Câine zgârierea dar fără purici? 8 alte cauze ale mâncării și soluțiilor

Când un câine este mâncărime, zgârierea, mestecarea, sau lingându-se non-stop, prima cauză a disconfortului nostru de animale de companie pe care îl considerăm adesea este puricile. Cu toate acestea, altele decât puricii, există o mare varietate de alte probleme care pot apărea la câinii care pot provoca această mâncărime compulsivă. Dacă puricii au fost eliminați ca motiv pentru problemele de mâncărime ale câinelui dvs., mai jos sunt alte opt cauze ale mâncării la câini și o listă de soluții potențiale, enumerate în ordine alfabetică.

1. Alergiile (medii / sezoniere)

Alergiile de mediu și sezoniere nu sunt mai puțin frecvente la câini și sunt cel mai adesea văzute în primăvara anului de vară și căderea, cu excepția locațiilor care rămân relativ calde și / sau umede pe tot parcursul anului.

Mulți câini pot fi alergici la multe lucruri. Lista potențialilor alergeni de câini include, dar nu se limitează la: mochetă, pături, acarieni de praf, spori de mucegai și polen în aer, mâncăruri de alimente din plastic, umplutură de mobilier și plante ornamentale, precum și un număr de pesticide care pot fi utilizate în afara, plantele în floare, buruieni și copaci.

Câinele dvs. având o reacție alergică la un factor de mediu, va zgâria peste tot corpul, inclusiv fața și urechile lor, și va linge adesea și mestecau labele lor.

Ce puteți face pentru ao repara:

Filtrarea aerului și sistemele de purificare: Vândute comercial, aceste tipuri de sisteme pot fi plasate pe tot parcursul unui proprietar al unui câine pentru a reduce alergenele care sunt prezente în mediul câinelui.

Antihistamine: Având în vedere oral la un câine, acest medicament poate ajuta la inversarea și reducerea unor efecte ale histaminei că un câine eliberează intern într-o reacție alergică.

ATOPICA: Acesta este un medicament mai nou care sa dovedit a avea rezultate pozitive în a ajuta câinii să scadă simptomele de alergii.

Baie și periaj: a face aceste două lucruri la un câine pe o bază obișnuită, poate reduce foarte mult efectele secundare negative pe care alergenele le pot avea asupra câinelui.

Cortizon: Acesta este un hormon care este secretat în mod natural de câini, dar este, de asemenea, fabricat comercial și dat în forme de injectare, orală, pulverizare, lichidă sau topică pentru a reduce efectele secundare negative ale reacțiilor alergice.

Contact limitat cu alergeni: Nu permiteți câinelui să fie afară pentru perioade lungi de timp în timpul perioadei de vârf ale anului, iar orele de vârf ale zilei în care alergenele sunt cele mai rele.

Unguente și spray-uri: Există un număr de Unguente ieftine / spray-uri care ajută la mâncărime la câini pe care le puteți cumpăra peste tejghea. Ele pot fi puse pe câine de mâncărime pentru a-și ușura disconfortul și a atenua orice asociații de durere cu prea multă zgârietură / mestecare.

Zona de joc sigură: creați un spațiu sigur în care poate juca câinele; De exemplu, dacă câinele este alergic la iarba de gazon (care este o alergie pe care mulți câini au) Ștergeți o zonă pe proprietatea dvs. de iarbă de gazon și permiteți câinelui dvs. să joace acolo și / sau dacă câinele este alergic la polen, eliminați Orice plante și copaci producătoare de polen cunoscuți în și în jurul zonei (e) câinele joacă în mod obișnuit.

Medicamente topice: calmarea medicamentelor topice și băile medicinale pot fi administrate pentru a ajuta la minimizarea mâncării.

Alergii (nutriționale) la câini

2. Alergii (nutriționale)

Câinii pot fi alergici la o mare varietate de alimente. Granule cum ar fi grâul, orezul și porumbul, precum și proteinele, cum ar fi lapte, pui și carne de vită sunt printre cel mai comun Alimentele arătate în studii pe care câinii pot fi alergice la. Inflamația pielii, care determină zgârierea unui câine, este un efect secundar comun al unei reacții alergice la alimente.

Ce puteți face pentru ao repara:

Schimbați dieta câinelui: Primul pas în acest proces este adesea o dietă de eliminare care va permite proprietarului să determine ce alimente specifice este alergic la și apoi să elimine orice alimente pe care câinele se găsește a fi alergic la sau încercați unele dintre cele mai bune alimente pentru mâncărime (care adesea nu includ alergeni comuni).

Hrănire câine numai alimente de înaltă calitate: Viața și sănătatea unui câine vor fi îmbunătățite dramatic prin consumul unei diete de înaltă calitate, pe bază de carne, când proprietarii își hrănesc câinii ieftini, alimentele câinilor de calitate scăzută, întregul lor corp este afectat negativ, unul dintre cele mai multe efecte secundare ale cărei câinele dezvoltă condiții de piele care provoacă zgârieturi, afirmă dr. T.J. DUNN (DVM) în următorul articol publicat de PETMD, intitulat Mâncărime și zgârieturi-mușcături-și-linge!

Acasă Produse alimentare pentru câini: proprietarii pot face alimente pentru câini la domiciliu pentru a se asigura că conține ingrediente de înaltă calitate pe care câinele lor nu le este alergic la. Există un număr de rețete acolo și puteți încerca Această rețetă de la Samantha.

Dieta speciala: Există o varietate de producători de alimente pentru câini care fac alimente care trebuie să fie date câinelui care au alergii alimentare, care sunt bune pentru un proprietar care nu are timp sau dorință de a face alimente de casă pentru puii lor.

Anxietate sau plictiseală la câini

3. Anxietate sau plictiseală

La fel ca oamenii care suferă de anxietate pot dezvolta obiceiuri nervoase, cum ar fi mestecarea unghiilor, răsuciți părul lor și luându-vă la corpul lor, câinii care suferă de plictiseală și / sau anxietatea poate fi compulsiv mâncărime, mestecând, linge și se zgârie ca o modalitate de a se ocupa de anxietatea lor. Acest tip de mâncărime și zgâriere se numește uneori dermatită neurogenă în comunitatea medicinii veterinare, datorită componentelor sale psihologice.

Ce puteți face pentru ao repara:

Atenție și dragoste: Ca și oamenii, câinii au nevoie de o atenție echitabilă și o iubire pentru a se simți fericiți și siguri, fără a fi suficienți atât un câine, poate dezvolta anxietate. Păstrați câinele dvs. aproape de dvs. ori de câte ori sunteți acasă și vă dați în mod constant afecțiunea și iubirea companionului canin, un câine nu ar trebui să-și petreacă mai mult timp decât cu proprietarul lor.

Bones și jucării de mestecat: Poate fi util să redirecționați comportamente anxioase de zgâriere și mestecare la oase și Chew toys că câinele dvs. se bucură.

Exercițiu: Exercitarea este utilă în reducerea sau eliminarea anxietății și promovează o bună bunăstare generală și sănătatea fizică la câini. Câinele mediu necesită cel puțin două plimbări cu 30 de minute sau sesiuni de redare viguroase (cum ar fi preluarea) în fiecare zi. Mai mulți câini energetici pot necesita un exercițiu și mai mult și este important ca toți proprietarii să facă timp pentru acest lucru.

Remedii naturale: Există o mare varietate de remedii naturale care există pentru câinii care suferă de anxietate, inclusiv, dar fără a se limita la uleiuri esențiale, medicamente homeopatice administrate oral, ierburi, suplimente, masaj și acupunctură.

Medicament: Pentru un câine care are anxietate severă și comportamente obsesive-compulsive, care sunt greu de remediat cu orice altă opțiune, un medic veterinar licențiat poate prescrie un medicament anti-anxietate care poate fi administrat zilnic câinelui sau înainte de situațiile cunoscute de făcut câinele în special anxios.

Piele uscată la câini

4. Piele uscata

Factori de mediu și nutriționali, vreme rece și lipsa acizilor grași în dieta câinelui, pot provoca un câine să dezvolte pielea uscată. Pielea uscată este deosebit de obișnuită la câinii care locuiesc în zone cu umiditate scăzută.

Ce puteți face pentru ao repara:

Oțet de cidru de mere și spray de ceai verde: Se amestecă 1/2 cană de ACV organic cu o ceașcă de 1/2 ceai verde de înaltă calitate, care a fost înmormântat și răcit, se adaugă amestecul la 1 cană de apă distilată, se toarnă amestec într-o sticlă de pulverizare curată, depozitați în frigider și spray pe pielea uscată a câinelui pentru ameliorarea mâncărimei și vindecarea pielii.

Enzime digestive: adăugat la alimentele unui câine, aceste enzime Ajutați la îmbunătățirea absorbției unui câine a substanțelor nutritive și a bacteriilor utile probiotice care ajută la digestie și un sistem digestiv sănătos va absorbi mai bine apa, ceea ce promovează pielea sănătoasă și straturile la câini.

Suplimente de acid gras: Omega-3 Suplimentele de acizi grași esențiali vor ajuta la eliminarea pielii uscate și să păstreze haina câinelui sănătos și strălucitor când sunt adăugați la alimentele câinelui. Cea mai ușoară modalitate de a adăuga acest lucru este prin suplimente de pește pe care le puteți da direct câinelui sau presați-vă pe alimentele puilor.

Paraziți externi la câini

5. Paraziți externi

Una dintre cele mai frecvente cauze ale zgârieturilor compulsive, linge și mestecând la câini sunt paraziți externi, care include căpușe și acarieni (nu numai purici). Căpușele nu provoacă în mod obișnuit mâncărime; Cu toate acestea, infecțiile secundare care pot apărea pe site-urile de mușcături vor provoca adesea un câine la mâncărime. Căpușele pot fi vizibile cu ochiul liber, dar acarienii nu sunt de obicei, adică proprietarii nu pot presupune că câinele lor nu are un parazit extern doar pentru că parazitul nu este vizibil.

Cheyletiella acarieni pot fi văzuți numai cu microscop și sunt adesea numiți "Dandruff de mers pe jos", deoarece atunci când se uită atent la un câine cu acești acarieni, se pare că au fulgi de mătreață care se mișcă. Șlepele Cheyletiella pot fi transferate la om și provoacă pierderea părului și pielea iritată, flacără la om, deci este imperativ să se împiedice un câine să obțină acești acarieni și pentru a scăpa de ele imediat dacă sunt suspectați. (Acarienii sarcoptici sunt discutate în continuare în secțiunea "Mange" a acestui articol).

Ce puteți face pentru ao repara:

Eliminați paraziți: O mare varietate de opțiuni de tratament contrare, precum și la remedii la domiciliu sunt disponibile pentru eliminarea căpușelor și a acarienilor.

Șampon de flea: Deoarece acarienii trăiesc pe suprafața pielii, ele pot fi tratate adesea cu utilizarea unui a Șampon de fulgi. Citiți mai multe despre Cheyletiella acarieni și tratamente pentru a scăpa câinii din ele în următorul articol scris de Dr. Ernest Ward, DVM și publicată pe site-ul web al spitalelor VCA, Cheyletieloză la câini.

Limită expunere: Păstrați câinii departe de zonele cunoscute că au căpușe sau acarieni, cum ar fi zone împădurite, ierburi înalte, draperii Doggy și canioanele de îmbarcare.

Împiedicați paraziții: În mod regulat, spălarea câinelui dvs., precum și așternutul lor și așternutul dvs., precum și păstrarea unei case curate, este cea mai bună modalitate de a preveni paraziți. De asemenea, dacă puteți elimina toate covoarele în casă și puteți utiliza numai Podele corespunzătoare cum ar fi lemnul tare, țiglă sau orice alt tip de podea care nu este covor în nici un fel de animale care au nici un fel de animale care locuiesc în ele, făcând astfel să reducă foarte mult riscul de a deveni infestat cu paraziți.

Puncte fierbinți la câini

6. Puncte fierbinți

Puncte fierbinți este o condiție care este, de asemenea, cunoscută sub numele de "eczemă umedă" și este cauzată de umiditate așezată pe suprafața pielii câinelui, de la ploaie, iaz, lac sau apă de piscină și ca umiditatea se află pe piele pentru orice perioadă extinsă de timp, în special la câinii care au straturi dense și / sau matte, pielea poate rămâne umedă pentru suficient de lungă pentru a permite bacteriilor să formeze și să se reproducă pe ea, provocând leziuni ale pielii care devin infectate și mâncărime, rezultând zgârierea câinelui. Petele fierbinți se răspândesc adesea rapid, iar în unele cazuri necesită tratamente excepțional de viguroase.

Notă: Întotdeauna uscați zonele tratate cu o cârpă curată când ați terminat pentru a preveni mai rău că petele fierbinți se datorează, datorită umidității suplimentare pe piele.

Ce puteți face pentru ao repara:

Aloe vera: Aplicați gelul brut găsit în interiorul frunzelor plantei de aloe vera la spoturile fierbinți ale unui câine. Această plantă funcționează bine ca o mâner naturală și un vindecător, datorită abilităților sale antiinflamatorii și antibacteriene. ATENȚIE: SAP alb aflat în planta Aloe Vera (numit latex) este toxic pentru câini, prin urmare, produsele comerciale aloe vera nu ar trebui să fie utilizate pe un câine, doar gelul de aloe pur luat direct de la frunzele de plante aloe vera sănătoase este sigur de utilizat.

Ceai negru: Folosirea acestui tratament va ajuta la uscarea punctelor fierbinți și ajută la prevenirea infecției, precum și promovarea vindecării, abruptă o pungă de ceai negru în 8 oz de apă, lăsați-o să se răcească, apoi utilizați sacul de ceai sau bile de bumbac pentru a aplica ceaiul la răni, țineți sacul de ceai pe pete pentru câteva minute sau un pic mai mult, dacă câinele va permite.

Calendula Lotion: Calendula Herb este binecunoscută pentru diminuarea mâncării și umflăturii, promovând, de asemenea, vindecarea mai rapidă a țesutului pielii. Poate fi achiziționat în formele de petrol, ceai și tinctură. Folosind formularul de tinctură, adăugați 20 până la 40 picături de calendula la o soluție salină compusă dintr-o cană purificată cu apă, amestecată cu sare de masă de 1/4 cană și aplicați această loțiune la spoturile fierbinți ale unui câine folosind bile de bumbac, de 2 până la 4 ori pe zi.

Ulei de nucă de cocos Cremă topică: Se amestecă 5 lingurițe de ulei de cocos Cu 5 picături de ulei de oregano și se aplică la puncte fierbinți o dată pe zi, proprietățile antifungice din această cremă vor lupta împotriva infecției, iar uleiul de nucă de cocos va fi iritat pielea.

Hypericum: Această plantă (cunoscută și ca st. John`s Wort) este deosebit de util pentru tratarea punctelor fierbinți când este combinată cu Calendula. Se adaugă 12 până la 15 picături de tinctură de hipericum și 12 până la 15 picături de tinctură de calendula la o ceașcă de apă caldă și să aplice amestecul la punctele fierbinți ale unui câine cât mai des, după cum este necesar, va reduce mâncărime și ajutor în vindecare.

Mange la câini

7. Mange

Mange este o condiție ca câinii să obțină că sunt cauzați de acarieni, care sunt insecte microscopice care se îngroapă adânc în straturile pielii unui câine și se hrănesc de pe piele pentru a trăi, creând inflamație și răni deschise care duc la infecții secundare grave.

Acarienii sarcoptici, numit, de asemenea, acarieni roșii sau scabie, sunt critterii oribili care provoacă mâncărime foarte dureroși și intensificați, zgârierea, căderea părului, pielea fragilă și rănile deschise peste tot corpul câinelui. Acești acarieni sunt foarte greu de găsit și, prin urmare, greu de diagnosticat pentru că se învârte în piele. Acarienii sarcoptici pot fi, de asemenea, transferați la om și provoacă scabie dureroasă.

Șaidele demodex, numite și mange, trăiesc și se reproducă sub suprafața pielii și pot fi văzute numai sub microscop. Ele sunt observate în mod obișnuit la câinii tineri cu dezvoltarea sistemelor imunitare sau câini care sunt nesănătoși din cauza bolii, a dietei slabe sau a vârstei avansate. Miterele demodex pot provoca zgârieturi mai puțin, dar mai multă pierdere a părului, ceea ce poate duce la complicații suplimentare în câine.

Ce puteți face pentru ao repara:

Aloe vera: Punerea aloei pur, în formă de gel sau ceai, pe zone afectate de câine de două ori pe zi pentru câteva zile poate fi un mare remediu pentru mange datorită proprietăților antiseptice și antiparazitare din gelul Aloe Vera Gel.

Oțet de mere: poate ajuta la clarificarea mange prin adăugarea câtorva linguri de ea la mesele normale ale unui câine.

Boost sistemul imunitar al câinelui: În cazuri ușoare de mange demodectic localizate, acarienii pot fi eliminați prin stimularea sistemului imunitar al câinelui pentru a permite câinelui să lupte împotriva acarienilor în mod natural. Păstrarea unui câine în stare de sănătate mare poate preveni adesea infestările din Mange, dar nu întotdeauna.

Usturoi și lămâie: înmuiați 6 până la 10 cuișoare de usturoi în apă umplută cu coaja de lămâie peste noapte, apoi întindeți-l lichidul și puneți-l într-o sticlă de pulverizare sau ridicați-o cu bile de bumbac și aplicați la pete dureroase ale unui câine, lichidul va fi infuzat cu o mulțime de naturale și compușii organici care luptă împotriva paraziților și promovează vindecarea.

Miere: răspândire miere crudă pe zonele afectate de câine nu numai că sufocați și ucide rapidă reproducerea paraziților, dar calmează răni dureroase și promovează vindecarea mai rapidă.

Tratamente medicale: Dips, injecții, medicamente orale și tratamente spot, sunt toate formele de tratamente medicale pentru mange sarcoptic, cel mai adesea prescrise de un medic veterinar.

Scabicid: vine în formă de medicamente pe cale orală și șampon, ambele pot fi utilizate în mod repetat, sub supraveghere veterinar, pentru a ucide atât acarienii, cât și numeroasele ouă pe care le lasă în urmă, ceea ce durează până la șase săptămâni.

Infecții cutanate la câini

8. Infecții cu pielea

De asemenea, denumită dermatită infecțioasă sau Pyoderma, pot fi cauzate de o serie de organisme din familiile bacteriene, ciuperci și drojdie care are ca rezultat condiții de piele dureroase și mâncărime la câini. Un exemplu este numit în mod obișnuit pecingine (sau Microsporum Canis) și cauzează zgârieturi și patch-uri circulare de cădere a părului și pot fi transmise oamenilor și altor animale. Ca atare, câinele cu viermii ar trebui să fie în carantină.

Infecții de drojdie a pielii câinelui apare în mod obișnuit ca o infecție secundară la o problemă care stă la baza sănătății câinelui și va provoca mâncărime și zgârieturi, în plus față de răni grase și mirositoare pe suprafața pielii. Întrucât dermatita bacteriană apare cel mai frecvent atunci când altceva a deranjat echilibrul bacterian în sistemul câinelui, cum ar fi antibioticele, sau când ceva deranjează suprafața pielii câinelui, cum ar fi o reacție alergică la un factor de mediu care provoacă mâncărime și zgârieturi care duce la a leziunea pielii sau rana deschisă.

Ce puteți face pentru ao repara:

Antibiotice: pot fi prescrise de un medic veterinar și administrat pe cale orală unui câine care a dezvoltat dermatită bacteriană pentru a elimina infecția.

Droguri anti-fungice: Pentru cazurile severe de ringuri, un medic veterinar va prescrie adesea un medicament anti-fungic care trebuie administrat câinelui oral timp de câteva luni.

Tratamente topice: Pentru cazuri mai puțin severe de tratamente topice de apel cum ar fi clătiri de enilconazol, șampoane miconazole și scufundările de sulf pot elimina infecția.

Citiți următorul: 9 moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Câine zgârierea dar fără purici - 8 alte cauze de mâncărime și soluții

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine zgârierea dar fără purici? 8 alte cauze ale mâncării și soluțiilor