Diferite tipuri de produse de răcire pentru câini: covorașe, paturi, veste, bandanas, gulere

Vara este aproape și ca mult ca temperaturile ridicate vă afectează, ele vă pot afecta chiar mai greu. De aceea există atât de multe produse care promite să vă mențină câinele răcoros în timpul verii. Vom arunca o privire la unele dintre acele consumabile de câine de răcire, caracteristicile lor și încercați să determinați ce este mai bun pentru poochia dvs.

Covoare de răcire, tampoane și paturi

Alegerea între un covor de răcire, pad sau pat nu va face prea multă diferență, deoarece sunt în esență același lucru în modul în care funcționează și vă răcește câinele. Chiar și producătorii înșiși folosesc adesea acești termeni interschimbabil.

În timp ce covoarele de răcire a câinelui și tampoanele sunt aproape literalmente același lucru, Paturile de răcire sunt, de obicei, mai confortabile (și mai scumpe), deoarece au umplutură mai groasă, cu excepția paturilor crescute de câine.

Tipuri de paturi de răcire (covorașe și tampoane)

Paturi ridicate - Acesta este un tip unic de paturi de răcire concepute pentru a fi oarecum ortopedic, ceea ce le face o alegere bună pentru câinii cu probleme comune, osoase și musculare. Acestea sunt proiectate într-un mod care distribuie uniform aerul rece pe toate laturile patului pentru a furniza efectul de răcire. În mod obișnuit, nu există un gel de răcire și nu sunt alimentate de energie electrică pentru a emite efecte de răcire; În schimb, ei permit pur și simplu o ventilație mai bună și, pe măsură ce câinele se odihnește deasupra solului, este mai ușor pentru ei să se răcească.

Apă umplută în apă - Paturile de răcire umplute cu apă, covorașii și plăcuțele sunt o opțiune foarte populară, deoarece apa este un agent de răcire foarte eficient, care este și ieftin. Aceste paturi trebuie pur și simplu să fie umplute cu apă rece și vă vor păstra câinele mai plăcut într-o zi de vară. Unele dintre ele necesită înlocuirea apei ocazional, alții nu. Ele sunt mai eficiente la răcire decât paturile crescute, dar au un dezavantaj - aceste paturi pot apărea adesea sau deversă și nu sunt cea mai bună alegere pentru câinii care îi place să mestece lucrurile. De asemenea, pot crește câteodată mucegaiul.

Gel-umplut - Paturile de răcire a câinelui, covorașele și plăcuțele care sunt umplute cu un gel de răcire special sunt în cea mai mare parte activate de presiune, deoarece câinele se află în jos, deși unele dintre ele folosesc materiale care se schimbă în fază care le permit să răcească mai mult. Aceste paturi iau de obicei în greutate câine și absorb temperatura sa pentru a răci câinele în jos. De obicei, paturile umplute cu gel sunt cele mai scumpe, dar și cele mai eficiente printre cele trei.

Când alegeți cel mai bun pat de răcire, mat sau tampon pentru pooch, luați în considerare eficacitatea procesului de răcire, confort pentru câine și durabilitate.

De asemenea, citiți: Cele mai bune covoare de răcire a câinelui pentru vară

Veste de răcire / hamuri

Veste de răcire pentru câini folosesc evaporarea la Păstrați-vă pooch cool, similar cu modul în care oamenii transpiră să scape de căldură excesivă a corpului. Din moment ce câinele nu transpiră, nu pot scăpa în mod natural de căldura corpului la fel de eficient ca și noi.

O vesta de răcire a câinelui conține un strat specific de țesături absoarbe apa, care ia în excesul de căldură al câinelui. Când apa se evaporă, căldura excesivă este, de asemenea, disipată în aer. Vesturile de răcire sunt bune deoarece sunt plasate strategic pe pieptul câinelui, care este unul dintre zonele de pe corpul unui câine în care se colectează excesul de căldură.

Vestele de răcire funcționează cel mai bine aer uscat Deoarece evaporarea are loc mai repede decât în ​​aerul umed. Le puteți folosi în continuare într-un mediu umed sau alt mediu, dar dacă locuiți în zona cu aer uscat, beneficiile unei veste de răcire vor fi pur și simplu mai mari.

Vestele de răcire nu necesită niciun tip de putere și sunt ușor de utilizat. Trebuie doar să puneți vesta sub apă rece sau rece (evitați să utilizați apă rece-rece) și apoi puneți-l pe pooch. De asemenea, puteți refrige vesta dacă intenționați să mergeți pe o plimbare lungă sau pur și simplu să vărsați mai multă apă pe vesta dacă se usucă în timpul plimbărilor.

Când căutați să cumpărați cea mai bună vestă de răcire pentru câinele dvs., ar trebui să luați în considerare modul în care vesta de răcire se va potrivi cu poochia. Aceasta înseamnă alegerea dimensiunii și designului potrivit care se va potrivi tipului animalului animalului.

Un alt lucru de a ține minte este Cât durează pentru ca o vesta să se usuce când este folosit. În general, vestele nu sunt deosebit de durabile și sunt destinate utilizării numai în timpul unei plimbări sau jocuri rapide într-un parc. Deci, căutați veste care pot funcționa timp de cel puțin 30 de minute, de preferință chiar mai mult decât acea. S-ar putea să doriți, de asemenea, să vă uitați la vestele cu benzi reflectorizante, în cazul în care ajungeți să o utilizați în seara.

Câine de răcire de bandă și gulere

Câine de răcire de bandă și gulere folosesc în principiu aceeași tehnică ca vesta de răcire și răci pooch prin evaporare. Unele dintre ele pot fi umplute cu gheață și pot răci pooch-ul pe măsură ce gheața se topește în jos. Din cauza plasării lor, ele nu sunt la fel de eficiente ca vestele de răcire, dar ei oferă încă o ușurare. Cea mai bună opțiune utilizează combinația atât a vesta de răcire, cât și a bătrânului de răcire sau a gulerului.

În ceea ce privește evaporarea în răcirea câinelui Bandanas și gulere de câine, ele sunt ușor de utilizat ca veste de răcire. Încă o dată, pur și simplu înmuiați-le în apă rece sau rece și puneți-le pe pooch. Desigur, banda și gulerele vor acoperi gâtul câinelui tău în locul corpului său, iar unii proprietari le place să folosească atât Bandana, cât și gulerul și o vestă în același timp pentru a-și oferi câinii cu un confort maxim.

Ce este cel mai bun?

Determinând ceea ce este mai bun depind de nevoile dvs. particulare. De exemplu, dacă aveți nevoie de ceva pentru a vă menține Pooch Cool la domiciliu, ar trebui să alegeți un pat de răcire, mat sau tampon - acest lucru permite ca puii să ridice un loc și se răcește la odihnă. Pentru a vă oferi caninul cu suport și mai mult confort, alegeți un pat de răcire în loc de covorașe / tampoane. Dacă doriți ceva ce puteți folosi în aer liber sau într-o canisa sau cutia, alegeți un tampon sau un covor. De asemenea, covorașii și tampoanele sunt o alegere mai bună dacă aveți nevoie de ceva care este ușor și portabil; și sunt în general mai ieftine decât Paturi de răcire de bună calitate.

Compararea produselor de răcire a câinilor - Mat vs Pad vs Pat vs Vest vs Blanket vs BandanaDacă sunteți în căutarea unui lucru care vă va menține câinele răcoros pe plimbările dvs., apoi optați pentru o vesta, guler sau bandana. Puteți chiar să amestecați un guler și o vestă împreună și să utilizați o combinație atât pentru beneficii maxime. Lucrul important este doar de a alege cel mai bun produs disponibil care va avea cel mai mult efect și durează mult timp (sau atâta timp cât aveți nevoie de ea).

De asemenea, rețineți că utilizarea oricăruia dintre aceste produse de la sine nu este suficientă pentru a vă menține câinele răcoros în timpul verii pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, trebuie să-ți ții câinele hidratat și să ofere umbra pentru el în vreme caldă. O altă modalitate excelentă de a vă oferi ajutorul dvs. de câine din căldura de vară este cu a piscină de câine. Dacă aveți o curte de curte, plasați unul în umbra umplută cu apă rece, și acest lucru va fi probabil cea mai bună opțiune pentru Pup.

Citiți următorul: Cum să răciți un câine - 12 moduri cele mai eficiente și 5 periculoase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diferite tipuri de produse de răcire pentru câini: covorașe, paturi, veste, bandanas, gulere