5 Cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini

Instruirea de quety este una dintre cele mai frustrante sarcini pe care un proprietar de câine va trebui să le facă față. Unii câini de tun în doar câteva săptămâni, în timp ce îi ia pe alții luni să devină pe deplin Housebroken. Toți câinii învață diferit, dar acestea Cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini sunt sigur că vă faceți sesiunile de antrenament mai fine și mai eficiente.

În timp ce aceste sfaturi sunt eficiente, ele nu vor ajuta dacă nu sunteți consecvenți și răbdători cu animalul dvs. de companie. Formarea casei Un catelus nu se va întâmpla peste noapte. Pentru cea mai mare Puppies încăpățânați, poate dura luni de formare înainte de a fi instruiți 100%.

Consistența este cheia pregătirii câinilor, iar acest lucru este valabil mai ales când antrenamentul de toaletă poochia. Indiferent dacă aveți un tânăr cățeluș sau un câine mai în vârstă care nu a fost instruit în mod corespunzător în trecut, puteți învăța Fido să-și facă afacerea în afara dacă sunteți consecvenți și răbdători.

5 cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini

Cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini

1. Creați un program regulat

Puii au vezici mici. Ei pot să o țină doar atât de mult înainte să aibă un accident. Ceea ce încerc să spun este că accidentele sunt inevitabile atunci când antrenamentul de toaletă un câine.

Crearea unui program regulat va ajuta la prevenirea cât mai multor accidente. Trebuie să vă așteptați ca câinele dvs. să aibă nevoie să meargă afară pentru a-și face afacerea:

  • Aproximativ o dată pe oră la începutul Procesul de antrenament de toaletă
  • În termen de o jumătate de oră după masă
  • După placare sau exerciții fizice
  • După ce se trezește dimineața sau după un pui de somn

Hrănirea câinelui dvs. într-un program regulat se va asigura că programul său de baie este și el. Câinii trebuie, de obicei, să meargă la baie în decurs de 30-60 de minute după masă. Planificați-vă programul în consecință.

2. Recompensa binele și nu pedepsiți niciodată

Unul dintre cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini nu este acela de a nu pedepsi niciodată câinele pentru a avea un accident. Formatorii de câini și experții din industria animalelor de companie obișnuiau să-i spună proprietarilor să "freeze nasul câinelui în ea" dacă au avut un accident înăuntru. Nu numai că este aceasta crudă, ci cercetarile arata care strigă puțin să-ți învețe câinele chiar de la rău.

Câinii învață cel mai bine din armarea pozitivă. Armarea negativă îi învață doar ce să nu facă și că nu puteți avea încredere. Gândește-te cât de greu ar fi pentru tine să știi ce trebuia să faci dacă ai fi pedepsit doar pentru a face ceva greșit - câinii vor reacționa în mod similar.

DE ASEMENEA: Cum de a antrena un catelus pe tampoane

Cate de formare Crate

3. Catedra de antrenament

Când este făcut în mod corespunzător, antrenamentul cu crate oferă un spațiu sigur și confortabil pentru ca câinele tău să fie atunci când nu-l poți ține ochii pe el. Puteți folosi o cutie pentru a vă asigura câinele astfel încât să nu aibă ocazia de a avea accidente atunci când nu căutați.

Câinii nu vor merge la baie în care dorm. daca tu Trenul de crate Puiul tău în mod corespunzător, cuticul său va deveni sanctuarul lui. El nu va vrea să pipi sau să se potrivească acolo, ceea ce îl va motiva să o țină până când va face o baie de baie afară.

Cutia unui câine ar trebui să fie suficient de înalt pentru ca el să se ridice și destul de mare Pentru ca el să se întoarcă. Păstrarea unei cutii la această dimensiune (nu mai mare) vă asigură confortul câinelui, dar îl împiedică să meargă la baie înăuntru.

Cu excepția cazului în care un câine are o afecțiune medicală sau un stomac deranjat, el nu va merge olar unde dorm. Lădiile mai mari permit câinelui dvs. o zonă de dormit și o zonă în care poate merge la baie cu cameră între ca mizeria care trebuie evitată.

4. Fiți răbdători și nu dați vina pe câine

Casa ruperea unui câine va dura timp, iar procesul în sine ar putea deveni frustrant și enervant, dar trebuie să rămâi consecvent. Dacă progresul este lent și accidentele sunt frecvente, acesta poate fi tentant să vă schimbați planul de antrenament prin intermediul.

Fii răbdător. Multe variabile vor influența cât de repede câinele dvs. învață să folosească baie afară, dar toți câinii vor învăța în cele din urmă cu consistența și consolidarea pozitivă.

Accidentele (cot și altfel) se întâmplă atunci când un câine nu este monitorizat. Dacă nu poți ține un ochi apropiat câinele tău, pune-l în cutia lui. Nu vă supărați la câinele dvs. pentru a avea un accident în timp ce sunteți preocupați. Nu este vina lui că erai prea ocupați să observăm că are nevoie de o pauză de baie.

5. Au un loc de tip "# 8220; POTTY Spot & # 8221;

Am salvat cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini pentru ultimii ani. În opinia mea, având un indiciu desemnat și # 8220; # 8221; Exteriorul este cel mai important truc pentru a vă antrena animalul de companie. Luați câinele la același loc în aer liber când îl duceți la Potty.

Mirosul de urină din zonă va prompta Fido să meargă din nou în același loc. Există mii de mirosuri în afara, care pot distrage un câine. Mirosul de urină va atrage câinele dvs. să folosească baie la început și, în cele din urmă, se va obișnui cu rutina.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune eliminatori de miros de companie pentru îndepărtarea mirosurilor și petelor de urină a câinelui

5 cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune trucuri de antrenament pentru câini