Formare de înaltă frecvență: cum se utilizează fluiere de câine

Fluierul de câine operează la o frecvență mai mare decât umanul mediu este capabil să audă, dar că o canină poate descifra. Dezvoltat de Francis Galton în 1876, fluierul de câine a devenit instrumentul Go-to to pentru proprietari care doresc să atragă atenția câinilor lor fără a deranja alți oameni. Cu toate acestea, nu este la fel de simplu cum sună și trebuie să știți Cum se utilizează fluiere de câine pentru a le face eficiente.

Mediul original pentru utilizarea fluierului câine a fost, de fapt, gama de vânătoare unde vânătorii au vrut să poată comunica cu câinii lor fără a alerga animalele din apropiere. Când a inventat fluierul, Galton a teorizat că câinii și pisicile au avut o frecvență mai mare a auzului în primul rând pentru a prinde rozătoare mici și alte animale mici pe care le-au preocupat.

Bazându-se asupra invenției sale de această discrepanță, Galton a reușit să folosească diferența de nivele de audit ale oamenilor și câinilor pentru a crea o disciplinară subtilă și totuși eficientă ATENȚIE - Unelte. Mastering Tehnica de utilizare a câinilor de câine este o tactică importantă pentru proprietarii care caută să-și disciplineze în mod eficient și să-și antreneze câinele pentru a se supune comenzii. Instruirea la distanță este locul în care fluierul câine vine cel mai mult la îndemână.

Instruirea de înaltă frecvență Cum se utilizează fluiere de câine

Învățând câinele să se supună unui apel și răspuns este imperativ dacă încercați să îl luați în afara sau în pădure, dar puteți folosi și un fluier de câine ca instrument de comportament simplu și. Nu este la fel de eficient și există modalități mai ușoare de a-ți instrui câinele pentru a asculta comenzi. Pentru mai multe informații despre formarea comportamentală a câinilor și instruirea casei, verificați coloanele noastre:

Veți găsi informații acolo care se vor referi la formarea și comanda comportamentală. Din nou, un fluier de câine ar putea fi folosit pentru a ajuta, dar într-adevăr nu ar fi mult ajutor în aceste situații. Așa cum am menționat, Câinele de câine sunt utilizate cel mai frecvent cu câini de vânătoare pentru formarea la distanță.

Top 5 cel mai bine vândut fluier de câine pe Amazon:

  1. Câine fluier pentru lătrat și instruire
  2. Dog Formarea fluierului
  3. ORTZ® Whistle pentru a opri lătratul
  4. Fusion Pet aprovizionează câinele fluier
  5. Fluierul de câine premium pentru a opri lătratul de către Pet mai inteligent

* Cele mai deasupra 5 pick-uri pentru cel mai bine vândut fluiere de câini se bazează pe clasamentul cel mai bun vânzător al lui Amazon [iulie 2015].

Instruire de înaltă frecvență: Cum se utilizează fluiere de câine

Înainte de a încerca prima comandă, fluierul de câine are nevoie de ceva obișnuit. Practicați-vă cu ea aproape ca și cum ați învăța un nou instrument muzical (unul pe care nu îl puteți auzi). Este ca și cum ai utiliza orice înregistrare medie sau muștiuc. Suflați-vă și ajustați cantitatea de aer pe care îl împingeți când doriți să modificați lungimea notelor.

LEGATE DE: 30 cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc

Instruirea de înaltă frecvență Cum se utilizează fluiere de câine

Înainte de a începe formarea fluierului, trebuie, de asemenea, să vă asigurați că câinele dvs. observă mai întâi o comandă silențioasă. De exemplu, o comandă non-verbală la & # 8220; Sit & # 8221; poate lua forma unei palmieri ridicate. Dacă câinele dvs. nu este familiarizat cu asta și are nevoie de comenzi verbale, învățându-l să se supună unei mâini ridicate, trebuie făcută mai întâi. Odată ce ați stăpânit acest lucru, puteți să vă deplasați pe formarea fluierului.

Dacă câinele dvs. este competent în înțelegerea și urmărirea comenzilor non-verbale, puteți începe formarea fluierului.

Când câinele dvs. este departe de dvs., comenzile cele mai probabile pe care le veți avea pentru el vor fi să se așeze, să vină și să schimbe direcția. Instruirea câinelui Pentru a asculta aceste trei comenzi, este un excelent punct de plecare pentru orice proprietar care caută să meargă în aer liber cu câinele lor. Când descoperiți mai întâi cum să utilizați fluierul câinelui, aceste comenzi sunt, de asemenea, de obicei, cel mai ușor de stăpânit.

Prima comandă, "Sit" este cea care ar trebui să fie învățată inițial. De-a lungul formării, este important să ne amintim că coerența este cheia succesului. Odată ce ați stabilit un model distinctiv pentru fiecare comandă, lipiți cu ea. Câinele va avea un timp greu de încercat să urmeze o grămadă de diferite modele și semnale de comandă dacă le continuați să le schimbați.

Începeți aproape de câine, suflând fluierul și ridicați-vă mâna în același timp pentru a-l familiariza cu legătura dintre semnul "Sit" și modelul fluierului pe care îl utilizați (de exemplu, faceți o explozie lungă). După maeștrii câinelui o distanță apropiată, începeți să vă deplasați înapoi. Pe măsură ce distanța crește, păstrați antrenamentul constant. Acest tip de formare a fluierului necesită mult timp și efort, dar odată ce este finalizată, merită bine.

Sfat rapid: Dacă câinele dvs. încearcă să nu se supună comenzii și să alerge spre tine, repetați fluierul fluierului pentru un accent suplimentar.

Instruirea de înaltă frecvență Cum se utilizează fluiere de câine

A doua comandă este o comandă de întoarcere, care este un pas în sus din ordinea "Sit". Fluierul de câine trebuie să taie orice ispite sau distragere a câinelui pe care câinele îl întâmpină, chiar și atunci când ar putea să nu vă poată vedea aproape. Încă o dată, începeți să practicați de la o distanță apropiată folosind un gest nonverbal și fluierul în același timp.

Gestul poate lua forma de a vă extinde brațul în lateral sau beckoning; oricare dintre câinele este cel mai confortabil și receptiv. Dacă aveți nevoie de o atracție suplimentară pentru câine, puteți chiar să aveți un tratament cu dvs. Măriți distanța mai departe și continuați cu același model de fluier. La fel ca cu cealaltă comandă, acest lucru poate dura ceva timp.

LEGATE DE: Nu mai multă durere: cele mai bune alternative la colierele de șocuri de câine

După ce comenzile "Sit" și "Vino" sunt stăpânite, Este timpul să vă învățați câinele să schimbați direcțiile în timp ce alergați. Acest lucru este puțin mai complex, deoarece instrucțiunile pot varia și nu există un răspuns stabilit numai la fluier. Când vă învățați câinele această comandă, este important să vă vadă pentru a ști ce direcție doriți să intre.

În timp ce acest lucru se califică în continuare ca antrenament la distanță, puteți păstra câinele în privința voastră să-l învățați să schimbați direcțiile sau puteți folosi diferite modele de blasturi de fluier pentru a semnala direcția (dreapta sau stânga) pe care doriți ca câinele să se întoarcă.

În timp ce învățați cum să utilizați fluierul câinelui, există câteva lucruri pe care trebuie să le amintiți și # 8230;

1. Procesul de formare a fluierului de câine poate deveni repetitiv și chiar frustrant pentru dvs. și câinele dvs., mai ales că utilizați ceva care tu nu pot auzi de fapt. Cu toate acestea, aceste abilități pe care le veți putea învăța câinele dvs. sunt extrem de valoroase.

2. In timp ce Trackere GPS, Microcipurile și alte tehnologii servesc ca modalități extrem de fortificate de a vă asigura că câinele dvs. va fi găsit dacă se îndepărtează, este întotdeauna extrem de util să aveți un fluier de câine cu dvs. În acest fel, puteți să vă întoarceți câinele sau cel puțin să le așezați într-un singur loc dacă ajung prea departe.

3. Asigurați-vă că utilizați în mod continuu armarea pozitivă atunci când vă antrenați câinele. Folosind o recompensă, cel mai probabil un tratat de câine, de multe ori pentru a încuraja ascultarea față de fluier va avea efecte puternice asupra succesului câinelui dvs. de succes cu formarea fluierului câinelui.

Formarea fluierului nu este într-adevăr mult diferită de orice alt tip de formare de câini. Este vorba de a obține câinele dvs. să înțeleagă forma de comunicare pe care o utilizați dacă este comenzile vocale sau sunetele fluierului. Trebuie doar să fii răbdător când câinele învață și, în cele din urmă, veți fi ambele pe aceeași pagină.

Odată ce ați stăpânit elementele de bază ale formării fluierului câinelui, puteți continua să vă construiți pe abilitățile câinelui dvs. și să vă dezvoltați cunoștințele. Indiferent de ce vrei să-l înveți, se poate face cu timpul, răbdarea și un fluier de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Formare de înaltă frecvență: cum se utilizează fluiere de câine