Cum să identificați un câine de serviciu: serviciu, suport sau terapie?

Cum să identificați câinele de terapie

De la vederea câinilor ochi la Caini de terapie de anxietate, Există numeroase moduri în care caninii ajută oamenii să navigheze și să facă față lumii.

În timp ce unele câini de serviciu trebuie să fie invitați în spații și magazine comunitare prin lege, altele pot fi interzise. Cu toate acestea, cu atât de multe tipuri diferite de câini de ajutor, este greu de cunoscut regulile.

Orvis a creat acest lucru infografic (și la îndemână) Explicarea diferitelor tipuri de câini de serviciu și modul în care funcționează. Bucurați-vă de!

După cum puteți vedea, nu toți Câinii de service poartă veste în mod consecvent (câinii de terapie în special), deci este bine să înțelegeți și să recunoaștem că lucrarea pot fi implicați, insigne sau nu!

Apreciem ajutorul câinilor de serviciu al tuturor formelor, dimensiunilor și rolurilor. V-ați gândit vreodată să vă antrenați câinele pentru a fi un câine de terapie sau câini de serviciu de antrenament?

Ar putea fi o experiență foarte plină de satisfacții. Un prim pas bun este să-ți înveți câinele Cum să fii un cetățean bun canin, și apoi treceți de acolo.

Care este experiența dvs. cu câinii de service? Distribuiți-vă gândurile în comentariile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să identificați un câine de serviciu: serviciu, suport sau terapie?