Cum să înveți un câine să scuture o laba

Indiferent ce tip de instruire pe care tu fac cu animalul tău de companie, nu te poți aștepta să învețe peste noapte. Formarea unui câine are nevoie de timp și răbdare. De fapt, instruirea ar trebui să fie o activitate pe care o faceți cu tovarășul dvs. de canin pe tot parcursul vieții sale. Învăţare Cum să învățați un câine să se agită este doar una dintre comenzile de distracție pe care le poate învăța animalul dvs. de companie.

Învățați câinele dvs. să se agită este foarte simplu. El ar trebui să se agațe de ea după doar câteva sesiuni de antrenament scurte. Odată ce înțelege conceptul, puteți începe să-i țineți labei un pic mai mult sau să-l învățați la stânga "și" Shake dreapta `și # 8216.

Dar, înainte de a putea începe să învățați cum să învățați un câine să se agită, va avea nevoie de o pregătire de comandă de bază. Vă recomandăm să învățați câinele dvs. "Sit" înainte de a lucra la "Shake", deoarece va face sarcina mult mai simplă.

Predarea comenzilor cele mai de bază trebuie făcute înainte de a putea preda comenzi mai avansate. Similar cu predarea unui copil mic, va trebui să oferiți câinelui dvs. o bază bună a clădirilor blocurilor de formare înainte de a vă aștepta mai mult de la el.

Pentru mai multe informații despre predarea comenzilor de bază, puteți verifica Ghid video rapid aici. Odată ce Fido are o înțelegere bună a elementelor de bază, puteți trece la câteva trucuri ușor mai dificile, cum ar fi tremurarea unei labe.

Cum să înveți un câine să scuture o laba

Cum să învățați un câine să se agităÎnvățând câinele dvs. cum să scutură o laba nu este doar distractiv, dar ajută și la construirea legăturii între tine și să-i înveți pe Fido să aibă încredere în tine. Învățarea de a se agita va ajuta, de asemenea, câinele dvs. să înțeleagă că este în regulă pentru picioarele și picioarele sale pentru a fi manipulate. Acest lucru va veni destul de util când este timpul să tăiați unghiile.

Unii câini își ridică în mod natural laba când sunt oferite tratate, ceea ce face ca învățarea acestui truc mult mai ușor. Dacă câinele dvs. nu, nu vă faceți griji. O să o primească în cele din urmă. Va dura doar un pic mai mult timp și răbdare.

După cum am menționat, câinele dvs. ar trebui să știe comanda "# 8216; Sit" înainte de a trece la cum să învețe un câine să se agită. Păstrați un mic tratat în mână. Comanda câinele tău să stea și să-i arăți tratamentul.

Închideți mâna în jurul tratațiului liber, astfel încât el poate să-l miroasă prin degete. El se poate mirosi sau linge mâna, dar așteptați până la labele la ea. Unii câini ar putea face acest lucru imediat, ca și Thor, în ghidul meu video de mai sus. Cu alți câini, poate fi nevoie de o răbdare să-i aștepte.

Când Fido în cele din urmă labe la mâna ta, prinde paw în mâna liberă și dai comanda verbală & # 8216; Shake `. Încercați să țineți laba în timp ce ia training tratament, Dar dacă-și trage imediat laba, de asemenea. Asigurați-vă că faceți dușul cu laudă când face ceea ce doriți să facă.

Ghidul video - cum să înveți un câine pentru a scutura o labaAcum, continuați acest model începând cu comanda "# 8216; Shake". Așteptați până când își are mâna și dă-i câinele răsplată. În cele din urmă, el va începe să-și ridice laba cât mai curând pe care îl spui ". În timp ce începe să-și ridice laba mai devreme, țineți recompensa pentru câteva secunde suplimentare.

Treptat, ar trebui să fiți în măsură să lucrați pentru a ține laba lui Fido în mână timp de cel puțin 10 secunde înainte de a fi recompensarea lui. Puteți, de asemenea, să începeți întărirea trataților, oferind mai puțin frecvent cu tratamente și numai cu laudă verbală.

Citiți următorul: 16 comenzi trebuie să vă învățați câinele după adoptarea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înveți un câine să scuture o laba