Top 50 cele mai bune jucării de mestecat pentru pui

Jucarii de mestecat sunt o parte importantă a vieții puppy, nu doar pentru valoarea de divertisment, ci și pentru instruire. O jucărie bună de mestecat oferă confort, distracție și o mare distragere a chewablelor interzise, ​​cum ar fi pălării, mobilier și țesuturi. Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui va atrage câinele dvs. să joace pentru perioade lungi de timp, ceea ce îl va ocupa și va ajuta să ardă o parte din acea energie nebună.

Cumpărarea tipului potrivit de jucării de catelus care se potrivesc nevoilor câinelui dvs. este important, în special pentru puii tineri. Jucăriile sunt unul dintre instrumentele cheie pe care le puteți utiliza pentru a promova stimularea mentală, ajutați-vă cu dentiția și ocupați-vă pachetul de bucurie.

Există o mare diferență între jucăriile câinilor pentru canini adulți și cei potriviți pentru cățelul tânăr. Trebuie să vă asigurați că jucăriile pe care le furnizați sunt în siguranță și durabile. Veterinarieni explicați siguranța din jucărie se va baza pe simplitatea acesteia - cele mai puține părți există, iar mai mult o jucărie de câine este (greu de mestecat), cu atât mai sigur va fi pentru cățelușul tău.

A Spectacole recente de studiu că câinii preferă jucării noi de mestecat peste cele vechi, deci este important să aveți o varietate de jucării pe care le schimbați din când în când. Există o mare varietate de cele mai bune jucării de mestecat pentru puii disponibili, iar unele sunt special orientate spre puii dentită, sănătatea dentară sau chiar de chewers distructiv.

Am găsit cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluși pentru a include pe această listă. Acestea sunt accesibile și au primit recenzii rave de la proprietarii de animale de companie Happy, ale căror pui s-au bucurat cu adevărat.

Similar: Top 25 cele mai bune jucării de catelus pentru dentiție și stimulare mentală

50 cele mai bune jucării de mestecat pentru pui

Top 50 cele mai bune jucării de mestecat pentru pui1. Kong Puppy Anvelope

Kong Puppy AnvelopePreț: $ 14.24

Disponibil în mic și mediu / mare, această jucărie de cauciuc durabilă se face în SUA și poate fi achiziționată în roz și albastru. Cauciucul moale de cauciuc de cauciuc și eleva interioară oferă ore de divertisment atunci când sunt înghețate.

2. Nylabone doar pentru puii de pâine cheie cheie

Nylabone doar pentru puii cheie inel de cherestea ca catelus de cateva jucariePret: $ 7.93

Disponibil în mici, mici și mediu Această jucărie de tentare a inelului cheie este fabricată din polimer termoplastic mai moale, astfel încât este ușor pe gingii. Pălile crescute, de asemenea, masați-vă gingiile dureroase ale catelului și distrage atenția dvs. de la mestecarea mobilierului.

3. Kong catelus Bună oase

Pret: $ 3.39Kong catelus Bună oase

Disponibil în versiuni pentru catelus și adulți, osul Kong Goodie este fabricat în SUA și este suportul perfect de tratament pentru a vă menține câinele de îngrijire ocupat. Spre deosebire de versiunea adulților, aceste jucării de mestecat cele mai bune pentru pui sunt fabricate din cauciuc mai moale pentru a calma gingiile și pentru a ușura durerea de îngrijire. Puppy Boodie Bone este disponibil în roz și albastru, iar versiunea adultă mai dură este roșie.

4. Kong Puppy Binkie

Kong Puppy BinkiePret: $ 4.39

O altă jucărie de îngrijire de la un nume în care aveți încredere în jucăriile de câine, Binkie Kong Puppy este disponibilă în albastru și roz și vine în dimensiuni mici și medii. O gaură mică din jucărie permite ascunderea și menținerea tratează pentru a vă menține puiul divertisit. Fabricat în SUA de la cauciuc moale, Binkie este recomandată pentru puii în vârstă de nouă luni și sub.

5. Kong Wubba catelus

Kong Wubba catelusPreț: $ 8.35

Altul dintre cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluși, cățelul Kong Wubba jucărie este o jucărie acoperită de nylon durabilă, care are o minge de tenis scârțâit și o minge de cauciuc tare în interior. Cozile de țesături fac ca Wubba să fie ușor de ținut în timp ce bilele din interior permit jucăriei să sări în toate direcțiile. Spre deosebire de câinele adult mai mare Wubba, versiunea catelus a acestei jucări este mai mică și măsoară 8 inci în lungime.

6. Kong Mediu Puppy

Kong mediu Puppy Teakething ToyPret: $ 9.95

La fel ca o jucărie tradițională Kong, singura diferență în jucăria Kong catepy de câine este că este făcută dintr-un cauciuc mult mai moale. Liniștitor pentru a suferi gingiile și ameliorarea la puii de îngrijire, cum ar fi toate jucăriile Kong, acesta este făcut în SUA și perfect atât de atrăgător cu kong umplutura!

7. Kong Puppy Tentery Stick Jucărie câine

Kong Puppy Tentery Stick Jucărie câinePreț: $ 14.18

Stickul Kong Puppy Dentery se face din cauciuc moale netoxic fabricat în SUA. Groovele din partea laterale a jucăriei sunt minunate pentru a ține mici tratamente, iar gaura mai mare din centru poate fi umplute cu tratamente sau kibble. Canelurile exterioare de pe cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluși sunt, de asemenea, benefice pentru păstrarea dinților nou erupți.

8. Kong catelus bun tratați osul

Kong Puppy Goodie Bese tratează jucărie cu frânghiePreț: $ 5.00

Kong Puppy Goodie Bese tratează jucăria cu o frânghie combină osul Kong Goodie cu o frânghie pentru teige și distracție distracție. Perfect pentru aruncarea și recuperarea, precum și pentru calmarea gingiilor înfricoșătoare, osul de cauciuc bun adaugă un strat suplimentar de divertisment, deoarece se blochează erratic când este aruncat.

9. Nylabone mestecă inele de dentiție

Nylabone mestecă inele de dentițiePret: $ 7.49

Nylabone mestecați inelele de dăruire sunt o jucărie cu bacon cu aromă de bacon, care se face în SUA. Inelele texturate sunt perfecte pentru o mulțime de gingi în timp ce structura de nylabone mai moale oferă o alternativă de mestecat în siguranță la cablurile de alimentare și labobele de bază! Disponibil ca o achiziție independentă sau ca o componentă în kitul de pornire a lui Nylabone Puppy, acesta este un nou cadou perfect și accesibil!

10. Nylabone Bouncy Ball

Nylabone Puppy Chew Toy Bouncy BallPreț: $ 8.99

Puppy Nylabone Chew Toy Bouncy Ball este fabricat în special pentru puii și fabricat în SUA. O construcție mai moale ajută la ameliorarea durerii de dentită pe gingii, permițând, de asemenea, pentru mai multe jocuri tradiționale, cum ar fi Fetch! Aprobat pentru mestecarea blândă, aceasta nu este o jucărie care va rămâne potrivită, deoarece catelul dvs. devine un adult.

11. Petsafe Budy Buddy Twist & # 8216; n trata

Petsafe Budy Buddy TwistPret: $ 9.99

Petsafe Busy Buddy Twist `n Trateaza Jucoasa catelusului este o jucărie de cauciuc mai moale care oferă o priză de mestecat sigur. Cele două bucăți de cauciuc sunt deschise astfel încât să puteți plasa tratamente în interiorul celor mai bune jucării de mestecat pentru Puppis și apoi să le închideți pentru a oferi stimularea mentală și o distragere a atenției în curs de desfășurare! Aceasta nu este o jucărie pentru câinii adulți, totuși și este recomandată doar pentru câini sub 6 luni.

12. Benebone aromă reală

Benebone Real Aroma Biskbone mestecă jucăriePret: $ 11.59

Beneficii Real Flavor Wishbone Chew Jucărie este o jucărie de mestecat în mod unic, realizată, făcută și ambalată în SUA. Disponibil în bacon, pui sau aromă de arahide, Benebone Wishbone vine în dimensiuni mici, medii și mari. Țineți minte, totuși, că acestea nu sunt jucării comestibile! Deși perfect pentru dentiție și mestecare, acestea nu ar trebui să fie ingerate.

13. West Law Design Jive Zogoflex Toy

West Law Design Jive ZogoFlex Durable câine de mestecat jucăriePreț: $ 14.95

Designul West Labe Jive ZogoFlex este o jucărie plutitoare plutitoare care este disponibilă în trei dimensiuni - 2 ", 2.6 "și 3.25 ". Puteți selecta din patru culori - Aqua Blue, Negru, Granny Smith și Tangerine - și fiecare dintre cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluși sunt garantate de producător împotriva daunelor de câine. Zogoflexul este, de asemenea, non-toxic, BPA și Free Fhtalat și compatibil cu FDA!

14. Chase `n Chomp Go-Ring Toy

urmarirePreț: $ 12.00

Chase `n Chomp Go-Inel Pet de companie de mestecat este un cauciuc natural din cauciuc mestecând jucăria care plutește! Disponibil în dimensiuni mici, medii și mari, puteți alege această jucărie în albastru, verde, galben sau purpuriu. Această jucărie robustă are chiar și nuburi mici în jurul inelului, care sunt perfecte pentru masarea gingiilor dureroase ale catelusilor!

16. Orka cauciuc de cauciuc mestecați și aduce jucărie

Orka cauciuc de cauciuc mestecați și aduce jucărie pentru câinePreț: $ 10.83

Anka din cauciuc de cauciuc mestecați și jucăria pentru câini este doar una dintre numeroasele jucăriile dentare disponibile de la Orka. Fabricat dintr-o bucată de material din cauciuc armat gros, anvelopa orka va dura peneul câinelui și anii adulți și este construită pentru cei mai buni chewers. Materialul mai moale este blând asupra dezvoltării dinților în timp ce textura și adâncimea jucăriei se ridică la mestecarea continuă!

16. West Paw Tux jucărie interactivă

West Paw Zogoflex Tux interactiv tratați distribuirea jucăriei câinilorPreț: $ 18.95

West Law Zogoflex Tux interactive tratați dozare câine de mestecat jucărie este disponibil în mici și mari și vine în trei culori - Aqua, Granny Smith și Tangerine. Făcut în America, acești jucării de mestecat pentru pui pot fi umplute cu tratamente și le eliberează pe măsură ce se întoarce în jur. Aceasta este o jucărie de câine compatibilă cu FDA fără ftalat, fără toxice, fără toxice, fără toxice, fără toxice, fără toxice!

17. Nylabone durachew jucărie

Nylabone durachew ring jety câinePret: $ 6.82

Nylabone Durachew Jucărie de câine de câine este disponibil ca un inel neted sau un inel texturat pentru îngrijirea și sănătatea dentară. O jucărie de mestecat de putere, acesta este unul care va dura prin puppyood și în ani adulți. Fabricat în SUA, acest inel cu aromă de pui este fabricat din nailon pentru a rezista chiar și chestii agresive.

18. Nylabone Dental Pro acțiune de acțiune

Nylabone dentar mestecat de bacon aromat de acțiune pro acțiunePreț: $ 5.78

Nylabone dentar mestecat de bacon aromat de acțiune pro la vedere vine în dimensiuni mici, medii și mari. O jucărie de sănătate dentară în trei direcții, osul pro actional are diferite texturi care elimină acumularea plăcii, este durabilă pentru chewers dură, iar aroma de slănină vă menține atenția PUPS departe de picioarele de mobilier!

19. Kong jucărie dentară

Kong jucărie de câine dentarPret: $ 7.00

Jucarul câinelui dentar Kong este o jucărie unică în formă de jucărie ca numărul opt și aprobat pentru chewers mediu. Disponibil în mare și extra-mare, cum ar fi cele mai multe jucării Kong, aceasta poate fi umplută cu tratează delicioase pentru a-ți distrați catelul în timp ce obțineți ceva făcut! Jucea dentară Kong este făcută în SUA din cauciuc durabil.

20. Petsafe Budy Buddy Buddy Bouncy Toy

Petsafe Budy Buddy Bouncy Bouncy Bourge Caine ToyPreț: $ 14.95

Buddy Buddy Buddy Buddy Bouncy Bouncy Bouncy Bouncy Bouncy Bouncy Bouncy Buddy este disponibilă în mic, mediu, mediu / mare și mare și mare. Discuri mici de tratare care atașează osul Țineți câinele interesat și motivați să continuați să jucați. Dispunând de un os dur de nailon pentru mestecare și o minge de cauciuc centrală pe care câinele dvs. îl poate prinde pe măsură ce mestecă, aceasta este o jucărie pentru puii mai în vârstă (peste 6 luni).

21. West Paw Zogoflex Hurley Toy

West Paw Zogoflex Hurley Durerea de câine de câine mestecă jucăriePreț: $ 14.95

West Law Zogoflex Hurley este un BPA durabil BPA și un os de cauciuc fără ftalat, care este compatibil cu toxic și compatibil cu FDA. Disponibil în Mini, Micul și mare, precum și o varietate de culori, aceasta este o jucărie hardcore plină de mestecat, care vine cu garanția producătorului împotriva daunelor de câine! De asemenea, Hurley face jucăria perfectă și este complet lavabilă!

22. Jucărie durabilă Bionic

Bionic Fierbe Durabil Due Fetch și mestecați jucăriaPret: $ 9.97

Filetul Bionic Feltch și Meew Toy este disponibil în verde, portocaliu și purpuriu. Fabricat cu material alimentar FDA, umplutura bionică poate fi umplute cu mici tratamente sau kibble care se scurge încet din jucărie, pe măsură ce câinele dvs. joacă cu el! Mare pentru bouncing, gnawing sau doar pentru a-ți menține mintea de pui ocupat în canisa lor, acești mai bune jucării de mestecat pentru câini sunt o metodă de distragere excelentă pentru puii anty.

23. Osul jolly

Osul jollyPret: $ 7.93

De la producătorul popularului Ball, osul Jolly este disponibil într-un model de 6 ", 7" și 8 "realizat din TPE. Remarcat ca fiind "auto-vindecare" de către producător, acest os de vanilie plutitor este perfect pentru jocul de piscină, dentită și joc în curte. Oasele jolly chiar vine cu o garanție de înlocuire dacă nu se ridică la puii voștri!

24. Orka Cauciuc de tenis de tenis jucărie

ORKA Biroul de tenis de cauciuc mestecă și aduce jucăriePreț: $ 5.38

O altă jucărie populară de la Orka, mingea de tenis de cauciuc mestecă și făcea jucăria de jucărie 3 "și se face dintr-o singură bucată de material armat, conceput pentru a rezista mestecării. Mare pentru un joc tradițional de preluare, această minge funcționează, de asemenea, cu cele mai multe lansatoare cu bile. Spre deosebire de bilele de tenis obișnuite, mingea ORKA oferă texturi unice pe exterior pentru a masca și a curăța dinții câinelui în timp ce se joacă!

25. Orka flyer cauciuc durabil frisbee jucărie

Orka flyer cauciuc durabil frisbee mestecați și aduce jucăriePret: $ 7.16

Flyerul ORKA este un Frisbee unic de cauciuc, care este conceput pentru a satisface cerințele celor mai puternice chewer în timpul unui joc de Frisbee! Măsurarea 8.5 "Cu o grosime de 1", flyerul este ușor de aruncat și are o groapă groasă și o aderență texturată pentru a face aruncarea și capturarea ei simplă! În ciuda faptului că este un cauciuc durabil, moaleitatea Frisbee asigură, de asemenea, că câinele dvs. nu primește o presiune incomodă în gura lor, așa cum ar fi de la o frisbee tradițională.

26. Jolly animale de companie Jolly Tuff Treadder Toy

Jolly Animale de companie Jolly Tuff Treadder ToyPreț: $ 14.29

Jolly Animale de companie Jolly Tuff Treadder Toy este disponibil într-un 4.5 "și un model de 6" și este destinat chiar și cel mai determinat chewers. Cauciucul natural "Tuff" este texturat pentru a oferi stimularea gingiilor câinelui dvs. pe măsură ce mestecă și camera interioară a acestor jucării cel mai bine de mestecat pentru cățeluși este perfectă pentru a vă ascunde tratamentul pentru a vă menține puiul ocupat! Versiunea mai mare a acestei jucări este destinată câilor mai vechi sau mai mari peste 30 de kilograme. unde este recomandat mai mic pentru câini până la 30 de kilograme.

27. Titan ocupat Bounce

Titan ocupat BouncePret: $ 11.59

Bountul ocupat Titan este un cauciuc dur, tratați jucăria de distribuire care este disponibilă în dimensiuni medii și mari. Forma unică a jucăriei permite să săriți în modelele neregulate atunci când este aruncată și o face puțin mai dificilă pentru că puștii tăi să tachineze tratamentele din centrul jucăriei.

28. Nylabone Dental Chew HeDgeHOG perie

Nylabone Dental Chew HeDgeHOG perie de părPreț: $ 12.80

Nylabone dentara de mestecat de mestecat Hedgehog este disponibil în mic și mare și este soluția perfectă pentru cele mai agresive chewers. Osul nailonului are nuburi mici și texturi variate concepute pentru a masca gingiile și dinții câinelui în timp ce mestecă. De asemenea, ariciul are clustere mici de fire care sunt o mare introducere în periuța de dinți.

29. Kong Weave noduri Monkey nodted frânghie

Preț: $ 10.33Kong Weave noduri Monkey cuddly nodted bellies

Kong Weave noduri cuddly knotted frânghie de bellies toy linia este o linie de jucării care sunt recomandate pentru chestie ușoară care apreciază confortul unei jucări de pluș. Corpul acestor jucării cel mai bine de mestecat pentru pui sunt fabricate dintr-o minge groasă de frânghie, oferind ocazia de a juca preluarea sau doar mestecați, în timp ce porțiunea exterioară este suficient de pluș pentru somnul naptime!

30. Kong cozile de jucărie

Kong cozile jucărie câinePreț: $ 8.49

Jucarul Kong cozile este disponibil în mediu, mare și extra-mare. Perfect pentru aruncarea, trasarea și mestecarea, jucăria cozilor are o jucărie originală din cauciuc Kong, cu o pânză durabilă remorcă prin centru. Un mâner pe partea de sus vă permite o aderență bună în timp ce jucați și numeroasele Canvas "cozi" din partea de jos Lăsați câinele să găsească și prinderea perfectă!

31. Sodapup Tratați jucăria de distribuire

Sodapup -treat Dispensarea jucării câinilorPreț: $ 12.99

Puiul de sodiu este un jucărie de distribuire care este în formă ca o sodă de cauciuc poate. Făcut în u.S. De la FDA-plângere din cauciuc natural, pupa de sod are o gaură suficient de mare pentru a face lucruri cu tratamente, astfel încât câinele dvs. rămâne interesat de timp. Nu indestructibil, pupul de sifon nu este ideal pentru precedenta de putere, dar cauciucul gros poate sa stea la cateva catel!

32. Goughts Tug Toy Interactive

Goughts - remorcă o jucărie mare de câine marePret: $ 27.95

Jucea de câine interactivă de la Goughts Tug este construită pentru rasele mai mari și este perfectă pentru a juca remorcher cu puii dvs. în timp ce cresc. Suficient de durabil pentru a dureze Puppyhood în ani adulți, acești jucăriile cel mai bune de mestecat pentru cățeluși sunt greu, dar au suficientă da pentru a păstra jocul în siguranță fără a deteriora dinții!

33. Petsafe Budy Buddy Jucoasa Jucoasa

Petsafe Buddy Buddy Jack câine JackPret: $ 9.95

Petsafe Buddy Buddy Jack Jack vine în dimensiuni mici, medii și mari. Jucăria are patru inele de porumb comestibil, butoane de nylon de mestecat pentru mestecat, și pinioane din cauciuc pentru a face jucăria ușor. Aceasta nu este o jucărie recomandată pentru câini sub șase luni, dar este ideală pentru că puii mai vechi predispuși la mestecarea distructivă și plictiseala.

34. Kong Jumbler Ball Toy

Kong Jumbler Ball ToyPret: $ 16.97

Jucoasa Kong Jumbler Ball este una într-o singură jucărie care are o minge de tenis Kong într-o minge mai mare, cu mânere pe partea de sus și de jos pentru a juca ușor. Jumbler este disponibil în mediu / mare și mare / extra-mare. Aceste jucăriile cele mai bune de mestecat pentru cățeluși sunt perfecte pentru jocuri dure, precum și o priză mare pentru a ieși din excesul de energie.

35. Nylabone Dura de mestecat jucărie axă

Nylabone Dura mestecă axa osoasă câine de oase mestecă jucăriePret: $ 13.19

Nylabone Dura de mestecat axă de câine osos mestecat jucărie este perfect pentru chiar cele mai puternice chewers și are o aromă delicioasă de slănină. Capetele texturate ale gingiilor de masaj a jucăriei și păstrați dinții curați din placă în timp ce respirația împrăștiată. Forma unică ține pupul dvs. distractiv și face ca un joc distractiv de recuperare! Aceasta nu este o jucărie pentru puii mai tineri, dar este recomandat câinilor 50 kg și peste

36. Hugglehounds Plush Corduroy jucărie

HuggleHounds Plush Corduroy Durabil Knotties Raccoon Dog ToyPreț: $ 18.98

Hugglehounds Plush Corduroy Durable Knotties Raccoon Dog Toy este o jucărie de pluș cu cinci shakers înăuntru pentru a-ți păstra câinele distrați. Materialul greu de brevet de brevet al jucăriei deține până la jocul în desfășurare, în timp ce materialul înclinat din coadă păstrează-ți puiul înapoi pentru joc! Fără cusături externe, această jucărie noduri nu este ca o jucărie medie de pluș.

37. West Law Design Zogoflex Toppl

West Law Design Zogoflex TopplPret: $ 19.95

Designul West Labe Zogoflex Toppl este disponibil în dimensiuni mici și mari și poate fi achiziționat în albastru, verde și portocaliu. Toppl vine cu o garanție a producătorului și se face în SUA cu material reciclabil BPA și fără ftalat. Făcut să dețină și să renunțe la tratarea, acești jucăriile cele mai bune de mestecat pentru puii au inele de interblocare, astfel încât acestea să poată fi asociate cu alte Toppl`s pentru a le face mai interesante pentru puii voștri.

38. Ball Rocco & Roxie

ROCCO & ROXIE Dog Ball JucariiPreț: $ 14.98

Bilele de jucării Rocco & Roxie Dog este disponibil în 2.5 "și 4" și în albastru deschis sau albastru închis. Făcut fără ftalați, BPA sau Latex, aceasta este o jucărie rezistentă la declanșare care poate fi susținută până la cele mai agresive chewers. Două găuri în minge asigură, de asemenea, că câinele dvs. poate juca în siguranță fără riscul de rănire.

39. Zanies nebun opt jucărie

Zanies Crazy Opt Jucărie pentru animale de companiePret: $ 9.29

Zanies Crazy Opt Jucărie Pet de Pet are un nod de frânghie dur în centru și opt brațe de frânghie care au ieșit din centru. Perfect pentru jocurile de remorcher și, de asemenea, excelent pentru curățarea dinților, aceasta este o jucărie care vă va menține puiul interesat și dornic să joace în timp ce oferă o priză pentru comportamentul distructiv.

40. Outward Hound Ball Ball Toy

Outward Hound Bionic Ball Baby Durerea Durabilă Chew ToyPret: $ 9.69

Baby-ul Bionic de la Hound Outward este disponibil în jucărie purpurie și galben, care poate fi umplute cu tratamente pentru a vă menține puiul ocupat. Fabricat din materiale moi, dar durabile, exteriorul acestor jucării de câine cele mai bune pentru cățeluși au crestături care fac pentru o prindere ușoară și textura de mestecare interesantă.

41. Inelele de ridicare de către Plac

Inelele de ridicare de către PlacPret: $ 24.75

Inelele de pulverizare sunt jucării de inel moale, dar durabile din material netoxic. Jucăriile în formă de inel sunt perfecte pentru aruncarea și capturarea și vă vor ajuta pe catelul să iasă că energia suplimentară. Aruncarea inelelor 11 "le va trimite să se rostogolească de-a lungul podelei, astfel încât câinele dvs. să le poată urmări și să le aducă înapoi.

42. Animale de companie etice practic jucării indestructibile

Animalele etice joacă un cauciuc puternic practic indestructibilPret: $ 7.60

Animalele etice, practic de cauciuc de cauciuc indistructibil, jucărie osoasă este o jucărie lungă de 12 "din cauciuc netoxic și durabil. Perfect pentru Chiar și cele mai agresive chewers, acești jucării cel mai bine de mestecat pentru cățeluși plutesc în apă, făcându-i ideal și pentru jocul de piscină. Toy-ul S vine, de asemenea, cu o garanție de satisfacție, astfel încât să puteți fi siguri că puiul dvs. va obține o viață de distracție din ea!

43. West Paw Zogoflex Qwizl jucărie interactivă

West Paw Zogoflex Qwizl interactiv tratați distribuirea jucării puzzle-urilorPreț: $ 17.95

West Law Zogoflex Qwizl Interactive Tratați puzzle-ul câinelui este disponibil în culori mici și mari și albastre, verzi și portocalii. O jucărie stimulantă mental, QWIZL poate fi folosit pentru a ține tratate mari și este suficient de durabil pentru a rezista mestecând din dinții de catelus!

44. Nylabone Dura mestecă jucărie femur

Nylabone Dura mestecați femur os alternativ alternativ aromatizați Chew ToyPret: $ 9.97

Nylabone Dura mestecați femur alternativ alternativ de câine cu aromă de mestecat este disponibil în dimensiuni extra-mari și de lup și vine în bacon și aromă de carne de vită. Perfect pentru chewers agresiv, această alternativă osoasă Rawhide a ridicat părul pentru sănătatea dentară. Recomandat pentru câini 50LB. Și sub, aceasta este distragerea perfectă pentru puii plictisitori!

45. Godog Dinos cu tehnologia de gardă de mestecat

Godog Dinos cu tehnologia de gardă de mestecatPreț: $ 10.89

Godog Dinos cu jucăriile tehnologice de la Chew Guard sunt jucării de pluș, concepute pentru câini care doresc să mestece, dar care iubesc și ceva plus de pluș să se înghesuie. Tehnologia de gardă de mestecat păstrează jucăria intactă, în timp ce puii dvs. se joacă cu dispozitivul interior. Există o mulțime de modele de a alege de la un triceratops, pterodactil, brontosaurus și T-rex. În plus, puteți alege de la dimensiuni mici și mari, astfel încât aceste jucării cel mai bine de mestecat pentru cățeluși pot crește cu puștiul tău.

46. Nylabone Dura mestecă forma s

Nylabone Dura mestecă forma sPret: $ 11.72

Nylabone Dura de mestecat Shape Toy este o nylabone mestecat jucărie făcută pentru chewers de toate nivelurile. O formă distractivă face acest lucru o jucărie interesantă pentru ca catelul dvs. să se joace cu ea în timp ce o varietate de texturi pe suprafața mestecului păstrează dinții curată și gingiile stimulate. Disponibil în dimensiuni medii / mari și mari / extra-mari, jucăria de formă S este ușor de ridicat și mai moale nubs de pe suprafață păstrează jocul interesant.

47. Nibble Pet produse de jucărie

Nibble PET produse de cauciuc de cauciuc natural și durabilPreț: $ 12.90

Produsele Nibble PET din lemn de cauciuc natural și durabil din cauciucul de cauciuc este fabricat din cauciuc puternic, care se poate ridica la mestecarea agresivă. Forma inelului a acestor jucării de mestecat pentru puii face, de asemenea, pentru o adevarata adevarata ca se rostogoleste atunci cand se arunca in instinctul natural al catelusului de a alunga prada. Mare pentru câinii de toate dimensiunile, acest inel de jucărie nu este doar o mare distragere a câinilor predispuși la anxietate și plictiseală, dar este, de asemenea, o modalitate bună de a încorpora exercițiul în rutina cățelușului.

48. Pensiuni orka mini os

Pensiuni orka mini osPret: $ 6.44

Oasele Photel Okka Mini este un os mai mic, conceput pentru un câine mic și joc de catelus. Jucăria solidă dură este perfectă pentru durabilitate, în timp ce textura exterioară ajută la menținerea curată a dinților și a gingiilor stimulate. Forma plană înseamnă că aceasta este o jucărie ușor de transportat și un segment mic de frânghie pe colțul jucăriei oferă un mâner de transport. Oasele ONKA MINI este disponibilă într-o dimensiune mică și mare, în funcție de dimensiunea puilor, dar ambele dimensiuni ale acestor jucării cel mai bine de mestecat pentru câini sunt la fel de durabile și sigure pentru joc.

49. MIXMART jucărie Ball

Mixmart mestecă jucărie bile pentru câiniPreț: $ 12.99

Bilele Mixmart de mestecat este disponibil în roșu și albastru și este fabricat din cauciuc natural care este sigur, durabil și rezistent la mușcături. Canelurile de pe minge se potrivesc perfect în jurul dinților pentru a păstra placa la Bay în timp ce stimulează și gingiile. Segmentele de minge se rotesc, de asemenea, pentru a vă menține câinele interesat și puteți chiar să potriviți piese mici sau să tratați între piesele texturate pentru a face mai interesant! Măsurarea 2.8 ", această minge de mestecat de mestecat nu este recomandat pentru cele mai agresive chewers, dar este ideal pentru dinții de catelus!

50. Kong Quest Foragers jucărie de flori

Kong Quest Foragers Flower Dog ToyPreț: $ 10.09

Kong Quest Foragers jucărie de câine de flori este distractiv și stimulator! Conceput pentru a curăța dinții, Căutarea Foragers Flower Dog Toy poate deține tratamente pentru a vă menține câinele ocupat în timp ce lucrează pentru a obține tratamentele libere. Textura unică a acestor jucării cel mai bine de mestecat pentru cățeluși este ușor pe gingiile de dentiție și ajută la ameliorarea presiunii de dinți noi prin împingerea. Spre deosebire de alte jucării de distribuire, jucăria de flori pentru forajere este concepută pentru a încuraja comportamentul natural de hrănire care lucrează cu instinctele naturale ale câinelui pentru a le menține distrați.

Citiți următorul: 25 cele mai bune branduri de mâncare (2018)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 50 cele mai bune jucării de mestecat pentru pui