Do`s și don`ts atunci când angajează un sitter de companie

Do`s și Don`ts atunci când angajează un sitter de companie

Deseori aveți nevoie de îngrijorare deoarece pur și simplu nu puteți contempla tipul de îngrijire pe care animalul dvs. îl primește de la Sitterul dvs. de companie? Te îngrijorează că trebuie să-ți lași animalul de companie acasă timp de ore întregi din cauza naturii programului de lucru? Zilele dvs. de frezare s-au terminat, deoarece acest articol vă va oferi o înțelegere excelentă în "Do`s și Don`ts atunci când angajați un sitter de companie. Vom discuta punctele vitale pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a recruta un sitter pentru animalele de companie. Lucrarea de Sitters Pet nu poate fi supraîncărcată în viața voastră, mai ales dacă sunteți tipul iubitor de animale. În absența voastră, acești oameni acționează ca părinți pentru animalele de companie. La fel de mult cum ați dori ca copiii dvs. să se bucure de cele mai bune îngrijiri în absența dvs., în aceeași venă, ar trebui să-ți exerciți diligența în a vă încredința animalele oamenilor în absența dvs. S-ar putea să vină un moment în care ar trebui să vă părăsiți casa fie pentru o vacanță, să lucrați, fie chiar să solicitați îngrijire medicală. Când vine timpul, veți fi sigur că ați recrutat cel mai bun sitter pentru animalele dvs. după ce ați citit acest articol.

Stabiliți competența lui Sitter în domeniul îngrijirii animalelor

Ședința de companie nu este doar de îngrijirea animalelor de companie ale altor persoane în absența lor, ci este un efort conștient de a acționa ca părintele acestor animale de companie. Este un fapt incontestabil că cunoașterea sau competența unei persoane cu privire la locul de muncă pe care îl solicită este de cea mai mare importanță în selectarea celui mai bun candidat la îndemână. În mod similar, trebuie să-ți exerciți diligența în găsirea competenței persoanei în domeniul îngrijirii animalelor de companie înainte, hotărând să angajați persoana. Acest lucru se datorează faptului că toată lumea poate fi în compania de animale de companie, dar nu toată lumea este un Sitter Pet.

Un loc de muncă al unui Sitter Pet traversează granița de a fi în compania de animale de companie - include îngrijirea nevoilor lor de sănătate prin administrarea medicamentelor potrivite în doza potrivită. Sitterul de companie ar trebui, de asemenea, să hrănească animalele prin măsurarea cantităților corecte de alimente care trebuie administrate acestor animale. Persoana ar trebui să poată determina când animalul de companie este bolnav sau inconfortabil și prescrie un remediu imediat pentru animale de companie. Puteți evalua această competență, prezentând o problemă de viață reală candidaților dvs. și apoi ascultați răspunsurile lor.

Solicitați o scrisoare de recomandare din partea angajatorilor anteriori

Așa cum este practica în cele mai multe interviuri de angajare, solicitați întotdeauna de la sitter-ul dvs. o scrisoare de recomandare din partea angajatorilor anteriori. Aceasta este cea mai sigură modalitate de a verifica nivelul de experiență și identitatea potențialului dvs. de companie de companie. De asemenea, vă va ajuta să aflați dacă Sitterul de companie are sau nu competența necesară pentru a participa la nevoile animalelor de companie. Este ideal că aveți și o anumită formă de cunoștințe despre persoana care scrie această scrisoare de recomandare și poate avea o conversație privată cu ei pentru a constata în continuare personalitatea Sitterului dvs. de companie. Dacă potențialul dvs. Sitter de companie devine reticent să vă dea scrisoarea de recomandare, atunci acest lucru este să arătăm că ceva nu este corect. Când steagurile roșii sunt ridicate, cel mai sigur lucru de făcut este să renunțați la această persoană și să treceți la următorul candidat în linie. Este uneori adevărat că părinții cu care Sitterul de companie a lucrat ar putea fi dispuși să dea scrisori de recomandare pentru anonimatul, dar acesta este în una din zece cazuri, deoarece o notă simplă ar putea face trucul.

Efectuați o verificare de fond suplimentară asupra potențialului de companie de companie

Procesul de recrutare a unui Sitter Pet nu ar trebui să înceapă și să se încheie cu intervievarea și solicitarea scrisorilor de recomandare. Fiecare intervievat va pregăti bine înainte de a intra în camera de interviu. Acestea pot fi capabile să vă ofere răspunsuri la majoritatea întrebărilor pe care le-ați solicitat pur și simplu pentru că le-au citit. Din nou, scrisorile de recomandări pot fi forjate în mod egal dacă nu sunt aranjate pentru a se potrivi cerințelor perspectivelor. Cea mai sigură modalitate de a vă asigura că candidatul potrivit aterizează locul de muncă este de a face o verificare suplimentară de fond asupra potențialului Sitter PET. Nu trebuie să angajați un investigator privat pentru acest loc de muncă, deoarece majoritatea conducătorilor dvs. vor veni din CV-ul pe care reclamantul a depus. Vă puteți conecta la conturile media sociale ale Sitterului de companie pentru a învăța, la început, autenticitatea persoanei el / ea pretinde că este. În mod obișnuit, un Sitter Pet ar avea una sau două postări despre Pet Sitting pe contul său Facebook sau Twitter. Citiți felul de lucruri pe care le scriu și de acolo puteți să vă atrageți propriile concluzii cu privire la faptul că vă puteți lăsa cu încredere cu animalul dvs. de companie cu această persoană când sunteți departe de casă. Decizia dvs. de a angaja sau de a nu angaja trebuie să provină din judecata informată pe care o faceți despre Sitter.

Câine Walker care traversează o stradă cu câini

Nu vedeți Sitterul de companie ca "un izvor al tuturor cunoștințelor" în domeniul îngrijirii animalelor de companie

Dacă vă veți împărți cu bani, este imperativ să se asigure că există valoare pentru bani în procesul de selectare a unui Sitter Pet de animale de companie pentru a avea grijă de animalele dvs. de companie în absența dvs. Ați fi foarte dezamăgit dacă presupuneți că Sitterul de companie știe totul în domeniul îngrijirii animalelor de companie. Să angajeze prospectivul Sitter Pet într-un interviu extensiv și exhaustiv pentru a vă asigura că fiecare întrebare este răspunsă temeinic și orice îndoială a fost eliminată în mintea voastră. În timpul acestui proces, asigurați-vă că dvs. și potențialul dvs. Sitter sunt asemănătoare. Când se face acest lucru, puteți să vă asigurați că voi doi vor vorbi despre același subiect și ar fi, de asemenea, la egalitate între ele în ceea ce privește înțelegerea. Prezintă probleme reale pentru ca animalele de companie să răspundă exhaustiv și să solicite elaborări în zone pe care le-ați avea îndoieli. Nici doi indivizi nu sunt aceiași astfel încât să nu subestimați niciodată nicio întrebare în timpul acestui proces, deoarece Sitterul de companie ar putea să nu aibă o diplomă în domeniul îngrijirii animalelor, deoarece majoritatea dintre ei și-au cunoscut cunoștințele prin practică continuă.

Nu angajați un Sitter Pet care locuiește într-o comunitate diferită de a ta

Motivul pentru care doriți să angajați un Sitter Pet este pentru că programul dvs. nu vă permite să rămâneți acasă la animalele de companie. Acestea fiind spuse, nu are nici un rost să angajeze un sitter de companie care trăiește la kilometri distanță de casa ta și se poate lupta cu problemele de transport sau să ajungă târziu pentru întârziere pentru muncă din cauza acestei distanțe. Este imperativ să folosiți pe cineva care locuiește în același cartier cu dvs. pentru a construi încredere și încredere. Când angajezi un sitter de companie în comunitatea ta, părinții anteriori pe care el / ea a lucrat cu ar putea să-ți spună un lucru sau două despre sitter care poate merge mult pentru a influența deciziile viitoare. De asemenea, vă va oferi posibilitatea de a afla mai multe de la o astfel de persoană deoarece locuiți în același cartier - acest tip de informație nu poate fi obținut din interviuri. În orice caz, a fost o tradiție îndelungată pe care Sitters Pet sunt angajați din aceeași comunitate în care trăiesc parțial pentru că ar fi putut fi recomandate de părinții anteriori cu care au lucrat sau ar fi construit o încredere puternică, angajament și Încrederea cu comunitatea prin faptele lor. Recomandări de la persoanele pe care le cunoașteți despre un potențial de companie de companie este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-ați putea baza atunci când angajați un Sitter Pet, deoarece aceste persoane sunt puțin probabil să înșele. Faceți acest lucru și sunteți sigur că veți recruta un sitter de companie competent și informat pentru animalele dvs.

Femeia mergând cu câine

Concluzie

Majoritatea proprietarilor de animale de companie văd procesul de asigurare a serviciilor unui sitter de companie pentru a satisface animalele lor o sarcină descurajantă și greoaie, dar nu trebuie să fie așa. Secretul este de a vă vedea mai întâi ca angajator și, ca angajator, nu ați compromis nimic pentru a vă obține persoana cea mai calificată și competentă pentru a-și face treaba. Amintiți-vă să evaluați competența sitterului în domeniul îngrijirii animalelor. Niciodată nu reușiți să solicitați o scrisoare de recomandare din partea angajatorilor anteriori și efectuați o verificare detaliată a personalului dvs. potențial de companie. Sitterul dvs. de companie nu este un expert veterinar sau de animale, așa că nu se bazează prea mult pe el sau cu ea cu privire la cunoștințele de specialitate. În cele din urmă, asigurați-vă că Sitterul dvs. de companie locuiește într-o mică acoperire a casei dvs. și este cunoscută printre alți proprietari de animale de companie din comunitatea dvs. Acest articol a fost pregătit să vă doteze instrumentele potrivite pentru care ar trebui să selectați un Sitter PET. Prin lipirea acestor linii directoare, veți da cu adevărat animalele de companie tratarea vieții lor.

Postări asemănatoare: Cele mai bune câini leashes, Cele mai bune porți de câine și Cele mai bune cutii de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Do`s și don`ts atunci când angajează un sitter de companie