Revizuirea: crate de câine revol de diggs

Cutii sunt instruiri utile si siguranta Instrumente pentru proprietarii de câini. Ele oferă un loc de odihnă pentru câinele dvs., iar antrenamentul cu crate este foarte recomandat de formatori profesioniști și veterinari. Dacă căutați cutia potrivită pentru pooch, fie că este nou sau membru stabilit al familiei dvs., Revol Cate de câine de Diggs este una dintre cele mai unice opțiuni pe care le veți găsi.

Scăderea unui câine nu este ceva ce ar trebui să faceți fără o cercetare. Când sunt utilizate incorect, cutii pot deveni un loc periculos și o sursă de stres și anxietate pentru animalul dvs. de companie. Există o mulțime de resurse pentru a vă ajuta să învățați cum să vă îndrumați trenul un câine, inclusiv aceste articole de vârf de vârf:

Învăţare Cum Pentru a vă bucura de tren, câinele dvs. este doar primul pas. De asemenea, veți avea nevoie să găsiți cutia potrivită pentru dvs. și pentru puii dvs. Există sute de opțiuni pe piață, deci cum știți ce Crate va fi cea mai potrivită pentru nevoile dvs. și confortul animalului dvs. de companie?

Va trebui să luați în considerare dimensiunea câinelui, cum și unde va fi folosit cutia și preferințele câinelui dvs. atunci când faceți cumpărături pentru o cutie. Desigur, bugetul dvs. va influența, de asemenea, ce Crate vă decideți să achiziționați.

DiggsTăcând un câine ar trebui nu Fii o practică pe care intenționați să o utilizați pentru a vă conține câinele pe tot parcursul vieții sale sau pentru a-l pedepsi. Utilizarea primară a pregătirii cu Crate este Casa de rupere. În plus, cutii de câine pot fi, de asemenea, foarte la îndemână atunci când călătoresc cu tovarășul tău canin.

Majoritatea câinilor iubesc fiind în cutii lor (deși unii nu). În general, o cutie confortabilă vă oferă animalului dvs. un loc unde poate fi în pace și are propriul său spațiu. Vă protejează casa și reduce numărul de mese pe care va trebui să le curățați.

Cutia de câine Revol este una dintre cele mai noi opțiuni de cutii disponibile. A trebuit să încerc pentru mine, pentru că oferă câteva caracteristici unice pe care nu le veți găsi cu alte cutii de companie. Aflați ce face ca acest câine să fie atât de distinctiv în această revizuire detaliată.

Revol Dog Crate by Diggs Review

Revol Dog CrateDupă cum am menționat, Crate de câine Revolg este un nou nou pe piață. În prezent, este disponibil numai în 1 dimensiune. Dimensiunea mică (pentru câinii care cântăresc până la 30 de kilograme) are dimensiuni exterioare de 28.4 & # 8243; L x 20.6 & # 8243; H x 20.1 & # 8243; W. Mediul (pentru câinii care cântăresc până la 50 de kilograme) și mare (pentru câini care cântăresc până la 75 de lire) va fi disponibil în următoarele săptămâni.

Cutia este disponibilă în culori albastre sau gri și are un design în așteptare. Prima observa este aspectul unic al cutiei. Este fabricat din plastic armat, sârmă de plasă de oțel de înaltă rezistență și aluminiu de înaltă calitate.

De asemenea, are un cadru de o singură bucată, ceea ce îl face mult mai rezistent decât alte cutii comparabile. Crăciunul de câine Revol se îndoaie, dar nu ca alții Plăcuțe de metal pliante. Este ușor de configurat și să se prăbușească cu o singură mână!

Revol Dog Crate ReviewDupă cum demonstrează în revizuirea video de mai sus, există un mâner circular de blocare în partea de sus a cutiei. Puteți să luați mânerul cu o singură mână, transformați-l în poziția de deblocare și împingeți în jos pentru a plia două laturi lungi în jos. Apoi, pur și simplu în părțile mai scurte și cutia dvs. este pregătită pentru transport sau depozitare.

Alte cutii de pliere pot fi o durere de prăbușire și necesită o cantitate decentă de rezistență pentru a fi configurată. Cutia de câine Revol este ușoară și diapozitive cu ușurință, deci practic oricine ar putea să-l stabilească sau să se prăbușească în doar câteva secunde.

În timp ce cutia face pliere plate, nu este la fel de subțire ca lăcile de metal pliante atunci când se prăbușește. Cu toate acestea, este mult mai ușoară decât cele mai asemănătoare cutii de aceeași dimensiune. De asemenea, are două roți mici pentru ao face chiar și mai ușor de transportat.

DiggsAceastă cutie are 2 uși și 3 puncte de acces. După cum puteți vedea în recenzia mea video, ușa din față se deschide cu un zăvor care este imposibil de deschis din interior. Una dintre părțile mai lungi, de asemenea, alunecă și se blochează în partea de sus a cutiei pentru a furniza o altă ușă. Această ușă poate fi, de asemenea, deschisă pentru câini care nu mai trebuie să fie cuprinși, dar totuși încă dorește să aibă un loc de zi pentru relaxare.

Dacă căutați o cutie pentru a Un nou catelus, Cutia de câine Revol este o opțiune bună. Designul prezintă toate marginile rotunde pentru siguranță și chiar vine cu divider de catelus pentru a regla dimensiunea cutiei pe măsură ce bebelușul de blană crește.

De asemenea, puteți vedea tava de fund detașabilă în revizuirea mea video. Ar trebui să căutați întotdeauna o cutie cu această caracteristică, doar în cazul în care câinele dvs. are un accident în timp. Chiar și câinii cei mai bine pregătiți pot avea un accident de urgență din când în când.

Diggs Dog CrateM-am așteptat ca această crate de câini să aibă o etichetă de preț hefty din mai multe motive. În primul rând, este nou nou pe piață. Este, de asemenea, foarte unic și făcut din materiale de înaltă calitate. Nu am fost surprins să aflu că această cutie vinde $ 245 pe site-ul companiei.

În timp ce înțeleg că acest preț nu se va încadra în bugetul fiecărui animal de companie, cred că Revolt Crate este o valoare bună pentru bani. Cele mai multe cutii de această dimensiune care sunt făcute cu durabilitate în minte vin la un punct similar de preț. Această cutie este concepută pentru a conține câini care zgâria, mestecă și încearcă să scape de o cutie. De asemenea, ar trebui să menționez că vine cu un proces de 30 de zile și returnări gratuite.

Nu sunt sigur că ar conține un artist de evacuare Houdini, dar cred că ar fi bine pentru câinii care sunt noi pentru a curăța antrenamentul sau câinii care încearcă să labe și să-și poată ieși din cutie când pumnul conținea.

Citiți următorul: 5 greșeli ale câinilor de antrenament cu Crate (și cum să le reparați)

Doriți să o împărtășiți?

Revizuirea Cratelui de câini de la Revolg de Diggs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea: crate de câine revol de diggs