Șampon de câine diy: 3 rețete naturale

Plata pentru serviciile profesionale de îngrijire poate deveni scumpă. Dacă sunteți în căutarea de a economisi niște bani, vă puteți scălda cu ușurință câinele acasă. Poți chiar să faci DIY DOG şampon care este mai ieftin și mai sigur pentru animalul dvs. de companie decât produsele tradiționale, cumpărate de magazin.

Primul lucru pe care ar trebui să-l cunoașteți este că trebuie să utilizați șampon care este formulat în mod specific pentru câini. Unii proprietari cred că pot folosi același șampon pe care îl folosesc pe părul lor pentru a-și spăla câinele. din pacate, Șampon uman poate face rău pielii și hainei câinelui.

Cele mai multe șampoane de companie comerciale sunt pline de toxine și substanțe chimice care pot face mai mult deteriorarea câinelui decât orice altceva. Ei nu vor influența doar pielea și haina; Toxinele și substanțele chimice conținute în aceste produse îngrijite pot să legeze în corpul câinelui prin piele. Unele dintre aceste substanțe chimice au fost legat de boli cum ar fi cancerul!

Dacă doriți să vă asigurați că câinele dvs. este sănătos și fericit, este cel mai bine să învățați cum să vă faceți propriul șampon de câine DIY. Chiar și produsele comerciale care pretind că folosesc ingrediente "naturale" nu sunt la fel de sigure cum ați putea gândi. Adesea, aceste produse utilizează câteva extracte naturale și aceleași substanțe chimice și toxine ca celelalte branduri.

Aceste companii truc consumatorii în gândirea că cheltuiesc bani pe un produs sănătos și sigur, atunci când cumpără exact același tip de șampon pe care încearcă să le evite. Învățând cum să faci șamponul DIY Dog este singura modalitate de a fi 100% sigur despre ingredientele pe care le utilizați pentru a curăța și a hrăni pielea și haina animalului.

Șampon de câine DIY: 3 rețete naturale

Șamponul DIY DOG

Simplu de șampon de câine DIY

Aceasta este o rețetă ușoară care poate fi utilizată pe majoritatea câinilor. Dacă câinele dvs. se încadrează în spațiul # 8220; # 8221; Categoria pentru sănătatea pielii și a stratului, Acest șampon va fi o alegere bună. Dacă câinele dvs. are pielea uscată, mâncărime, oțetul din această rețetă poate fi un pic prea dur.

Pentru a face acest șampon de câine DIY simplu, combinați următoarele ingrediente într-o sticlă goală:

  • 2 cani de apă caldă
  • 1/4 cană de șampon pentru copii blând sau săpun non-toxic
  • 1/2 ceasca de cider alb sau de mere

Șampon de câine DIY pentru pielea uscată

Pielea mâncărime poate fi cauzată de o varietate de factori, iar unele dintre ele au fost cercetate pe scară largă în Studii științifice. Aceste studii arată că cea mai frecventă cauză a pielii mâncărime este uscarea. Pielea uscată ar putea fi legată de factorii de mediu, cum ar fi aerul rece de iarnă. De asemenea, se poate datora unei deficiențe nutritive.

Un șampon bun pentru pielea uscată va curăța pielea și va acoperi pentru a scăpa de orice alergeni sau iritanți. De asemenea, va hrăni pielea și va restabili echilibrul natural al pH-ului. Pielea sănătoasă încurajează producția de uleiuri naturale care hidratează haina și menține strălucitoare și sănătoasă.

Pentru a face acest șampon pentru pielea mâncărime, combinați următoarele ingrediente într-o sticlă goală:

  • 1 apă de apă
  • 1 cană de șampon bebeluș blând sau săpun netoxic
  • 1/3 cană glicerină
  • 2 lingurite. gel de aloe vera

DIY Sampon de câine de ovăz

Cele mai multe dintre produsele de peste-counter pe care le veți găsi pentru a trata pielea ITCHY conțin ovazul. Studiile au aratat că proprietățile din ovăz au un efect pozitiv asupra pielii mâncărime. Pentru a face acest șampon de ovăz de casă pentru câini, veți avea nevoie de:

  • 1 ceașcă de ovăz neplăcut
  • 1/2 cană de bicarbonat de sodiu
  • 1 apă caldă de 1

Mănâncă fulgiul de ovăz într-un procesor de alimente până când este o pulbere. Amestecați toate ingredientele împreună într-o sticlă goală și agitați bine înainte de fiecare utilizare.

Când aplicați aceste șampoane de casă la stratul de câine, asigurați-vă că le lucrați prin strat pe piele. Permiteți-le să stea cu cel puțin 5 minute înainte de clătire.

Citiți următorul: Cum de a scălda un câine 101 - un ghid pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Șampon de câine diy: 3 rețete naturale