Revizuire: crăciun de câine pet ecoflec

Cutia de antrenament este una dintre cele mai multe Forme comune de formare a câinilor, iar practica este foarte recomandată de marea majoritate a experților canini. Cu toate acestea, unii proprietari de animale de companie nu le place să aibă o cutie voluminoasă care iau spațiu în camera lor de zi. Odată ce câinele dvs. este bine pregătit, NEW AGE PET ECOFLEX Crate este o opțiune mai plăcută din punct de vedere estetic decât cutiile tradiționale de câine.

Câinii sunt animalele dentare prin natura lor. Câinii sălbatici săpat dens să folosească ca o casă sigură, securizată pentru familiile lor. Când ați terminat corect, antrenamentul cu cratimă FIDO îi va da o zi din propriul său drept în casa voastră, care va servi ca o oază proprie. Din acest motiv, nu este corect față de animalul dvs. de companie pentru a scăpa de curele sale odată ce este complet instruit.

NEW AGE PET ECOFLEX CrateOdată ce un câine nu mai trebuie să se limiteze în cutie când este acasă singur, majoritatea proprietarilor de animale de companie scapă de cutie. Dar, păstrarea configurației cutiei va oferi câinelui dvs. un loc pentru a merge când dorește să scape de nebunia zilei sau să se odihnească fără ca cineva să-l deranjeze.

O cutie de mobilier de caine, cum ar fi NEW AGE PET ECOFLEX Crate, vă permite să păstrați configurarea cratelui câinelui fără a renunța la spațiu în camera dvs. de zi. Lăzile de mobilier vin în multe stiluri și culori diferite. Ele sunt realizate cu o mulțime de diferite tipuri de materiale.

Deci, cu atât de multe altele cele mai bune cutii de câine Disponibil pe piață astăzi, ceea ce face ca Crate EcoFlex de la New Age Pet să iasă în evidență între toate celelalte? Ei bine, materialul unic pe care îl face este doar vârful aisbergului. Am fost, de asemenea, surprins de eticheta de preț rezonabilă și de asamblarea extrem de simplă.

MAI MULT: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog - Un ghid video rapid

New Age Pet Ecoflex Dog Crate Review

NEW AGE PET ECOFLEX CrateÎnainte de a vorbi despre opțiunile și culorile de dimensionare disponibile, trebuie mai întâi să știți ce este exact ecoflexul. Conform Site-ul companiei, Este un material compozit non-toxic, reciclat, plastic din lemn de lemn. Acest material unic nu se desparte, urzeală sau crack!

Este, de asemenea, foarte ușor de curățat. Puteți doar să-l ștergeți cu o cârpă umedă. Dacă câinele dvs. are un accident în interiorul cutiei, ați putea folosi apa de înălbire pentru a șterge cutia în jos și pentru a sanci zona.

NEW AGE PET ECOFLEX CrateCutia este livrată în 6 bucăți - partea de sus, de jos și patru laturi. Laturile sunt turnate pentru a se potrivi împreună prin alunecare unul în celălalt. Partea de sus și de jos sunt, de asemenea, turnate pentru a se potrivi perfect. În cele din urmă, există găuri pre-găurite pentru șuruburile de plastic mari care sunt incluse în cutie. Capetele șuruburilor sunt suficient de mari pentru a vă permite să le strângeți cu degetele - fără unelte necesare!

LEGATE DE: 5 tipuri de cutii de companie și cum să alegeți cel potrivit

Veți observa, de asemenea, barele din oțel inoxidabil utilizate pe părțile laterale ale cutiei și barele de oțel inoxidabil și blocurile de pe ușă (ilustrate spre dreapta). Nu numai că este rezistent la oțel inoxidabil și rezistent la rugină, arata frumos. În plus, este o mulțime durabilă dacă câinele dvs. se întâmplă cu laba sau împingeți barele.

Lucrul meu preferat despre Noua Vârstă Pet EcoFlex Crate? Cât de mare arată, desigur! Am ales finisajul de espresso, dar este disponibil și în alb, gri și russet (maro deschis).

Această cutie este disponibilă și în 4 dimensiuni:

mărimea Dimensiuni exterioare Dimensiuni interioare Uşă
L W H L W H W x H
Mic 23.6 & # 8243; 18.1 & # 8243; 22 & # 8243; 20.9 & # 8243; 15 & # 8243; 17.9 & # 8243; 11 & # 8243; X 16 & # 8243;
Mediu 29.5 & ​​# 8243; 21.1 & # 8243; 25.2 & # 8243; 26.8 & # 8243; 17.7 & # 8243; 20.9 & # 8243; 13.8 & # 8243; X 19 & # 8243;
Mare 35.4 & # 8243; 24 & # 8243; 28 și # 8243; 32.7 & # 8243; 20.9 & # 8243; 24 & # 8243; 16.7 & # 8243; X 16.6
Foarte mare 42.5 & ​​# 8243; 27.6 & # 8243; 30.9 & # 8243; 39.8 & # 8243; 24.6 & # 8243; 29.1 & # 8243; 20 și # 8243; X 25 & # 8243;

NEW AGE PET ECOFLEX CrateAceastă cutie nu este de mestecat. Așa cum am menționat la începutul acestui articol, câinele dvs. trebuie să fie cuțit instruit înainte de a-l lăsa limitat în Noua Vârstă Pet EcoFlex Crate. Câinii care mestecă sau zgârie-te pentru a ieși vor deteriora cu ușurință această cutie.

De asemenea, dispozitivele de blocare sunt doar simple blocuri de cârlig care se pot deschide dacă câinele dvs. trage / împinge suficient de la ușă. Ea vine cu o garanție a producătorului de 1 an, dar dacă câinele dvs. face orice deteriorare a cutiei, compania nu vă va da banii înapoi.

NEW AGE PET ECOFLEX CrateDacă nu v-ați gândit deja la acest lucru, aceste cutii de câine nu sunt potrivite pentru călătorii. Dimensiunea mare cântărește aproape 50 de kilograme când este asamblată. Ei nu se îndoaie în scopuri în scopuri de depozitare sau de călătorie și sunt sigur că nu doriți să luați această cutie voluminoasă în jurul oriunde. Practic, odată ce ați pus-o în casa dvs., asta rămâne.

M-am așteptat la aceste cutii pentru a costa sute de dolari. Am comandat dimensiunea "# 8216; mare" (care este absolut perfectă pentru noi Labrador Retriever), și am crezut că voi plăti cel puțin 300- $ 400 pentru o cutie de cusut durabilă și plăcută din punct de vedere estetic. Am fost surprins să văd cât de accesibile sunt acestea!

În funcție de mărimea și culoarea pe care o alegeți, puteți achiziționa o nouă crate de câine Pet EcoFlex pe Amazon chiar acum pentru 68 de dolari.57- $ 250.19. Cutia recomandată în revizuirea mea este de vânzare pentru 129 USD.19 La momentul acestei revizuiri. Pentru o cutie de această calitate și dimensiune, aceasta este o afacere excelentă, în opinia mea.

Citiți următorul: Top 7 cele mai bune tampoane cu crate de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: crăciun de câine pet ecoflec