Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru pielea mâncărime

Pielea mâncărime poate fi cauzată de un număr din motive. Alergiile de mediu și o dietă săracă sunt două dintre cele mai frecvente variabile care determină ca câinele să sufere cu mâncărime, piele uscată. Problema ar putea fi vindecată prin schimbarea câinelui la a hrană pentru câini de casă pentru pielea mâncărime, Dar numai medicul veterinar vă poate spune sigur.

Este foarte important să căutați sfatul medicului veterinar dacă câinele dvs. nu poate opri zgârierea. Nu veți putea opri mâncărimea până când nu găsiți sursa problemei. Dacă câinele dvs. are o infestare a puricilor, o afecțiune a pielii (cum ar fi Mange) sau este alergică la ceva în mediul său, schimbându-și mâncarea nu va face diferența.

Dacă medicul veterinar este de acord că mâncărimea este cauzată de problemele dietetice, ar putea dori să efectueze un an Testul alergiei pe animalul dvs. de companie. Când aflați ce ingrediente dvs. este alergic la, puteți crea rețete sau puteți achiziționa un aliment comercial care nu include acest ingredient.

Dacă problema este o nutriție săracă, acest hrănire pentru câini de casă pentru pielea mâncărime poate ajuta. Se face cu ingrediente limitate și o sursă de proteine ​​neobișnuită pentru a reduce șansele de sensibilitate alimentară.

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de piele itchy

hrană pentru câini de casă pentru pielea mâncărime

Ingrediente

  • 2 lire sterline Turcia
  • 1 cartof dulce mare (tocat)
  • 1 morcov mediu (tocat)
  • 1/2 ceasuri înghețate
  • 2 lingurite. ulei de cocos
  • 2 cani de apă

Directii

Sauté Turcia de la sol în ulei de nucă de cocos într-un sos de dimensiune medie. Puteți tăia cartoful dulce și morcovul în timp ce curcanul gătește. Când carnea este gătită temeinic, adăugați tăiatul tăiat cartof dulce, morcov și apă la oală.

hrană pentru câini de casă pentru pielea mâncărimeAduceți amestecul la fierbere peste căldură medie. Apoi, reduceți căldura la scăzut, acoperiți și fierbeți rețeta timp de aproximativ 20 de minute. Amestecați în mazărea înghețată și lăsați alimentele câinilor de casă pentru pielea mâncărime să stea până când este complet răcit.

Căldura va încălzi mazărea. Odată ce rețeta este complet cool, îl puteți servi la puii voștri. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Veterinarul dvs. vă poate ajuta să reglați dimensiunea de servire în partea dreaptă a porțiunii dvs. de companie. Câinii activi vor necesita mai multe calorii decât puii lazier. Greutatea câinelui, vârsta și starea de sănătate vor afecta, de asemenea, cantitatea de alimente pe care o va avea nevoie în fiecare zi.

Stocați resturile într-un recipient etanș de până la 5 zile. De asemenea, puteți face această rețetă în vrac și puteți să o stocați într-un recipient etanș în congelator timp de 2-3 luni.

Citiți următorul: Costul real al hranei pentru câini de casă - cum am bugetul personal

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cel mai bun hrană pentru câini de casă pentru rețeta de piele itchy

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru pielea mâncărime