Ce să faci dacă câinele tău are purici

Placii sunt paraziți maro, maro întunecați care trăiesc afară și sunt mai răspândiți în vreme caldă. Purul prosperă la temperaturi între 65 și 80 de grade. Ei preferă, de asemenea, vremea umedă, între 75 și 85%.

În zonele din țara în care clima este umedă și caldă pe an, puricii pot supraviețui pe tot parcursul anului. O mușcătură de purici determină un mâncărime câine și zgârieturi. Unii câini și oameni pot fi chiar alergici la purici.

Puricii se reproduc rapid prin așezarea ouălor și rămânând pe suprafața gazdei lor. În timp ce puricii nu au aripi, ei sunt capabili să sară și să se miște repede, ceea ce este în măsură să se deplaseze de la gazdă la gazdă.

Aceasta este ceea ce purici pe un câine arata ca sus aproape:

Ce purici pe un câine arată ca o imagine închisă

De ce sunt puricii răi?

Plasele pot provoca numeroase probleme pentru tine și câinele tău. Cauzele mușcăturii lor dureri dureroase și zgârieturi. Dacă mâncărimea și zgârierea este prea dură, câinele dvs. poate suferi de pierderea părului sau poate dezvolta infecții.

Unii câini au reactii alergice la saliva de purici, care le-ar putea determina durere excesivă, boală respiratorie, pierdere de sânge și anemie.

Puricii pot fi dificil să scape de faptul că sunt mici, rapide și reproduce repede. Este nevoie doar de o singură purică pentru a pune ouă pe o gazdă pentru a fi o infestare în creștere. O purtă adultă se poate stabili la 30 de ouă de purici pe zi.

Unele dintre ouăle lui Flea vor cădea de la câine și de teren în iarbă, așternut, covoare și alte locuri în care câinele rămâne, inclusiv casa ta. Este nevoie de doar două săptămâni pentru ca un puric să meargă de la ou la adult și să înceapă infestarea la domiciliu.

Cum poate câinele meu să obțină purici?

După cum sa menționat anterior, purici iubesc vremea caldă și trăiesc afară. Dacă câinele dvs. îi place să joace în aer liber, chiar dacă este doar câteva minute, ele pot fi expuse la purici.

Pentru ca un câine să "dea purici", puriciul va sări pe câine și se va mișca în jurul liniei de blană a câinelui, pe partea superioară a pielii. Odată ce o purocare feminină este pe câinele dvs., poate începe să pună ouă și este capabil să lase ouă în fiecare zi.

Pururile pot fi, de asemenea, transferate de la câine la câine, câine la om, sau om la câine. De asemenea, trăiesc pe alte gazde de animale. Dacă câinele dvs. este în jurul altor animale care locuiesc în afara, ele pot fi expuse la purici.

Ce să faci dacă câinele tău are purici

Dacă credeți că ați văzut purici pe câinele dvs., ar trebui să le tratați pentru purici cât mai curând posibil. Dacă nu sunteți sigur că câinele dvs. are purici pentru că nu vedeți insectele, dar ele se zgârie și linge excesiv, ar trebui să căutați "Flux Dirt."

Plea Dirt este termenul folosit pentru excrementele pe care un purici le lasă în urmă pe un câine. Este alcătuită din fecale de purici și sânge uscate. Dacă ați fi înlăturați murdăria ca pete de la câine și puneți-le pe un prosop de hârtie umedă, specile s-ar răspândi și s-ar lumina în culoare.

Cum pot să-mi tratez câinele pentru purici?

Există mai multe tratamente diferite pentru câinii cu purici. Unele tratamente sunt peste medicamente contra contrare, iar altele sunt disponibile numai prin prescripție medicală. Ambele medicamente și medicamente de prescripție sunt disponibile în tratamente orale și topice.

Tratamentele orale sunt în mod obișnuit prescrise de un medic veterinar; Cu toate acestea, există unele peste tratamentele contrare orale disponibile. Acest tip de tratament este benefic pentru că este una dintre cele mai rapide căi de a scăpa de purici pe un câine.

Unii peste medicamentele împotriva puricelor durează doar 30 de minute pentru a începe uciderea puricilor adulte și vor ucide până la 90% din purici în mai multe ore.

De-a lungul tratamentelor de purici se includ:

  • Șampon de fulgi
  • Spray de purici
  • Pulbere de purici
  • Pilule de purici
  • Tratamente la fața locului
  • Colari de purici
  • Prescripția medicamentelor orale
  • Remedii naturale

Mulți medicii veterinari vor sugera că un proprietar de câine încearcă peste tratamentul contrare înainte de administrarea unei prescripții. Aceasta este pentru două motive principale: una, deoarece medicamentele contrare au rate excelente de succes; două, deoarece animalele pot intra în contact cu purici, chiar și după ce au luat medicamentele pe bază de prescripție medicală, ceea ce înseamnă că sunt susceptibile de a avea o recidivă.

Cum pot să-mi împiedic câinele să obțină purici?

Prevenirea puricilor este relativ ușoară. Mulți preventivi de vierme sunt combinați cu preventivii de purici. Aceste tipuri de medicamente sunt, de obicei, prin prescripție și necesită un test negativ de viermi înainte de administrarea medicamentelor o dată-an.

Alte preventivii de purici și medicamentele sunt disponibile care sunt plasate pe spatele unui câine din spate, între lamele lor de umăr. Această preventivă poate dura de la o lună la câteva luni și va respinge și va ucide puricii.

Colierele de purici sunt o modalitate foarte comună de a preveni puricii. Un guler de purici merge în jurul gâtului unui câine. Ei nu numai că respinge puricii, dar dacă un purici ar fi să aterizeze pe câinele dvs., gulerul emite un ucigaș de purici.

Prezentare generală

Placii sunt insecte mici, maro care sunt cele mai frecvent văzute în vremea mai caldă. Ei pot ateriza pe câinele dvs. și se pot reproduce repede. O purici feminină poate să se ridice la 30 de ouă în fiecare zi, iar ouăle pot fi trase în decurs de două săptămâni, provocând o infestare.

Dacă puricii sunt pe câinele dvs., ei vor trăi de câinele dvs. prin mușcarea lor. Mușcăturile de purici nu numai că pot provoca iritații, dar pot provoca o varietate de alte simptome dăunătoare. Dacă găsiți purici pe câinele dvs., ar trebui să le administrați rapid tratament.

Tratamentul este tipic oral sau local și poate fi găsit peste tejghea sau prescris de un medic veterinar. Există multe modalități de a preveni puricii, inclusiv coliere, medicamente orale și unguent topic.

Citiți următorul: Cum să ucizi puricii pe câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci dacă câinele tău are purici