Antibiotice pentru câini: puteți da câinilor antibiotice umane?

Puteți da câinilor antibiotice umane

Nimeni nu-i place să vadă un animal bolnav. Este înfricoșător. Când adăugați costul unei vizite la veterinar, atunci se adaugă doar la stresul unui pooch prost. Unii proprietari de animale de companie încearcă să renunțe la unele dintre costurile de a face față unui câine bolnav prin utilizarea medicamentelor pe care le au deja în cabinetul de baie. Dar, Puteți da câinilor antibiotice umane?

Vom explica răspunsul exact la această întrebare în acest articol, dar în scopuri de siguranță este întotdeauna cel mai bine să vă consultați medicul veterinar înainte de a vă oferi câinelui orice fel de medicament care nu a fost prescris în mod specific de către ei. Fie că este vorba de o ameliorare a durerii de prescripție sau un medicament pe bază de prescripție medicală, singura modalitate de a fi sigur că va fi sigură pentru animalul dvs. de companie este să vă adresați medicului veterinar înainte de a-l administra.

Antibioticele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a vindeca infecțiile cauzate de o varietate de microorganisme. Aceste microorganisme ar putea fi bacterii, ciuperci, viruși sau protozoare. Tipul de antibiotic necesar va depinde de tipul de microorganism care vă infectează animalul de companie.

Știți ce tip de infecție are câinele dvs? Știți ce tip de infecție poate fi vindecată de antibioticele pe care le aveți la îndemână?

Sunt șanse, răspunsurile la aceste întrebări nu sunt. Când vine vorba de animalul tău iubit, este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău. Nu vrei să iei șansa de a face mai rău condiția lui Fido.

De asemenea, citiți: 25 cele mai multe medicamente de câine esențiale - de ce și când câinii au nevoie de ei

Antibiotice pentru câini
Puteți da câinilor antibiotice umane?

Puteți da câinilor antibiotice umane

Acasă Tratament pentru afecțiuni comune

Pentru unele, vizitele VET și asigurarea de animale de companie pot fi prea costisitoare. Acest lucru lasă mai mulți proprietari de animale de companie care trebuie să joace doctor și să-și trateze pooch-ul ei prost. Există multe aspecte ale sănătății unui câine pe care proprietarul le poate acoperi.

Acest lucru nu poate însemna necesitatea unor acuzații ridicate ale unui veterinar și, uneori, puteți obține exact aceleași rezultate ca și profesioniștii. Câteva dintre aceste tratamente la domiciliu includ:

Viermi - Câinele tău îl poate lua de pe iarbă, în timp ce o plimbare pe câine. Unele dintre cele obișnuite sunt, viermi, viermi, viermi rotunzi și viermi. Ajută la cunoașterea ce tip de vierme poate avea un câine, pentru că tratarea fiecărui tip pot fi diferite. Cu ajutorul internetului, ați putea avea în curând remedierea dvs. și un cost mult mai mic decât o vizită veterinică.

Fleas - Acest lucru poate fi un alt pericol enervant de sănătate pe care Pooch dvs. o poate ridica de la o plimbare. Există modalități de a vă proteja câinele de luni de zile la un moment dat. Din nou, faceți cercetarea dvs. În cele din urmă, va costa mai puțin decât o factură de veterinar și va face pentru o pooch fericit, non-itchy.

Obezitate - Putem toți să abordăm pe acesta, oferind câinelui nostru numai mâncăruri sănătoase pe care un câine ar trebui să mănânce, și nu tratează de grăsimi ridicate sau zaharuri, hrănind de două ori pe zi, asigurându-se că Fido devine doar câteva tratamente de câteva ori, chiar și doar ca o recompensă. Puteți verifica apoi online pentru greutatea normală, pe ceea ce este rasa sau dimensiunea câinelui. Fără facturi costisitoare pentru aceasta, doar un ochi dornic și o dietă sănătoasă.

LEGATE DE: 3 diete de hrană pentru câini care împiedică boli (bazate pe știință)

Puteți da câinilor antibiotice umane

Antibiotice și alte medicamente prescrise

În realitate, doar un veterinar ar trebui să prescrie medicamente. Medicamentul greșit sau doza greșită, ar putea face cainele dvs. și mai prost. Problema vine atunci când nu există o asigurare de companie și nici un ban să plătească pentru sfatul unui veterinar.

Este posibil să cercetați simptomele online. Există tot mai multe medicamente pentru animale de companie care devin disponibile în acest fel. Pentru multe boli, în special infecții și viruși, poate implica luarea unui curs de antibiotice.

Întrebarea apare: Puteți da câinilor antibiotice umane?

Să menționăm mai întâi că, ca și în cazul tratamentului viermilor, diferite boli necesită diferite tipuri de antibiotice. Unele lucrează intern, în timp ce alții lucrează la partea exterioară a corpului.

Cele mai frecvente tipuri de antibiotice utilizate pentru câini sunt:

  • Enrofloxacin și Amoxicilină Pentru dificultăți de respirație, infecții urine, răni și infecții ale pielii
  • Metronidazol Pentru tulburările de burtă și dinții / boli gumă

S-ar putea să vă întâmpinați să lăsați niște amoxicilină din propria dvs. rețetă și să vă gândiți să dați asta câinelui vostru. Puteți da câinilor antibiotice umane?

Răspunsul scurt la acesta este, da, dar în realitate este mai complicat.

Antibioticele umane sunt diferite decât antibioticele animalelor. Ele pot conține xilitol, care poate fi dăunător pentru câinele dvs. Verificați ingredientele și dacă xylitolul este prezent, atunci în nici un caz nu dați acest lucru câinelui dvs.

Dacă antibioticul sau alt medicament uman este gratuit, atunci dacă urmați o dozare precisă pe baza dimensiunii câinilor dvs., ar trebui să fie sigură de utilizat. Un efect secundar cu antibiotice este adesea diaree, Puteți contribui la reducerea acestui risc dacă este dată la ora de alimentare.

Pentru o diagramă utilă, mergeți la Locul câinelui. Acest lucru vă va ghida cu doze pe diverse medicamente umane care sunt în siguranță pentru animalul dvs. de companie.

Puteți cumpăra antibiotice animale fără a merge la un veterinar?

Da, puteți cumpăra medicamente online. Cele mai multe site-uri vă vor duce prin boala câinelui. Ei vor prescrie tratamentul potrivit cu privire la informațiile pe care le-ați dat. Medicamentul de prescripție este încă semnat printr-un veterinar. În acest fel, reduce costurile, pentru că nu aveți nevoie de o consultare față în față.

RECOMANDAT: 15 moduri ieftine de a preveni cele mai frecvente probleme de sănătate la câini

Puteți da câinilor antibiotice umane

4 alternative naturale la antibiotice pentru câini

Solicitarea poți să dai câine antibiotice umane nu este singura întrebare pe care ar trebui să o ai. Care sunt celelalte alternative ale tale? Sunt antibiotice naturale că poți să-ți dai câinele în mod regulat. Acestea vor servi ca o creștere preventivă împotriva bacteriilor, în special în intestin.

Luați în considerare aceste tratamente naturale:

1. Oregano Oil

Are multe efecte benefice asupra animalului dvs. de companie și poate fi o alternativă sigură la antibioticele medicale. Un studiu efectuat de o universitate engleză, a indicat că uleiul de oregano poate ajuta la infecții fungice, cum ar fi Candida. De asemenea ucide Giardia andeven și ajută la MRSA.

2. miere Manuka

Acesta este nectar de la un copac de ceai și are proprietăți antiseptice și artritice. Mare pentru tratarea tăieturilor sau a infecțiilor rănilor. De asemenea, bun pentru condiții interne, cum ar fi tusea canisei.

3. Argint coloidal

Un medicament natural care a fost utilizat pentru o milenină, ca un antibiotic natural. A spus să sporească sistemul imunitar. De asemenea, ucide ciuperca. Acolo au fost studii care arată că poate fi eficient ca un antibiotic. Pot fi administrate pe cale orală sau respirat în. Utilizate zilnic.

4. Deranjat burtă

Tummy deranjat, cum ar fi boala și diareea, se poate clarifica dacă tratați cu probiotice. Alimente cu acest ingredient, au bacterii vii naturale. Ușor de on-line pentru animale de companie și o opțiune mai ieftină decât o factură de VET.

Acestea sunt doar câteva sugestii de măsuri preventive. Dacă animalul dvs. de companie are o infecție, atunci vă puteți întreba VET-ul dvs., puteți da câinilor antibiotice umane?& # 8221; Ascultați sfatul lor și întotdeauna faceți ceea ce este mai bun pentru animalul dvs. de companie!

  • Asigurați-vă că utilizați doza corectă
  • Verificați ingredientele pentru aditivi nocivi, cum ar fi xilitolul

Dacă nu sunteți sigur, sau câinele dvs. pare să se înrăutățească, apoi opriți. Este timpul să vă luați animalul spre veterinari și să lăsați experții să vă ajute pooch-ul.

Citiți următorul: 20 de cărți de câine cele mai bune despre sănătatea și îngrijirea caninei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antibiotice pentru câini: puteți da câinilor antibiotice umane?