Rețetă: alimente pentru câini anti-drojdie cu pui

Infecțiile cu drojdie sunt destul de comune la câini și de obicei nu sunt o preocupare serioasă. Cu toate acestea, dacă nu obțineți condiția clarificată cât mai curând posibil, ar putea duce la o problemă de sănătate mai gravă. Acest Rețeta alimentelor anti-drojdie ar trebui să ajute la clarificarea condițiilor pielii asociate cu o supraaglomerare a drojdiei.

Infecțiile cutanate cauzate de drojdie sunt cunoscute ca Dermatită de drojdie. Există un tip particular de drojdie, Malassezia, care trăiește pe pielea câinelui tău în orice moment. Malsezia nu provoacă în mod obișnuit probleme, dar atunci când există o suprapopulare a acestei drojdii, poate apărea o infecție.

Rețetă de alimente pentru câini anti-drojdie cu puiDacă observați că câinele dvs. își zgârie urechile neîncetate sau vedeți că el are buzele crăpate sau roșu, pielea inflamată, Ar putea fi un semn al unei infecții cu drojdie. Drojdie se poate construi, de asemenea, între degetele de la picioare, determinând câinele tău să mestece labe. În mod similar, este posibil să observați că pielea roșie, mâncărime este însoțită de un miros artistic. Acesta este un semn sigur al unei infecții cu drojdie!

Puteți încerca cu siguranță remedii acasă pentru a scăpa de o infecție cu drojdie de câine, dar medicul veterinar poate prescrie, de asemenea, o cremă topică care va scăpa de problema într-un jiffy. Această rețetă alimentară pentru câini anti-drojdie este, de asemenea, cunoscută ca a Dieta de foame drojdie. Acesta va ajuta la tratarea infecției, iar apoi câinele dvs. ar trebui să se întoarcă treptat la dieta sa obișnuită.

Această dietă nu va oferi o nutriție echilibrată pentru câinele dvs. Dacă câinele dvs. suferă de infecții cronice de drojdie, consultați un nutriționist canin despre cea mai bună foame de drojdie pentru a-și satisface nevoile. Această rețetă poate fi o opțiune bună pentru animalul dvs. de companie, dar un expert nutrițional canin va recomanda probabil adăugarea suplimentelor suplimentare și / sau a unui multi-vitamină.

Rețeta alimentelor anti-drojdie cu pui cu pui

Rețeta alimentelor anti-drojdie

Ingrediente

  • 2 lbs. pui dezosat
  • 1.5 lbs. Carne de vită
  • 1 ceasca laminate
  • 12 uncii legume amestecate congelate

Directii

Într-un vas mare, adăugați puiul și suficientă apă pentru ao acoperi. Adu-l la fierbere. Reduceți la căldură medie, acoperiți și lăsați puiul să gătească timp de 40 de minute. În acest moment ar trebui să fie suficient de licitație încât să-l ștergeți cu ușurință cu o furculiță.

Rețeta alimentelor anti-drojdieAdăugați carnea de vită, ovăz și legume. Acoperiți și permiteți reteta alimentară a câinilor anti-drojdie să se fierbe pentru aproximativ încă 15 minute. Veți ști când se face atunci când Carne de vită a fost rumenit.

Odată ce rețeta sa răcit, îl puteți hrăni cu puii. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 ceasca de alimente pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală pe porție. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți face rețeta în vrac și depozitați resturile într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 12 cele mai frecvente întrebări pe care le-am întrebat despre hrana pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini anti-drojdie cu pui