Dog grooming provizii 101: ghidul ultimului cumpărătorilor

Ați decis că doriți să vă grăbiți un câine acasă. Poate fi o experiență distractivă pentru tine și canin. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a se lega și de a vă asigura că câinele dvs. este în formă de vârf. Noțiuni de bază poate fi puțin intimidantă, mai ales pentru că există atât de multe Dog îngrijirea consumabilelor a alege din.

Ghidul consumabilelor pentru îngrijirea câinilorDeci, care instrumente de îngrijire a câinelui sunt cele mai bune de utilizat? Unde puteți salva și unde nu ar trebui? Ce tip de echipament de îngrijire a câinelui poate aștepta și ce trebuie să aveți acum absolut acum? În acest ghid de îngrijire a câinelui, am adunat contribuția de la mai mulți groomiști de animale de companie pentru a vă prezenta cea mai extinsă scriere despre cum să mireze un câine și de ceea ce aveți nevoie pentru asta.

Probabil că se pare că există prea multe produse de îngrijire a animalelor de companie pentru a alege de la și prea mulți pași pentru a învăța. Este adevărat - îngrijirea câinelui dvs. nu se încheie cu o sesiune simplă de periere. Dar nu să vă faceți griji, pentru că vă voi duce prin întregul proces și vă voi ajuta să găsiți un tip de instrumente și echipamente de îngrijire a câinelui pentru fiecare pas al procesului dvs. de îngrijire a animalelor de companie.

Dacă nu sunteți sigur de detaliile îngrijirii sau dacă aveți nevoie de un curs de perfecționare, vă recomand să revizuiți Multe articole despre Ingrijirea cainelui Acest site web are de oferit. Sfaturile de top Câine au publicat o mulțime de informații despre procesul de îngrijire a câinelui, instrucțiuni despre modul de utilizare a acestor consumabile de îngrijire a câinelor menționăm în acest ghid cumpărători, și sfaturi pentru a recunoaște anumite probleme comportamentale câinele dvs. poate expune și cum să le gestioneze.

Pentru a începe, să revizuiți cele patru pași / categorii de îngrijire a unui câine:

  • Periajul: Aceasta este de a ușura haina câinelui din toate părul și covorașul liber. Periajul câinelui în prealabil va face procesul de scăldat și de tăiere mult mai ușor pentru dvs. (nimic mai enervant decât un nod tricky).
  • Spălat: Următorul pas evident este de a vă oferi câinelui o baie pentru a vă asigura o haină curată și o blană sănătoasă.
  • Tăiere/TRANGMING: Nu trebuie să se facă ori de câte ori cei doi pași de mai sus, dar totuși o parte foarte esențială a îngrijirii unui câine.
  • Lucrări de accesorii: Aceștia sunt toți pașii finali ai îngrijirii unui câine care va necesita cea mai bună răbdare și majoritatea consumabilelor de îngrijire a câinilor menționate în acest ghid. Aceasta include unghiile câinelui tăiat, curățarea urechilor și altele frumuseţe muncă.

Pentru a vă asigura că ziua spa a câinelui dvs. nu se încheie în unele accidente sau cu dvs. folosind instrumente greșite pentru îngrijirea câinelui dvs., consultați acest ghid pentru consumabile de îngrijire a câinelui pentru fiecare parte a procesului de îngrijire a animalelor de companie. Oricare ar fi întrebarea cu privire la instrumentele de îngrijire pe care le aveți, fiți siguri, a fost acoperită aici.

Dog Îngrijirea consumabilelor 101: Ghidul Ultimate Cumpărător

FiDog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilorînainte de a începe introducerea unui echipament de îngrijire specifică, Trebuie să vorbim despre selectarea consumabilelor de îngrijire a câinilor pentru câini cu probleme speciale.

Câinele dvs. are nevoie de orice îngrijire specială? Poate că nu are astăzi, dar odată cu trecerea timpului, ar putea. Este bine să țineți cont de ceea ce ar putea apărea, astfel încât să puteți fi pregătiți dacă sau când vine ziua aceea.

Îngrijirea aproape întotdeauna începe cu o periaj bună și pieptănat, și este imperativ ca să faceți acest lucru înainte de a începe să vă îmbogățiți câinele. Acest lucru va elimina excesul de păr, vă va ajuta să găsiți și să aveți grijă de tangle și covoare și să vă avertizați în orice condiții speciale care ar putea interfera cu să-l îmbogăți.

Câini vârstnici

Îngrijirea suplimentară trebuie luată în timpul scălderii și uscării dacă câinele dvs. este vârstnic. El poate avea multe nevoi diferite și este probabil ca cel puțin unele dintre ele să afecteze timpul de baie. Cu toate acestea, deși tu trebuie să fie blând cu câinele mai în vârstă, Mai trebuie să fii amănunțit.

Asigurați-vă că apa este suficient de caldă - căldura poate calma îmbinările dureroase. Masaj ușor din partea de sus în jos, fiind atentă în jurul articulațiilor dureroase și a ligamentelor. Pentru uscare, Snuggly câine ușor Slip-on prosop (vezi mai jos) va absorbi umiditatea din haina câinelui dvs. fără a necesita multă frecare.

Puppies

Foarte tineri (și unii nu atât de tineri) câinii pot fi supraexcitați, bine, totul. Timpul de baie nu este o excepție, iar uneori puii trebuie să fie reinlocați și s-au calmat pentru a preveni o festivă de splash gigant. De asemenea, trebuie să folosiți consumabile de îngrijire a câinelui care sunt formulate pentru puii. Nu toate consumabilele de îngrijire a câinelui sunt potrivite pentru puii. Substanțele chimice din ea pot fi prea dure pentru pielea puilor.

Când se îmbăiește un catel, mai întâi trebuie să fii calm. Dacă țipi și fluturând brațele să-l liniștească, catelul tău va crede că este timpul petrecut în loc de timp de baie. Îl îmbătrâniți într-un loc fără distragere a atenției. Stai liniștit pentru câteva minute. Când catelul tău îți ascultă comanda clară și fermă să stea, să-i dai un tratament. Dacă începe să acționeze din nou, nu-i acordă atenție. În schimb, calm și liniștit se întoarce de la el pentru a sublinia că este timpul de baie, nu juca timp.

Este posibil să trebuiască să stați liniștit și să-l ignorați de mai multe ori în timpul procesului de îngrijire, dar el va primi în cele din urmă, mai ales dacă vă întăriți "fiți liniștiți" cu tratamente când se supune. Asigurați-vă că vă puteți dedica suficient timp pentru a vă antrena câinele să se comporte la ora băii. Dacă renunți, el a câștigat, fără a nu urmări comenzile, care va consolida greșelile.

Câini cu dizabilități

Un câine cu handicap ar putea fi frică de îngrijire și de trecerea bruscă de la o experiență la alta. Asigurați-vă că luați lucrurile încet. Vorbește liniștit și liniștitor. Dacă se panică, opriți și apoi reluați foarte încet după o odihnă. Dați-i tratamente și tone de laudă pe tot parcursul întregii proceduri, astfel încât el știe că ești acolo cu el și nimic nu-l va răni. Un câine speriat poate să-l bată din frică.

Condițiile pe care le puteți găsi

Desigur, ți-ai spălat câinele în mod regulat și probabil că ai găsit cel mai mult dacă nu toate condițiile problematice - puncte fierbinți; zgârieturi și tăieturi; purici, bifați și alte infestări parazitare; și probleme de acoperire, inclusiv părul liber, covorașe și încurcări. Dacă este netratată, acestea vor complica procesul de îngrijire.

Nu vrei să te oprești în mijlocul săpunului să-l investigheze o problemă dacă, desigur, ai pierdut-o în timpul periajului. Anumite condiții de piele sunt mai dureroase atunci când sunt umede, iar câinele dvs. poate începe să devină greșit din cauza disconfortului. Anumite consumabile de îngrijire a câinelui pot, de asemenea, să irită problemele cutanate.

În mod similar, există unele probleme care vor fi îmbunătățite de o baie, dar există unele care pot necesita întârzierea acestuia. Înainte de a putea decide să așteptați, totuși, trebuie să găsiți problemele. S-ar putea să nu fiți capabili să-l baieți dacă are pete fierbinți sau tăieturi. Tangles și covoare în haina câinelui tău nu ar trebui să te împiedice să-l îmbogăți, dar eliminarea acestora poate fi o sarcină destul de dificilă și consumatoare de timp pentru tine și unul neplăcut pentru câinele tău. Infestațiile de purici și căpușe ar trebui să fie reduse semnificativ cu o baie.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Bazele de îngrijire a câinelui

Periajul în direcția naturală a părului, cel mai probabil din partea de sus în jos, va împiedica disconfortul. De fapt, ai putea dăuna pielea câinelui tău, mergând împotriva cerealelor. Există multe baze de bază și # 8221; Despre îngrijirea câinilor care vă va face lucrurile mai ușor pentru dvs. și păstrați-vă animalul sigur și confortabil.

LEGATE DE: Cum de a alege produse de îngrijire a câinelui

Fiți atenți în jurul zonelor sensibile ale câinelui - canalul urechii, anusul, gura și ochii - și peria sau pieptenele departe, astfel încât riscul de lovire accidentală a uneia din aceste locuri este redus la minimum. Este nevoie doar de o singură alunecare pentru a orbi câinele dvs., compromite drastic auzul său sau pentru a-i face durere extremă.

Este tentant să fie mai puțin decât diligentă în aceste zone pentru a evita rănirea, dar pentru că sunt frecvent umede, riscă riscul de fungice și alte infecții dacă sunt lăsate neangajate.

O acumulare de bacterii și ciupercile pot duce la o întreagă serie de probleme - foliculi de păr inflamat, răni, abcese și mâncărime extreme, printre altele. Pentru a evita aceste condiții dureroase, neplăcute, îngrijirea profundă, dar blândă a zonelor sensibile ale câinelui dvs. este o necesitate. Un pieptene de dinți fine este cel mai bun mod de a le îngriji. Pieptenei în direcția blănurilor sale.

Dacă găsiți încurcări sau covorașe care nu pot fi îndepărtate cu ușurință, vă recomandăm să vă luați câinele la un profesionist.

Dispozitivele de îngrijire a câinelui drept vă va ajuta să fiți atenți, accelerați periajul și pieptarea și reducerea disconfortului câinelui. Mulți proprietari de câini consideră că toate consumabilele de îngrijire sunt aceleași. Atâta timp cât aveți o perie și o sticlă de șampon, sunteți bine să mergeți, bine? GRESIT! Trebuie să cumpărați consumabile de îngrijire a câinelui pe baza nevoilor individuale ale câinelui dvs. și nu sunt la fel.

Dog îngrijirea consumabilelor

Să cumpărăm niște perii de câine

Mai jos, am enumerat câteva dintre periile de top care sunt sigur de a face grooming rapid, eficient și ușor pentru tine și câinele tău. Amintiți-vă, fiecare dintre aceste perii sunt pentru diferite tipuri de acoperire și toate au un scop specific. Dacă nu sunteți sigur ce fel de consumabile de îngrijire a câinelui va beneficia cel mai bine câinele dvs., vorbiți cu un groomer profesionist pentru sfaturi.

Furminator câine cu câine dublu

Furminator câine cu câine dubluNu puteți vorbi despre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui fără a discuta despre unele produse de la furminator. Cu o perie de pin pe o parte și o perie de păr pe cealaltă, acest instrument este un expert multitasking.

Puteți să vă dezghețați cu pensulă de știft și apoi să-l răsturnați și să îndepărtați părul și covorașul liber cu peria de brânză. Deși este recomandat pentru utilizarea cu straturi de mătase și / sau scurte, peria de brânză de nailon poate fi utilizată efectiv pe orice tip de strat.

Furminator câine cu câine dublu ea însăși este suficient de flexibilă pentru a urma conturul cadrului animalului dvs., iar partea din plastic a periei este antimicrobiană și menține germeni și bacterii la un nivel minim. Când utilizați această perie pentru câini cu păr lung, acesta termină stratul și creează o strălucire naturală.

Furminator câine rake

Furminator câine rakeAparent, greble nu sunt doar pentru frunze de plâns - ele sunt, de asemenea, o bucată de bunuri de îngrijire a câinelui. Această rake este folosită pentru a îndepărta covorașele care nu pot fi altfel periat sau pieptănate.

Are pini rotativi, care minimizează tuggingul dureros și tragerea. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține covorașe și resturi din haina câinelui dvs., mai ales dacă are o blană sub acoperire sau neobișnuit de grosime.

Instrumentul, format ca o rască mică, este ușor de ținut și de manevrat prin covoare. Furminator câine rake are pini rotunzi care se rotesc pe deplin pentru a preveni skingiritarea. Produse similare pot avea pini ascuțiți care zgâriaau sau lacrimă pielea câinelui în timpul periajului. Trebuie să vă evitați aceste produse, deoarece acestea nu numai că vă vor provoca durerea inutilă a câinelui, dar ar putea duce, de asemenea, la problemele majore ale pielii.

Safari Pin și perie de păr

Safari Pin și perie de părSafari oferă un număr de consumabile de îngrijire a câinelui mare și Safari Pin și Fristle Periea primit evaluări ridicate de la clienți. Această perie funcționează bine cu câini de dimensiuni mici și mijlocii. Părul sunt aproape împreună și covoare de desenare, distribuind și uleiuri naturale prin strat. Pinii sunt rotunjiți, făcându-l o perie confortabilă pentru a vă folosi și una fără durere pentru câinele dvs.

Această perie este funcțională pentru orice tip de rasă, deși probabil va produce rezultate optime atunci când este utilizat în funcție de dimensiunea și tipurile de acoperire recomandate ale producătorilor. Acestea sugerează utilizarea pe câini cu haine mai lungi ca păstori australieni, retriever de aur, colonii, huskies și spanioli siberiani.

Perii de câine de tip slicker

Perii slicker, cum ar fi peria roșie din fotografia de mai sus, sunt concepute pentru o utilizare mai specifică. Ele sunt deosebit de îndeaproape pentru a lucra covorașii și noduri dure. Aceste perii au, de obicei, părul ferm sau pini foarte puternici, făcându-i un instrument excelent pentru acest loc de muncă. Perii slicker sunt unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui pentru puii cu păr lung.

Safari Selfuri de curățare mare

Safari Selfuri de curățare marePinii de pe această perie sunt oțel inoxidabil și remarcabil de robustă. Acest lucru vă asigură că veți putea să porniți direct prin orice covor sau nod dur, fără a vă răni câinele prin trasarea, tragerea sau scoaterea periei în blană. Safari Selfuri de curățare mare este destinat pentru rasele mai mari, cu toate acestea, este disponibil în trei dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor câinelui: mic, mediu și mare.

Ea face un combo bun cu știftul de safari și peria de păr descrise mai sus. Caracteristica de auto-curățare vine la îndemână, astfel încât să nu trebuie să scoateți părul liber cu degetele. Cu apăsarea simplă a unui buton, toate părul alunecă pe perie și în gunoiul poate. Acesta este un instrument excelent de a păstra în kitul dvs. de îngrijire a câinelui, dacă aveți un pui cu părul lung.

Wahl mare perie slicker

Wahl mare perie slickerO portocalie veselă și alb, această perie funcționează bine pe straturi medii și lungi. Nu numai că desenează noduri, de asemenea, îndepărtează murdăria și particulele pierdute. Este ușor de curățat. Chiar și cea mai murdară a câinelui tău, rulantă, în jurul valorii de noroi, nu este o potrivire pentru Wahl perie mare de slicker Ușurința de curățare.

Acesta este unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui, deoarece este suficient de greu să fie folosit în fiecare zi. O perie bună de zi cu zi este o idee excelentă pentru rasele cu păr lung, a căror păr tinde să se încurce și să se mute foarte ușor. În ciuda dimensiunilor sale mari, această perie poate fi utilizată în zona urechii pentru a păstra blana de la bătăi (deși atunci când pieptănează părul urechii, o perie sau o pieptene de finetoth este mai bună, dar vom ajunge la asta mai târziu).

Li`l Pals Brush Slicker

Li`l Pals Brush SlickerAceastă perie este minunată pentru rasele mici, chiar și cât mai mici ca puii sau jucăriile. Pinii înclinați nu vor irita pielea câinelui, iar peria este suficient de robuste pentru a folosi lovituri lungi fără a provoca încurcări sau acumulări. De asemenea, poate fi utilizat pe subsoluri.

 Li`l Pals Brush Slicker Are pini flexibili care sunt acoperite cu sfaturi din plastic pentru a preveni zgârierea. Acesta este conceput pentru a conturul corpului câinelui dvs. pentru o îngrijire mai eficientă. Această perie de slicker îndepărtează covorașele, încurcările și resturile, răspândindu-se, de asemenea, uleiuri naturale în toată haina câinelui pentru a-i da o strălucire sănătoasă.

Nu pot uita piepteni de câini!

După cum am discutat deja, pieptele sunt minunate pentru zonele sensibile. Dimensiunile de îngrijire a câinilor nu numai că trebuie să fie alese pe baza nevoilor generale ale câinelui dvs., dar și pentru locul de muncă care trebuie făcut. Părul din jurul canalului urechii câinelui se poate încurca și se matră. Cu toate acestea, nu doriți să încercați să mităm acea zonă delicată cu o perie mare de slicker sau cu pini.

LEGATE DE: Andis Premium Pet deshedding Excentr

Părul crește, de asemenea, în jurul regiunii sale anale, o zonă deosebit de sensibilă și poate deveni de asemenea legată și încurcată. Astfel de locuri de muncă delicate necesită un instrument delicat. Murdăria și resturile se pot acumula în blana pe fața câinelui, dar nu ați vrea să utilizați o perie mare pentru a avea grijă de blănurile din această zonă. Acesta este atunci când un pieptene va veni la îndemână!

Andis Pet 7.Piepte de oțel de 5 inch

Andis Pet 7,5 inch OțelAcest pieptene funcționează pentru câini de toate dimensiunile. Pe o jumătate din pieptene, pinii sunt foarte apropiați împreună, ceea ce permite o pieptănare fină. Pe de altă parte, sunt puțin mai îndepărtate. Se sugerează că utilizați mai întâi partea cu dinții cu spațiu larg pentru a peria părul înainte de a trece la partea laterală cu pinii mai apropiați.

Andis Pet 7.Piepte de oțel de 5 inch Îndepărtează și părul liber, deci nu este nevoie să manevrați un instrument de deshidiere (secțiunea următoare) prin acele zone atrăgătoare ale hainei câinelui. Este, de asemenea, un finisher bun. Puteți să-l conduceți peste sfaturile hainei câinelui pentru ao face pufos. Piexul este suficient de mic pentru a se potrivi în zone mai mici, dar suficient de robust pentru a gestiona covorașii și nodurile.

Safari grooming pieptene pentru câini

Safari grooming pieptene pentru câiniAcest pieptene este fabricat din oțel inoxidabil. Ca și pieptenele Andis descrise mai sus, dinții sunt distanțați la un capăt și amendă la altul. Sunt rotunjite pentru a se asigura că pielea câinelui tău nu va fi răzuită sau iritată în timp ce îl îmbraci. Safari grooming pieptene pentru câini este recomandat pentru straturi grosiere și funcționează bine și pe straturi de lungime medie.

Este un acompaniament bun pentru Pinul Safari și peria de păr menționată mai sus, deoarece poate intra în și în jurul zonelor pe care peria nu le poate. Acestea nu sunt vândute ca un set, dar sunt un combo bun care va face haina câinelui tău să strălucească.

Pieptene de câine Iterie

Pieptene de câine IterieDe asemenea, din oțel inoxidabil, acest pieptene măsoară puțin mai mult de șapte centimetri lungime și are pini duali, atât grosolan cât și fin. Este deosebit de util pentru covorașii din zonele urechii, deoarece știfturile sunt rotunde și puternice, alimentarea prin covoare și ruperea oricăror aglomerări. Pieptene de câine Iterie pot fi utilizate chiar și pe câinii cu o singură acoperire după periaj pentru o atingere excelentă de finisare.

Ca mulți dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui în acest ghid, acest pieptene este durabil și făcut să dureze. Acesta are o coloană rotunjită de aluminiu anodizată pentru confort în timpul îngrijirii. Aluminiu este, de asemenea, foarte ușor, astfel încât nu veți obține oboseala mâinilor dacă utilizați acest picior de câine pentru perioade lungi de timp.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Câine de vărsare

Vărsarea este una dintre cele mai frecvente plângeri de proprietari de câini. Cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui pot ajuta la această problemă, deși nu veți putea niciodată să scapi de vărsare în întregime. Există multe consumabile de îngrijire a câinelui care au fost create în mod specific pentru a lupta cu părul liber nedorit, care pare să cadă în mod constant de la câinele dvs.

O construire de blană poate provoca multe probleme. Nu numai că este o mizerie de uz casnic, Poate provoca pori înfundați și infectați. Folosirea unui instrument de deshidiere va elimina excesul de păr din haina câinelui dvs. - un plus pentru amândoi. Cel mai bine este să utilizați instrumente de deshidrare înainte de baie; În caz contrar, apa din cada voastră va deveni o mlaștină de blană, iar scurgerea poate fi oprită cu ușurință.

Periați în direcția blănurilor. Utilizați instrumentul deshidding după ce câinele dvs. este complet uscat pentru a vă asigura că nu ați pierdut nici o zonă problematică înainte de tăiere. Nu uitați să utilizați pe părțile laterale, subacțive și ruff (părul din jurul gâtului câinelui dvs.). Părțile laterale ale câinelui dvs. sunt cele mai ușoare de perie și sunt cele mai probabile ținte pentru excesul de blană.

Articol conex: 5 cele mai bune instrumente de câine

Personajul ar trebui să fie utilizat după spălarea și îndepărtarea covorașelor și a tanglerii, deoarece aceasta va face mai ușor să rulați scula prin haina câinelui. Câinii cu părul lung și dublu acoperit vor necesita probabil cea mai mare lucrare în desding. Anumite rase, cum ar fi Huskies, sunt notorii pentru cantitatea de blană pe care au vărsat-o în primăvară.

Instrumentul de vărsare și pieptene Furminator de Shedding

Instrumentul de vărsare și pieptene Furminator de SheddingO combinație deschisă și un instrument de vid, acest combo este excelent pentru câini cu păr lung. Un vid de companie poate părea ca unul dintre cele mai ciudate consumabile de îngrijire a câinelui, dar este de fapt foarte util pentru a conține părul excesiv din haina câinelui tău. Părul pe care-l pierde este aspirat printr-un furtun atașat la vidul tău.

Furtunul are două capete detașabile și poate fi utilizat pe orice tip de strat - dublu sau singur. Utilizați mai întâi instrumentul deshedding pentru a slăbi excesul de păr și apoi utilizați vidul pentru a vă aspira în sus și în afara. Este posibil să ia un pic de formare înainte ca animalul dvs. de companie să vă permită să utilizați acest instrument, dar odată ce îl obișnuiți cu zgomotul aspiratorului, probabil că se va bucura cu adevărat să fie îngrijit cu Instrumentul de vărsare și pieptene Furminator de Shedding.

MIU Color Professional Pet Grooming Brooming Rake Scakac

MIU Color Professional Pet Grooming Brooming Rake ScakacAcest instrument funcționează bine pe orice câine de dimensiune și este special făcut pentru a aborda subsolul. Este dublu față cu dinți rotunzi care nu vă vor răsturna pielea câinelui. MIU Color Professional Pet Grooming Brooming Rake Scakac va piepsi bine prin haina câinelui tău. De asemenea, oferă o construcție dintr-o singură piesă - mult mai rezistentă și mai puțin predispusă la rupere.

Piecul cu două fețe înseamnă că va fi confortabil să vă mențineți dacă aveți dreptate sau stângaci. Mânerul confortabil are un design ergonomic și o aderență din cauciuc pentru a reduce oboseala de mână. Gripul de cauciuc păstrează, de asemenea, pieptenele de alunecare din mâini.

Instrumentul de deshiddă aprobat petica veterinar

Instrumentul de deshiddă aprobat petica veterinarAceastă dorință este mai largă decât majoritatea consumabilelor de îngrijire a câinelui de acest fel. Cu dinții din oțel inoxidabil de 100 mm, Instrumentul de deshiddă aprobat petica veterinar este aprofundată, dar nu va face rău pielea câinelui tău. Este excelent pentru acoperișuri, împerecherea bine cu instrumentul MIU și este, de asemenea, o perie regulată. Deoarece dinții sunt mici și fine, acest instrument și pieptele prin blană mată.

Acest lucru, iar celelalte două instrumente care au apărut, vor face viața mai ușoară pentru dvs. și câinele dvs. Vărsarea poate fi dificil să se ocupe, mai ales dacă vă place o casă curată, fără păr. Canhedders pot fi folosite zilnic, nu doar la timpul de baie.

Persoanele și celelalte perii și piepteni pe care le-am recomandat vă vor păstra casa curată și vă vor face câinele mai confortabil.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Timpul de baie Doggy!

Timpul spre sud! Dați câinii dvs. o baie undeva unde puteți obține podeaua umedă și apoi curățată fără prea multe probleme - vă sfătuim să nu utilizați o zonă cu covoare. Dușul sau cada de baie este o idee bună, dar vă vom oferi, de asemenea, recomandări pentru consumabilele de îngrijire a câinelui pentru cadă de câine pe care vă puteți conecta la un furtun și vă puteți pulveriza pe animalele de companie așa cum ați fi o mașină.

Cunosc tipul de haină al câinelui înainte de șamponare. Dacă câinele dvs. are un strat dublu, el va avea nevoie de o curățare suplimentară pe burtă pe burtă poate fi destul de murdară, astfel încât să acorde o atenție deosebită acestei zone. Din moment ce ați periat în prealabil, probabil că ați obținut murdăria liberă, deci șamponarea ar trebui să primească restul.

Când șamponați câinele, doriți să vă asigurați că spălați toate locurile care au nevoie de ele fără a irita zonele sale sensibile. Începeți din partea de sus și lucrați în jos, asigurându-vă că veți obține de la rădăcinile părului până la capătul arborelui de păr. Ca și în cazul părului uman, rădăcinile părului câinelui pot deveni înfundate cu ulei, murdărie sau alte resturi care pot duce la foliculi inflamați de păr. Acestea sunt destul de dureroase.

Există, de asemenea, kituri de baie și duș pentru câinii care combină tot ceea ce aveți nevoie într-un singur kit ușor.

Veți ști dacă câinele dvs. are unul - el va apărea când atingeți acel loc. Cea mai bună modalitate de a preveni foliculii de păr înfundat este să fie o șampon eficient. Nu, nu este o abilitate pe care o puteți pune pe CV-ul dvs. (dorim), dar ca proprietar de animale de companie, este un lucru destul de important.

Evitați ochii câinelui, nasul și urechile când îl șamponați. Apa în canalul urechii poate fi dureroasă și sursa potențială a unei infecții ale urechii.

Un sfat pentru păstrarea apei din ureche este de a plasa bile mari de bumbac în canalul urechii câinelui ─ ușor și abia în ele ─ pentru a bloca orice apă. Asigurați-vă că spălați în spatele urechilor și curățați orice murdărie în afara urechilor.

LEGATE DE: Cea mai bună recenzie a șamponului câinelui

Pielea și pielea câinelui. Șampoanele pe care le sugerăm mai jos sunt toate proiectate pentru pielea sensibilă. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are anumite condiții de piele și chiar aceste șampoane irită, vom face recomandări pentru șampoanele medicinale mai târziu. Indiferent de samponul pe care îl utilizați, apa de baie a câinelui dvs. ar trebui să fie călduță, nu fierbinte. Câinii sunt mai sensibili la temperaturile fierbinți decât oamenii, atât de frumos, apa călduță va face bine.

Albinele Burt pentru caini sampon hipoalergenic

Albinele Burt pentru caini sampon hipoalergenicȘamponul albinelor lui Burt este 97% natural și conține miere și albine (care este partea "albinelor"), untul de shea și guma de xantan, care este bazată pe plante. Guma se îngroapă haina câinelui tău, iar miere și untul de shea o vor face strălucitoare. Pentru că este hipoalergenic, câinele dvs. nu ar trebui să aibă probleme cu el decât dacă este alergic la oricare dintre ingredientele naturale.

Untul de shea hidratează, iar în timpul iernii atunci când sezonul de piele uscat este asupra noastră, umiditatea este o necesitate. Bucătăria Burt pentru caini Hipoalergenic Șampon este liber de parfumuri sintetice. Acesta lasă un miros ușor proaspăt, datorită ingredientelor naturale și asta - nu există parfumuri excesive. Este un curățitor puternic, în timp ce este încă blând pe pielea animalului tău.

Șampon de câine de omegapet pentru pielea mâncărime

Șampon de câine de omegapet pentru pielea mâncărimeAbsența oricărei probleme evidente, cum ar fi puricii, cea mai frecventă cauză a mâncării la câini este o piele uscată. Din acest motiv, există multe consumabile de îngrijire a câinelui care sunt special concepute pentru a trata această condiție. Fulgiul de ovăz din Șampon de câine de omegapet pentru pielea mâncărime conține azantantramide, bine cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii, anti-mâncăruri și anti-iritante.

Fiți conștienți - dacă câinele dvs. are o alergie la cereale, nu trebuie să utilizați produse pe pielea care conține fulgi de ovăz, deoarece probabil vor provoca o reacție alergică.

Acest șampon conține, de asemenea, aloe vera, cunoscut pentru proprietățile sale liniștitoare. Grăsimile din pielea uscată de ovăzeală hidratată în timp ce aloe vera lubrifiază. Proprietățile antiinflamatorii reduc disconfortul cauzat de zgârieturi. Se curăță ușor pielea și haina câinelui și nu îi va irita în continuare pielea. Poate chiar să ajute la vindecarea sa. Acest produs nu conține aditivi sau conservanți.

Haina perfectă șampon de ovăz natural

Haina perfectă șampon de ovăz naturalAcesta este un alt șampon bazat pe ovăz, dar conține, de asemenea, vanilie și "lipozomi microencapsulate", care sunt în esență bule care livrează nutrienți la celule. Nutrienții din acest șampon sunt dermatologic benefice, iar șamponul oferă agenți de hidratare care ajută la iritație, mâncărime și chiar mătreață. De asemenea, se clătește cu ușurință, reducând timpul petrecut îngrijit.

Haina perfectă șampon de ovăz natural va lăsa animalul de companie mirosind ca vanilie. Este formulat pentru toate tipurile de straturi, care este un bonus uriaș dacă aveți mai mulți câini. La fel ca și șamponul omegapet, fulgiul de ovăz din acest produs funcționează pentru a calma pielea de iritare în timp ce hidratantă haina.

Isle de câini Șampon de zi cu zi

Isle de câini Șampon de zi cu ziAcest șampon este special formulat pentru Yorkies, Beagles și Spaniels. Acesta apucă stratul și curăță-l, lăsând un parfum de iasomie și vanilie. Această linie de produse are, de asemenea, un spray care ajută la dezintrunarea părului câinelui și face haina lui Shinier. Conține și o atingere de aloe.

Acest șampon de câine este formulat cu suc de panthenol și aloe frunze pentru a contribui la întărirea părului și pentru a-și crește rezistența. Acest lucru va proteja haina animalului dvs. de a fi deteriorate. Isle de câini Șampon de zi cu zi conține, de asemenea, extenscent, un complex natural de neutralizare a mirosului care ar trebui să extindă prospețimea hainei câinelui după baie.

Climatizatoare de câine

Condiționarea hainei câinelui tău va face să fie elegantă și strălucitoare. Acesta își va înmuia părul și îl va face mai ușor de pieptene înainte de tăiere. Adiționerile conțin adesea substanțe nutritive suplimentare care nu au fost găsite în șampoane. Când condiționați, asigurați-vă că ați răspândit balsamul de pe piele până la vârful firului de păr. Fiți conștienți de faptul că suprasolicitarea condiționerului sau folosirea prea mult, mai ales dacă nu o clătiți complet, puteți lăsa limpezi și gumei câinelui tău.

Pământul Toate aloe naturale și balsamul de ovăz

Pământul Toate aloe naturale și balsamul de ovăzAcest baloder este biodegradabil și fără cruzime - nu a fost testat pe animale. Este, de asemenea, fără săpun, deci nu va irita pielea câinelui sau zonele sensibile. Împreună cu aloe și fulgi de ovăz, conține migdale, care înmoaie și hidratează pielea la fel ca uleiul de cocos și alte substanțe organice. În plus față de biodegradabilitatea sa, este un balsam blând, dar eficient.

Acest balsam de îmbunătățire a strălucirii îmbogățește efectiv, apăsând și revigorează haina câinelui. Pământul Toate aloe naturale și balsamul de ovăz se face cu ovăzul coloidal, ceea ce ajută la remoisturizarea și ameliorarea pielii. Doar amintiți-vă, dacă animalul dvs. de companie are o alergie la cereale, va trebui să căutați consumabile de îngrijire a câinelui care nu conțin fulgi de ovăz.

Avoderm Balsam natural de piele

Avoderm Balsam natural de pieleAcest balsam ajută la mâncărime și este bun pe aproape orice tip de haină. Conține ulei de avocado, care are acizi grași pentru a lubrifia pielea și a face mai sănătoasă. Avocado conțin, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, făcând Avoderm Balsam natural de piele benefice pentru câinii care suferă de inflamație sau disconfort al pielii, inclusiv foliculi de păr inflamați sau infectați.

Acest balsam ar trebui să fie masificat în haina și pielea câinelui, astfel încât el să obțină beneficiul complet dermatologic. Îndepărtează tangurile și adaugă plinătate la strat. Este formulat pentru câini și pisici, făcându-l unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui pentru gospodăriile cu mai multe animale de companie.

De zi cu zi de condiționare a câinilor

De zi cu zi de condiționare a câinilorAcesta este însoțitorul pentru șamponul de zi cu zi de caini de câini. Funcționează minuni pentru părul sau părul încurcat, care este predispus la covoare. Este parfumul de iasomie și vanilie și hidratează și protejează pielea și părul câinelui. De zi cu zi de condiționare a câinilor conține, de asemenea, suc de frunze, ceea ce îl face din punct de vedere botanic, furnizând umiditate și nutrienți sănătoși la pielea și haina câinelui.

Folosirea unui șampon și balsam face cel mai mult din baia câinelui. Climatizatoare Adăugați o atingere de moale și mătaseră la părul câinelui dvs. care, deși, cu siguranță, foarte benefice, în sine, nu pot face. Va lăsa câinele tău mirosind proaspăt și curat - este tratamentul regal.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Părți de păr și produse de piele pentru prescripție medicală

Nu numai că pielea extra-uscată necesită uneori un șampon special, condiții mai grave, cum ar fi Dermatită, impetigo, foliculită, eczemă și seboreea necesită un șampon de prescripție. Putem recomanda anumite șampoane de prescripție și balsamuri, dar Asigurați-vă că ați verificat cu veterinarul despre ce să utilizați.

Fiecare câine este diferit, ceea ce înseamnă că doar un șampon de prescripție a lucrat pentru câinele prietenului tău nu înseamnă neapărat că va funcționa pentru a ta. Veterinarul dvs. va cunoaște starea de sănătate a câinelui dvs. și istoricul medical. Ea va putea recomanda un produs care va ajuta la clarificarea starii de piele a pielii pentru a provoca efecte secundare neobisnuite.

Douxo clorhexidină PS

Douxo clorhexidină PSAceastă linie de produse a fost creat în mod specific pentru dermatită - inflamația care poate lua forma de mâncărime, umflată, înroșită, oezing, crustă sau flacără. Este antiseptic și vine în mai multe forme, inclusiv spray, mousse, tampoane și șampon infuzat de medicamente. Douxo clorhexidina PS, de asemenea, ajută la gestionarea piodermei - pustulelor pe piele - precum și bacterii și infecții de drojdie.

Produsul este suficient de blând încât poate fi utilizat pe piele sensibilă și lasă un reziduu pentru a fi protejat de viitoarele infecții. Este formulată cu o soluție antiseptică de spumare. Douxo clorhexidină PS Protejează pielea de la iritarea ulterioară și de pierderea umidității.

Șampon vetQuinol Seba-hex

Șampon vetQuinol Seba-hexAcest șampon ajută la tratarea și eliminarea chisturilor seboreice cauzate de supraproducția sebumului. Aceasta abordează problema la nivel bacterian, păstrând foliculii și porii câinelui. Acesta este unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui, deoarece are un miros plăcut și poate fi folosit atât pe câini, cât și pe pisici.

Șampoane medicinale, cum ar fi Șampon vetQuinol Seba-hex, sunt de obicei formulate pentru a trata o stare specifică a pielii. Nu trebuie să utilizați niciodată un șampon ca acesta înainte de consultare cu medicul veterinar. Substanțele chimice utilizate în aceste șampoane pot ajunge să facă mai multă deteriorări ale pielii și hainei câinelui dacă nu sunt formulate pentru nevoile sale.

Dermapet benzoil peroxid plus șampon

Dermapet benzoil peroxid plus șamponDermapet benzoil peroxid plus șampon este formulată pentru a gestiona pete fierbinți, Pyodermas (infecții cutanate), acnee, piele grasă, granuloame de legare, infecții cu Staph, seboreea uleioasă și infecții cu pielea pliere. Acest șampon medicat ajută la vindecarea unui strat mirositor, scalat. Reduce iritația și inflamația, dar nu poate fi utilizată pentru condiții cauzate de purici și căpușe.

Acest șampon de câine conține atât acidul sulf, cât și acidul salicilic într-o bază naturală. De asemenea, include un parfum natural, pe bază de plante și hidratanți pentru a menține pielea câinelui sănătos. Acest șampon conține, de asemenea, vitamina E, una dintre cele mai bune antioxidanți din lume.

Citiți conexe: 5 cel mai bun șampon pentru câini tineri

Amintiți-vă, numai veterinarul dvs. poate decide dacă câinele dvs. are nevoie de un șampon medicat sau unul dintre celelalte produse de îngrijire a câinelui disponibile pentru condițiile pielii și stratului. Este important să vă vedeți veterinarul imediat dacă credeți că câinele dvs. are o problemă a pielii. Utilizarea șamponului sau a balsamului regulat ar putea agrava starea.

Acum vom discuta ce puteți utiliza dacă nu sunteți prea dornici de ideea de a împărtăși spațiul de duș sau de baie cu câinele dvs. Nu vă faceți griji! Există câteva produse pentru asta.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Cadă de câini și standuri

Am luat. Spațiul dvs. este spațiul dvs, Deci, având un câine blond și murdar, ar putea să nu fie ceva ce vrei. Din fericire, există căzi de baie și kituri de duș concepute pentru a se potrivi cu ușurință într-un spațiu lângă un furtun. Acest lucru vă ajută să vă dați câinii dvs. o spălare bună cu cât mai puțină mizerie posibil.

Băi de baie Spălați câini mare

Băi de baie Spălați câini marePentru rasele mari, plasticul Băi de baie Spălați câini mare vine în două bucăți ușoare de fixare și poate fi pus pe un stand pentru a preveni să se aplece pentru a vă scălda câinele. Furtunul de drenaj efectuează curățarea simplă. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile exact atunci când asamblați cada; În caz contrar, s-ar putea prăbuși sub greutatea unui câine mare.

Această cadă de câine este portabilă și ușoară, făcând ușor să se deplaseze de la interior la exterior. Deoarece este o cada liberă, veți avea acces la 360 de grade pentru a vă spăla animalul de companie. Această baie de câine este de asemenea făcută în u.S.A.

LEGATE DE: Care este cea mai bună cadă ieftină de îngrijire a câinelui pentru casă?

Pet de unelte Pet

Pet de unelte PetPentru câinii mai mici, vă recomandăm această cadă mică și convenabilă. Cada are un tampon de cauciuc de fund și cauciuc la picioare, minimizând riscul de alunecare. Funcționează cel mai bine pe câinii care cântăresc mai puțin de 20 de kilograme și conține tetings care vă vor ține câinele în timp ce îl spălați.

Caracteristica de scurgere este ușor de asamblat și de utilizat, reducând în continuare stresul în timpul băii. Pet de unelte Pet Are containere încorporate pentru a deține șampoane, balsamuri și alte necesități. Cada măsoară 30 de centimetri x 18 inci x 19 inci.

Bureți de câine pentru a vă împrăștia

Poate doriți să luați în considerare utilizarea unui burete Pentru a vă scălda câinele. Bureții sunt unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui care au în timp ce păstrează mai mult spumă și spumă, astfel încât ajută la răspândirea șamponului și a balsamului prin haina câinelui. Bureții sunt mai ușor pe mâini și sunt convenabile. Pentru a vă asigura că sunt blânde pentru pielea câinelui dvs., ei trebuie să fie de înaltă calitate.

Spongeles Haute tampon de baie câine

Spongeles Haute tampon de baie câineAcest "spa într-un burete" conține un șampon și balsam într-un produs ușor de aplicat. Este infuzat cu șampon natural echilibrat pentru a vă lăsa fido cu o haină curată și strălucitoare. Acest șampon include ulei de arbore de ceai, un ulei de plante care calmează pielea agitată și aloe vera. Buretele este fabricat dintr-un material moale, dar este durabil.

Fiecare dintre acestea Spongeles Haute tampon de baie câine Bureții durează șase băi, dar de obicei pot fi folosite de mai multe ori decât acestea - va varia în funcție de haina câinelui dvs. și de lungimea băii pe care o dați.

Buretele corpului de decker pentru câini

Buretele corpului de decker pentru câiniFără ambalaje fanteziste, acest burete nu este mult de văzut, dar devine treaba bine. Este foarte absorbant din cauza porilor sale deschise, dar buretele este suficient de moale încât nu va fi dur pe pielea câinelui tău.

Buretele corpului de decker pentru câini este mai mult de șase centimetri lungime, făcându-l suficient de mare pentru a utiliza chiar și cei mai mari câini. Este ușor de curățat și durabil, făcând această achiziție înțeleaptă pentru kitul dvs. de îngrijire a câinelui.

Acum că am discutat despre șampoane, balsamuri și bureți, este timpul să trecem de la produsele de îngrijire a băii la următoarea secțiune a câinelui nostru de îngrijire a consumabilelor recomandările ─ Instrumente de uscare.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Drumuri de uscare după băi

Nimeni nu-i place să fie lăsat în frig După o baie frumoasă, caldă, chiar dacă au blană. Uscarea câinelui cu prosoape obișnuite poate fi consumatoare de timp și a forței de muncă intensive, mai ales dacă rasa dvs. este mare sau are păr lung. Prosoapele microfiberului absorb mai multă apă decât alte prosoape, vă va economisi timp și energie și vă va păstra câinele de la înghețare.

Uscați ușor dacă câinele dvs. are artrită sau osteoporoză, deoarece jostlingul este dureros și poate exacerba acele condiții. Ar putea fi un pic mai sensibil la aerul rece după o baie și ar aprecia un prosop cald și o pătură. Investiți în prosoape super-absorbante care îl usca rapid și eficient, lăsându-vă mult timp pentru restul îngrijirii.

DII Prosoape de baie uscată de microfibră osoasă

DII Prosoape de baie uscată de microfibră osoasăAcest prosop măsoară 44 cu 27 ½ inci, deci este potrivit și pentru un câine mare. Are o imprimare de laba care este brodată pe față și poate fi folosită și ca o pătură sau capac de scaun auto. Acest prosop de câine este absorbant, ușor de curățat și vine în multe culori, inclusiv negru, albastru, gri, verde, roșu roșu și taupe.

Acest prosop funcționează bine cu toate tipurile de straturi. Cusatura de DIA DOING DOING MICROFIBER BATH Prosoape de baie este de top-notch, deci fragmente și lacrimi sunt puțin probabile. Poți chiar să-l pui în canisa câinelui tău, așa că va avea un pat cald, confortabil. Vă recomandăm acest lucru ca fiind unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinilor din cauza eficacității sale la uscare și versatilitatea acesteia.

Luv & Emma`s Animale de companie uscate

Verificați revizuirea video a lui Samantha LUV & EMMA Prosoape de animale uscate pentru câini.

Luv & EmmaAcest prosop unic este echipat cu o deschidere integrat patentată integrat, care se poate ajusta pentru a atârna practic orice ușăKnob. Este repede, super absorbant și se usucă repede. De asemenea, are un design drăguț de imprimare cu labe, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la amestecarea prosopului cu prosopul câinelui.

Uimitor, Luv & Emma`s Animale de companie uscate prosopul pentru câini poate ține până la 16 uncii de apă. Este cusută mână în u.S.A. și poate fi spălat cu mașina. De asemenea, puteți să faceți upgrade la animalele de companie uscate plus dacă aveți mai mulți câini sau o rasă extra-mare.

Murdar mutts chanille microfibră animale de uscăciune Mat & prosop

Murdar mutts chanille microfibră animale de uscăciune Mat & prosopAcest prosop uimitor de uscare a câinilor poate ține de până la 7 ori greutatea proprie în apă și măsoară 20 de cilindri. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la un prosop umed înmuiere care picură pe podea până la camera de spălătorie.

Există buzunare convenabile pe fiecare parte, care vă permit să vă uscați mai eficient animalul. Murdar mutts chanille microfibră animale de uscăciune Mat & prosop de asemenea, din microfibră de 100%, deci este moale și blând pe pielea animalului tău.

Uscătoare de păr de câine

Nu este o idee proastă de a folosi un uscător de păr, dar asigurați-vă că câinele dvs. nu-i este frică de ei. Ele sunt destul de puternice și pline și ar putea să vă sperie câinele. Este important să le lăsați să se agită și să se prăbușească apa (să ia acoperirea - o vor face oricum) și apoi să folosească un prosop. Uscarea acestora în acest fel scurtează timpul necesar pentru uscătorul de păr.

GO Pet Club 2 Viteză Reglabilă Tempy Uscător de animale de companie

GO Pet Club 2 Viteză Reglabilă Tempy Uscător de animale de companiePuteți experimenta cu cele două viteze ale acestui uscător de păr și vedeți pe care câinele dvs. preferă - sau care nu-i place cel puțin. Temperatura este reglabilă, deci puteți să vă asigurați cu ușurință că nu este prea fierbinte pentru el.

GO Pet Club 2 Viteză Reglabilă Tempy Uscător de animale de companie arata ca un vid miniatural, dar in loc de a suge in aer, îl sufla. Are și două furtunuri, iar uscătorul este "zgomot redus."Merită o lovitură pentru a încerca acest uscător de animale de companie ─ sunt făcute cu câini de zăpadă în minte.

Andis Uscător de animale de companie uscat delicat

Andis Uscător de animale de companie uscat delicatAcest uscător arată mai mult ca un uscător de păr uman, portabil, cu excepția tensiunii sale mai silențioase și inferioare. Producătorul descrie acest instrument special ca "Perfect pentru caini de spectacol."Există două setări diferite de temperatură, precum și două viteze diferite.

Andis Uscător de animale de companie uscat delicat oferă compactitate care nu se îndepărtează de eficiența sa, dar probabil funcționează mai bine pe câinii mici.

Andis Confort Uscător uscat

Andis Confort Uscător uscatAcest uscător suflă mai puternic. Are o tensiune mai mare și este "ionică", adică funcționează prin suflarea moleculelor de apă în loc să se usuce părul dintr-o dată. Andis Confort Uscător uscat utilizează, de asemenea, căldură în infraroșu.

În ciuda tuturor acestor caracteristici răcoroase, este încă destul de liniștită - deși dacă câinele dvs. este cu adevărat șters de zgomot, este posibil să doriți să încercați mai sus și mai sus menționate mai sus.

LEGATE DE: 10 cele mai bune uscătoare pentru animale pentru câini

Deci, ți-ai dat câinelui o periaj bună, o baie și un pieptene rapide, și acum e uscat și gata să plece. Este timpul să treceți la următorul pas: Clipping!

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Câine de tăiere a părului și stilul

Niciodată nu te-ai gândit la tine ca pe un coafor? Surprinde! Astăzi e ziua ta norocoasă! Trimirea și stilul părului unui câine este destul de ușor, atâta timp cât aveți consumabilele de îngrijire a câinelui drept. Nu vă puneți mintea pe eșec, deoarece cu produsele pe care le recomandăm, câinele dvs. va arăta stelar.

Ce clip mai întâi? Al doilea? Al treilea și # 8230;?

Nu contează dacă tu utilizați mașini de tăiat electric sau cele tăcute, pașii de bază în tăierea câinelui dvs. sunt aceleași. Începeți tăierea de la gât în ​​partea din spate a piciorului frontal pe o parte și apoi treceți la cealaltă parte.

Îndepărtați picioarele spate ale câinelui și posterioare, fiind deosebit de atenți cu zonele sensibile sau lăsându-le pentru un profesionist. În cele din urmă, clipiți-o subbelic, care este de obicei mai murdară decât restul lui. Părul de pe subbelic poate fi tăiat mai scurt decât restul câinelui.

Ultimul lucru pe care ar trebui să-l clipi este capul. Câinele dvs. va fi probabil folosit pentru oricare dintre mașinile de tăiere câinelui Până atunci și tu ai fi avut niște practici care le manipulează (câine și clippers). Din nou, fața este de obicei mai bine lăsată la un profesionist, dar dacă simțiți că o puteți face, începeți la podul nasului câinelui și lucrați în jos. Detaliile și munca delicată poate apela pentru trimmere. Sunt suficient de mici pentru a manevra în jurul ochilor, nasului și a urechilor.

Coafura câinelui tău

Rasa ta de câine ar trebui să se uite într-un anumit mod, și vrei ca el să se apropie de coafura aceea. Uită-te la pozele câinilor de la rasa lui, astfel încât să obțineți o idee despre gama de stiluri pentru a încerca. Dacă câinele dvs. este o rasă mixtă, uitați la stilurile diferitelor rase vă va oferi o idee despre ceea ce ar putea arăta bine pe el. De asemenea, puteți obține o idee despre patrimoniul său.

Citiți conexe: Cuptoare de câini profesionale pentru îngrijire

Cea mai bază de tunsoare este "stilul catelului", o lungime uniformă a părului peste tot corpul, de obicei în jurul a două centimetri sau cam asa ceva. Această tăietură este bună pentru vreme caldă și este foarte convenabil. De asemenea, puteți face ca câinele dvs. să arate aprig cu o "tăietură de leu", părul scurt pe corp, dar a plecat lung pe fața și capul. Puteți chiar să lăsați un trunchi la capătul coada.

Cu excepția cazului în care este sfătuit de veterinarul dvs., nu vă radeți câinele. Haina lui oferă izolație împotriva frigului și a căldurii. Dacă VET vă sfătuiește să vă radeți câinele din motive medicale, faceți un profesionist. Împărțirea câinelui dvs. este o afacere serioasă. Ați putea să-l tăiați, iar arderea Clipper se întâmplă foarte ușor atunci când un amator face rasul (vom vorbi despre asta mai târziu).

Ceea ce nu pentru stil

Zonele sensibile ale câinelui - canalul urechii, anusul, gura și ochii - sunt foarte dificile (și periculoase) pentru a rade sau chiar doar pentru a clipi și ar trebui să fie făcute de un profesionist. După ce vă simțiți experimentați la îngrijirea restului câinelui, poate că ați putea găsi un groomer profesionist pentru a vă arăta cum să clipiți aceste zone sensibile.

Fiți conștienți, totuși, că mulți groomi nu vor fi dispuși să vă învețe, mai ales dacă venitul lor depinde de numărul de câini pe care îl moară. Un groomer asociat cu biroul VET poate fi cel mai bun pariu.

Tipuri de mașini de tăiat câine

Prima dvs. considerație ar trebui să fie teama câinelui tău la nivel atunci când vine vorba de zgomot. Dacă el este înspăimântat, el ar putea să-și rănească rănirea pentru el însuși sau pentru tine. Clippers-urile electrice vor face întotdeauna un zgomot și numai dvs. puteți decide dacă reacția câinelui dvs. poate fi depășită cu antrenament sau dacă ar trebui să evitați această bătălie în favoarea altora, o pregătire mai importantă.

Acestea fiind spuse, să ne uităm la tipurile de mașini de tuns.

Clippers de câine electric

Când utilizați mașini de tuns electrice, lungimea finală a părului câinelui este determinată de dimensiunea lamei mașinii - cu atât mai mult lama, cu atât mai puțin părul. Du-te frumos și ușor. Clipping prea repede va face haina câinelui tău să arate nedorite și să părăsească liniile de tuns în păr.

Wahl U-Clip Deluxe Pro Home Pet Grooming Kit

Wahl U-Clip Deluxe Pro Home Pet Grooming KitAceste mașini de tăiere sunt numărul unu al lui Amazon, vânzând mașini de îngrijire a câinelui. Ei alerg la 7.200 de lovituri pe minut, dar nu sunt la fel de tare cum credeți că ar fi un motor atât de puternic. Kitul de șaisprezece piese vine cu Clippers, șapte pieptene de ghidare de atașament codificat de culoare, un pieptene de styling PET, un how-to video, un șorț de vinil pentru a vă proteja hainele, foarfecele, uleiul de lamă, gardă lamă și o perie de curățare pentru a păstra lama ta de tuns în formă bună.

Toate aceste livrări de îngrijire a câinelui sunt păstrate cu ușurință într-un caz de depozitare reutilizabil. Lamele din Wahl U-Clip Deluxe Pro Home Pet Grooming Kit sunt făcute din oțel și nu vor ruga sau devin defecte. Acest clipper funcționează cel mai bine pe straturi fine la medii.

Andis Pet Super Super Clipper Professional cu lama de blocare

Andis Pet Super Super Clipper Professional cu lama de blocareAcest clipper vine cu două lame, un ultraedge și un ceramicedge și sunt o oțel inoxidabil. Există două opțiuni de viteză, iar unitatea de lame este de 4 și 4, ceea ce înseamnă că motorul este puternic, dar liniștit. Clipperul este ușor de curățat și simplu de luat în afară.

Deși lamele ar trebui să fie luate în mod regulat, structura internă a Andis Pet Super Super Clipper Professional cu lama de blocare nu are nevoie de întreținere foarte des. Clipperul poate fi folosit pentru a face touch-up-uri rapide pe fața și capul.

Furminator Comfort Pro Clippers electric

Furminator Comfort Pro Clippers electricAcest clipper face parte dintr-un set de douăsprezece piese. Lamele sunt oțel inoxidabil și foarte precise. Tehnologia este de așa natură încât nu se va supraîncălzi (deși ar trebui să verificați întotdeauna pentru a vă asigura - orice mașină de tuns poate fi defectă).

Furminator Comfort Pro Clippers electric Lucrați pe straturi mai lungi sau mai scurte, de la textura matasoasă la mediu, dar cu motorul de putere, veți putea clipi chiar și straturi groase. Vibrația și sunetul acestui clipper sunt destul de scăzute încât să nu-ți sperie câinele.

Clippers tăcut de câine

Dacă câinele dvs. este speriat de zgomot, Utilizarea mașinilor electrice cu sunetul lor ar putea fi o mișcare proastă. Dacă câinele dvs. urăște mașini electrice, și nu le puteți acționa prin antrenament, utilizarea lor poate însemna o bătălie de fiecare dată când îl miere. Puteți depăși această problemă cu mașini de tăiat tăcut.

Clippers tăcut nu sunt motorizate, deci nu există nici un sunet, dar ar putea însemna un pic mai mult de lucru pentru tine, deoarece trebuie să readuceți pieptenele de ghid pentru firele pe care le tăiați. Cu consumabilele de îngrijire a câinelui drept, cu toate acestea, tăierea manuală, în timp ce nu la fel de repede ca utilizarea mașinilor electrice, poate fi mai ușoară și mai eficientă decât credeți.

Articol conex: 3 Clippers de câine tăcut pentru îngrijirea zgomotului fără zgomot

Clipperul de cauciuc tăcut tăcut

Clipperul de cauciuc tăcut tăcutAceste foarfece vin într-un kit cu șapte pieptene diferite, fiecare pentru o anumită tăiere. Pentru a le acționa, pur și simplu blocați pieptenele în poziție și clipați fiecare blocare a părului. Au inserții de gel detașabile pentru a împiedica degetele să se rătăcească, iar foarfecele în sine sunt foarte durabile și robuste. Există și un buton de ajustare a tensiunii pentru a mări sau a reduce flexibilitatea în funcție de ceea ce aveți nevoie.

O lamă este serită, iar cealaltă este o margine dreaptă. Scădere tăiată tăiată tăiată cu animale de companie Kitul conține, de asemenea, un trimmer tăcut al animalelor de companie, tăierea minusculoasă. Măsoară doar 4 ½ inci și este special conceput pentru cap și zona facială. S-ar putea chiar să doriți să utilizați Tiny Trim cu un clipper motorizat. Utilizați linia mică pentru detalii, în timp ce mașinile electrice fac restul.

Trimmers pentru părul câinelui

În timp ce mașini de tăiat, fie electrice, fie tăcute, sunt minunate pentru îngrijirea cea mai mare parte a câinelui dvs., unele zone - zonele din cap, față și coadă - necesită o atingere atentă și mai precisă. Trimmerii sunt mult mai mici decât mașinile de tăiat și pot accesa cu ușurință aceste zone delicate fără riscul de mașini mari.

Wahl Touch-up PET Trimmer

Wahl Touch-up PET TrimmerAcest tuns touch-up este realizat pentru atingerile de finisare de tăiere sau pentru utilizare în zone sensibile. Designul său conturat facilitează menținerea. Are șase poziții și un pieptene de atașare cu o lamă delicată suficient de ușor pentru a manevra ușor, dar suficient de puternic pentru a îndepărta rapid blana.

Wahl Touch-up PET Trimmer nu este făcută pentru tăierea întregului tău câine. Acest trimmer este puternic, liniștit și creează 5.000 de lovituri pe minut. Are un timp de alergare fără fir de 40 de minute.

Oster Trimmer de buzunar fără fir

Oster Trimmer de buzunar fără firPerfect pentru îngrijirea în jurul urechilor, a ochilor, a nasului și a gâtului, acest trimmer fără fir se va potrivi în palma mâinii și se va desfășura până la trei ore pe o baterie AA. Oster Trimmer de buzunar fără fir Kitul include un atașament de siguranță, ulei de ulei și perie lamă.

Este conceput pentru o lucrare detaliată și rulează liniștit pentru a evita sperierea câinelui. Acest trimmer cântărește mai puțin decât .5 kilograme și se potrivește frumos în palma mâinii dvs. pentru a reduce oboseala în timp ce îngrijirea.

Wahl litiu Ion Pro Clipper

Wahl litiu Ion Pro ClipperAcest lame de clipper sunt "fără remorcare" pentru a le evita să se încurce în blana câinelui tău. Lama este suficient de mică pentru a manevra în jurul feței și urechilor câinelui cu ușurință și funcționează pentru păr mai lung, care este încurcat sau cu noduri.

Wahl litiu Ion Pro Clipper Include un caz de depozitare, patru pieptene de atașament, foarfece, o gardă lamă, un pieptene obișnuite, ulei de curățare și o perie pentru lama. Deși este mai mică, este o bucată eficientă și accesibilă a consumabilelor de îngrijire a câinelui.

Ochii câinelui, urechile și unghiile

Urechile câinelui, ochii și unghiile nu ar trebui să fie trecut cu vederea în aventura dvs. îngrijită. În această secțiune, vom explica procedura de îngrijire a fiecăruia și ce puteți face pentru a vă asigura că sunt în formă de vârf. Vom da, de asemenea, recomandări pentru consumabilele de îngrijire a câinelui pentru a vă ajuta câinele să arate cel mai bine.

Îngrijirea câinelui

Înainte de a face orice, este important să revizuiți una dintre cele mai importante părți ale tăierii unghiilor: ceea ce nu pentru a clipi. Cea mai apropiată parte a cuiului cel mai apropiat de laba. Conține vase de sânge și terminații nervoase. Restul cuiului este o suprafață tare fără terminații nervoase, motiv pentru care nu vă rănește câinele pentru a-și scoate unghiile, atâta timp cât rămâneți în afara rapidă.

Articol conex: Cel mai bun Clippers de unghii pentru câini pentru gări de acasă

În funcție de culoarea unghiilor câinelui, rapidul poate fi văzut cu ușurință. Va fi roz sau roșu la câinii cu unghii translucide sau de culoare deschisă. Este puțin mai dificil de a observa în unghiile întunecate, dar puteți lua o lanternă sau o aprindere și apăsați-l în partea din spate a cuiului câinelui pentru a obține o viziune mai bună. Rapidul va fi mai întunecat și mai ușor văzut. Face o notă mentală a capătului Quick sau marchează cu un stilou și Nu tăiați prea aproape de ea.

Indiferent de cât de atenți sunteți, se întâmplă accidentele. Dacă vă clipiți în mod necorespunzător la unghiile câinelui tău, vă va informa. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să opriți sângerarea. Acest lucru ar trebui făcut cât mai curând posibil. Din fericire, există produse care pot ajuta. Probabil cel mai bun este pulbere stiptică.

Animale de companie medalii de aur Opriți sângerarea pudră stipică

Animale de companie medalii de aur Opriți sângerarea pudră stipicăAceastă pulbere de coagulare va ajuta sângele uscat rapid. Este, de asemenea, sigur pentru oameni. Groomers o folosesc atunci când au tăiat accidental în rapidul unghiei sau în timp ce tăiați haina. Conține Bentonite, care absoarbe lichidul, precum și aluminiu de potasiu, care este de asemenea utilizat pentru proprietățile sale de absorbție.

Aplicați Animale de companie medalii de aur Opriți sângerarea pudră stipică și apoi aplicați o presiune moderată pentru a opri fluxul de sânge. Se va opri sângerarea în câteva secunde. Dacă sângerarea continuă sau începe din nou, puteți aplica un alt strat de pulbere stiptică.

Cardinalul Laboratories Remedy și Recovery Grooming Powder

Cardinalul Laboratories Remedy și Recovery Grooming PowderAceastă pulbere are multe din aceleași ingrediente ca pulbere de medalie de aur. Este sigur și ușor de utilizat - îl puteți aplica manual sau cu un tampon de bumbac pre-umezit. Cardinalul Laboratories Remedy și Recovery Grooming Powder oprește sângerarea în câteva secunde.

Dacă nu puteți obține sângerarea să se oprească după aplicarea presiunii moderate timp de câteva minute, apelați-vă VET. Rana ar putea fi mai profundă decât îți dai seama, iar câinele tău poate avea nevoie de asistență medicală.

Sfat rapid: Este posibil să trebuiască să mituați câinele cu tratate pentru a-și fixa unghiile. Clip un cui și dă-i un tratament. Clipul următorului cui și dați-i un tratament. El va începe să asocieze tăierea unghiilor cu ceva gustos și distractiv.

Safari Professional Trimmer mare de unghii pentru câini

Safari Professional Trimmer mare de unghii pentru câiniAcest trimestru de unghii se va ocupa de unghiile mai groase, mai dure ale raselor mari. Este făcut din oțel inoxidabil și este impermeabil la rugină. Marginea de tăiere este suficient de ascuțită pentru a face o glisare rapidă, curată de la unghii și există o oprire de siguranță pentru a vă împiedica să tăiați prea mult unghii.

Mânerele ergonomice ale Safari Professional Trimmer mare de unghii pentru câini sunt ușor de prins - întotdeauna un plus atunci când lucrați cu echipament ascuțit.

Epica Professional Clipper de unghii

Epica Professional Clipper de unghiiAcest cuplu de unghii este potrivit pentru unghiile medii și mari și datorită spațierii sale lamei, se poate ocupa chiar și cele mai groase unghii. Clipperul are o margine ascuțită și precisă pentru mânerele detaliate de tăiere și cauciuc care le fac ușor de prindere.

Aceste Epica Clippers Professional de unghii sunt, de asemenea, echipate cu o încuietoare pentru a le împiedica să ia prea mult unghii. Ei vin cu o garanție de viață, de asemenea.

Pet Magasin Clippers unghii

Pet Magasin Clippers unghiiAceste mașini de tăiat sunt, de asemenea, suficient de durabile pentru a fixa unghiile de orice dimensiune. Bladele din oțel inoxidabil este .28 inci grosime și este la fel de ascuțit ca procesele de fabricație pot realiza. Oprirea de siguranță împiedică leziuni și există o placă mică atașată sub lama pentru a preveni supraîncărcarea. Mânerul Pet Magasin Clippers unghii este rezistent la alunecare și conceput pentru a reduce oboseala mâinilor.

Îngrijirea câinelui

Urechile câinelui dvs. sunt foarte sensibile și trebuie să căutați semne de infecție atunci când îl îngrijesc (la fel ca în alte momente). Apa din canalul urechii câinelui poate provoca o infecție a urechii. Fiți deosebit de atenți în timpul băii pentru a păstra apa din urechi - puteți utiliza o minge de bumbac plasată chiar în interiorul fiecărei urechi pentru a absorbi apa.

LEGATE DE: Homemade Câine Ear Cleaner - Cele mai bune idei din jurul Internetului

Dacă câinele dvs. începe să prezinte semne de infecție sau iritare - își zgârie în mod repetat urechea; frecându-l pe mobilier sau pe podea; un descărcare maro, gălbuie sau sângeroasă; Un miros rău venind de la ureche; Pierderea părului în jurul urechii; roșeață sau umflare; pierderea echilibrului; scuturându-și frecvent capul; sau pielea crustă în jurul clapei urechii - duceți-l la veterinar cât mai curând posibil pentru tratamentul a ceea ce este probabil o infecție a urechii.

Ar putea fi o infestare a acarienilor, mai degrabă decât o infecție, dar aceștia au nevoie de tratament de îndată ce sunt văzuți. Ele provoacă o mâncărime nebună.

O prescripție de la veterinarul dvs. va fi necesară pentru a trata infecțiile urechii. Cu toate acestea, dacă este doar o iritare mai degrabă decât infecție, el poate în regulă, tratamentul contra-the-counter. Asigurați-vă că îl întrebați. Nu lăsați urechile câinelui să se vindece. O infecție a urechii netratate poate duce la pierderea auzului.

Soluție de ureche Zymox cu hidrocortizon

Soluție de ureche Zymox cu hidrocortizonAceastă soluție este vânzătorul numărul cel mai bun în îngrijirea urechilor pentru câini. Este antimicrobian, antibacterian și ajută la eliminarea puroiilor, resturilor, murdăriei și altor contaminanți care pot fi ascunși în canalul urechii câinelui. Este adesea folosit pentru a trata infecțiile cu drojdie sau acumularea bacteriană.

Soluție de ureche Zymox cu hidrocortizon este liniștitor și ajută la calmul inflamației și durerii. Puteți utiliza acest produs timp de câteva săptămâni la un moment dat, care poate fi necesar pentru o infecție a urechii severe. Zymox face, de asemenea, o curățare a urechii, dar nu trebuie să utilizați ambele produse în același timp.

VIRBAC EPI-OTIC Avansat Ear Cleanser

VIRBAC EPI-OTIC Avansat Ear CleanserAcest produs de curățare conține anti-adezivi, care împiedică microbii să se atașeze la canalul urechii câinelui și .2% acid salicilic, care reduce umflarea, inflamația și durerea. VIRBAC EPI-OTIC Avansat Ear Cleanser este utilizat pentru a trata umflarea și inflamația urechii cauzate de infecție. Poate fi folosit pe puii de peste 12 săptămâni de vârstă.

Ecoears urechea câinelui Cleaner

Ecoears urechea câinelui CleanerToate consumabilele de îngrijire a câinelui natural sunt ideale. Ingredientele naturale din acest produs elimină obstacolele care pot bloca canalul urechii câinelui. Nu conține farmaceutice, steroizi, substanțe chimice sintetice sau antibiotice și pot fi folosite pe pui mai mult de trei luni.

Ecoears urechea câinelui Cleaner este formulată în mod specific pentru a trata infecțiile, dar elimină și mirosul, mâncărime, acarieni și ciuperci.

Îngrijirea ochilor câinilor

În această secțiune, vom discuta unul dintre cele mai frecvente afecțiuni ale ochilor ─ pete rupe ca urmare a descărcării de la ochii câinelui tău. Descărcarea nu este neobișnuită și poate însemna multe lucruri - alergii, un defect de naștere, boală, un corp străin în ochi sau chiar o tumoare. Înainte de a lua orice acțiune cu consumabilele de îngrijire a câinelui, este important să vă consultați medicul veterinar.

Dacă starea este mai mult decât o simplă pete lacrimă, va avea nevoie de tratament medical. Unele condiții pot duce la orbire dacă sunt lăsate netratate sau tratate necorespunzător. Ceea ce credeți că sunt petele rupte ar putea fi de fapt descărcarea de la o infecție sau alergie la ochi.

Descărcarea atentă a ochilor frunze petele de rupere pe fața câinelui. Petele pot fi orice culoare, dar de obicei sunt roșiați-maro și pot mirosi. Unele rase - pechinez, PUG, Shih-Tzu și Malteză - sunt mai predispuși la descărcarea clară și petele rezultat din cauza formei feței lor.

Indiferent de cauza, petele de rupere sunt inestetice și marca câinele dvs. altfel frumos. Dacă petele nu pot fi îndepărtate cu o minge de bumbac umedă, probabil că veți avea nevoie de ajutorul consumabilelor de îngrijire a câinilor făcute în mod special pentru această problemă.

Remover de pete de la Omegapet

Remover de pete de la OmegapetAcest produs conține ulei de nucă de cocos și ulei de palmier și va ajuta la curățarea oricărei pată în jurul ochilor câinelui. Nu se va arde sau nu arde dacă vine în contact cu ochii, dar ar trebui să evitați cât mai mult posibil.

Deși blând, Remover de pete de la Omegapet este foarte puternic și eficient și sigur pentru utilizarea repetată. Folosind o minge de bumbac, aplicați soluția la blana în jurul ochilor câinelui. Ar trebui să observați o diferență după câteva aplicații.

Picioare proaspete LLC Remover

Picioare proaspete LLC RemoverAcest produs este excelent pentru blana de culoare deschisă, cu pete care trebuie eliminate. Acesta conține ulei de palmier și nucă de cocos și lasă un strat protector pentru a preveni petele ulterioare.

Picioare proaspete LLC Remover nu are sulfați, alcooli sau substanțe chimice toxice. Formula nu va cauza o reacție adversă dacă vine în contact cu pielea, ochii sau părul, dar absolut nu trebuie ingerat.

Ochii Angels "Șervețele de removersiune pete

Ochii Angels Aceste șervețe conțin ulei de boabe de juniper, care ajută la scăparea petelor inestetice într-un mod natural. Ele pot fi utilizate zilnic și sunt sigure pentru cățeluși mai vechi de trei luni. Ochii îngerii au formulat, de asemenea, o pulbere comestibilă pentru a preveni petele de rupere dacă credeți că poate fi mai ușor de utilizat.

Formulele naturale din Ochii Angels "Șervețele de removersiune pete Preveniți deteriorarea ochilor câinelui. Formula lor unică nu necesită nici o clătire, deci sunt una dintre cele mai ușoare consumabile de îngrijire a câinelui pentru scoaterea petelor de rupere.

Am discutat toate consumabilele și tehnicile de îngrijire a câinelui de bază până acum, de la stratul la detalii, dar dorim să aveți și un ghid de referință rapid.

Apoi, ─ Întrebări frecvente despre consumabilele de îngrijire a câinilor și câinele. La sfârșitul întrebărilor, vom discuta importanța produselor ecologice.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Câine îngrijirea accidentelor și ce să faceți

Din păcate, indiferent cât de atent sunteți, accidentele se întâmplă. Vă puteți tăia sau răzuiți în mod neintenționat câinele sau ardeți-l cu mașinile de tuns. În această secțiune, vă vom oferi o scurtă trecere în revistă a accidentelor care se pot întâmpla, cum să le tratăm și mai multe recomandări de îngrijire a câinelui.

Cu toate acestea, dacă rana este gravă, dacă sângerează profund sau nu va opri sângerarea, sau este altceva decât o tăietură sau arsură foarte mică, Consultați-vă pe veterinarul dvs. Și ca întotdeauna, discutați cu medicul veterinar despre orice altceva care vă privește sau vă confundă.

Doggy tăieturi și zgârieturi

Împreună cu arderea de tuns (discutate mai jos), cele mai frecvente leziuni accidentale sunt tăieturi și zgârieturi. În funcție de cât de grave sunt, este posibil să le puteți trata acasă. Amintiți-vă, dacă sunteți preocupat de orice motiv care solicită îngrijirea medicală este întotdeauna recomandată.

Când vă tăiați părul câinelui, trebuie să utilizați întotdeauna un gardian de lame pentru a preveni rănirea accidentală dacă ar trebui să alunece. Gărzile de lame sunt de obicei incluse cu mașini de tăiat. Dacă cineva nu este inclus în perechea pe care ați ales-o, ar trebui să căutați mașini de tăiere care vin cu un gard de lame, deoarece de obicei trebuie să se potrivească cu mașini de tăiere și nu pot fi achiziționate separat.

De asemenea, este necesară o întreținere regulată a mașinilor dvs. de tăiere, în special. O lamă de tăiere plictisitoare sau un tuns care nu este menținută corespunzător poate provoca deteriorarea stratului și a pielii câinelui.

LEGATE DE: Holistic Dog Health 101: Ultimate Ghid bazat pe știință

Vorbim despre echivalentul unui genunchi răzuit sau tăiat superficial aici. Chiar și rănile minore ar trebui să fie tratate cu promptitudine și curățate cu consumabilele de îngrijire a câinelui, înainte de infecția. Dacă pielea din jurul plăgii este inflamată sau puroi este vizibilă, un tratament mai agresiv decât ceea ce vă puteți oferi acasă este probabil necesar. Orice prejudiciu care pătrunde pe piele (e.G., o rană de mușcătură) și / sau implică o mare parte a corpului sau o zonă deosebit de sensibilă ar trebui să primească o atenție veterinară imediată.

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la severitatea rănirii animalului dvs., jucați-o în siguranță și faceți o întâlnire cu medicul veterinar. Încercați doar îngrijirea rănilor dacă sunteți încrezători că un animal de companie nu va reacționa agresiv la procedură. Dacă aveți nevoie, recrutați un asistent pentru a ajuta la reținere și folosiți un bot.

Consumabile de câine necesare

Tu ar trebui Aveți întotdeauna un kit de prim ajutor câine la îndemână dacă aveți animale de companie. Acestea pot veni foarte la îndemână, chiar dacă nu vă îngrijim animalul de companie acasă. Puteți achiziționa un kit la magazinul local de animale de companie sau puteți face propria dvs. aruncarea câtorva consumabile de îngrijire a câinilor și alte elemente esențiale într-o pungă mică. Consumabile esențiale includ:

  • Lubrifianți pe bază de apă (E.G., Ky jelly - nu vaseline)
  • Clippers, foarfece sau ras
  • Apa calda
  • Prosoape curate (hârtie sau cârpă)
  • Soluție antiseptică
  • Unguent antimicrobian

Pașii de urmat când se întâmplă accidentele

1. Plasați un câine mic pe o masă sau un contor în fața dvs. sau coborâți pe pământ cu un câine mare. Au o a doua persoană să restrângă ușor animalul de companie, dacă este necesar.

2. Acoperiți rana și zona înconjurătoare cu un lubrifiant pe bază de apă. Acest lucru face ca îndepărtarea părului ras de la rană mult mai ușor și scăderea contaminării.

3. Utilizați mașini electrice pentru a rade părul din jurul plăgii. Foarfece sau o ras de unică folosință pot fi folosite cu precauție extremă pentru a evita tăierea pielii.

4. Ștergeți lubrifiantul și părul pe bază de apă cu o cârpă curată și uscată sau un prosop de hârtie.

5. Spălați zona cu apă caldă până când toate resturile vizibile au dispărut, apoi se usucă.

6. Aplicați o soluție antiseptică non-stingă în zonă. Clorhexidina este ieftină, extrem de eficientă și disponibilă ușor. O soluție de 2% va limita iritarea țesutului, dar se utilizează, de asemenea, 4% soluții. Clorhexidina este ideală deoarece ucide tipurile de bacterii și drojdie care sunt cel mai frecvent asociate cu infecțiile cutanate la câini și pisici.

7. Aplicați un unguent antimicrobian la rană. Întârzilele traumatice sunt cel mai bine tratate cu un antibiotic amplu de spectru larg, cum ar fi cele care conțin bacitracină, neomicină și polimixină B. Dacă drojdie este de preocupare primară, de exemplu la câinii cu alergii care dezvoltă dermatită umedă, unguentul miconazol este o alegere bună.

8. Împiedicați animalul de companie să lingă unguentul de pe piele timp de cel puțin zece minute; mai mult este chiar mai bun. Dar nu aplicați un bandaj asupra zonei.

9. De două până la trei ori pe zi, curățați resturile (dacă este necesar) și aplicați antiseptic și unguent până când pielea este vindecată.

Dacă rana se agravează în orice moment sau nu reușește să se rezolve într-o săptămână, consultați un medic veterinar.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Dog Clipper Burns

Clipper arde, același lucru cu arderea razorului La om, este, de asemenea, o vătămare comună susținută în timp ce tăierea și nu poate deveni evidentă pentru ore sau chiar zile mai târziu. Deși este de obicei cauzată de utilizarea mașinilor de tăiere care au devenit prea calde, fie dintr-un defect, fie de o suprasolicitare, se poate întâmpla, de asemenea, depășind o zonă mai mult decât o dată și iritantă pielea subiacentă.

Dacă tăierea a iritat o zonă, arderea nu poate fi evidentă pentru dvs., dar câinele dvs. poate simți acest lucru și va linge în mod repetat zona încercând să scape de iritare. În cele din urmă el va ajunge la răni care pot deveni infectate. Probabil că va avea nevoie de antibiotice pentru a trata infecția și poate chiar un guler Elizabethan care să-l împiedice să lingă zona până când se vindecă. Verificați-vă clipurile frecvent în timp ce vă îngrijim câinele pentru a vă asigura că nu au supraîncălzit.

Primul, al doilea, al treilea și al patrulea ars

Clipper Burn este, în general, o arsură de gradul întâi - nu sparge pielea. Pielea poate fi roșie și fierbinte la atingere, dar este intactă. O arsură de gradul doi afectează două straturi exterioare ale pielii și este cunoscută ca o "grosime parțială". Va avea blistere și piele care arată strălucitoare și umedă. Câinele dvs. va expune durere extremă dacă atingeți zona.

Arsurile de gradul trei sunt arsuri cu grosimea completă. Arderea ajunge efectiv prin primele două straturi de piele - epiderma și dermisul. Zona va arăta alb, piele, carry și ceară. Este puțin probabil să provoace o arsură de gradul trei decât dacă apăsați Clippers pe pielea câinelui tău și ține-le acolo. El va fi probabil să iasă și să se lupte să scape de la Clippers, care ar trebui să vă avertizeze la ceea ce faceți.

Odată ce arderea a trecut prin primele două straturi de piele, câinele dvs. probabil nu va simți arderea, deoarece distruge nervii. Arsurile de gradul al patrulea apar atunci când arderea se extinde până la mușchi sau oase. Este aproape imposibil să provoace acest tip de arsură în timp ce vă tăiați câinele.

Luați câinele la veterinar imediat pentru altceva decât o ardere de gradul întâi. Chiar dacă sunteți sigur că este doar o arsură de primă grad, urmăriți semnele de șoc (vezi mai jos), care pot apărea zile după accident. Dacă aveți îndoieli cu privire la nivelul arsurii sau altceva, consultați medicul veterinar. Utilizarea consumabilelor de îngrijire a câinilor pe o arsură gravă ar putea duce la o deteriorare suplimentară pentru animalele dvs. de companie și mai multă durere.

Tratamentul pentru arsurile de gradul întâi la câini

Arsurile de gradul întâi nu sunt amenințătoare de viață dacă nu acoperă mai mult de două procente din corpul câinelui sau merge în șoc. Dacă sunteți sigur că este doar o arsură de primă gradul și este mic, tratați arderea, alergând apă rece peste ea timp de cinci până la zece minute.

Articol conex: 9 motive pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru câini

Îndepărtați părul în jurul arsurii, dar nu atât de mult încât vă vedeți pielea. Curățați zona arsă cu o soluție antiseptică extrem de slabă sau cu săpun și apă. Scoateți gulerul câinelui, mai ales dacă arderea este în zona gâtului pentru a preveni constricția căilor respiratorii din cauza umflăturii.

După cum am spus mai devreme, luați câinele dvs. la medicul veterinar sau la un centru de urgență pentru orice altceva decât o ardere mică, de primă grad. Cu excepția cazului în care câinele dvs. este în șoc, Efectuați sugestiile de tratament de mai sus imediat înainte de călătoria dvs. către Vet.

Nu folosiți niciodată medicamente - pilule, lichide, unguente topice - pe un câine, cu excepția cazului în care veterinarul dvs. nu o aprobă. Ceea ce poate lucra pentru noi nu funcționează întotdeauna la fel ca un câine. Vă vom oferi recomandări pentru produsele specializate, pentru a trata arsurile minore.

Vetericenul Plus hidrogel al rănilor și al pielii

Vetericenul Plus hidrogel al rănilor și al pieliiAcest unguent topic nu conține alcool sau steroizi și în cazul în care câinele dvs. linge zona rănită, nu este toxic. Se răcește, ceea ce va liniști în continuare zona rănită și va diminua durerea câinelui.

Vetericenul Plus hidrogel al rănilor și al pielii este formulat cu un nivel de pH care reduce orice lucru sau arde atunci când îl aplicați. Are o consistență asemănătoare gelului pentru ao menține. Acesta este unul dintre cele mai bune consumabile de îngrijire a câinelui, deoarece funcționează pe toate tipurile de piele și este sigur pentru toate animalele. Acesta este un avantaj imens dacă aveți o gospodărie cu mai multe animale de companie.

Medicină Prima îngrijire imediată a Mama Salve

Medicină Prima îngrijire imediată a Mama SalveAcest unguent conține ingrediente naturale, organice, cum ar fi uleiul de măsline, ulei de fructe, albinele și miere organică. Nu conține steroizi, substanțe chimice sau sintetice. Medicină Prima îngrijire imediată a Mama Salve este 100% nontoxic și pentru a-și asigura siguranța, a fost testat mai întâi pe oameni. Este deosebit de bun pentru arsuri și gheare.

Este, de asemenea, eficace la calmarea și vindecarea petelor fierbinți și promovarea regrowth-ului părului. Acest lucru ar fi un minunat salve de a avea în kitul dvs. de îngrijire a câinelui. Este sigur să utilizați în zone delicate, ca și în jurul ochilor câinelui, urechile și nasul.

PETSILVER SPRAY

PETSILVER SPRAYAcest spray este formulat cu ioni de argint chelat - legătura de ioni de argint la ionii nemetali, un mod fantezist de a spune că rămâne în cazul în care îl puneți. Este nontoxic, antimicrobian și ajută la eliminarea bacteriilor de la rană, reducând, de asemenea, durerea și inflamația. PETSILVER SPRAY Poate fi folosit pe câini, pisici sau cai și tratează o varietate de probleme de piele, inclusiv arsuri, infecții, mușcături de insecte și răni generale.

Apelați întotdeauna medicul veterinar înainte de a vă aduce o arsură. Adesea este greu de spus seriozitatea arsurii și ar trebui să greșești pe partea de prudență. Dacă pielea câinelui tău este blister, spart, strălucitor sau orice altceva decât roșu și puțin umflat, nu ezitați să contactați medicul veterinar sau un centru de urgență de animale.

Câine intra în șoc

O arsură poate provoca un câine să intre în șoc, și poate dura câteva zile înainte de a expune simptome. Șocul poate ucide un câine foarte repede, și nu există consumabile de îngrijire a câinelui pentru a ajuta la această condiție.

O bătăi inimii din ce în ce mai rapide, respirație superficială și rapidă, agitație, letargie, temperatură scăzută, gingii palide, o bătălie neregulată, un impuls slab, geamuri și ochi neocupate și comă sunt toate semne de șoc. Dacă îl duceți la veterinar imediat după accident, cum am sfătuit, asigurați-vă că întrebați ce sunt semnele de șoc.

Dacă credeți că câinele dvs. ar putea intra în șoc, nu spălați rana

Spălându-l cu apă rece sau încercând să curățați că va face situația mai rău. Țineți un pachet rece sau gheață într-o pungă de plastic peste arde și înfășurați câinele într-un prosop pentru al menține cald. Du-l imediat la medicul veterinar sau la un spital de urgență pentru animale.

Produse organice de îngrijire a câinelui

De la șampoane și balsamuri sunt răspândite în toată haina câinelui, consumabilele de îngrijire a câinilor organice sunt o idee deosebit de bună. Sunt mai sigure. Ele nu conțin conservanți nocivi, aditivi, steroizi sau alte substanțe chimice. De asemenea, își înfrumusețează câinele, precum și ─ și în cele mai multe cazuri mai bine ─ decât produsele non-organice pe care le-ați utilizat.

Substanțe naturale, cum ar fi nucă de cocos, ulei de migdale, miere, albine, iasomie și vanilie contribuie la un câine proaspăt curat fără contaminare potențială. Produsele ecologice trebuie să fie aprobate de U.S. Departamentul Agriculturii (USDA). Înainte de a alege una, asigurați-vă că a fost certificată de USDA că ingredientele organice reprezintă cel puțin 95% din produs.

Organic nu înseamnă mai scump. Pe măsură ce mai mulți consumatori văd beneficiul produselor ecologice, acestea devin din ce în ce mai ușor disponibile și mai puțin costisitoare.

Dog Îngrijirea consumabilelor Ghidul cumpărătorilor

Dog îngrijirea consumabilelor FAQ

Acestea sunt câteva dintre întrebările comune Auzim. Am dat răspunsuri scurte mai jos, dar veți găsi mai multe detalii despre manipularea unor astfel de probleme în Îngrijirea câinilor pentru începători finali, De asemenea, disponibil pe acest site.

Din nou, dacă aveți îndoieli cu privire la orice, consultați medicul veterinar.

1. Ce ar trebui să caut? Ce sunt semne de necazuri?

Îngrijirea oferă o modalitate perfectă și personală de a vă examina câinele. Fi în căutarea oricărui lucru neobișnuit, suspect sau chiar diferit de ultima dată când a fost îngrijit. Bulgări ar putea fi tumori grase sau alte creșteri. Dacă câinele dvs. arată durere în orice zonă, inspectați-o. Ar putea fi o abraziune sau altă rănire. Trebuie să vă inspectați animalul de companie înainte de îngrijire, deoarece unele consumabile de îngrijire a câinelui ar putea irita situația chiar mai departe.

Urmăriți foliculita, o infecție bacteriană sau fungică care rezultă din foliculi de păr înfundați. Arătau ca niște cosuri și se vor transforma în răni mai mari. Dacă este lăsată netratată, foliculita poate duce la pierderea permanentă a părului și cicatrizarea.

Alte condiții comune ale pielii includ dermatită, o erupție foarte mâncărime care poate apărea oriunde pe corpul câinelui tău și impetigo, o infecție bacteriană care cauzează blistere umplute cu PUS găsite de obicei pe burta câinelui. Ambele condiții sunt cele mai frecvente la pui. Deși, în general, nu este serios, veterinarul dvs. ar trebui să-l examineze - ar putea fi un semn al altui. În orice caz, totuși, ar trebui tratată ca rănile sunt incomod și inestetice.

2. Prea multe perii câinelui. Care unul să aleagă?

Câinele îngrijirea consumabilelor pe care le cumpărați va depinde de tipul de haină al câinelui. Există tone de perii acolo, știm, dar doriți să utilizați perie cel mai potrivit pentru tipul de haină al câinelui dvs. și zona în care veți fi periaj. Pentru zonele delicate în apropierea urechilor, a ochilor, a nasului și a anusului, utilizați un pieptene Finetooth. Dacă câinele dvs. are un strat dublu, este posibil să doriți să utilizați o dorință înainte de periaj.

Asigurați-vă că știfturile periei sunt rotunjite sau protejează într-un fel împotriva răzuirea pielii animalului. Testați peria împotriva pielii proprii. Nu uitați să periați zonele ușor de pierdut, inclusiv picioarele și coada.

3. Dacă am săpun în urechile câinelui meu?

Sunați-vă imediat. El vă poate spune dacă trebuie să vă vadă câinele. Între timp, uscați în jurul urechii cu o minge de bumbac curată pentru a menține mai mult lichidul de la intrare. Canalul urechii unui câine este orizontal, astfel încât fluidele sunt mai multe șanse să se bazeze în ea.

Dacă medicul veterinar vă spune să utilizați EAR Cleaner, întrebați-l ce să utilizați. De asemenea, trebuie să știți de câte ori pe zi și pentru cât timp ar trebui să utilizați acest număr de îngrijire a câinelui. L-ai arătat cum să-l aplicați. Curățarea urechii nu este lucrul favorit al fiecărui câine, dar ca și alte condiții, condițiile netratate ale urechii pot duce la surzenie permanentă.

4. Puppy-ul meu nu se va calma. Ce pot face?

Există o lungă explicație a comportamentului pe care o puteți întâlni în timp ce vă îmbăiați câinele și cum să o ocupați Îngrijirea câinilor pentru începători finali, Dar, ca o scurtă explicație, amintiți-vă că tu, nu câinele dvs., nu sunteți în sarcină și puneți tonul. Minimizați distragerile - orice poate excita un catelus. Baie într-un loc liniștit. Stai liniștit cu el până când sa liniștit. Apoi animatul și laudă-l sau poate să-i dai un tratament pentru a se comporta.

Dacă începe din nou greșelile, îndepărtați celelalte tratamente și nu priviți sau nu îl recunosc. După ce este liniștită, începeți baia. Dacă se întoarce din nou, dă-i o comandă să stea într-o voce tare și clară. Când se așează, dă-i un tratament. Spuneți clar că sunteți responsabil și trebuie să se comporte.

Puppies au nevoie de o expunere timpurie la îngrijire, astfel încât să pară naturală pe măsură ce vârî. Fiți pregătiți să puneți în timp și o muncă suplimentară pentru a face procesul de îngrijire un timp plăcut pentru cățelușul dvs. Va plăti mai târziu. Și, nu uitați să utilizați produse de îngrijire a câinelui care sunt făcute în mod specific pentru puii.

5. Clippers de păr tăcut sau standard?

Știți ce nivel de zgomot poate tolera câinele dvs. Clippers electric fac zgomot, uneori mai mult decât un câine de panică se poate ocupa. El poate deveniți skittish și încercați să scăpați echipamentul de mișcare, care mărește șansa că îl veți răni accidental.

Este întotdeauna util să ai tăieturi tăcute și trimmere în kitul de consum de câini îngrijire - chiar și câinele cel mai calm, bine comportat poate panica în mod neașteptat. Indiferent dacă utilizați tăieturi tăcute sau electrice, amintiți-vă că nu doriți să clipiți prea aproape de pielea câinelui vostru.

Țineți cuptorul cel puțin o jumătate de centimetru departe de pielea lui. Mai mult e mai bine. Și asigurați-vă că mașinile dvs. electrice au fost bine întreținute și uleiul adecvat folosit. Verificați frecvent temperatura mașinilor de tăiere.

6. Câinele meu are topul ars. Ce ar trebuii să fac?

Evaluați tipul de arsură. Arsurile de gradul întâi părăsesc pielea roșie și umflată și pot fi dureroase, dar sunt considerate leziuni minore care pot fi tratate acasă. Pielea va fi strălucitoare, blister, și extrem de dureroasă dacă este o arsură de gradul doi.

Părul din jurul zonei va fi probabil ars și. Consultați veterinarul dvs. despre arsurile de gradul doi. Arsurile de gradul III sunt o situație de urgență și au nevoie de îngrijire veterinară imediată. Pielea va părea carryred, alb, ceară sau piele. Pielea poate fi chiar spartă și va exista daune nervoase.

Dacă este o arsură de gradul întâi, opriți tăierea imediat și calmați-vă câinele. Puneți apă rece pe zonă timp de cinci până la zece minute. Apoi curățați rana cu săpun și apă și aplicați un unguent pe bază de ulei, cum ar fi vetericenul plus îngrijirea plăgilor și a pielii sau unul dintre celelalte consumabile de îngrijire a câinelui pe care le-am recomandat, pentru a gestiona arsurile și alte răni minore. Nu putem sublinia suficient, totuși, pentru a verifica cu veterinarul dvs. despre orice ars pe care nu sunteți sigur.

7. Dacă aș fi tăiat rapid în unghiile câinelui?

Dacă câinele dvs. are unghii de culoare deschisă, rapidă va apărea roz sau roșu. Dacă câinele dvs. are unghii întunecate, rapid poate fi mai greu de observat. Cu toate acestea, deoarece unghia este translucidă, puteți străluci o lanternă în spatele ei. Nu ați crede că o lanternă ar fi o parte esențială a unui kit de îngrijire a câinelui, dar este posibil să doriți să includeți una. Rapidul este o culoare solidă și ar trebui să apară odată ce lumina este strălucită sub unghii.

Dacă ați lovit accidental rapid, opriți sângerarea rapid folosind pulberea de coagulare pe care am recomandat-o și o aplicăm fie cu mâinile, fie cu un aplicator umezit. Sângerarea ar trebui să se oprească în câteva secunde. Dacă nu, sunați-vă medicul veterinar pentru că ați redus mai departe decât vă realizați. Asigurați-vă că ați curățat unghia cu săpun și apă după ce se oprește sângerarea pentru a preveni infecția.

8. Ce sunt piste de rupere și cum să le tratezi?

Lacrimile câinelui dvs. pot fi cauzate de iritante în sau în jurul ochilor, alergii și o serie de alte lucruri. Piesele de rupere sunt blana colorată cauzată de descărcarea, de obicei clar, de la ochi. Toate descărcarea din ochi trebuie verificate de către VET; Cu toate acestea, dacă vedeți o descărcare întunecată, verificați-l imediat. Unele descărcări indică o altă problemă a ochiului care ar putea lăsa câinele dvs. orb dacă este netratată.

Piesele de rupere sunt, de obicei, un maro roșcat, foarte vizibil pe blană ușoară și inestetice. Am recomandat câteva bunuri de îngrijire a câinelui pentru a ajuta la eliminarea pieselor. Unguentele sunt sigure și non-toxice și nu ar trebui să provoace o problemă dacă vin accidental în contact cu pielea sau blănia câinelui tău, dar asigură-i sigur că nu le mănâncă - îl vor face rău.

9. Ar trebui să fac ceva despre părul din urechea câinelui meu?

Nu, nu ar trebui, dar nu aveți veterinarul sau un groomer profesionist să se uite la ea. Părul în canalul urechii poate fi un semn al ceva nesemnificativ sau poate indica o problemă care ar trebui tratată. Nu încercați să o eliminați singur.

În general, interiorul urechii ar trebui să fie o culoare roz sănătoasă. Acordați atenție oricărei descărcări de la ureche și consultați imediat medicul veterinar pentru a vedea dacă este o infecție. O pierdere de echilibru, scabs la clapele exterioare și frecarea capului pe podea sau mobilier poate fi un semn de disconfort. Doriți să vă asigurați că ați prins ceva înainte de a distruge tamburul urechii, ceea ce provoacă durere agremă și pierderea potențială a auzului.

Dacă Vet se spune că părul trebuie îndepărtat, el o va face sau va recomanda un groomer profesionist. Urechea este atât de delicată încât necesită manipularea de către un mod profesionist și special de îngrijire a câinelui. Mai bine sigur decât îmi pare rău.

10. Câinele meu nu-mi va lăsa să-mi schimb unghiile. Ce trebuie să fac?

Încercați recompense. Dacă câinele tău este speriat sau doar reticenți să vă lași să atingeți labele, mai puțin folosiți consumabilele de îngrijire a câinelui pentru a-și fixa unghiile, probabil că nu a fost expus acelui tip de manipulare a labei sale și trebuie să începi de la pătrat. În primul rând, luați laba câinelui în mâinile voastre, atingeți unghiile sale unul câte unul și apoi dați-i un tratament. Este posibil să trebuiască să repetați de câteva ori, dar o va accepta în cele din urmă.

Apoi, atingeți Clippers la unghiile lui, dar nu clipiți. Dați-i din nou un tratament. După ce ați repetat acest lucru de câteva ori, probabil că va fi destul de calm pentru a vă lăsa cu unghiile. Dacă trebuie, dați-i un tratament după ce vă clipiți fiecare unghi. Deși acest lucru poate părea ca o mulțime de a trece, este important ca câinele dvs. să fie confortabil înainte de a începe tăierea. Clippers sunt ascuțite și sunt una dintre cele mai periculoase bucăți de consumabile de îngrijire a câinelui. Ei te-ar putea răni pe tine sau câinele tău dacă nu se comportă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog grooming provizii 101: ghidul ultimului cumpărătorilor