Canada propunând câine "permis de conducere" pentru a opri câinii de serviciu fals

Canada propunând câine

Pentru mulți oameni, animalele de serviciu sunt cheia lor pentru o viață de independență și funcționalitate. Se bazează pe aceste animale de companie bine pregătite pentru a-și îndeplini sarcinile de zi cu zi și pentru a le păstra în siguranță. Din păcate, altora sunt un bilet la un tratament special, iar o vesta falsă poate fi cheia pentru a-și obține câinii în ușa unităților în care altfel ar fi interzis.

O nouă propunere privind tabelul din British Columbia este în căutarea de a încheia acest prostii și a pus capăt animalelor de servicii false cu totul. Parlamentarii încearcă să pună în aplicare crearea unui card de identificare emis de guvern și un registru local pentru animalele și personalul lor.

LEGATE DE: Cea mai bună școală de ascultare pentru câini și cum să alegeți unul

Bill Thornton, CEO al câinilor Ghid de Ghid BC și Alberta, a comparat cardurile de identitate la o licență de conducere a câinilor de serviciu. Câinii de serviciu sunt foarte instruiți să îndeplinească sarcini și să se ocupe de stimularea suplimentară în locurile publice. Câinii care nu au această pregătire adecvată pot deveni cu ușurință copleșiți în aceste situații și să fie un pericol pentru public.

Canada propunând câine

Acum că vesterile și hamurile speciale sunt ușor accesibile online, fără a fi nevoie de calificări speciale pentru a le cumpăra, tot mai mulți oameni cumpără pur și simplu echipamentul și iau canina lor neinstruită împreună cu ei pe comenzi, la prânz și navigând în jurul adunării publice.

Câinii de serviciu fals sunt de obicei ușor de observat, deoarece de obicei nu au maniere și de formare a unui animal de serviciu legitim. Lătrat, mârâind, bumping în oameni, și alte comportamente rele sunt toate semnele de poveste. Chiar acum, nici o vină nu poate cădea pe proprietarii de afaceri, deoarece este imposibil ca ei să separe câinii de serviciu legitim din falsuri.

De asemenea, lucrătorii unităților în care sunt luați câinii de serviciu fraudulos, au, de asemenea, un timp dificil de distincție pe care animalele sunt legitime. Poate fi foarte ciudat ca cineva să conteste o persoană cu un animal de serviciu, deoarece nu toate dizabilitățile sunt vizibile.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

De exemplu, Mulți veterani folosesc acum câini de serviciu Pentru a ajuta la combaterea tulburării de stres post-traumatic (PTSD). În cadrul noii propuneri, proprietarii de afaceri canadieni ar fi capabili să inspecteze etichetele câinilor cuiva înainte de a le permite să-și aducă animalul în unitate.

În Statele Unite, americanii cu dizabilități acționează o crimă federală să folosească un câine de serviciu fals. Aproximativ 25% din state au adoptat legi suplimentare care interzic denaturarea animalelor de serviciu, însă protecția vieții private este, de asemenea, construită în legile, ceea ce face ca infractorii să fie foarte dificili.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canada propunând câine "permis de conducere" pentru a opri câinii de serviciu fals