Modalități de a vă ajuta câinele mâncărim cu alergii

Câine mâncărime cu alergii

Mâncărime, zgârierea și mestecarea sunt toate semnele de probleme ale pielii la câini. Cel mai comun Problema pielii la câini este cauzată de alergii. Din fericire, există mai multe moduri de a gestiona mâncărime și alergii la câini. Uneori poți să faci sigur lucruri la domiciliu pentru a preveni sau a ușura mâncărimea ușoară Înainte de a avea loc o infecție secundară. În alte cazuri, va trebui să vă consultați cu medicul veterinar. Nerespectarea alergiilor câinelui dvs. poate duce la alte probleme, cum ar fi căderea părului și infecțiile cutanate. Iată cele mai bune modalități de a gestiona alergiile la câini.

01 din 06

Lucrați cu medicul veterinar

Contactați medicul veterinar la primul semn de mâncărime. În unele cazuri, poate fi recomandat un antihistaminic de supra-contra-the înainte ca un examen să fie necesar. Vizitați imediat medicul veterinar Dacă mâncărimea câinelui persistă, dacă apare pierderea părului sau dacă pielea apare iritat, roșu, scalabil sau altfel anormal.

Dacă medicul veterinar simte că o alergie este cauza problemei pielii câinelui, probabil că veți primi câteva opțiuni. În cazurile de probleme ușoare până la moderate ale pielii, câinele dvs. poate fi tratat cu medicamente anti-mângâiere pentru a ușura simptomele (și, eventual, alte medicamente pentru tratarea infecțiilor secundare). Dacă veterinarul vede dovezi ale Fleas, Tratamentul poate fi la fel de simplu ca și utilizarea prevenirii puricii.

Asigurați-vă că respectați recomandările dvs. veterinar. Finalizați toate cursurile de medicamente, urmați instrucțiunile pentru toate tratamentele și returnați vizitele de urmărire conform recomandărilor.

  • 02 din 06

    Preveniți puricile

    Toți câinii ar trebui să fie pe o prevenire eficientă a puricii pe tot parcursul anului. Pentru câinii cu alergii, prevenirea puricii este și mai importantă. Câinii cu alergii de purici pot reacționa la doar câteva mușcături de purici. Pe măsură ce crește populația de purici, reacția devine mai severă. Pentru a face lucrurile mai rău, câinii alergici la purici vor mesteca adesea puricii de pe ele, astfel încât să nu vedeți nici măcar purici. Mușcăturile de purici pot, de asemenea, exacerbate și alte alergii care afectează pielea câinelui dvs.

  • 03 din 06

    Îmbogățiți-vă câinele de una până la două ori pe săptămână, cu un șampon blând, fără săpun, realizat special pentru câini. Câinii mâncărime pot beneficia de ingrediente de șampon, cum ar fi fulgi de ovăz și aloe.

    VET dvs. poate prescrie un șampon medicat pentru probleme mai grave ale pielii. Când faceți baie, nu uitați să verificați și Curățați urechile, Deoarece infecțiile secundare apar adesea acolo.

    Dacă suspectați alergiile în aer liber (ierburi etc.), încercați să vă ștergeți câinele când vine în interior, astfel încât mai puține alergeni microscopici să rămână pe stratul și pielea sa.

  • 04 din 06

    Hrăniți câinele dvs. o dietă de înaltă calitate din ingrediente sănătoase. Acest lucru poate însemna lucruri diferite pentru diferiții câini. Unii câini fac cel mai bine Free-free de cereale și / sau diete naturale ca și cu oamenii, calitatea ingredientelor o mănâncă poate afecta cu adevărat sănătatea generală.

    Dacă este suspectată o alergie alimentară, VET dvs. poate recomanda a Dieta se schimbă. Acest lucru implică, de obicei, schimbarea la o dietă de ingrediente limitată specială, care conține o proteină nouă (cum ar fi pește, rață, venion, etc.) Puiul și carnea de vită sunt alergeni alimentari obișnuiți pentru câini.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Alegeți patul de câine dreapta

    Luați în considerare achiziționarea paturilor de câine de spumă, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile de a porni alergeni obișnuiți, cum ar fi acarienii de praf. Înlocuiți paturile câinilor anuale, indiferent de material. În cazul alergiilor de mediu, spălați patul de câine săptămânal cu un detergent liber de parfum și vopsea. Plasați o căptușeală hipoalergenică pe paturile de companie.

  • 06 din 06

    Este timpul pentru testarea alergiei?

    Dacă problemele de piele ale câinelui dvs. par severe sau nu răspund la tratament, veterinarul dvs. poate dori să afle ce câine este de fapt alergic la. Pentru a face acest lucru, câinele dvs. va avea nevoie de testarea alergiei.

    VET-ul dvs. vă va referi probabil la un dermatolog veterinar certificat de bord dacă simptomele câinelui dvs. sunt severe. Dermatologii recomandă și efectuează testarea pielii pentru alergii. Acesta este un mod specializat de a izola adevăratele alergeni.

    Pe baza rezultatelor testului alergiei, un ser special este personalizat pentru câine. Injecțiile regulate sunt date câinelui pentru o anumită perioadă de timp. Injecțiile sunt uneori urmărite cu tratamente orale.

    Deși acest tip de teste de alergie / tratament poate părea în primul rând costuri prohibitive, s-ar putea să coste mai puțin pe termen lung în comparație cu anii de tratament pentru infecțiile secundare (nu mai vorbim de turbulențe câinele dvs. trece). Adresați-vă medicului veterinar pentru mai multe informații despre testarea alergiei și dacă este sau nu drept pentru câinele dvs.

    Există două tipuri de teste de alergie disponibile în mod obișnuit pentru câini.

    Testarea alergiei serice. Aceasta implică o colecție simplă de sânge de la câinele dvs. cu eșantionul trimis la un laborator pentru analiză. Acest test este minim invaziv pentru câinele dvs. și costă în mod obișnuit câteva sute de dolari. Laboratorul analizează serul împotriva unei game de alergeni comuni și măsoară tipul și severitatea reacțiilor alergice.

    Problema cu testarea alergiei serice este că acuratețea este discutabilă. Acesta este motivul pentru care testarea serului nu este recomandată de dermatologii veterinari. Testarea pielii este metoda preferată pentru rezultate exacte.

    Testarea alergiei intradermice. Acest tip este de obicei realizat de un dermatolog veterinar. În general, costă mai mult decât testarea serică, dar este considerată mult mai precisă.

    Testarea pielii necesită administrarea unui sedativ mai întâi pentru a relaxa câinele și a preveni disconfortul. Câinele este apoi poziționat pentru a sta pe o parte, în timp ce părul este ras pe partea laterală a corpului care este în sus (zona pieptului abdomen). Testarea însăși implică o serie de injecții plasate sub piele cu un ac mic. Fiecare injecție conține un alergen. Majoritatea dermatologilor testează aproximativ 60 până la 70 de alergeni. Dacă câinele reacționează la un alergen, o zonă mică la acel loc de injectare va deveni roșie și se umflă (ca un stup) în câteva minute. Dermatologul poate vedea reacția reală, dacă există și determină severitatea sa. Mulți câini alergici vor avea reacții la mai multe alergeni.

    Testarea alergiei intradermice este considerată cea mai precisă metodă de testare a alergiilor.

    Alergiile comune la câini includ acarieni de praf, purici, ierburi, gandaci și chiar Orașul uman.

    Testarea alergiei vă permite să aflați ce câine este alergic la, dar nu tratează alergiile câinelui. Următorul pas în proces este imunoterapia, numită și desensibilizare sau fotografii alergice. Un ser personalizat este creat pentru a expune câinele la alergeni pe o perioadă lungă de timp, crescând încet cantitatea de expunere. Aceste injecții pot fi ușor date acasă de către majoritatea proprietarilor (este similară cu cea similară Administrarea insulinei la câinii diabetici).

    Imunoterapia este considerată sigură și eficientă. Nu toți câinii vor răspunde în același mod, dar majoritatea vor îmbunătăți în cele din urmă. În mod tipic, îmbunătățirea se vede în primele șase luni, deși poate dura până la un an pentru câțiva câini.

    Imunoterapia nu este un remediu pentru alergii, dar poate reduce semnificativ sensibilitatea câinelui dvs. la alergeni. Este important să înțelegem că alergiile câinelui dvs. vor necesita o gestionare pe tot parcursul vieții.

  • Îngrijire continuă

    Unul dintre cele mai importante lucruri de reținut este: Nu există nici un "bullet magic" pentru câinele alergic. Gestionarea alergiilor în câinele dvs. este un proces continuu, care va dura cel mai probabil viața câinelui dvs. Infecțiile secundare ale pielii, ochii și urechilor pot apărea și au nevoie de tratament în ciuda eforturilor dvs. Nu pierdeți inima. Să vă angajați să oferiți îngrijiri de calitate în desfășurare câinelui dvs. Lucrați cu medicul veterinar îndeaproape. Adresați problemele așa cum vin. Câinele dvs. vă va aprecia dedicarea.

    Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Dermatita alergiei de puriciManualul veterinar

    2. Lavan, Robert și colab. Proprietarul câinilor Flea / Tick Medicamente Achiziții în SUAParaziți și vectori, vol 11, nu. 1, 2018. Springer știință și business media LLC, DOI: 10.1186 / s13071-018-3142-8

    3. Alergiile la câiniManualul veterinar

    4. Veterinari cu pregătire specializată în piele, urechi și alergieColegiul American de Dermatologie Veterinară

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Modalități de a vă ajuta câinele mâncărim cu alergii