Cum să vă opriți câinele de la pooping în casă sau câine cu crate

După ce adoptați un animal de companie, va fi timpul să vă ocupați de formare. Din păcate, casa unui câine este una dintre cele mai plictisitoare și mai enervante părți ale câinilor de formare, în special învățându-i Cum să opriți câinele de la pooping în casă sau cu câine.

Cutia de formare Un catelus va fi de ajutor imens, în special pentru acei părinți de companie care sunt adesea departe de casă în cea mai mare parte a zilei. Este probabil că nu aveți suficient timp sau chiar energia pentru a vă urmări în mod constant animalul de companie asigurându-vă că nu face nimic "ilegal," # 8221; astfel încât automatizarea acestui proces este cel mai bun mod de a merge.

Chiar dacă există tehnici mari despre cum să toaletă tren câinele tău, Se poate dovedi a fi o luptă pentru a învăța câinele dvs. să nu se potrivească sau să pipi într-o cutie de câini sau o casă de câini. Pe măsură ce majoritatea părinților de companie vă vor spune, foarte puține lucruri sunt la fel de enervante ca și cum trebuie să curățați mizeria din canisa în fiecare zi.

Potrivit experților, câini iubesc curele lor, și fac mizeria conștient. Dacă vă faceți pentru provocarea care va produce în cele din urmă rezultate foarte pozitive, în special de la antrenamentul cu Crate câinele dvs., apoi acest articol despre cum să vă opriți câinele de la poarta în casă și în cutie vă va economisi timp și energie, precum și câinele dvs. Crate sau casa.

MAI MULTE SFATURI: 9 moduri de a opri un câine de la pooping într-o cutie

Cum să vă opriți câinele de la pooping în casă sau câine cu crate

Cum să opriți câinele de la pooping în casă și în cutii de câine

Doriți să faceți acest lucru simplu? Apoi, cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a face procesul de antrenament cu Crate câine și de a învăța cum să oprească câinele de la pooping în casă este de a vă asigura că toată lumea din casa ta se află pe aceeași pagină.

Toată lumea din familia ta care comunică cu pooch-ul tău trebuie să fie vigilenți și stricți. În caz contrar, câinele va primi semnale mixte și nu va avea o idee clară despre ceea ce este bine și ce este greșit.

Tu și familia ta ar trebui să urmezi exact același program, precum și exact același set de comenzi. Aceasta înseamnă că canina dvs. va învăța să nu se poopească în casă, cut sau chiar în anumite momente ale zilei, în loc să meargă sporadic pe tot parcursul zilei, oriunde dorește.

LEGATE DE: Dulapuri de gardă de iarbă vs plăcuțe de antrenament

Dimensiunea corectă a unei crate de câini sau a unei case de câine

Dimensiunea corectă a unei crate de câini sau a unei case de câineDacă sunteți încă în căutarea casei de câini adecvate sau cele mai bune cutii de câine Pentru pooch, asigurați-vă că achiziționați cutia de câine, care este dimensiunea corectă pentru câinele dvs.

Câinele dvs. va avea nevoie de suficient spațiu pentru a putea să se ridice și să se întoarcă. Dacă achiziționați o cutie care este prea mare, câinele dvs. va fi capabil să defecate într-un colț și să meargă la culcare într-un alt colț.

Câinii nu vor să stea în mizeria lor, așa că dacă cutia nu este suficient de mare pentru ca ei să scape de ea, vor fi mai puțin probabil să folosească baie, care este una dintre lecțiile primare în învățarea modului de a opri câinele de la pooping în casă sau în cutii de câini.

Ghid video: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog

Coerența și calendarul trebuie să fie la punct

Timpul și un program strict sunt, de asemenea, esențiale În formarea modului de a opri câinele de la pooping în casă. Acest tip de consistență vă va ajuta pe animalul dvs. să înțeleagă ceea ce doriți de la el și a fost dovedit ca cea mai eficientă modalitate nu numai în casa unui câine, ci în formarea câinilor în general.

Când începeți să vă antrenați în primul rând de a opri câinele de la Pooping în casă, ar trebui să luați pooch-ul dvs. afară pentru a utiliza baia la intervale scurte pe parcursul zilei și construiți treptat până la o perioadă mai lungă de timp, astfel încât corpul său să se poată ajusta la menținerea acestuia.

De asemenea, este important să vă luați câinele la scurt timp după ce mănâncă. Hrăniți-vă animalul de companie înainte de a merge la lucru și apoi lăsându-l blocat în cutia de câine toată ziua este o modalitate sigură de a fi sigur că veți veni acasă la o mizerie va trebui să curățați.

LEGATE DE: 10 lecții pe un câine de antrenament în mod eficient

Monitorizarea dietei câinelui, consumul de alimente și consumul de apă

Monitorizarea dietei Do Dog Dog Dog și consumul de apăNu uitați să nu supraviețuiți animalul cu mâncăruri de câine și apă, în timp ce vă antrenați.

Nu ar trebui să lăsați alimentele pentru câini la dispoziția dvs. Pooch toată ziua în cutia de câine. De asemenea, asigurați-vă că ați lăsat doar o optimă cantitatea de apă acolo.

Poți să-ți lași câinele niște jucării pentru animale de companie să mestece, așa că nu se plictisește, dar el va fi bine fără mâncare de câine și tot ce va face este să-l facă mai probabil să deservească în cutie.

Odată ce canina dvs. este folosită pentru ao menține ore întregi la un moment dat, puteți începe să lăsați cantități mici de alimente (Dacă aceasta este dieta/ programul de hrănire pe care îl utilizați), și o mulțime de apă în cutia de câine cu el. Mulți proprietari nu fac acest lucru, dar este o parte importantă a formării Cum să opriți câinele de la poarta în casă și în cutii.

Ghid video: Cum de a crate tren un câine eficient - Instrucțiuni pas cu pas

Fii la fel de greu pentru tine ca tine pe câinele tău

Indiferent dacă utilizați a Cate de câine moale, un plastic unul sau a Metal Dog Crate, Regulile se aplică în mod egal. Un truc pe cei mai mulți oameni dedicați antrenamentelor de crate și învățând cum să oprească câinele de la pooping în uz casnic se stabilește alarma upana pentru a te ridica periodic și a lăsa să iasă afară. Aceasta înseamnă că nu este un părinte de câine leneș.

Amintiți-vă că, de obicei, câinele dvs. ar trebui să aibă o cantitate amplă de timp în afara cutiei de câine în timpul zilei sau seara înainte de a-l lipi în ea pentru noapte. Dacă vă îndoiți câinele în timpul zilei în timp ce ați plecat la lucru și are doar o fereastră mică de timp pentru a fi în afara înainte de a se culca, este probabil ca el să folosească baie în cutia de câine. Este, de asemenea, complet nesănătoasă pentru canin.

Câinii nu pot merge la comandă. Uneori este nevoie de o vreme pentru ca totul să-și facă drumul și trebuie să aibă suficient timp pentru a-și face afacerea și pentru a-și scoate energia înainte de a fi lăsate în cutie timp de ore întregi. După o pregătire detaliată a gospodăririi cu consistență și dedicare, aceasta nu mai ar trebui să fie o problemă, totuși.

Urmăriți următorul: Cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți câinele de la pooping în casă sau câine cu crate