Cum să faci spray de câine de casă

Când un câine este mâncărime și zgârierea non-stop, primul tău gând este probabil purici. Dacă ați exclus acei dăunători comuni, este posibil să fiți în considerare o Homemade câine mâncărime spray Pentru a ajuta la hidratarea și vindecarea pielii uscate, fulgioase. În timp ce acest spray va ajuta la hrănirea pielii uscate, nu va vindeca toate cauzele mâncărime.

Pielea mâncărime ar putea fi a Simptom al alergiilor (mediu sau nutrițional), anxietate sau infecție. Dacă observați câinele dvs. zgârierea mai mult decât în ​​mod normal, este important să faceți o întâlnire pentru ca câinele dvs. să fie verificat de medicul veterinar.

Odată ce ați exclus o condiție mai gravă, puteți folosi un spray de câine de casă pentru a vă ajuta câinele să se simtă mai bine. Acest spray este 100% natural și complet sigur pentru câinele dvs. Nu trebuie să vă faceți griji dacă puștii tăi o ling și este foarte ușor de aplicat.

Cum să faci spray de câine de casă

Homemade câine mâncărime spray

Consumabile de care aveți nevoie

  • Sticlă de pulverizare goală
  • 1/2 ceasca de cidru de mere
  • 1/2 ceasca ceai verde preparat
  • 1 cană de apă distilată

Cum să faci spray de câine de casă

oțet de mere a fost arătat să aibă proprietăți antibacteriene, anti-fungice și antivirale. Nu-l utilizați direct pe pielea câinelui, Deoarece aciditatea ridicată a oțetului de cidru de mere ar putea fi dăunătoare câinelui. Ar putea irita pielea animalului de companie și poate provoca o senzație de arsură.

Utilizați un tip organic de oțet de cidru de mere. Puteți face o 50/50 Blend de oțet de cidru de mere și apă într-o sticlă de pulverizare goală. Dacă doriți un spray mai hrănit, utilizați rețeta de mai sus. Ceaiul verde are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antimicrobiene. Poate ajuta la oprirea mâncării și Reparați pielea deteriorată.

Aplicați pulverizarea la câine de 2-3 ori pe zi până când mâncărim se oprește. Dacă câinele dvs. are o mâncărime cronică a pielii, puteți utiliza această pulverizare de câini de casă o dată pe zi ca remediu de tratament odată ce mâncărimea constantă a scăzut.

Acest spray nu ar trebui să fie folosit dacă câinele dvs. are răni deschise pe pielea lor. Se va stinge și va provoca durerea inutilă a câinelui. De asemenea, trebuie să acordați o atenție deosebită zonelor de mâncărime după aplicarea. Dacă observați că orice roșeață sau mâncărimea pare să se înrăutățească, nu mai utilizați spray-ul și contactați medicul veterinar.

Citiți următorul: Câine zgârierea dar fără purici? 8 alte cauze ale mâncării și soluțiilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci spray de câine de casă