Pot pune neosporina pe câinele meu pentru reduceri minore?

Este neosporină în condiții de siguranță pentru câini
Vet-fapte-check-box

Scăderea genunchiului și tăieturile mici sunt evenimente scăzute pentru majoritatea părinților. Spălați rana, palmă pe o neosorină, acoperiți-o cu un ajutor de bandă și trimiteți-l pe jos rănit pe calea lui.

Dar același scenariu poate da pauză părinților de companie. La urma urmei, mulți aparent benign lucruri sunt toxice pentru câini, inclusiv unele dintre cele mai frecvente medicamente de peste-contra pentru oameni.

in orice caz, Neosporina și produsele similare sunt, în general, recunoscute ca fiind sigure pentru utilizare cu câini.

Îți sugerăm încă că tu Contactați medicul veterinar înainte de a utiliza Neosporin (sau orice alt medicament) de pe câinele dvs.; Dar multe autorități canine sunt de acord că sunteți bine să mergeți când vine vorba de ao folosi pe tăieturile mici ale câinelui și alte răni.

Casute-cheie: Pot folosi Neosporin pe câinele meu?

  • Deși este întotdeauna înțelept să contactați veterinarul dvs. oricând, câinele dvs. devine rănit, majoritatea autorităților sunt de acord că este sigur și util să se aplice neosorinei (triple-antibiotice) la rănile minore ale câinelui.
  • În ciuda faptului că este în general recunoscut ca fiind sigur, ar trebui să faceți cât mai mult posibil pentru a împiedica lingerea medicamentului, cum ar fi acoperirea plăgii cu un bandaj sau potrivirea câinelui cu un guler electronic.
  • Dacă doriți, puteți achiziționa triple-antibiotice care sunt proiectate special pentru câini. Acestea au, de obicei, o compoziție foarte asemănătoare cu produsele umane, dar nu există nici un rău în utilizarea acestor produse.

Neosporinul este numele de marcă pentru un unguent popular, peste-the-counter. Scopul său principal este de a ajuta la uciderea bacteriilor care se ascund în rana animalului dvs. de companie, împiedicând astfel infecția și ajutând la accelerarea procesului de vindecare.

În formularea inițială, Neosporin are aceiași trei compuși antibiotici ca și alte câteva mărci și produse generice. Există diferențe minore între ingredientele inactive ale acestor produse, dar sunt în esență medicamente similare similare. În mod colectiv, ele sunt cunoscute în mod obișnuit ca triple-antibiotice.

Triple-antibioticele conțin în mod obișnuit trei agenți anti-bacterieni diferiți: Bacitracin Zinc, Neomicin sulfat și Polymyxin B sulfate.

in orice caz, Unele formulări pot conține medicamente suplimentare, cum ar fi clorhidrat de lidocaină sau pramoxină pentru ameliorarea durerii. Alții pot conține loțiuni sau parfumuri.

Lidocaina și alte medicamente de ucidere a durerii pot face medicamentul mai toxic decât formularea originală, în timp ce loțiuni și parfumuri pot face unguentul chiar mai irezistibil pentru puii tăi, exacerbând în continuare problema.

În consecință, ar trebui Încercați să utilizați triple-antibiotice triple, fără medicamente adăugate, dacă nu se recomandă altfel de către VET dvs.

Majoritatea autorităților sunt de acord că sunt triple-antibiotice nu toxic la câini în doze mici. De fapt, ambele Societatea umană a Statelor Unite si Colegiul Cornell de Medicină Veterinară Încurajați proprietarii de câini să păstreze un tub de unguent triplu-antibiotic în setul de prim ajutor al câinelui (deși recomandă doar să o utilizeze după consultarea unui veterinar).

in orice caz, alte autorități, cum ar fi Linia telefonică cu otravă PET, Indicați că triple-antibioticele Mai de fapt, să fie toxice pentru câini. Deși sunt ceva de performanță în această privință, Este încă înțelept să le contactați sau pe veterinarul dvs. dacă bănuiți că câinele dvs. a consumat o cantitate semnificativă de medicamente.

Pot da neosorină de câine

În ambele cazuri, cu atât mai multă neosorină mănâncă câinele, cu atât este mai probabil să se îmbolnăvească. Acest lucru este valabil mai ales pentru câinii mici, care nu au nevoie de a ingera o mare parte din medicamente ca câini mari pentru a obține o doză mai mare "."

Acest lucru tinde să fie adevărat pentru orice substanță toxică pentru canini - câinii mai mari pot scăpa de obicei cu ingerarea unor cantități mici de alimente toxice fără a suferi probleme serioase, în timp ce câinii mai mici pot ajunge cu ușurință consumând o doză periculoasă.

Unii veterinari subliniază, de asemenea, asta Neosporină și produse similare pot Reduceți rata la care rănile câinelui dvs. vindecă Dacă este utilizat într-o perioadă lungă de timp. În consecinţă, Mulți veterici instruiesc proprietarii să-și limiteze utilizarea la câteva zile.

Mulți veterici găsesc încă că beneficiile neosorinei și produselor similare depășesc riscurile.

Medicamentele anti-bacteriene din unguent vor ajuta la menținerea rănii să devină infectată și să o ajute să se vindece mai repede. Acest lucru nu este un beneficiu nesemnificativ, deoarece chiar și infecțiile minore pot duce la o boală gravă și sistemică.

În plus, Unguentele triple-antibiotice oferă o mică măsură de protecție pentru rană, prin protejarea de murdărie și resturi. Ele pot chiar să contribuie la menținerea muștelor și a altor insecte să viziteze rana și răspândirea bacteriilor sau paraziților.

Site-ul prejudiciului câinelui dvs. poate influența sfatul VET pentru utilizarea unui unguent triplu-antibiotic. De exemplu, dacă câinele dvs. suferă de un bot rănit, triple-antibioticele nu pot fi o idee minunată, deoarece câinele dvs. va linge probabil medicamentul cât de repede puteți să-l aplicați.

Rănile din alte locații pot prezenta aceeași problemă, deoarece câinii sunt capabili să acceseze cea mai mare parte a suprafeței corpului cu gura lor și că Neosporina Gooey poate fi destul de atrăgătoare pentru câinii de Licky.

Cu toate acestea, rănile sub pieptul câinelui tău, deasupra capului sau pe gât, sunt adesea dificil de accesat, ceea ce înseamnă că orice unguent pe care îl aplicați la rană este probabil să rămână în poziție și neatins.

Neosporin pe câini

Veterinarul dvs. vă poate sfătui să acoperiți rana cu un pansament curat, în timp ce el se vindecă, ceea ce poate interzice cainele să acceseze rana și medicina cu limba.

Doar Asigurați-vă că înțelegeți cum să aplicați în mod corespunzător bandajul, ca un bandaj montat în mod necorespunzător care se freacă rana câinelui sau restricționează fluxul de sânge poate fi dăunător. Un bandaj slab plasat poate fi mai rău decât nici un bandaj deloc.

Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar pentru a demonstra modalitatea potrivită de a face bandajo boo boo.

Alternativ, veterinarul dvs. vă poate încuraja să vă potriviți câinelui cu un e-gullar, care va umili în mod eficient să-l împiedice să lingă de la medicament.

Unii proprietari de animale de companie se pot simți mai confortabili folosind triple-antibiotice care sunt comercializate în mod specific pentru câini și pisici decât ar folosi cei concepuți pentru uz uman.

În acest caz, poate doriți să optați pentru ceva de genul MWI triplă unguent antibiotic, care este anunțat ca un medicament adecvat de prim ajutor pentru câini.

in orice caz, Aceste produse diferă foarte puțin - dacă există - de la cele concepute pentru uz uman. Dar dacă te face să te simți mai bine, există puțin dezavantaj pentru a folosi astfel de produse în locul celor comercializate pentru uz uman.

***

Ați folosit vreodată neosporină sau un produs similar pentru a vă ajuta câinele să se vindece? Care a fost experiența dvs? A încercat să-l lingă, sau a ignorat medicamentul și la lăsat să-și facă treaba?

Spuneți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook sau în secțiunea de comentarii de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot pune neosporina pe câinele meu pentru reduceri minore?