Studii care arată cum câinii ne fac mai fericiți și mai sănătoși

Nu există nici o îndoială că câinii fac O diferență în lume. De la câinii priviți la tovarășii noștri prietenoși de animale de companie acasă, caninii au puterea de a interacționa cu societatea umană spre bine. Astăzi, vom privi la unele dintre cele mai recente cercetări științifice care explică de ce câinii fac oamenii mai fericiți și mai sănătoși.

Studiile care arată cum câinii ne fac mai fericiți și mai sănătoșiExistă multe teorii cu privire la modul în care câinii și oamenii au devenit cei mai buni prieteni ca noi a evoluat împreună de-a lungul anilor. Un element semnificativ la această prietenie care evoluează este ideea că câinii și omul au început să beneficieze reciproc reciproc la un moment dat în timp. Din alimentele sănătoase pentru câini la spa-urile Doggy, poate fi destul de evident că câinii noștri trăiesc confortabil și mai bine din cauza noastră.

După cum se dovedește, există recente dovada stiintifica care susține ideea că câinii îmbunătățesc sănătatea oamenilor și pur și simplu ne face mai fericiți ființe umane. Se pare că acest beneficiu reciproc domnește astăzi, așa cum a făcut sute de ani în urmă înainte ca ei să poată construi un studiu de grup de control și să publice rezultatele într-un jurnal evaluat de colegi.

Până acum știm deja că câinii îmbunătățesc sănătatea noastră fizică și psihică, ajutorul Copiii noștri se dezvoltă și păstrează ei mult mai sănătoși, Dă-ne un motiv pentru a-și exercita și a interacționa din punct de vedere social cu alți proprietari de animale de companie și poate chiar ajuta cu problemele de căsătorie.

Dar cum am ajuns la aceste concluzii? Să aruncăm o privire la o parte din cercetarea din spatele acestor afirmații și chiar mai multe cazuri de exact câinii fac oamenii mai sănătoși și mai fericiți.

Citiți și: Știință pe câini de terapie pentru depresie - fapt sau ficțiune?

Acesta este motivul pentru care știința spune că câinii fac oamenii mai fericiți și mai sănătoși

Acesta este motivul pentru care știința spune că câinii fac oamenii mai fericiți și mai sănătoși

Câinii ajută la ameliorarea stresului nostru

Într-un grup de studii, cercetătorii au descoperit modul în care proprietarii de câini pot depăși factorii de viață semnificativi cu sprijinul social al prietenului lor blană. În plus, Studiul a constatat că proprietarii de câini au o un sens mai mare de stima de sine și să aibă o mai mare conștiință despre viața pe care o trăiesc.

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că deținerea unui câine a crescut semnificativ capacitatea proprietarului la depăși negativitatea cauzată de respingerea socială. Poate că câinii sunt un ameliorator de stres natural, deoarece câinii au încredere și se bucură de a fi cu proprietarii lor? Poate fi greu să găsești un prieten care vrea doar să fie cu noi, dar câinii fac o treabă excelentă la asta.

Nu trebuie să vă explicați unui câine.

Indiferent de situația în care vă puteți afla, câinele dvs. vă va vedea probabil ca o persoană minunată. Această încredere că puștiul tău are în tine poate fi doar ceea ce trebuie să renunți la stresul tău și să-ți mențină încrederea în sine.

Mai mult, câteva studii mai recente, cum ar fi Aceasta și Aceasta, au revizuit interacțiunea dintre câini și copii și a găsit și mai multă corelație între proprietatea câinilor și nivelurile de stres semnificativ mai scăzute la copii.

LEGATE DE: 20 cele mai fascinante studii științifice pe câini

Câinii îmbunătățesc viața noastră socială

Câinii îmbunătățesc viața noastră socialăCâinii noștri fac mai mult decât să ne dea sprijinul social. Ceva pe care l-am cunoscut deja, dar, de asemenea, recent a fost dovedit că are un câine crește Suma și calitatea interacțiunii sociale pe care o primește o persoană.

Acest un studiu inteligent a decis să se uite la efectele de a fi văzute în public cu un câine și ce fel de interacțiuni sociale au dus de obicei.

Rezultatele acestei cercetări au arătat în mod clar modul în care oamenii, în special străinii, sunt mai probabil să lovească o conversație cu dvs Dacă te văd cu un câine. Deținând un câine deschide ușa la conversație autentică, o creștere a abordării și puteți găsi chiar și un nou prieten.

A doua parte a studiului a decis să efectueze un experiment social care implică un proprietar de câine care era bine îmbrăcat în comparație cu un proprietar de câine care era îmbrăcat cu scârțâit. Oamenii de știință au vrut să vadă cine vor fi abordați și vor vorbi mai mult. Rezultatele au arătat că cel mai mare factor de socializare nu a fost în modul în care bărbații îmbrăcați, dar în faptul că ambii aveau un câine lângă ei.

Cercetătorii au concluzionat că Deținerea unui câine poate descompune barierele de comunicare, care, la rândul său, are ca rezultat bunăstarea superioară și sănătatea socială.

Revenind din nou la copii și la proprietatea câinilor, Un alt studiu a găsit că câinii de canini și terapie ajută copiii cu autism în viața lor de zi cu zi.

CITESTE MAI MULT: Câinele tău îți face viața mai bună, spune știința

Câinii îmbunătățesc sănătatea fizică

De ce știința spune că câinii ne fac mai fericiți și mai sănătoșiDeținerea unui câine vine cu o anumită cantitate de responsabilități. Aceste responsabilități înseamnă în mod obișnuit că proprietarii sunt mai activi în timpul zilei și au o sănătate fizică mai mare. Hrănirea câinelui, luându-l pentru o plimbare - nu este doar sănătoasă pentru câinele dvs., dar este, de asemenea, sănătoasă pentru dvs.

Un studiu în Canada a constatat că câinii, care servesc ca animale de companie, au ajutat la menținerea proprietarilor vârstnici care activeau Promovarea sănătății fizice prin exerciții fizice. Acești proprietari de câini în vârstă au rămas mai activi fizic, având grijă de câinii lor în comparație cu cei care nu au câine.

Un al doilea studiu sugerează câine de mers pe jos ca o strategie excelentă Combaterea bolilor cronice și condiții care rezultă din cantități insuficiente de activitate fizică. Luând o plimbare de seară cu câinele dvs. înseamnă că vă reduceți riscul de a contracta o serie de boli și împărtășiți un timp relaxant, de reducere a stresului cu tovarășul dvs.

Câinii îmbunătățesc sănătatea noastră mintală

De ce știința spune că câinii ne fac mai fericiți și mai sănătoși

Luând o plimbare cu câinii noștri nu ne va da un motiv să exercităm, dar poate, de asemenea, să ne ajute la echilibrarea minții noastre și să ne organizăm gândurile.

O inimă inimă Studiu care implică armata americană Veteranii cu HIV / SIDA au arătat cum deținând câinii i-au ajutat pe acești oameni se confruntă mental cu circumstanțele lor. Proprietatea câinilor și-au îmbunătățit bunăstarea percepută, în special în domeniile companiei și responsabilității.

97% dintre bărbați au susținut că deținerea câinelui lor a fost o experiență pozitivă care le-a ajutat în sănătatea lor mintală prin luptarea depresiei. Din cauza companiei cu câinii lor, acești oameni au reușit să depășească sarcinile emoționale și izolarea socială.

Deoarece câinii par să nu fie înspăimântător de persoane, ei nu judecă sau tratează proprietarii lor cu nici o prejudecată. Este probabil ca pentru că câinii lor îi pot accepta, proprietarii care au un timp greu de acceptat și depresia lor pot depăși acest bloc mental și pot merge mai departe.

RECOMANDAT: Câini în știință - cum câinii ajută la lupta cancerului

Câinii sunt tovarășii noștri de-a lungul vieții

Poate că calitatea noastră preferată în câinele nostru nu este ceva ce ne putem pune cu degetul pe exact. Ca orice prietenie, este o dați și luați - și motivele clar definite de ce considerați că câinele dvs. este un prieten care nu există neapărat.

Este un sentiment general de a vă bucura de timp împreună - împărtășirea unui moment sau a unei experiențe. Imaginându-vă dacă câinele dvs. ar putea vorbi doar cu dvs., poveștile incredibile pe care le-ar spune. Se încântă în plăcerile simple ale vieții, cum ar fi zgârierea acelui mâncărime câinele dvs. nu poate ajunge destul.

Și, indiferent dacă te duci la o plimbare cu câinele tău, pur și simplu relaxați-vă cu ei la umbra într-o zi de vară sau care se ocupă de pierderea unui iubit, vor fi cu tine.
Câinii par să treacă prin viața de încredere și să caute tot ce pot găsi.

Poate dorim să le putem emula în acest fel și sperăm să vedem cele mai bune în noi înșine. Oricum, cu atât mai mult trăim viața la maxim cu câinii noștri, cu atât mai fericiți și mai sănătoși, probabil vom fi de-a lungul drumului.

Citiți următorul: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Studii care arată cum câinii ne fac mai fericiți și mai sănătoși