele până la rădăcini.

Uleiul de cocos este un ulei purtător excelent pentru uleiurile esențiale atunci când este utilizat pe piele.

Oral, puteți utiliza 1/4 linguriță pentru fiecare 10 kilograme de greutate.

De asemenea, puteți utiliza ulei de cocos în urechea Pentru a ajuta la curățarea și a preveni infecțiile și acarienii.

Uleiul de cocos poate fi frecat sau periat pe gingii pentru a ajuta la prevenirea bolii parodontale.

Rețete de antibiotice naturale pentru câini pe care le puteți încerca

Calendula și Sf. Wort John`s poate fi folosit împreună pentru a lupta împotriva infecțiilor.

Potrivit întregului jurnal de câini, le puteți amesteca; O parte din Calendula și un hypericum de parte cu opt părți apă distilată și pulverizare pe infecții sau răni.

Argintul coloidal poate fi utilizat oral sau topic pentru a lupta împotriva infecției.

Acesta vine în formă lichidă și poate fi utilizat fără uleiuri de transport. Este lipsit de gust.

Utilizați câteva picături zilnice pentru a vă ajuta cu o ureche infectată sau topic într-o infecție utilizând o minge de bumbac.

Oțetul de cidru de mere poate ajuta la prevenirea infecțiilor tractului urinar la câini prin amestecarea soluției cu apă.

O linguriță de oțet de cidru de mere pentru un câine mic și o lingură pentru un câine mare, amestecat în castronul de apă.

O puteți folosi, de asemenea, pentru a curăța urechile unui câine.

Extractul de semințe de grapefruit poate ajuta la tratarea bacteriilor gram-negative. Potrivit Walking Walking, ar trebui să utilizați o picătură de extract de semințe de struguri pentru fiecare 10 kilograme de câine.

Zece picături de lichid pot fi adăugate la normal Șampon de câine și utilizate topic.

De asemenea, puteți utiliza miere de turmeric și manuka amestecate pentru a crea pastă de aur, pastă de aur și # 8221; Care este un antibiotic natural excelent și un tratament natural antiinflamator, antiviral și antifungic.

Puteți adăuga miere Manuka pentru proprietăți antibacteriene suplimentare și utilizați-l pe zonele infectate.

antibiotice naturale pentru câini

Întrebări frecvente despre antibioticele naturale pentru câini

Ar trebui să folosesc antibiotice convenționale sau antibiotice naturale pentru pneumonie la câini?

Pneumonia poate fi fatală dacă este lăsată netratată la câini.

Există câteva tipuri diferite de pneumonie bacteriene, inhalatoare și virale, în conformitate cu Petcarerx.

Antibioticele convenționale sunt recomandate pentru tratarea pneumoniei cauzate de o infecție bacteriană, deoarece poate provoca moartea de la suferința respiratorie care poate împiedica creierul să primească oxigen și sepsis.

VET-ul dvs. poate executa teste pentru a găsi bacteriile specifice care cauzează infecția și a alege un antibiotic personalizat.

În cazuri severe, este nevoie de spitalizare.

Acasă Remediu pentru tratamentul cu vierme de câine: Ar trebui să folosesc toate antibioticele de câine naturale?

Pecingine este o infecție fungică care afectează pielea câinilor. Poate afecta orice zonă, inclusiv urechea.

Puteți utiliza remedii naturale în stadiile incipiente ale unei infecții.

Dacă ring-ul nu răspunde la tratament, atunci ar trebui să se utilizeze antibioticele convenționale.

Când nu este tratat corespunzător, ringworm se poate răspândi în întregul corp și poate provoca disconfort.

Ringormul este tratat la domiciliu folosind oțetul de cidru de mere amestecat cu 50/50 de apă și pulverizat pe zonele infectate.

Infecția cu Staph în remedierea la domiciliu pentru câini

Infecțiile cu Staph sunt frecvente la câinii tineri și mai în vârstă, împreună cu cei cu sisteme imunitare mai mici.

Poate fi cauzată de infecții bacteriene sau fungice, de boli și de alergii, conform PETMD.

Antibioticele naturale pentru câini pot fi, de asemenea, folosite ca o ultimă speranță pentru infecțiile Staph care nu răspund la antibiotice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistente la meticilină (MRSA).

Remedii naturale topice care utilizează bacterii care luptă împotriva antibioticelor naturale cum ar fi uleiul de oregano sau miere de miere și sampon antiseptic pot ajuta la tratarea stafului, mai ales dacă acestea devin rezistente la antibiotice convenționale.

Staph infecții sunt, de obicei, infecții secundare și pot continua să se întoarcă dacă nu se găsește cauza specifică.

Este oregano sigur pentru câini?

Oregano ulei poate fi folosit ca antibiotic și antibiotic la câini pentru a trata infecțiile în cantități mici.

Uleiul de oregano este foarte diferit de frunze de oregano și condimente utilizate în gătit. Uleiul este concentrat.

Doar una sau două picături trebuie utilizate și diluate cu o linguriță de ulei de nucă de cocos.

Puteți utiliza oregano local sau pe cale orală pentru a trata infecția. Oregano, uscat sau proaspăt, poate provoca tulburări digestive la câini.

Proprietarii de câini au fost cunoscuți că folosesc uleiul de oregano pentru a trata infecțiile urechilor și acarieni.

antibiotice naturale pentru câini

Antibiotice naturale pentru câini: bun sau rău?

Antibioticele naturale pentru câini sunt excelente pentru infecții ușoare sau infecții care sunt prinse devreme.

Antibioticele convenționale pot provoca efecte secundare cum ar fi stupii, erupții cutanate, infecții de drojdie și un stomac deranjat.

Antibioticele naturale pentru câini pot fi folosite pentru a preveni infecția plăgilor și pot fi folosite pentru a curăța urechile.

Antibioticele convenționale pot ucide bacteriile bune din organism, ceea ce poate duce la infecții secundare.

Gânduri finale despre antibiotice naturale

Antibioticele naturale pentru câini pot trata infecțiile care au devenit rezistente la bacterii sau pentru câinii care sunt foarte sensibili la antibiotice.

Infecțiile virale care nu răspund la tratamentul cu antibiotice convenționale pot răspunde la antibioticele naturale.

Antibioticele naturale pentru câini au adesea proprietăți antifungice în plus față de proprietățile antibiotice.

Citiți următorul: 17 Remedii pe bază de plante pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antibiotice naturale