Cum de a proteja podele din lemn de urină de câine

Cum de a proteja podele din lemn de urină de câine

Indiferent de cât de mult vă antrenezi câinele sau cât de bine se comportă, vor exista întotdeauna cazuri în care se întâmplă accidente. Și dacă se întâmplă să aveți podele din lemn, nu numai că vă uitați la petele de urină care ar putea fi foarte provocatoare de a elimina, dar și reparații de podea din lemn de esență tare, care pot veni la un cost foarte prohibitiv. De aceea este imperativ să luați măsuri mai proactive pentru a vă proteja prin prevenirea daunelor urine la podelele din lemn de esență tare.

Aplicați materiale de etanșare din lemn de esență tare

Una dintre cele mai bune moduri pe care le puteți proteja podeaua din lemn de lemn de urină PET este aplicând un material de etanșare adecvat de podea sau orice alt produs de finisare a parchetului care poate crește stratul exterior care acoperă lemnul. Ar fi ca și cum ar fi plasarea sticlei între suprafața podelei dvs. de lemn și labele animalului de companie. Este ca o barieră sau un perete defensiv care va ajuta la prevenirea scurgerii urinei în lemn.

După cum probabil știți deja, lemnul nu este într-adevăr un material neporos, cum ar fi ceramica, sticla sau chiar metalul. Chiar și cea mai mică umiditate de pe suprafață poate găsi în cele din urmă în straturile mai profunde ale structurii lemnului. În timp ce daunele nu pot fi evidente din exterior, umiditatea din interiorul lemnului poate slăbi substanțial integritatea fibrelor de lemn individuale. Nu numai că, de asemenea, va trebui să se confrunte cu posibilitatea de a invita mucegaiul și mucegaiul să crească și să crească populația din lemn de esență tare.

Zgârieturile pe podeaua dvs. din lemn de esență tare poate crește viteza de absorbție a umidității de către lemn. Este destul de simplu. Uită-te la pielea ta. Dacă pielea dvs. nu are zgârieturi, este mai probabil să fiți protejați împotriva bacteriilor care pot provoca infecții cutanate. Dar odată ce aveți o zgârietură, bacterii și alte germeni au acum un punct de intrare. Același lucru este valabil și cu podele din lemn de esență tare. Suprafața exterioară poate fi dificilă și poate împiedica infiltrarea umidității. Cu toate acestea, dacă există fisuri sau zgârieturi pe suprafața lemnului, umiditatea va intra prin aceste deschideri mici.

Etanșanții sau finisajele de protecție a podelei pot ajuta la prevenirea unor astfel de apariții prin crearea unui strat impermeabil, astfel încât lemnul de sub acest strat nu va fi afectat de umiditate. Nu va preveni zgârieturile, dar cel puțin zgârierea va fi pe materialul de finisare în sine și nu pe lemn. Acesta este motivul pentru care este mai bine să aplicați mai multe straturi de finisaj de podea din lemn de esență tare pentru câini, mai degrabă decât pur și simplu aplicarea unui singur strat. Cea mai groasă barieră cu atât mai multă protecție vă permiteți pe podeaua dvs. din lemn de esență tare.

Una dintre finisajele cele mai frecvent aplicate este poliuretanul. Este foarte recomandabil să se aplice cel puțin două până la trei straturi. Cu toate acestea, este important să permiteți suficient timp pentru un strat să se usuce, să se vindece și să se întărească înainte de a putea aplica un alt strat. Acest lucru ajută la optimizarea protecției pe care o veți face.

Înțelegeți că, chiar dacă aveți deja un material de etanșare pe podea, este încă cel mai bine să fiți vigilenți în legătură cu curățarea și uscarea podelei imediat după ce animalul dvs. de companie a urinat pe acesta.

Dacă podeaua dvs. din lemn de esență tare este destul de dură, este posibil să doriți să o aveți mai întâi șlefuită înainte de a aplica un material de etanșare și apoi mai multe straturi de protecțied.

Alternativ, puteți încerca să aplicați o tehnologie de protecție a podelei mai noi care implică încrucișate catalizate. Aceste materiale oferă o suprafață mult mai bună și mai dificilă, care este aproape de zgârieturi. Substanțele sunt, de asemenea, legate între ele, pentru a vă proteja podeaua de urina câinelui. Acest tip de protecția podelei pentru câini poate fi scumpă, dar vă poate oferi rezultate pe care le solicitați.

Jack Russell Terrier pe o podea din lemn

Luați în considerare aplicarea uleiului penetrant

Există un motiv pentru care mulți proprietari de case aleg podele din lemn de esență tare pe beton sau altul Tipuri de podele. Podelele din lemn sunt mai elegante și pot aduce cu ușurință viața unei încăperi altfel plictisitoare și plictisitoare. Din păcate, aplicând prea multe straturi de poliuretan pot lăsa un aspect plastic pe suprafața lemnului. Puteți vedea în continuare lemnul, dar reflecția venită din stratul poliuretanic poate da un aspect mai puțin natural.

Dacă este o problemă mare pentru dvs., atunci ați putea dori să luați în considerare aplicarea uleiului penetrant. După cum implică numele, finisajele penetrante nu acoperă suprafața podelei. În schimb, ei se epuizează chiar prin cerealele lemnului și întăresc fibrele individuale. Acest lucru va ajuta la întărirea cerealelor de lemn, permițându-i să ia greutatea atât a urinei și a fricțiunii, cauzată de mobilierul în mișcare și de traficul de animale de companie. Oferă podeaua din lemn un aspect mai natural, deși în detrimentul de a nu-i da un strălucitor care va apărea.

Menținerea unei podele din lemn de esență terminată pe bază de ulei este destul de ușoară, deoarece vă puteți concentra doar pe zona afectată.

Utilizați materiale de pardoseală pentru animale de companie

În timp ce aplicarea unui material de etanșare adecvat și protecția pe podea poate ajuta la minimizarea infiltrației urinei de companie în straturile mai profunde, uneori nu doare să se dubleze asupra protecției. O parte din planul dvs. de podele din urină PET este adăugarea de materiale de pardoseală prietenoase cu animale de companie, în special în zonele în care există trafic de animale de companie grele sau oriunde observați câinele dvs. frecvent are "accidente".

De exemplu, dacă observați că câinele dvs. se bazează frecvent într-un colț al casei dvs., atunci ați putea dori să puneți un material de pardoseală prietenos pentru animalele de companie din această parte a casei dvs. Același lucru este valabil și cu traficul de animale de companie. Ia notă de cum se comportă câinele dvs. de fiecare dată când există cineva la ușă. Face o beeline drept pentru ușă sau se duce în jurul mobilierului într-un sens giratoriu înainte de a se așeza la ușă? Punctul este pentru a pune o protecție suplimentară în aceste zone, astfel încât podeaua să rămână protejată de zgârieturi și urină de animale.

Puteți plasa un zona de covor sau chiar un covor prietenos și prietenos cu animale de companie pe aceste secțiuni ale casei dvs. Asigurați-vă că ați ales ceva care este rezistent împotriva urinei PET și a altor lichide. Este adesea recomandabil să alegeți ceva care poate fi spălat cu ușurință prin a-l elimina pur și simplu. Dacă nu vă place un covor de zonă, atunci poate obține un covor de specialitate - unul care poate fi separat în secțiuni mai mici - ar putea fi o idee bună. Astfel de materiale de protecție a podelei vă permit să înlocuiți cu ușurință numai partea sau secțiunea afectată.

De asemenea, puteți pune covoare de perete la perete dacă vă place. Cu toate acestea, acest lucru învinge cu totul scopul de a avea podele din lemn de esență tare. Proprietarii de case aleg adesea lemn de esență tare pentru materialul lor din cauza eleganței sale naturale pe care doresc să le prezinte. Punerea covoarelor de perete la perete va acoperi lemnul, împiedicând să fie prezentată vizitatorilor și oaspeților.

PUG Crossbreed câine care stabilește

Clipul acelor unghii de doggie

Tugenii de câine extra-lungi pot exacerba deteriorarea urinei la podelele din lemn de esență tare, deoarece acestea pot zgâria suprafața podelei. Zgârieturile creează puncte de intrare pentru urină de companie și umiditate pentru a intra în straturile interioare ale lemnului. Acest lucru poate slăbi în mod semnificativ integritatea lemnului. Mai mult decât atât, este că urina de companie care pătrunde în podeaua din lemn de esență tare poate lăsa un miros foarte urât că va trebui, de asemenea, să se adreseze.

În legătură cu o postare: Pet Odor neutralizant

Trimirea unghiilor câinelui este, astfel, importantă în menținerea integrității podelei din lemn de esență tare. Nu numai că vă protejați podeaua; De asemenea, protejați sănătatea animalului dvs. de companie. Unghiile extra-lungi pot fi destul de dureroase pe măsură ce se rătăcesc pe podeaua din lemn de esență tare. Acestea pot, de asemenea, să se rupă, care pot fi o altă sursă de durere pentru animalul dvs. de companie. Mai mult, unghiile lungi pot reduce tracțiunea care poate împiedica mobilitatea optimă a câinelui. Acest lucru poate, de asemenea, să rănească tendoanele și să ducă la deformări în picioarele câinelui.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Clippers de unghii pentru câini

Ține ochii pe Fido

Acest lucru poate părea imposibil, deoarece într-adevăr nu vă puteți supraveghea câinele tot timpul. De aceea acest lucru trebuie să fie un efort de echipă cu fiecare membru al familiei dvs. Câinii vor prezenta, de obicei, cu semnul indicator al unei urinări iminente prin gheare sau prin ridicarea unuia dintre picioarele din spate. În majoritatea cazurilor, ei vor părea în grabă, merg în cercuri sau chiar începe să-și smulgă în jur. Dacă vedeți câinele dvs. făcând acest lucru, fiți rapid să lăsați câinele dvs. să iasă în curtea din spate. Indiferent ce faceți, nu strigați sau nu strigați la câinele dvs. când vă prindeți să faceți pe pipi.

Alternativ, puteți să-i permiteți să mergeți în afara casei dvs. mai frecvent pentru a avea o pauză a vezicii urinare. Unii câini pot fi, de asemenea, instruiți să "bată" pe ușile lor pentru a le spune proprietarilor că doresc să meargă afară. Oferind animalului dvs. de companie mai frecvente pauze de potty poate ajuta la minimizarea uitării pe podeaua dvs. din lemn de esență tare. Și dacă în cazul în care casa dvs. nu este complet acoperită cu pardoseli din lemn de esență tare, atunci puteți utiliza porțile de companie pentru a elimina temporar aceste secțiuni și pentru a împiedica câinele dvs. să intre vreodată în astfel de zone. Puteți scoate apoi poarta PET odată ce aveți pe cineva care poate păstra un ochi pe animalul dvs. de companie.

Protejarea podelei din lemn de esență de la urina de câine este ușoară. Puteți aplica finisaj de podea din lemn de esență tare, Materiale de pardoseală pentru acoperirea animalelor sau uleiuri penetrante. Păstrarea unui ochi pe Fido ar trebui, de asemenea, să vă ajute să mențineți integritatea podelei dvs. din lemn de esență tare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a proteja podele din lemn de urină de câine