Cum să adoptați un câine de serviciu eșuat

Două câini de ghidare la antrenamentul câinilor

Toți câinii sunt câini buni, dar nu toți câinii sunt câini de serviciu bun. Unii cu câini de service-in-antrenament nu reușesc să o transforme prin proces - de obicei, deoarece nu sunt potrivite pentru diferitele roluri pe care un câine de serviciu trebuie să joace. Aceasta este o veste bună pentru restul nostru, pentru că cei care "nu reușesc" câine de serviciu instruirea aproape întotdeauna du-te pentru adopție.

Adoptarea unui eșuat câine de serviciu este doar un alt mod pe care îl puteți oferi o casă pentru un animal care are nevoie. Multe organizații își suroar câinii de la grupurile de salvare și adoptarea directă a acestora este o modalitate de a le menține înapoi în sistemul de adăpost. S-ar putea să aveți mai multe cercuri pentru a trece prin traseul de adăpost tradițional (și probabil că va trebui să așteptați o vreme), dar dacă este ceva ce vă interesează, merită să vă uitați. Iată ce să știți înainte de a începe acest proces.

De ce câinii nu reușește să pregătească pregătirea câinilor

Fiind un câine de serviciu este o treabă mare, și nu toți puii sunt tăiați pentru asta. Motivele sunt fie legate de sănătate, fie legate de comportament. Sănătate, câinii pot suferi de probleme de ochi cum ar fi cataracta, probleme comune sau de a avea alimente sau alte alergii care îi fac dificilă să fie în plus față de jocul lor în orice moment. Comportamental, lucruri precum prea multă energie, prea multă prietenie cu străinii sau dificultăți pe lesa pot descalifica un câine din formarea serviciilor.

Pe partea luminoasă, un câine care este necalificat pentru serviciu poate fi puiul perfect pentru cineva care caută pur și simplu un animal de companie. Amintiți-vă că câinii de serviciu lucrează câini al căror manipizi se bazează pe ei pentru a îndeplini sarcini foarte importante, de a le îndruma prin spații publice pentru a elimina bombe în aeroporturi. Animale de companie, pe de altă parte, au o responsabilitate mult mai mică. Lucruri precum alergii sau prea multă energie nu își reduce capacitatea de a iubi și de a fi iubiți, care este în esență slujba tovarășilor noștri de animale.

Cum să adoptați un câine de serviciu eșuat

Există multe organizații naționale de câini care adoptă canini care nu reușesc să o facă prin instruire. Veți vedea adesea acești câini denumiți "Cariera de schimbare a carierei,"Din moment ce pur și simplu schimbă cariera de la animalele de serviciu la animale de companie.

Unele dintre cele mai populare organizații de câini de serviciu cu programe de adopție includ Service Dogs Inc., CÂȘTIGURI DE SERVICII DE FĂRĂ ALE AMERICII, Ghidul câinilor pentru orb, și Ghid de câini din America, Deși există mult mai mult.

Prețurile pentru a adopta un câine de schimbare de carieră variază de la 0 la 1.000 de dolari+. Prețurile ridicate pot fi atribuite cererii mari, precum și formării profesionale pe care câinii le primesc până la punctul de adopție. Vorbind de o cerere mare, aceste organizații au adesea mai mulți adoptorii potențiali decât câinii gata să fie re-homed. Este posibil să trebuiască să așteptați luni - sau chiar ani - pentru ca un câine să devină disponibil, care este foarte mult timp dacă sunteți gata să adăugați un nou partener de animale familiei dvs.

Pentru a găsi cerințe de adopție, vizitați site-urile web ale organizațiilor de câini de service vă interesează. Acolo veți vedea detalii despre ceea ce necesită și dacă câinii sunt disponibili în prezent. De asemenea, veți găsi linkuri pentru a completa aplicațiile de adopție. Asigurați-vă că ați citit toate detaliile furnizate înainte de a aplica și să se familiarizeze cu procesul de adopție și cu taxa asociată.

Dacă aveți întrebări, apelați direct organizația. Ei aproape întotdeauna să fie bucuroși să răspundă la orice anchetă persistentă pe care o aveți sau să vă dați mai multe informații despre procedurile individuale de adopție.

Adoptă un câine de serviciu eșuat potrivit pentru dvs?

Când vine vorba de a obține un nou animal de companie, Adoptarea este întotdeauna calea cea bună de a merge. În ceea ce privește dacă trebuie să adoptați un câine chiar de la adăpost sau să obțineți un câine de schimbare a carierei de la o organizație de servicii, depinde de dvs. - ambele sunt modalități minunate de a face o diferență.

Câteva lucruri de ținut minte, unele dintre care le-am trecut deja:

Va dura ceva timp. Nu vă așteptați să aduceți o casă de serviciu de serviciu eșuat oricând în curând. Va trebui foarte probabil să suferiți pe o listă de așteptare și ar putea dura ani înainte de a vă afla în linie.

Nu este întotdeauna ieftin. Organizațiile de câini de serviciu investesc foarte mult în stagiarii lor, iar taxele pe care le percep pentru adopții îi ajută să recupereze aceste costuri. Este posibil să trebuiască să cheltuiți în sus de 1.000 de dolari pentru un câine de schimbare a carierei, față de a câteva sute de dolari pentru un câine de la un adăpost.

S-ar putea să fiți limitat la rase. Câinii care sunt cel mai probabil să fie găsiți în organizațiile de câine de serviciu tind să fie laboratoare, retrofe de aur, păstori germani, polușe sau amestecuri ale acestor rase. Dacă ți-ai pus inima pe un buldog sau un shih tzu, probabil că ai noroc mai bun cu un grup de salvare specifice rasei.

Ca întotdeauna, asigurați-vă că pregătiți în mod corespunzător un nou câine înainte de adoptare. Indiferent dacă noua dvs. pui vine dintr-un grup de salvare sau dintr-o organizație de câini de serviciu, trebuie să stocați întotdeauna ceea ce aveți nevoie înainte de a merge în ușă și să fiți gata să vă ocupați de sarcina de a instrui și de a vă construi legătura.

Câinii de serviciu eșuat au o tonă pentru a oferi adoptatorii potriviți. Dacă doriți să adăugați unul la familia dvs., începeți să faceți cercetarea și completarea aplicațiilor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să adoptați un câine de serviciu eșuat