Raportul natural de îngrijire a animalelor de companie lansează marca internă

Casco Bio Labs sărbătorește 20 de ani de raportul de îngrijire a animalelor de companie natural de 20 de ani

Brand natural de relații de îngrijire a animalelor naturale,. Louis Bazat producător de numeroase produse pentru animale de companie, a anunțat astăzi, 25 august 2015, că mai multe produse derivate în mod natural îngrijirea animalelor de companie marca au fost recent acordate # 1 cel mai bun vânzător și # 1 nou lansare de la Amazon. Compania a dezvoltat și furnizează mai multe branduri de vânzare cu amănuntul de top sub o etichetă privată în ultimii 20 de ani, iar acum au decis să se concentreze pe lansarea unei mărci interne.

Inițiativa este sporită de către curățarea urechii de câine naturale și de șampon de câine 5-în-1. Rapport naturalCompania mamă Cassco Bio Labs este un producător de furnizare a animalelor de companie care se află și în ST. Louis. Au lansat în 1995, furnizând produse naturale, microbiene în Statele Unite și câteva piețe internaționale.

LEGATE DE: RECAP Duminica: Aditivi nocivi în alimente de câine comercial

În ultimii 20 de ani, compania a devenit un lider mondial în fabricarea și furnizarea de produse naturale de animale naturale, ecologice. Acestea oferă o gamă largă de ingrediente, concentrate, formulări finite și produse în vrac. Cassco Bio Labs produce aproximativ 70 de produse naturale în șase categorii diferite, inclusiv ecvide, iazul koi, acvariu, felină, canin și curățătorii de uz casnic.

Casco Bio Labs sărbătorește 20 de ani de raportul de îngrijire a animalelor de companie natural de 20 de ani

Spălarea PET 5-în-1 de la raportul natural curăță, deodorizează, condiții, hidrateizări și de detașuri. Spălarea urechii curăță și dezodorizează ușor urechile fără substanțele chimice dure găsite în alte produse similare, iar compania oferă, de asemenea, o îndepărtare a patălui de lacrimă, care este special formulată pentru a elimina gunkul în jurul zonei ochiului și pentru a reduce petele de lacrimă.

Raportul natural oferă, de asemenea, clienților câini de carne uscată înghețat, care sunt fără cereale, fără gluten, fără grâu fără grâu și fără antibiotice. Ele sunt pur și simplu din carne 100% produsă de la USDA-inspectat carne de vită sau pui. Toate produsele cu raport natural sunt derivate din surse naturale și vin cu o garanție de 100% a banilor dacă nu sunteți complet mulțumiți.

LEGATE DE: 8 suplimente superbe pentru câinele dvs

Succesul timpuriu al mărcilor de la gigantul online de retail Amazon a alimentat directorii companiei pentru a accelera implementările viitoare ale produselor înainte de program. Linia de produse are deja peste 400 de recenzii de 5 stele pe site. Produsele viitoare de la raportul natural includ soluții de șold și comună, SIDA CALITATELOR, și o reinstalare a câinelui de pui înghețat tratează.

Întreaga linie de produse de rapoarte naturale poate fi achiziționată pe site-ul companiei sau pe Amazon. Ei speră să-și extindă rapid piața de vânzare cu amănuntul, dar acum sunt concentrate pe creșterea primului produs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Raportul natural de îngrijire a animalelor de companie lansează marca internă