Sfaturi pentru calitatea calității liniștitoare cu alergii cutanate și câine

Jack Russell Terrier (Canis Lupus Familiaris) Scratching

Atopy la câini este, de asemenea, cunoscută sub numele de alergii de mediu la câini. Cu atopie, alergeni în animalul dvs. de companie pot fi inhalați similar cu "febra fânului" sau absorbită prin piele. Deși atopia este o cauză obișnuită de mâncărime la câini, cel mai frecvent tip de alergie la câini este de fapt Flea mușcă hipersensibilitatea. Alergii de atopie sau de mediu la câini reprezintă cea de-a doua alergie cea mai comună, deoarece se estimează că aproximativ zece până la cincisprezece la sută din populația câinilor au atopie.

Semne de alergii inhalatoare

Polen, mucegai, ciuperci și chiar și acarianul de praf de casă fac ca oamenii să tuse, sufletul și au dificultăți în respirație, dar câinii atopici suferă de obicei de obicei pe corpul lor. Ei mestecau, mușcă, linge și frecați fața lor, Piept, zona de axă și picioarele. Webbing-ul dintre degetele de la picioare poate absorbi alergeni și poate face tot corpul corpului. Câinii atopici suferă de obicei de cronică infecții ale urechii. Ele pot dezvolta infecții secundare cu drojdie sau bacterii care sunt foarte incomode și chiar traumatizează pielea cu lins sau zgârieturi.

Alte tipuri de alergii de câini, cum ar fi alergia la contact sau alergie la mancare, poate provoca pielea itchy pe tot parcursul anului. Atopy, cum ar fi alergia la purici, poate fi sezonieră sau pe tot parcursul anului.

Atopy se poate dezvolta în orice câine, dar are o componentă genetică. Unele rase care sunt afectate în mod obișnuit includ micile terrieri, cum ar fi terrierul alb din West Highland, precum și boxerii, dalmației, Retrieveri de aur, Setter-uri în engleză și irlandeză, Lhasa Apsos și Schnauzers Miniatura. Cele mai multe semne se dezvoltă mai întâi atunci când câinele este între doi până la șase ani.

Diagnosticarea atopiei

Pentru a scăpa de alergen, este important să știți ce cauzează problema, care poate fi greu de determinat. Deși sunt disponibile testele de sânge, acestea nu sunt întotdeauna considerate fiabile. În schimb, testarea pielii intradermale ajută la diagnosticarea atopiei. Suspect Alergenți sunt injectate în pielea rasă a câinelui sedat. În cinci până la 15 minute, reacțiile pozitive devin umflate, roșii și crescute, în timp ce reacțiile negative se estompează.

Câinii pot reacționa la alergeni unici sau mai mulți, dar chiar și pentru cei care cunosc câinele lor reacționează la praful de casă, este aproape imposibil de eliminat expunerea, deoarece Puppy`s blana este un magnet care atrage și captează alergeni de mediu.

Tratarea atopiei

La primul semn al mâncării, este important să faceți o excursie la veterinar ca câinii cu atopie și alergii sunt, de asemenea, predispuse la infecții foarte inconfortabile care au nevoie de tratament. Pentru a ajuta la determinarea tratamentului adecvat și a medicamentelor anti-itch, medicul veterinar poate efectua o citologie pentru a determina tipul de infecție. Ele vor ajuta la venirea unui plan pentru animalul dvs. care va fi orientat spre gestionarea mâncărurilor și a infecțiilor sau spre tratarea cauzei subiacente cu imunoterapia.

Hyposensibilizare, Or Imunoterapie, pot fi foarte utile pentru anumiți câini. Tratamentul este un proces gradual în care rezistența câinelui la alergeni este îmbunătățită prin expunerea treptată la creșterea cantităților de substanțe. Acest lucru se face adesea cu un dermatolog veterinar de îmbarcare. După testele de piele determină vinovații, câinele este plasat pe un loc de alergii cu cantități minime de alergeni în speranța că rezistența la ei va construi și va reduce sensibilitatea câinelui și simptomele rezultate. Deoarece îmbunătățirea imunoterapiei este lentă, focurile alergice sunt de obicei continuate timp de cel puțin un an. Injecțiile de întreținere pot fi necesare pentru viață.

Pentru a elimina expunerea la alergeni de mediu pentru animalul dvs. de companie la domiciliu poate fi de ajutor și de lucru cu medicul veterinar așa cum este menționat mai sus este cel mai important. Eliminarea în totalitate a expunerii la alergeni de mediu este imposibilă cu câinii care sunt de obicei interioare / animale de companie în aer liber. La urma urmei, un proprietar nu poate aspira curtea sau nu filtrează aerul. Dar reducerea expunerii la interior poate fi utilă, iar curățenia este esențială. Unele pași pentru a include:

  • Rezervoarele care atrag și captează substanțe alergene ar trebui reduse sau eliminate. Comercializează suprafețe aspre cum ar fi covoare și tapițerie pentru linoleum sau podele din lemn și țesături netede care sunt mai ușor de ținut curat.
  • Filtrele de apă pe un vacuum ajută particulele de curățare din aer. Evitați măturarea, care tinde să plutească alergeni, mai degrabă decât să le captureze.
  • Sistemele de filtrare cu particule de înaltă eficiență (HEPA) pot fi de ajutor.
  • Alte tratamente pot ajuta la ameliorarea simptomelor câinelui, chiar dacă eliminarea expunerii este imposibilă. Veterinar prescris antihistaminice ameliorați simptomele la câini, iar medicamentele care conțin cortizon pot ajuta la reducerea mâncării.
  • Unii câini beneficiază de suplimente alimentare ale acizilor grași esențiali care ajută la promovarea pielii sănătoase și a blănurilor. Combinația adecvată a acestor compuși pare să reducă răspunsul inflamator al pielii care rezultă din atopie. Omega 3 acizi grași sunt foarte importanți pentru sănătatea pielii și, de asemenea, au proprietăți anti-mâncărime. Pentru că sunt derivați din ulei de pește, animalele de companie adesea se bucură ca o trata. Adresați-vă medicului veterinar dacă vă recomandăm acest lucru pentru animalul dvs. de companie.
  • Clătirea regulată reduce expunerea la animale și zgârierea lor. Un șampon coloidal (de ovăz) ca Aveno va calma în mod natural pielea mâncărime, dar nu va lua mâncărime sau infecție dacă este prezentă. Între călătorii exterioare, luați în considerare clătirea picioarelor câinilor sau ștergerea cu șervețele hipoalergene pentru copii pentru a reduce expunerea la labele la iarbă și alergeni în aer liber.

Din nou, reducând alergiile de mediu pe care câinele dvs. este expus la domiciliu poate fi de ajutor, dar mai des decât animalul dvs. va avea nevoie de ajutor și un plan stabilit de medicul veterinar pentru a ajuta la gestionarea mâncării.

Înțelegerea alergiilor inhalantului

Dacă bănuiți că animalul dvs. are alergii prin inhalare, lucrul cu medicul veterinar va fi foarte important, deoarece acestea pot fi adesea pe tot parcursul vieții și chiar duce la infecții grave și disconfort la câini. Alergiile nu pot fi vindecate și evitarea sursei de alergie este singura modalitate de a controla simptomele. Pentru a complica problemele, alergiile multiple fac aproape imposibilă identificarea vinovatului (e). Doar un medic veterinar poate diagnostica corect alergiile într-un animal de companie.

Câinii sunt adesea sensibili la mai mult de un lucru, iar alergiile tind să fie cumulative. De exemplu, dacă un câine este alergic la ambii purici, cât și la polen, ei nu pot provoca probleme, dar combinația celor două împinge peste pragul său de alergie, astfel încât mâncărime să se dezvolte. Fiecare câine alergic are un prag individual de "mâncărime", care este cantitatea de alergen necesar pentru a provoca semne de boală.

Aceasta este de fapt o veste bună. Deși eliminarea tuturor alergenilor poate fi imposibilă, pur și simplu reducerea cantității de expunere poate ameliora substanțial simptomele câinelui. Cu alte cuvinte, a scăpa de purici prin păstrarea animalelor de companie pe o prevenire veterinară recomandată de purici poate ajuta un câine să poată gestiona expunerea la praful casei mai bine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi pentru calitatea calității liniștitoare cu alergii cutanate și câine