4 Iulie siguranța pentru câini: cum să vă păstrați în siguranță animalul?

Ca mulți americani, Familia dvs. probabil planifică o sărbătoare a patra din iulie în acest weekend. Pe măsură ce vă pregătiți pentru un weekend distractiv de camping, grătar și focuri de artificii, țineți-vă în minte companionul canin. În al patrulea rând de siguranță pentru câini trebuie să fie o preocupare de top pentru proprietarii de animale de companie dacă ies sau stau acasă pentru a sărbători vacanța.

Majoritatea proprietarilor de câini cred că animalul lor va fi în siguranță acasă, dar există încă pericole. Câini cu probleme de anxietate sunt chiar mai susceptibile de a avea probleme în a patra iulie. Zgomotele puternice pot fi terifiante pentru acești câini și, dacă vă decideți să lăsați Fido Home și să vă bucurați de show-urile locale de artificii, poate conduce anxietatea lor chiar mai mare.

Potrivit Societății Americane Humane, 5 iulie este cea mai aglomerată zi a anului pentru adăposturile de animale din Statele Unite. Acest lucru se datorează faptului că atât de multe animale însoțitoare înfricoșate fug de noapte înainte ca răspuns la brațele puternice ale focurilor de artificii din apropierea casei lor. Dacă câinele dvs. este în afara nopții al patrulea, asigurați-vă că el este securizat într-un gard sau pe o lesa.

Nu trebuie să lăsați animalul dvs. de companie nesupravegheat în luna iulie a lunii iulie și există multe alte măsuri de siguranță pe care trebuie să le luați pentru a vă asigura că Fido se bucură de celebrare la fel de mult ca și tine. În patrulea din iulie, siguranța pentru câini nu poate fi trecută cu vederea.

În al patrulea rând de siguranță pentru câini

În al patrulea rând de siguranță pentru câini

1. Oamenii alimente sunt doar pentru oameni

Una dintre cele mai frecvente probleme pentru câini în fiecare sărbătoare este ingestia oamenilor alimente. Majoritatea oamenilor alimente nu vor răni câinele nostru, dar unii pot fi morți. Bauturi alcoolice sunt frecvent găsite la sărbătorile a patra a lunii iulie.

Dacă lăsați unde un câine poate ajunge la ele, animalul dvs. de companie ar putea deveni intoxicat și slab. El ar putea deveni, de asemenea, sever deprimat sau alunecat într-o comă. În cazuri severe, suferința respiratorie ar putea duce la moarte.

RAPORTA: Câini și focuri de artificii - putem avea amândouă?

De asemenea, veți dori să vă păstrați câinele departe de alimente. Siguranța sigură a câinilor poate fi dificilă dacă aveți oaspeți în casa dvs., dar încercați cât mai bine posibil. Chiar și o ușoară schimbare a dietei câinelui dvs. poate duce la tulburarea gastrointestinală. Dacă tu sau oaspeții tăi hrăniți-vă hrana pentru câini, ar putea duce la diaree sau la un stomac deranjat dacă câinele dvs. nu este obișnuit cu acesta.

2. Păstrați articole dăunătoare

În al patrulea rând, siguranța pentru câini nu este doar despre alimente și focuri de artificii. Există multe elemente dăunătoare care trebuie păstrate departe de câinele dvs. Lichidele mai ușoare și meciurile sunt lăsate în mod obișnuit în timpul sărbătorii din al patrulea din iulie.

Când aprinde focurile de artificii, focurile de tabără sau grătare de grătar, asigurați-vă că ați pus brichetele sau potrivirile în care animalul dvs. de companie nu le poate ajunge la ele. Ingestia acestor produse ar putea provoca probleme digestive, iritații ale pielii, probleme de respirație sau chiar insuficiență renală.

O mulțime de părinți de câini doresc să-și protejeze prietenii blanzi de la dăunători sau de razele dăunătoare ale soarelui, folosind repellente de insecte și protecție solară. Aceasta este o idee minunată și # 8230; dacă Produsele sunt fabricate în mod specific pentru câini. Utilizarea produselor făcute pentru oameni pot fi foarte dăunătoare. Ei ar putea irita pielea câinelui și pot fi făcute cu substanțe chimice care sunt toxice pentru câini.

În al patrulea rând de siguranță pentru câini

Citronella Lumanari, ulei de torță Tiki și alte produse repellente de dăunători trebuie să fie puse în sus în cazul în care câinele dvs. nu va putea să le acceseze. Când sunt ingerate, aceste produse ar putea avea efecte negative grave asupra câinelui dvs., inclusiv iritarea stomacului și depresia sistemului nervos. Dacă câinele dvs. inhalează prea mult ulei de torță citronella sau tiki, el ar putea să experimenteze pneumonie de aspirație.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre cum să-ți păstrezi câinele de la fugă

3. Asigurați-vă că câinele dvs. are o identificare corectă

În al patrulea rând de siguranță pentru câiniÎn cazul în care câinele dvs. nu se roaja, cum va ști cineva de unde face parte? Animalul dvs. de companie nu ar trebui să fie afară în al patrulea iulie, iar cel mai bine este să-l păstrați pe o leșie.

Dacă se întâmplă să fugă, trebuie să Asigurați-vă că are etichete de identificare și un microcip dacă este posibil.

Asigurați-vă că informațiile despre etichete sunt actualizate. Nu va face nici un bun dacă eticheta are încă vechea dvs. adresă și numărul de telefon.

4. Au consumabilele de câine corespunzătoare

Indiferent dacă sunteți acasă cu câinele dvs. sau la un tabără, există anumite consumabile pe care veți avea nevoie pentru a asigura siguranța a patra a lunii iulie a câinilor. Am rotunjit câteva produse care vă vor ajuta să vă păstrați câinele în siguranță și să păstrați Fido fericit și confortabil în timp ce sărbătoriți această vacanță interesantă.

Teritoriul Adventure Collection 2-in-1 Pet de călătorie PET

Teritoriul Adventure Collection 2-in-1 Pet de călătorie PETAceastă pătură convenabilă se îndoaie într-o pungă de stocare portabilă. O parte este un material rezistent la apă și pe celălalt este o pătură moale fleece.

Acesta este accesoriul ideal pentru a vă aduce cu dvs. într-o călătorie de camping a patra din iulie sau în timp ce la un grătar de familie. Îi permite să aibă un loc confortabil pentru a se odihni în timp ce vă bucurați de timp cu prietenii și familia. Pentru mai puțin de 30 de dolari, este, de asemenea, foarte accesibil!

Mountainsmith Dog Cube

Mountainsmith Dog CubeAcest transportator de stil Tote deține mâncarea câinelui dvs. atunci când călătoriți pentru vacanța din 4 iulie. Panoul frontal scade pentru a fi folosit ca o tavă alimentară. Două boluri pliabile cu căptușeală cu apă impermeabilă sunt incluși pentru a vă permite să vă alimentați cu ușurință și să apăsați câinele când nu sunteți acasă.

Aceste boluri sunt gratuite din PVC. Compartimentul interior mare este separat în două compartimente pentru a separa alimentele de câine de la consumabilele pe care le veți avea nevoie pentru a împacheta ca jucării, o leșie și crăciuni de câine.

Kurgo Tru-Fit Smart câine de mers pe jos

Kurgo Tru-Fit Smart câine de mers pe josColierele sunt minunate dacă câinele dvs. se comportă bine când mergeți pe o leșie. Dacă nu, o ham este cel mai bun pariu pentru siguranța a patra a lunii iulie pentru câini - și siguranță în celelalte 364 de zile pe an.

Haroanele de câine nu se sufocă animalul dvs. de companie dacă îl trage și vă încurajează de fapt câinele nu pentru a trage pe lesa. Acest ham de la Kurgo are cinci puncte de ajustare pentru a vă asigura că puteți obține o potrivire exactă pentru câinele dvs.

Cataramele de eliberare rapidă din plastic facilitează și oprirea hamului și plăcuța de piept largă, căptușită, păstrați-vă pooch confortabilă.

Dacă aveți vreun sfat pentru siguranța a patra a lunii iulie pentru câini, vă rugăm să nu ezitați să le partajați în comentariile de mai jos. Poate că sfaturile tale vor ajuta să salveze un câine în acest weekend.

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

4 iulie Siguranța pentru câini - Cum să vă păstrați în siguranță animalul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Iulie siguranța pentru câini: cum să vă păstrați în siguranță animalul?