Modalități de a ajuta câinele tău mâncărime

Ajutor pentru zgârierea câinelui mâncărime

Poate că acest lucru vă sună familiar: câinele dvs. are pielea mâncărime și zgârieturile de cele mai multe ori. Ai încercat remedii acasă, băi și medicamente de purici peste-counter. Ești preocupat de confortul câinelui tău. Sunteți, de asemenea, frustrați de linsul constant, mestecarea și zgârierea. Ar putea chiar să vă mențină noaptea. Sunteți la sfârșitul vostru! Ce puteți face pentru a vă oferi câinelui o ușurare și vă place o liniște?

Probleme cutanate La câini sunt prea frecvente și este atât de dificil să se uite la tovarășii noștri canini. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să discutați cu medicul veterinar despre condițiile de sănătate ale câinelui. Între timp, iată câteva sugestii pentru a vă ajuta Gestionați problemele de piele ale câinelui.

Utilizați prevenirea puricii

Controlul puricii este de o durată de an pentru câini cu pielea mâncărime. Chiar dacă puricii nu sunt principala cauză a problemelor pielii, doar câteva mușcături de purici poate provoca pielea să scape de control. Există numeroase produse de control Flea pe piață și cele noi care ies din timp. Fiți conștienți de faptul că eficacitatea produsului de purici poate scădea în timp, deoarece puricii dezvoltă rezistență la produse. Biroul dvs. veterinar este, de obicei, cea mai bună sursă de produse efective de purici. Unele produse de supra-the-the-counter sunt pur și simplu o pierdere de timp și bani.

Căutați o preventivă de purici care începe să omoare purici în 30 de minute și poate ucide toate puricii în câteva ore. Preventivii de purici orală tind să lucreze în acest mod, deși au nevoie de purici să muște înainte de a putea fi ucisă. Cu prevenirea topică a puricii, ar putea să nu aibă nici măcar să-ți muște câinele pentru a fi ucis. Cu toate acestea, sectoarele de obicei durează mai mult pentru a începe uciderea după aplicarea, ceea ce înseamnă că există o fereastră mai lungă pentru mușcăturile live pentru a mușca înainte ca produsul să înceapă să funcționeze. Unele topice pot să nu dureze, de asemenea, atâta timp cât preventivii de purici orală în funcție de mediul câinelui dvs. Băile și înotul pot face ca produsele de top să poarte mai repede.

Nu toate cele mai bune preventive de purici lucrează împotriva căpușelor. Este posibil să aveți nevoie de un produs separat pentru căpușe. Adresați-vă medicului veterinar pentru a ajuta la găsirea celor mai bune produse de purici și bifați pentru câinele dvs. Indiferent de ceea ce alegeți, asigurați-vă că îl utilizați în mod regulat și conform instrucțiunilor pe tot parcursul anului.

Linia de jos: Diferiți câini reacționează diferit la produse, deci este posibil să fie nevoie să încercați câteva și să vedeți cum merge.

Hrăni o dietă adecvată

Dieta joacă un rol major În starea pielii câinelui tău. Este important să vă hrăniți animalele de companie o dietă de înaltă calitate și puteți chiar să luați în considerare o calitate Mâncare naturală / holistică pentru a vedea dacă ajută. Suporterii suplimentelor naturale (numeroase veterinarii incluse) recomandă adăugarea de ulei de pește și / sau acizi grași omega-3 la dietă.

Dacă deja hrăniți o dietă ca aceasta, luați în considerare schimbarea la una de calitate egală. Dați-i câteva săptămâni și urmăriți. Dacă câinele dvs. este încă mâncărime, este posibil să fie nevoie să încercați o dietă hipoalergenică sau o dietă limitată de ingrediente. Adresați-vă medicului veterinar pentru recomandările dietei. Alergiile alimentare reprezintă un procent foarte mare de probleme ale pielii la câini. Dacă decideți cu privire la un studiu de dietă cu ingredient limitat, asigurați-vă că alegeți o proteină nouă (unul pe câinele dvs. nu a fost expus, posibil rață, pește, etc.) și alimentează numai acea dietă timp de 6-8 săptămâni.

Scăldați câinele în mod regulat

Frecvent baie este foarte important pentru câinii cu probleme de piele. Pentru câinii cu alergii sezoniere, luați în considerare scălarea o dată pe săptămână când problemele cutanate se aprinde. Pentru o opțiune naturală, încercați un șampon liniștitor care conține fulgi de ovăz și / sau aloe. Dacă nu vă ajută, cereți-vă veterinarului să aducă armele mari. Există multe șampoane medicale care ajută la calmarea pielii mâncărime și îndepărtați infecțiile secundare ale pielii. Există o mulțime de alte produse de actualitate excelente, inclusiv Cortizone Conditioner pentru cea mai mare de câini.

Vizitați medicul veterinar

Pielea mâncărime poate fi un semn de infecție a pielii subiacente sau alte probleme medicale. Nu lăsați pielea idchy să scape de control! Dacă observați căderea părului, roșeața, rănile, pielea scalabilă sau dacă pielea pur și simplu nu va opri mâncarea, faceți o întâlnire la Vedeți medicul veterinar cat de repede poti. Pot exista medicamente și alte tratamente pe care numai veterinarul dvs. vă poate ajuta. Medicina modernă a oferit medicilor veterinari cu câteva opțiuni excelente pentru a ajuta animalele de companie ITCHY. Multe dintre produsele mai noi sunt mai sigure și mai eficiente decât medicamentele mai vechi.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Modalități de a ajuta câinele tău mâncărime