9 Moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

Pielea și haina câinelui dvs. servesc, evident Funcții importante, cum ar fi furnizarea de căldură, oferind protecție, reglarea temperaturii corpului și furnizarea și îmbunătățirea senzației. Pielea și stratul pot servi și ca un mare indicator general al sănătății generale a câinelui. Deci, să vorbim despre faptul că nu o păstrăm numai în formă de vârf, dar, de asemenea, îmbunătățind starea de sănătate a pielii câinilor și a hainei.

Pielea și haina câinelui

Structura și straturile pielii câineluiAșa cum pielea noastră servește pentru a ne proteja împotriva daunelor aduse mediului de la toxine, bacterii, elemente meteorologice etc., Pielea câinelui nostru face același lucru. De asemenea, ajută la menținerea temperaturii corpului, permiteți sentimentele de senzație și să împiedicați pierderea fluidului.

Această protecție este oferită de colaborarea pielii câinelui cu altele Conectați structuri cum ar fi stratul de grăsime subiacente, părul și vasele de sânge. Din păcate, deoarece pielea funcționează cu atât de multe "alte părți" în amestec, adesea înseamnă că atunci când câinii noștri au Semne de probleme ale pielii, Aceste alte structuri pot suferi, deci este important să se trateze aceste probleme de piele canine cât mai curând posibil.

Ca și pielea, haina câinelui nostru servește pentru a spori sentimentele de senzație și pentru a menține o temperatură sănătoasă a corpului, dar din nou, stratul se bazează, de asemenea, pe alte structuri subiacente pentru a-și îndeplini datoria. De exemplu, părul hainei câinelui se află într-un folicul de păr care se află sub epidermă. Acest folicul asigură că părul este susținut și ancorat în piele. În cazul în care părul care stă în acest folicul este în mod constant în interior, poate duce la o infecție a foliculului.

Motive pentru care câinele dvs. poate avea probleme de piele sau haină

Există atât de multe motive pentru care câinele dvs. poate experimenta haina sau problemele cutanate sau unul dintre cele mai cunoscute Condiții de piele. Acesta poate fi adesea dificil de a distinge cauza unei probleme de piele sau de acoperire la câini din cauza interacțiunii complexe dintre diferitele "straturi" ale sistemului lor de piele și strat. Acestea fiind spuse, unele dintre cele mai frecvente cauze ale problemelor pielii și stratului la câini includ:

  • Malnutriție
  • Consumul de alimente care conține ingrediente de calitate slabă
  • Natural uscat
  • În mod natural uleios
  • O lipsă de acizi grași omega
  • O eșec pentru a mora în mod corespunzător haina câinelui tău
  • Over-baie sau subțire câine
  • Folosind produse pe pielea sau haina unui câine care sunt concepute pentru uz uman
  • Alergii
  • Preocupările emoționale / psihologice

Fiind conștienți de aceste cauze ușurează examinarea sursei și încercați să eliminați problema de acolo, în loc de a încerca să tratați simptomele numai pe suprafață.

De asemenea, citiți: Cum se utilizează ulei de cocos pentru problemele cutanate pentru câini

9 moduri în care puteți îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

9 moduri în care puteți îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

1. Hrăniți-le un aliment mai bun de calitate

Unul dintre primele lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți pielea și haina câinelui dvs. este de a arunca o privire la dieta pe care o hrăniți. Dacă acea dietă este umplută cu o mulțime de materiale de umplutură, proteine ​​de calitate slabă, ingrediente mai artificiale decât puteți pronunța, și nu foarte mult nutriție, ați găsit vinovatul dvs. fără a merge mai departe.

Cele mai bune alimente pentru câini de casă pentru rețeta alergiei pentru pieleGândiți-vă la cât de plictisitoare ar fi pielea și părul dacă ați mânca o dietă de mâncare rapidă toată ziua în fiecare zi. În timp ce probabil că ați putea să supraviețuiți pe această dietă, cu siguranță nu vă face favoruri și este probabil neglijând vitamine și minerale cruciale necesare pentru sănătatea pielii și a părului.

De asemenea, rețineți că nu trebuie să cheltuiți o avere în fiecare lună pe hrană pentru câini pentru a obține alimente de bună calitate. Mâncarea bună se referă la ingredientele și echilibrul acestor ingrediente în alimente. Invata sa Citiți eticheta pe punga de mâncare a câinelui dvs. și găsiți o mâncare care oferă mai mult decât atât și faceți un pas în direcția cea bună.

2. Să-și completeze dieta cu acizi grași omega

Acizii grași Omega sunt de mare benefic pentru noi din cauza proprietăților lor antiinflamatorii. Când este încorporat într-un plan de dietă, acizii grași Omega-3 și -6 alimentează celulele corpului cu substanțe nutritive sănătoase că acestea trebuie să creeze membrane de celule sănătoase. La oameni, acest lucru are ca rezultat o piele mai bună și mai mică, iar la câinii noștri înseamnă că pielea este mai bine capabilă să-și facă treaba și o haină care arată mai sănătoasă.

3. Eliminați alimentele cu junk (aceasta include tratați nesănătoasă)

La fel ca noi, câinii noștri au nevoie de o dietă echilibrată și sănătoasă pentru a avea un organism care îndeplinește la un nivel optim. Când încărcăm dieta câinelui nostru pe junk - alimentele care au o valoare nutritivă mică, cum ar fi o mulțime de ingrediente artificiale - nu oferim organismului nutrienții necesar pentru a menține funcția sănătoasă.

O dietă care este ridicată în tratamente și substanțe nutritive de calitate scăzute, adesea, are ca rezultat o lipsă a vitaminelor și mineralelor necesare necesare pentru sănătatea pielii și a stratului, inclusiv EPA, DHA, vitamina E, vitamina C și biotină. Câinii sunt expuși la Deficiențe de vitamine și alte probleme potențiale de sănătate care vor fi adesea legate de pielea și haina de sănătate a câinilor.

4. Creați și mențineți un program regulat de îngrijire

Câine de îngrijire a câineluiUn program regulat de îngrijire este o parte critică de a vă asigura că canina dvs. are și menține o haină sănătoasă. Periajul câinelui în mod regulat (chiar dacă acestea sunt o rasă cu părul scurt) face mai mult decât să-și facă haina să fie prezentabilă. Periajul ajută la:

  • Pentru a elimina orice acumulare de resturi
  • Pentru a identifica orice domeniu de îngrijorare
  • pentru a observa orice paraziți
  • Pentru a stimula producția de petrol de foliculii de păr

Frecvența cu care ar trebui să vă periați câinele depinde de rasa lor și de tipul lor de haină, dar un cuplu de sesiuni de periere pe săptămână va merge mult în păstrarea hainei de pui.

5. Scăldați câinele, dar faceți-o cu ușurință

Băundind câinele dvs. este un alt mod de a păstra haina și pielea câinelui dvs. sănătos prin eliminarea murdăriei și a deșeurilor. Scăldat, de asemenea, ajută la menținerea pielii hidratate și suplă. Cu toate acestea, baie prea mult sau Over-baie un câine poate produce și rezultatul opus.

Când sunt combinate cu îngrijirea regulată, majoritatea câinilor necesită o baie doar la fiecare două până la șase luni, în funcție de stilul lor de viață. Înălțimea câinelui dvs. va duce, în general, la uscarea pielii, ceea ce provoacă glandele de ulei să intre în Overdrive, iar animalul dvs. de companie se va încheia cu o haină foarte grasă la cel puțin.

6. Nu folosiți produse umane pe haina câinelui dvs

Nu folosiți produse umane pe haina câinelui dvsÎn timp ce vorbim despre îngrijire și baie, întotdeauna asigurați-vă că utilizați produsele formulate în canine atunci când vă îngrijiți pielea și stratul câinelui. Dacă utilizați în prezent produse formulate de om, poate fi motivul pentru care câinele dvs. are o haină plictisitoare și o piele de mâncărime.

PH-ul natural al pielii câinelui (6.5 la 7.5) nu este același pH ca pH-ul natural al pielii dvs. (5.5).

În comparație cu pielea noastră, câinele nostru are un nivel neutru de pH unde avem un nivel mult mai acid pH. Produsele de înfrumusețare și îngrijire sunt formulate pentru a ajuta la menținerea unui pH natural al pielii, astfel încât un șampon formulat pentru uz uman să aibă un pH mai acid și dacă este folosit pe câinele dvs., va crea un grad bun de iritare și uscare.

Dacă câinele dvs. are probleme de piele și haina, încercați să utilizați a Șampon de câine blând care este gratuit de ingrediente artificiale și aditivi, data viitoare când le dai o baie, cu siguranță nu va face rău.

7. Tratați mai degrabă sursa de alergii decât doar simptomele

Adesea câinii noștri prezintă probleme de piele și acoperite atunci când se confruntă cu simptome de alergie. Două dintre cele mai frecvente simptome de alergii la câini sunt pielea uscată și mâncărime, iar mulți părinți de companie tratează acest simptom cu creme, sprayuri, loțiuni, uleiuri și șampoane, dar când simptomele au dispărut, ei opresc tratamentul.

Problema cu aceasta este că, deoarece alergia însăși nu a fost identificată și nu este tratată, simptomele se vor întoarce în cele din urmă și veți reveni la utilizarea produselor de îngrijire din nou dacă nu ați ajuns la sursa de Problema. Uneori tratarea unei probleme de piele, cum ar fi pielea mâncărime, de exemplu, este la fel de ușoară ca trecerea la un altul Dieta cu pielea mâncărime sau chiar încercarea unui Rețetă de casă.

Când câinele dvs. are simptome de piele și strat care par a fi legate de alergii, este important să faceți mai mult decât să tratați simptomele în monoterapie. Luați-vă pooch-ul către medicul veterinar și le supune testelor alergice. Odată ce ați determinat ceea ce sunt alergici la dvs. veți putea preveni problemele viitoare ale pielii și stratului, evitând-o cu totul sau prin medicamente de prevenire regulate.

8. Masați-vă câinele

Câine de masaj de pisicăMasajul obișnuit al animalelor de companie nu este doar o mare ușurare a stresului pentru dvs. și câinele dvs., dar are și multe beneficii fizice care pot schimba aspectul și sănătatea pielii și hainei câinelui (și alte organe!) Dă-ți câinele un masaj este extrem de benefic pe toate fronturile.

Când primim un masaj, creștem fluxul sanguin în diferite zone ale corpului nostru, inclusiv pielea. Pe măsură ce crește fluxul de sânge, mai mulți nutrienți sunt transportați în aceste zone care ajută la reducerea durerii și a inflamației. Acest flux sanguin îmbunătățit ajută, de asemenea, la funcția sistemului imunitar prin promovarea flushului de toxine din organism prin intermediul fluxului sanguin. Combinate, aceste beneficii de masaj exact la aceleași animale de companie lăsați câinii să se uite mai sănătos și să se simtă mai sănătoși.

Dacă nu sunteți sigur de cum să începeți cu masajul canin, vă rugăm să nu doar săriți în picioare mai întâi - nu ați face acest lucru cu masajul uman și nu este recomandat pentru masajul canin. În schimb, vă recomandăm cel puțin Uită-te la acest ghid sau, mai bine, uitați-vă în serviciile sau clasele locale de masaj canin, care vă pot ajuta să vă ghideze prin acest proces. Ele nu sunt la fel de greu de găsit cum se poate părea și pot îmbunătăți cu adevărat calitatea câinelui dvs. de viață, în special dacă puiul dvs. este mai vechi sau în dificultate.

9. Adresați-vă linsului emoțional sau zgârierea înainte de a ieși din control

În cele din urmă, câțiva câini vor prezenta simptome fizice de sănătate proastă ca urmare a comportamentelor conduse emoțional. De exemplu, câinii anxioși se mestecă adesea la labele lor ca un obicei nervos. Acest mestecat poate duce rapid la răni și infecții deschise, ceea ce creează o problemă mai mare.

Cele 9 moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea haineiMai degrabă decât periajul comportamentelor neobișnuite ale câinelui, vă recomandăm să analizați stilul dvs. de viață actual al câinelui și orice schimbări pe care le-ați făcut, care ar putea contribui la comportamentul animalului dvs. de companie.

Dacă sunteți la o pierdere pentru motivul pentru care câinele dvs. poate lua stresul lor emoțional prin auto-rănire sau cu comportamente neurotice, vă recomandăm să consultați medicul veterinar sau cu un formator comportamental canin despre modul în care se comportă câinele dvs. Un antrenor profesionist vă va putea ajuta să înțelegeți aceste comportamente, precum și să vă învățați cum vă puteți ajuta câinele să le depășească.

Citiți următorul: Cele mai bune alimente pentru câini pentru pielea sensibilă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei