Revizuire: midwest icrate plate dog crate (2018)

Cutia de antrenament este una dintre cele mai multe Metode populare de formare pentru câini. Poate fi un ajutor imens cu formarea casei, iar când ați făcut în mod corespunzător câinele dvs. va fi probabil să vă bucurați foarte mult în cutia sa. Dar, primul pas spre antrenamentul cu crate adecvat este găsirea cutiei potrivite pentru puii voștri. Ar putea Midwest Icerate pliante de câine metalic Fiți drept pentru companionul tău canin?

Cutii de câine metalice sunt de obicei tipul pe care majoritatea oamenilor îl gândesc și sunt în siguranță să spun că sunt cele mai populare tipuri de cutii utilizate de proprietarii de câini. Cu toate acestea, ei nu sunt singura opțiune acolo. Alegerea cutiei potrivite pentru câinele dvs. nu este ușoară, deci este mai bine să faceți cercetările dvs. pe Tipuri de cutii disponibile și care poate fi cea mai bună alegere pentru FIDO.

Midwest Icerate pliante de câine metalicDacă v-ați stabilit pe o cutie de sârmă metalică, Midwest Iceration Dog Dog Crate este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Vă recomandăm aceste tipuri de cutii pentru cățeluși și câini care mestecă. Sunt, de asemenea, o potrivire bună pentru câinii care doresc să aibă vizibilitate deplină în timp ce într-o cutie.

Să aruncăm o privire la caracteristicile că această ofertă de cutie, astfel încât să puteți decide dacă este o opțiune bună de a vă satisface nevoile. Voi explica argumentele pro și contra de cut, precum și să vă oferim informații despre numeroasele dimensiuni și caracteristici disponibile.

Sfaturi de instruire: Cutia de antrenament un catelus - 20 de trucuri de antrenament cutie ușoară

Midwest Icerate Pliere Metal Dog Crate Review

Midwest Icerate Pliere Metal Dog Crate ReviewMidwest este cel mai popular producător de Crăciun de câini de metal. După cum am menționat, Crate de câine de câine din Midwest ICRATE PLATE este disponibil într-o varietate de dimensiuni. Fiecare dimensiune este disponibilă în opțiuni cu o singură ușă și cu două uși și toți vin cu un divizor care vă permite să ajustați dimensiunea cutiei pe măsură ce crește puiul.

Dimensiunile disponibile sunt:

  • 18 & # 8243; ladă - 18 și # 8243; w x 14 & # h
  • 22 & # 8243; ladă - 22 & # 8243; w x 16 & # h
  • 24 & # 8243; ladă - 24 ° C x 18 & # 8243; h (Aceasta este dimensiunea prezentată în revizuirea mea)
  • 30 și # 8243; ladă - 30 și # 8243; w x 21 & h
  • 36 & # 8243; ladă - 36 și # 8243; w x 25 & h
  • 42 & # 8243; ladă - 42 & # 8243; W x 30 & # 8243; h
  • 48 & # 8243; ladă - 48 și # 8243; w x 33 & h

Midwest Icerate Pliere Metal Dog Crate ReviewPentru a măsura câinele dvs. în mod corespunzător pentru o cutie, veți avea nevoie de a-și măsura înălțimea de la podea până la cel mai înalt punct al capului și lungimea lui de la vârful nasului la baza coastei sale.

Adăugați 2 și # 8243; la fiecare dintre aceste măsurători și apoi găsiți o cutie care este macar acele dimensiuni. De asemenea, puteți găsi instrucțiuni de măsurare precise pentru această cutie pe Midwest Homes pentru site-ul web al animalelor de companie. Ca o notă laterală, compania are o mare reputație între proprietarii de animale de companie, iar mai multe opțiuni au fost clasate printre cele mai bune cutii de câine din toate timpurile.

De exemplu, dacă câinele dvs. măsoară 27 și # 8243; lung și 15 și # 8243; Înalt, veți dori o cutie care măsoară macar 29 & # 8243; lung și 17 și # 8243; înalt. În cazul Midwest Iceration pliante de câine de metal, ai dori ca 30 `# 8243; Crate remarcat deasupra.

Aceste cutii au un design pliabil și sunt mai mici de 4 inci înălțime când sunt pliate pliate.

Ele au, de asemenea, blocuri de șuruburi care sunt foarte sigure. După cum demonstrează în revizuirea video de mai sus, trebuie să glisați zăvorul prin șurub și apoi să închideți zăvorul în jos, astfel încât mânerul să fie plat în partea laterală a cutiei. Acest lucru face aproape imposibil ca câinele dvs. să obțină blocajele deschise pe cont propriu.

Midwest Icerate Pliere Metal Dog Crate ReviewColțurile cutiei sunt rotunjite, iar segmentele sunt sudate împreună cu suduri netede. Nu este nimic pe care câinele tău îl poate zgâria, dacă nu este Extrem de distructiv și reușește să spargă sudurile sau să strângă firele.

Midwest Icerate pliante de câine de metal are, de asemenea, cauciucul de cauciuc și picioarele de jos, pe care le puteți vedea în recenzia mea video. Acest lucru împiedică zgârierea podelelor. Este, de asemenea, echipat cu un mâner pentru o purtare ușoară și o încuietoare care îl împiedică să se desfășoare în timp ce îl purtați.

Un lucru de menționat este greutatea acestei cutii. Micul meu 24 & # 8243; Modelul cântărește doar 14-lire, dar cel mai mare 48 și # 8243; Opțiunea cântărește 43 de lire sterline. În timp ce modelele mai mici vor fi ușor de luat în timp ce călătoriți, poate fi mai dificil pentru unii proprietari de animale de companie să transporte modelele mai mari.

Crăciunul de câine de metal Midwest Midwest este o opțiune excelentă pentru puii. Doar faceți un pic de cercetare cu privire la dimensiunea medie maximă a rasei câinilor dvs. și achiziționați o cutie în consecință. Puteți utiliza divizorul inclus pentru a face ca cutia mai mică pentru catelul dvs. și apoi ajustați divizorul ca Fido crește.

În plus, vine cu o tavă de plastic de scurgere pentru curățare ușoară în cazul în care catelul dvs. are un accident. După cum veți vedea în revista mea video, panoul se alunecă ușor prin partea de jos a cutiei pentru curățarea ușoară.

LEGATE DE: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog - Un ghid video rapid

Midwest Icerate pliante de câine metalic

Acum, în timp ce nu mi-aș recomanda Midwest Icrate pliante de câine de metal pentru câinii distructivi sau artiști de evacuare, este o alegere excelentă pentru aproape orice altă canină. Puteți pune un pat sau pături în partea de jos pentru ao face un pic mai confortabil, deoarece fundul din plastic dur nu va fi foarte confortabil pentru ca pooch-ul tău să doarmă.

În ceea ce privește prețurile, această cutie este o valoare excelentă în opinia mea! Evident, prețul depinde de dimensiunea cutiei de care aveți nevoie și de faptul dacă alegeți opțiunea unu sau cu două uși. Cutia de câine de câine din metal Midwest Midwest variază în funcție de prețul de la $ 15.99 până la 77 USD.99 pe Amazon în momentul acestei revizuiri.

Acesta este un preț excelent pentru o cutie de câine din acest stil. Multe mărci sunt mai scumpe decât aceasta, iar unele cutii similare sunt făcute cu sârmă mai subțire și au spații mai mari între fir. Acest lucru face ca curelele să fie mai puțin robuste, dar încă mai vinde pentru un preț similar sau mai scump.

Avem o cutie de metal de metal Midwest Midwest pentru Labrador Saddie și am cumpărat-o acum 11 ani pentru un catelus de boxer pe care l-am avut la acea vreme. Am folosit cutia pentru 3 pui de când am cumpărat-o și l-am împrumutat și prietenilor să folosească cu puii lor din când în când. Sunt fericit să spun că icratul continuă să meargă puternic și probabil că o vom avea cel puțin câțiva pui în viitor!

Citiți următorul: 11 sfaturi despre cum să utilizați cutii de câine în condiții de siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: midwest icrate plate dog crate (2018)