Cum să-ți antrenezi câinele să se ridice fără să se miște

Boston Terrier câine în apropiere de roz rododendron

Instruirea câinelui la "Stand" on comanda este foarte util. Această comandă de bază este folosită pentru a spune câinelui dvs. să se ridice pe toate cele patru labe fără a se mișca. Este la îndemână pentru că aveți nevoie de câinele dvs. pentru a fi examinat sau îngrijit, fie că este vorba de dvs. sau de altcineva. Este o bază bună pentru formarea avansată a ascultării. Și, dacă speri să-ți arăți câinele, este esențial deoarece multe competiții necesită un câine să stea perfect în ciuda distragerilor. Din fericire, aceasta este o comandă destul de simplă de a preda și majoritatea câinilor o iau destul de repede.

Învățați "Sit" și "Down"

Înainte de a vă învăța câinele să stea pe comandă, este util ca câinele tău să știe sta și jos comenzi. Chiar dacă lucrați în continuare la acestea, introducerea standului este o bună practică și vă poate ajuta să întăriți cealaltă comandă.

Pregătiți-vă pentru instruire

Tot ce aveți nevoie pentru a vă învăța câinele să stea este o mână de Tratamente. Dacă utilizați Curs de antrenament de clicker, Veți avea nevoie și de clicker. Veți dori, de asemenea, să găsiți un loc liniștit, care este gratuit de distragere, astfel încât câinele dvs. vă va concentra asupra dvs.

Introduceți "Stand"

Începeți cu câinele dvs. fie așezat, fie întins în fața dvs. Țineți un tratament în fața nasului său și dați comanda "Stand."Trageți foarte încet tratamentul direct din nas și spre tine. Câinele dvs. ar trebui să se ridice la urmați tratamentul. În momentul în care este în picioare, laudă câinele dvs. sau faceți clic pe clickerul dvs. și dați-i tratamentul.

Practicați comanda

Primele de câteva ori pe care le practicați comanda standului, ar trebui să laudeți și să vă tratați oricând cainele dvs. se ridică, chiar dacă se mișcă puțin. Odată ce câinele are atârnă de ea, puteți începe să oferiți tratamente numai atunci când se ridică direct fără să se deplaseze de la fața locului.

Ar trebui să puteți perfecționa comanda stand în mai multe sesiuni de antrenament scurte.

Extindeți distanța și timpul

Când câinele dvs. nu se mișcă în mod regulat, creșteți distanța dintre dvs. și câine. Începeți să luați doar un pas înapoi după ce câinele este în picioare și recompensați-l că nu vă mișcați spre dvs. Continuați să măriți distanța până când vă puteți întoarce câțiva pași.

În același timp, puteți prelungi durata de timp a câinii dvs. fără a se mișca. Începeți să întrerupeți câteva secunde suplimentare, atunci aștepta timp de treizeci de secunde, un minut complet, și apoi mai mult înainte de a oferi un tratament. Aceasta este o modalitate bună de a instill auto-control în câinele dvs, care este fundamentul bunei formare a ascultării.

Probleme și comportament de verificare

Dacă întâmpinați dificultăți în a vă ridica câinele, puteți atrage-o oferind încurajări suplimentare. Vorbind într-o voce excitată sau agitarea unei jucări în fața câinelui sunt două metode bune.

Asigurați-vă că modificați poziția de plecare a antrenamentului câinelui. De exemplu, dacă ați început cu câinele dvs., practicați comanda stand din poziția în jos. Acest lucru vă va ajuta câinele să înțeleagă că starea nu este doar asociată cu ședința.

Păstrați sesiunile de antrenament scurt și asigurați-vă că ați terminat înainte ca câinele să-și piardă interesul. Acest lucru este deosebit de important pentru părinții tineri care au o atenție limitată de atenție și pot fi frustrați sau plictisiți după doar cinci minute. Terminați fiecare sesiune pe o notă pozitivă, chiar dacă trebuie să reveniți la o comandă pe care câinele dvs. știe foarte bine cum ar fi SIT.

Dovada acest comportament Practicând-o în medii în care există distragere. Începeți cu curtea din spate, apoi încercați într-un parc public. În fiecare scenariu, câinele dvs. ar trebui să vă acorde atenție și nu ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Deoarece și veterinarii vor avea nevoie, de asemenea, câinele dvs. să stea în mod corespunzător, este bine să aveți și alte persoane care practică această comandă. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să lucreze cu câinele dvs. câteva minute, dar arată-le cum o faceți mai întâi. În acest fel, el sau ea va putea să urmeze plumbul, ceea ce vă va ajuta câinele să înțeleagă că această altă persoană se întreabă același lucru, așa că știe ce să facă. La următoarea dvs. întâlnire, dați comanda standului și veterinarul sau groomerul dvs. vor fi impresionați de antrenamentul dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să se ridice fără să se miște