Cratează-ți câinele ca un loc pentru a vă relaxa și retrage

Pentru majoritatea câinilor, o retragere în care se pot relaxa și, de asemenea, nu este deranjată este foarte importantă. O cutie sau canisa este o optiune buna daca vrei sa creezi un loc de relaxare pentru cainele tau. Există câini care urmează proprietarii lor la fiecare pas când se mișcă în jurul apartamentului. Astfel de câini sunt permanent atenți și au puțin timp să se odihnească. Este important să se stabilească un loc de odihnă, când vă îndoiți să vă antrenați câinele pe care îl învățați să aibă un loc sigur pentru a vă relaxa și a se retrage. Este adesea subestimată Câți câini de somn au nevoie și că unii câini trebuie să învețe mai întâi să se oprească și # 8221;.

O citație de canisare sau câine poate fi de asemenea utilizată în Gospodăriile multi-câine sau când se integrează un câine nou în familie, câinii nu se cunosc încă bine și pot avea nevoie inițial de o distanță mică și de odihnă.

Pornirea antrenamentului cu crate

Pentru a curata trenul, câinele dvs. poate părea o sarcină descurajantă, dar acești trei pași simpli vă pot ajuta să faceți cutia locul în casă, câinele dvs. va prefera.

În apartament, o cutie de câine este cea mai bună plasată astfel încât să nu fie direct în zona de trecere, dar nu ar trebui, de asemenea, să fie complet izolată. În mod ideal, câinele ar trebui să poată participa la evenimentele zilei din cutia sa. În mașină, O cutie de câini poate avea un efect calmant asupra câinelui dacă a fost deja legat de relaxare și prin ecranul de confidențialitate care minimizează stimulii de mediu.

La stabilirea acesteia, ar trebui să se țină seama de a adera la preferința particulară. Pentru mulți câini, aceasta înseamnă plasarea păturilor sau perne în cutie, deoarece preferă suprafețele moi. Cu toate acestea, există și câini care doresc să se odihnească pe suprafețe dure și să evite plăcuțele moi, într-un astfel de caz, trebuie să țineți cont de preferințele câinelui special. Mai ales în lunile calde de vară, o cutie ar trebui să combine texturi diferite de podea sub formă de zone mincinoase: cald și moale, răcoros și greu. Acest lucru servește pentru a permite câinelui să-și regleze independent temperatura corpului.

Dacă nu aveți mult spațiu pentru a stoca o cutie de câini, puteți recurge la diferite modele de lăzi de câini pliabile. Cu toate acestea, nu aș folosi acest tip de lăzi de câine pentru transportul în mașină, deoarece acestea nu sunt foarte stabile. Cu toate acestea, ele sunt minunate pentru înființarea în casă, pentru locul de muncă sau ca un loc pentru a vă relaxa în vacanță. Între timp, există o gamă largă de Crăciun de câine și canise care vă pot ajuta să vă trageți câinele.

Crăciun de tren

Condiții pentru utilizarea unei cutii de câine

Există câteva lucruri pe care trebuie să le gândiți când utilizați o cutie de câini.

  • O cutie de câine trebuie considerată un loc sigur pentru ca câinele dvs. să se odihnească. Dacă câinele dvs. este singur în cutie, este un semn că vrea să se odihnească. Copiii și alți oameni trebuie să accepte acest lucru în acel moment și să-l lase cu adevărat în pace.
  • Nu utilizați niciodată o cutie ca o pedeapsă!
  • Asigurați-vă că luați suficient timp Obțineți câinele dvs. obișnuit cu Crate astfel încât el înțelege, de asemenea, scopul acestui loc pentru care este destinat: pace și securitate.
  • O cutie de câine poate ajuta la luarea housebrokenului.

Cratează-ți câinele

Dimensiunea corectă a cutiei

Când vă apropiați de antrenament câinele dvs., utilizați întotdeauna dimensiunea cutiei potrivită pentru rasa catelului dvs. Rețineți că catelul dvs. va trebui să fie în măsură să fie capabili să minți, să stea și să se întoarcă în cutia de câine când este complet crescut. Nu cumpărați o cutie care oferă prea mult spațiu. Mai ales pentru puii mari de rasă, cutia de câine este adesea prea mare pentru a începe cu. Există diferite tipuri de cutii pe care le puteți utiliza în acest scop. Descoperiți gama noastră de lăzi de câini aici.

Cratează-ți câinele

Reducerea cutiei de câine

Pentru a evita să cumpărați în mod constant o nouă cutie pe măsură ce crește catelul dvs., puteți reduce spațiul din cutia de câine, astfel încât cățelul dvs. poate să se încadreze confortabil în ea. Puteți face acest lucru, de exemplu, împărțind cutia în două părți cu un perete suplimentar (din lemn) sau prin plasarea unei cutii de dimensiunea corespunzătoare din interiorul cutiei, unde scoateți o parte spre ușa cutiei. Asigurați-vă că reduceți dimensiunea cutiei cu ceva pe care catelul dvs. nu le poate urca. 

În caz contrar, există riscul ca el să stea pe perete sau să cadă în jos. Doar atunci, dacă cutia de câine este suficient de mică, utilizați-o Împiedicați că catelul dvs. să o folosească ca o toaletă de asemenea. În acest caz, atunci când vă îndoiți de antrenament câinele dvs., acesta poate fi folosit și pentru vânătoare. Acest lucru se datorează faptului că câinii, prin natura lor, nu vor să-și facă afacerea în locul lor de dormit. Dacă camera este prea mare, nu veți atinge acest obiectiv. 

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să urmăriți foarte îndeaproape semnalele cățelușului dvs. și să-l scoateți din cutie când indică faptul că are nevoie. Dacă nu faceți acest lucru, câinele dvs. va afla că este permis să-și facă afacerea pe pat. Din acest motiv, este posibil să fie necesar să mutați cutia de câine în dormitor sau pe hol în seara și noaptea.

Cratează-ți câinele

Locația potrivită pentru cutia de câine

Când alegeți locația pentru cutia de câine, este foarte important să găsiți un loc potrivit. Plasați caseta într-un loc liniștit în camera de zi, de unde catelul poate trece cu vederea întreaga cameră. Locațiile necorespunzătoare sunt în fața televizorului sau pe pasajele frecventate în cameră. De asemenea, trebuie să evitați un loc prin încălzitor sau o fereastră din cauza fluctuațiilor curenților și a temperaturii.

Cratează-ți câinele

Prima impresie a cutiei

Înainte de a vă introduce câinele în cutie, ar trebui să o aliniați cu o pernă de câine deosebit de moale și confortabilă. În acest scop, puteți alege, de exemplu, perna de câine de la Beeazes sau lief! În orice caz, este important ca catelul să nu poată aluneca. Lăsați-vă catelul să cunoască cutia prin plasarea regulată a unui tratament fine în cutie. 

Puteți, de asemenea, să vă puneți catelul în ea de îndată ce se obosește și face un efort să meargă la culcare. Când vă îndrumați trenul câinele dvs., primul contact cu Cratele de câine trebuie să fie întotdeauna pozitiv! Dacă ceva de mâncare nu este suficient de interesant pentru a vă atrage în mod voluntar catelul în cutie, puteți pune și jucăria preferată de câine. În acest stadiu, ușa trebuie să rămână întotdeauna deschisă. Dacă este necesar, fixați temporar ușa, astfel încât să nu se închidă accidental atunci când catelul dvs. este în cutie. Și: Nu forțați niciodată cățelușul pentru a intra în cutie!

Cratează-ți câinele

Formarea cu cutia de câine

Când catelul dvs. intră cu ușurință în cutia de la sine, formarea reală cu cutia de câine poate începe. De acum înainte, dă-i catelul tău mâncarea lui în cutie. Pentru a face acest lucru, puneți castronul de câine cât mai departe în cutie, astfel încât el trebuie să meargă tot drumul prin cușcă pentru a ajunge la mâncarea lui. Dacă acest lucru nu funcționează de la început și câinele dvs. tânăr nu îndrăznește să meargă mai departe, puneți castronul de câine la intrare. De fiecare dată când vă hrăniți catelul, castronul se va mișca apoi puțin în cutie. 

Odată ce hrănirea în cutie se întâmplă fără probleme, puteți închide ocazional ușa în timp ce vă hrăniți. Cu toate acestea, deschideți ușa din nou imediat după ce catelul dvs. este terminat. Pe măsură ce mergeți, încercați să păstrați ușa închisă puțin la un moment dat, în aproximativ cinci minute după terminarea hrănirii. Evitați catelul vostru înainte de a deschide ușa. În acest caz, catelul dvs. nu este încă pregătit și ați plecat prea repede.

Învățați comanda și recompensa

Dacă antrenamentul cu castronul alimentar este relaxat și puteți închide cu ușurință ușa timp de până la cinci minute, mergeți mai departe și încercați să vă învățați că catelul dvs. o comandă să-l trimită la Crate de câine. De exemplu, aceasta poate fi comanda & # 8220; Box & # 8221; sau cu Crate & # 8221;. Nu folosiți niciodată această comandă pentru a vă pedepsi pe catelul. Cutia trebuie să rămână întotdeauna un loc plăcut pentru câinele dvs. Recompensați-vă catelul când merge liniștit în cutie și închideți ușa pentru o clipă. După câteva momente, deschideți ușa din nou și recompensați-vă catelul când rămâne relaxat. De exemplu, utilizați unul dintre câinele nostru gustos tratează în acest scop. Practicați cu răbdare până când catelul dvs. înțelege comanda. Odată cu trecerea timpului, păstrați ușa puțin mai lungă și mai lungă. Asigurați-vă că rămâneți în aceeași cameră în timp ce faceți acest lucru, totuși.

Părăsirea camerei și a casei

Dacă catelul dvs. rămâne calm când se află în cutia de câine și închideți ușa pentru o perioadă lungă de timp, apoi începeți să părăsiți camera pentru perioade scurte de timp. Continuați să extindeți această perioadă de timp puțin mai departe și mai departe. Când vă puteți lăsa doar catelul dvs. timp de aproximativ 30 de minute, apoi luați-l un pas mai departe și lăsați casa pentru o clipă. De asemenea, practica părăsiți casa prin întinderea timpului din ce în ce mai mult. 

Nu spuneți la revedere pentru un timp inutil sau emoțional. Recompensați-vă catelul când merge liniștit în cutie, apoi plecați. De asemenea, recompensați-l dacă rămâne liniștit când vă întoarceți și deschideți cutia. Dacă toate acestea funcționează fără probleme, veți avea un câine care are o relație pozitivă cu cutia sa. În acest fel, cutia poate ajuta la învățarea câinelui dvs. să rămână acasă singur. 

Cratează-ți câinele

Catelul tău este încă plâns în cutie, acum ce?

Ta Puppy poate continua să plângă când este în cutie. Acest lucru poate fi pentru că simte o altă nevoie în acel moment, cum ar fi foame sau nevoie să meargă la baie. Pe de altă parte, desigur, este posibil să fiți prea repede în timpul antrenamentului cu Crate de câine. În acest caz, ar trebui să luați câțiva pași înapoi în formare.

Nu bateți niciodată în cutie!

Vă rugăm să nu loviți sau să bateți pe camionul de câine pentru a vă aduce catelul de catelus! În cel mai rău caz, câinele tău tânăr va fi înspăimântat și va asocia cutia cu un sentiment de frică. El poate chiar dezvolta o teama de tine, Proprietarul, pentru că tu ești cel care a lovit cu cutia. Când cârligul tău strigă în cutie, el o face adesea pentru un motiv: de exemplu, el trebuie să iasă să-și facă afacerea, el este foame, se simte singuratic, sau se plictisește. Așa că încercați să aflați de ce catelul dvs. este plâns și acționează în consecință.

Întrebări frecvente (întrebări frecvente)

Cât durează ca un câine să se obișnuiască cu somnul într-o cutie?

Odată ce câinele dvs. va rămâne liniștit în cutie timp de aproximativ 30 de minute cu dvs. în cea mai mare parte din vedere, puteți începe să le lăsați să-i bătuți când ați plecat pentru perioade scurte de timp și / sau lăsați-i să doarmă acolo noaptea. Acest lucru poate dura câteva zile sau săptămâni.

La ce vârstă ar trebui să nu mai corid un câine?

Vârsta medie pentru majoritatea câinilor este de la 18 la 24 de luni, deși poate lua mai mult câini activi sau de mestecat. Într-adevăr nu contează, în acest moment, majoritatea câinilor se uită la dulapul lor și nu au o problemă de mestecat fericit sau pe o jucărie frumoasă de dulap în timp ce departe.

Cât timp ar trebui să fie un câine într-o cutie în fiecare zi?

Este perfect pentru majoritatea câinilor adulți să petreacă ziua (cu o plimbare în centru) într-o cutie și # 8220; nouă ore maxime & # 8221; și doar opt ore pe timp de noapte, dacă nu sunt câini mai în vârstă sau mari care trebuie să se întindă. Lucrez acasă, așa că în timpul zilei, urmărim acțiunile câinilor mei.

Este de antrenament de cratime rău pentru câinele dvs?

Învățământul Crate este o parte vitală de a vă aduce câinele și acasă la orice vârstă. Beneficiile de a fi Cabinet instruit corespunzător sunt cățeluși, câini adulți și seniori într-un fel sau altul. Cutia de formare oferă un sentiment de protecție și securitate pentru câini și oferă mai multă pace a minții proprietarilor.

Gândurile finale

Înainte de a-ți pune catelul în cutii de câine sau îl vei trimite înăuntru, ar trebui să-ți scoți gulerul. Acest lucru se datorează faptului că o mișcare stângă ar putea să-i facă să se prindă undeva cu gulerul și să aibă o experiență traumatică sau chiar să se sufocă.

Pentru o formare de cutii de succes, este, prin urmare, important să se ia în considerare; 

  • Alegerea dimensiunii corecte și a locației pentru Crate
  • Lăsându-vă că catelul dvs. se obișnuiește cu cutia de câine încet și treptat
  • Extindeți încet timpul petrecut în cutie.
  • De asemenea, puteți utiliza cutia pentru formarea de curățenie a catelusului
  • Nu folosiți niciodată cutia de câine ca o pedeapsă!

Citiți următorul: Cele 10 cele mai bune găini de câine pentru instruire și alte sarcini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cratează-ți câinele ca un loc pentru a vă relaxa și retrage