Salmonella fără broască țestoasă

Fetița care urmărește broască țestoasă înot în rezervorul de sticlă

Aceasta este de fapt o întrebare pe care am avut-o după ce am citit despre un magazin de animale de companie vânzând "certificat Salmonella-Turtles gratuite "ilegal. Am împărtășit scepticismul pe această temă înainte, dar am crezut că problema merita oa doua privire. Desigur, agricultorii din Necercile din SUA se îndreaptă spre un tratament de ouă de broască țestoasă ca mijloc de a face din nou țestoasele de companie "sigure", negând astfel necesitatea interzicerii vânzărilor de hatchlings de broască țestoasă. Deci, suntSalmonella-Heartle gratuite de broască țestoasă valul viitorului?

Din cercetare am citit, credem că este posibil să se producă o Salmonella-Oul de broască țestoasă (și hatchling), dar este dificil să le păstrați Salmonella-liber pe termen lung. În plus, țestoasele aruncate numai Salmonella Intermitent, deci un test negativ este nesigur. O preocupare secundară este producția accidentală de antibiotice rezistente la antibiotice Salmonella in schimb.

Cum Salmonella-Sunt făcute ouăle gratuite

Cand interzice vânzările de broaște țestoase sub patru centimetri a fost inițial adoptat, cercetătorii s-au amestecat pentru a găsi o metodă de eradicare Salmonella bacterii din ouă și hatchlings. A fost dezvoltată o metodă care a implicat tratarea ouălor de broască țestoasă cu dezinfectanți pentru a le curăța urmată de o baie într-o soluție antibacteriană. Se creează o diferență de presiune care determină soluția antibacteriană în ouă, ucigând orice Salmonella bacterii care sunt prezente în ouă. Fermele de broască țestoasă au folosit această metodă (adesea numită metoda Siebeling după ce omul de știință a făcut o mare parte din cercetare) de a produce certificat "Salmonella-Free "Ouă și hatchlings pentru export. Cu toate acestea, unii vânzători mai puțin scrupuloși comercializează aceste hatchlinguri certificate "sigure" în SUA, în contravenție a interdicției.

Probleme

Au fost cazuri documentat Unde "Salmonella-Turtlele gratuite "s-au dovedit a fi fără salmonella, la urma urmei. Dar chiar și cercetarea inițială a declarat că un procent mic de ouă / incubație tratate nu au fost libere de Salmonella. Există, de asemenea, o lipsă de cercetări recente revizuite la egal la egal pentru a dovedi eficacitatea procedurilor utilizate pentru a produce Salmonella-Turtles gratuite.

  • Natura infecțiilor cu Salmonella în țestoase: Turtles sunt purtători naturali ai Salmonella (o parte din încărcătura lor bacteriană normală în intestinele lor - nu se îmbolnăvesc de la ea). Deși adesea poartă Salmonella, țestoasele nu au vărsat în mod constant bacteriile în fecalele lor, deci chiar și o broască țestoasă Salmonella poate da un test fals negativ în funcție de calendarul testelor. Și, pentru că Salmonella este supraviețuit destul de bine în mediul înconjurător și țestoasele sunt transportatori naturali, a Salmonella-Turtle gratuită poate deveni ușor reinfectată, în special în jurul altor țestoase.
  • Rezistență la antibiotic: Când se folosesc antibioticele, majoritatea bacteriilor vor fi eradicate, dar orice bacterii care se întâmplă să fie rezistente la antibiotice supraviețuiesc și se înmulțesc, ducând la bacterii rezistente la antibiotice. În ultimii ani, gentamicina a fost antibioticul utilizat în mod obișnuit în procedura de produs Salmonella-Ouă de broască țestoasă gratuită. În cele din urmă, țestoasele au fost găsite care au adăpostit Salmonella și alte tulpini de bacterii care au fost rezistente la gentamicină, precum și unele antibiotice legate (Plasmid-mediată de rezistență gentamicină la nivel înalt în rândul bacteriilor enterice izolate de țestoasele de companie din Louisiana). Acest lucru face ca situația să se înrăutățească, deoarece infecțiile bacteriene rezultate din țestoase care transportă tulpini rezistente ar putea fi mai greu de tratat. Deci, vânătoarea este pe un alt tratament la care rezistența nu se poate dezvolta.

Poziția FDA

Administrația alimentară și a medicamentului, care a adoptat interdicția, nu a aprobat procesul, în principal datorită utilizării antibioticelor (și a îngrijorării față de rezistență) și deoarece reinfecția este posibilă.

Un fals sentiment de securitate?

O igienă atentă este o regulă bună pentru a urma cu orice casă de companie. Preocuparea noastră este că proprietarii de Salmonella-Turturile gratuite nu pot fi la fel de atent, gândindu-se că broaștele lor sunt sigure (fără să știe de șansele de reinfecție sau alte bacterii ar putea purta). Nu credem Salmonella ar trebui să împiedice oamenii să obțină reptile, dar respectarea riscurilor le face mai sigure.

Ce se întâmplă dacă interdicția este ridicată?

Ceea ce am găsit uluitor este că, potrivit studiului citată mai sus, sunt exportate 12 milioane de hatchlings pe an. 12 milioane! Pe măsură ce ferme de broască țestoasă devin mai bine stabilite în Asia, agricultorii din Stortle din SUA își pierd din nou piața și doresc ca piața americană să se deschidă din nou.

Înainte de interdicție, când bebelușul broaștele erau foarte populare și foarte larg disponibile, multe țestoase au pierit în mâinile proprietarilor bine înțeles, care știau puțin despre îngrijirea lor. Chiar și astăzi, hatchlings de broască țestoasă sunt vândute (deși ilegal), împreună cu lagunele plastice ridicol inadecvate ca locuințe. Cu toate acestea, ilogicul interzicerea vânzărilor de hatchling ar putea părea, a avut un efect secundar bun de a salva țestoasele de hatchling de la moarte din cauza neglijării. Ei bine, poate nu - presupunem că problema a fost exportată, iar vânzarea de hatchlings în SUA ar fi putut fi încetinită, dar nu sa oprit. Totuși, ne este frică dacă piața de hatchling se deschide din nou în America de Nord, cu siguranță nu va beneficia țestoasele.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Bosch, Stacey și colab. Salmonelloză asociată broaștelor de broască țestoasă, Statele Unite, 2006-2014Emergente boli infecțioase, vol 22, nu. 7, 2015. Centre de control și prevenire a bolilor (CDC), DOI: 10.3201 / EID2207.150685

  2. Díaz, María Alejandra și colab. Plasmid-mediată de rezistență gentamicină la nivel înalt în rândul bacteriilor enterice izolate de țestoasele de companie din Louisiana

    AMicrobiologie de mediu pplied și de mediu, vol 72, nu. 1, 2006, pp. 306-312. Societatea americană pentru microbiologie, DOI: 10.1128 / AEM.72.1.306-312.2006

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Salmonella fără broască țestoasă