Cannabis pentru câini și pisici: noi întreprinderi din industria de animale de companie din sua

Creșterea canabisului sau ceea ce acum se referă acum la Marijuana sau Weed, devin o afacere în plină expansiune în Statele Unite, mai ales după trecerea legislației care susțin utilizarea canabisului. Nu numai că buruienile sunt legalizate în scopuri medicinale, dar mai multe state au legalizat, de asemenea, utilizarea recreativă a canabisului. Dar ce înseamnă acest scenariu de legalizare a buruienilor în SUA pentru animale de companie?

Întrebarea pentru mulți părinți de companie de astăzi se află în cazul în care pot folosi cannabis cu animalele lor de companie, în principal câini și pisici. Părinții de companie, întreprinderile și veterinarii spun da, dar mai multe cercetări sunt încă necesare.Canabisul pentru animale de companie " piața crește, și există acum câini de buruieni comestibili tratați disponibil pentru dvs animale de companie să consume. În afară de aceste animale de companie de canabis, există, de asemenea, capsule de buruieni și suplimente disponibile online. Aceste capsule sunt destinate a fi utilizate ca mecanism de tratament pentru îmbătrânirea și câinii bolnavi sau pisicile cu dureri cronice sau a apetitului afectat.

& # 8220;Doar vreau să spun cât de mult mi-a ajutat acest produs animalele. Bug, pisica de 18 ani, se joaca, dormind de la mine noaptea, fiind curios si explorati si # 8230; durerea ei din spate este aproape plecată.& # 8220;

Caz în punctul: o femeie din Fort Bragg, California a avut deja a demisionat la soarta punerii câinelui ei din cauza durerii sale extreme. Cu o zi înainte ca câinele să fie pus în jos, însă, ea a încercat să-i dea Cannabis Pet tratate. Într-un timp scurt, câinele a fost sus, acționând ca și cum nimic nu a fost greșit.Rezultate ca acestea au condus la un interes semnificativ sporit în cercetarea în canabis utilizat pentru tratamentul unei varietăți de boli în animale de companie.

Care se spune, ce este canabisul?

Cannabisul este o plantă în creștere naturală care este cunoscută în mod obișnuit ca marijuana, deși se mândrește cu o serie de alte nume colocviale din diferite părți ale lumii. Aproape fiecare regiune are propriul său termen pentru canabis, iar în cele mai multe cazuri, numele străzilor sunt inventate pentru a ascunde prezența canabisului și pentru a face mai greu pentru aplicarea legii pentru a identifica utilizatorii (sau cel puțin asta era ca fiind ca).

Cannabisul este un produs chimic care induce o varietate de sentimente în utilizatori; Aceste senzații diferă în mod normal de la o persoană la alta. Unii se vor simți relaxați și fericiți, în timp ce alții ajung să se simtă anxios și agit, pierzând controlul asupra acțiunilor lor. Utilizatorii se simt adesea ca și cum timpul se mișcă mai lent decât de obicei. Există o listă de efecte secundare minore care pot sau nu să se prezinte când se folosește cannabisul.

Din punct de vedere medical, utilizarea canabisului implică multe beneficii potențiale. Marijuana medicală, denumită și canabis medical, se referă la utilizarea canabisului ca o alternativă terapeutică atunci când este prescrisă de un medic. Se administrează în mod normal pentru a trata durerea cronică și disconfortul asociat cu afecțiunile sau procedurile medicale, cum ar fi operațiile invazive. În unele cazuri, Canabis a fost recomandat pentru unicul scop de reducere a efectelor secundare ale tratamentelor medicale convenționale.

În general, utilizarea de marijuana medicală la om este din următoarele motive:

  • Pentru a ușura vărsături și greață
  • Pentru a spori apetitul, în special la pacienții care suferă de SIDA
  • Pentru a ușura presiunea asupra ochilor la pacienții care se luptă cu glaucomul
  • Pentru a gestiona durerea cronică
  • Pentru a ajuta la insomnie
  • Pentru a trata condițiile gastrointestinale
  • si multe altele.

Mai mulți compuși din marijuana au contribuit la valoarea medicală, conducând 24 de state pentru a legaliza utilizarea canabisului. Cu mai mult de 500 de compuși chimici menționați până acum, Canabis are aproape 80 de compuși care au fost recomandați și aplicați în știința medicală. Unii dintre cei mai importanți compuși din canabis sunt:

  • Tetrahidrocanabinol (THC) - Această componentă are efecte psihoactive în organism. Funcția sa constă în inducerea somnului și a ameliorării durerii și poate funcționa ca antioxidant.
  • Cannabidiolul (CBD) - Această componentă ajută la ameliorarea anxietății, greaței, congestiei și inflamației. Este, de asemenea, eficient în inhibarea Celulele canceroase.
  • Cannabiniol (CBN) - Acest compus împiedică răspândirea Celulele canceroase.
  • Bazat pe sondajele recente, mai mult de 80% dintre americani sprijinirea propunerii Pentru a permite medicilor să prescrie cannabis pacienților. Aceasta este o creștere majoră, la fel de ușor Peste 60% susținute Cauza în 1997.

Fumatul oricăror - fie că este vorba de tutun sau buruienile - este dăunător organismului și, ca rezultat, percepția că cannabisul poate fi luat prin fumat face mai confuz. Cu toate acestea, în multe cazuri, cannabisul medicinal este administrat pacienților printr-un număr de mijloace, cum ar fi pilulele de canabis, alimente coapte sau inhalatoare. De altfel, aceste alternative sunt mult mai sigure și mai sănătoase și au ajutat la ameliorarea pacienților cu durerea lor mai eficient decât medicamentul prescris care este utilizat în spitale.

Percepția publică a canabisului pentru animale de companie

Afacerea și utilizarea canabisului în industria de animale de companie din SUA Care este cuvântulTimp de mulți ani, legalizarea lui Marijuana a declanșat o mare dezbatere în întreaga țară. În prezent, utilizarea de marijuana medicinală a fost legalizată în 24 de state, în timp ce 4 state au legalizat, de asemenea, utilizarea recreativă a marijuanei. Ca urmare a acestui fapt, opinia publică a utilizării canabisului poate trece de la castigare la acceptare. Dar ce se întâmplă când sunt implicați animalele de companie?

Utilizarea marijuana pentru animale de companie poate lua aceeași cale ca și legislația anterioară înainte de legalizarea canabisului în părți ale țării. Înapoi în martie, statul Nevada a introdus un proiect de lege în Senatul de Stat din Nevada, care încearcă să permită animalele de companie, în special pisicile și câinii să fie prescrise canabis medicinal. Bill a fost anunțat de senatorul Tick Segerblom. În mod surprinzător, proiectul de lege nu a fost transmis în lege, astfel încât proprietarii de animale de companie vor trebui să aștepte un pic mai mult înainte ca ei săi să dobândească buruieni tratamente pentru câinii și pisicile lor legal.

Managementul durerii cronice ale animalelor de companie cu marijuana

Deși mai mulți oameni încep să aprecieze beneficiile utilizării Canabisului pentru a gestiona durerea cronică, mai multe studii pe această temă sunt în curs de desfășurare pentru animale de companie. De fapt, cannabisul este considerabil mai eficient în gestionarea durerii cronice decât o serie de alte forme de medicamente de tratament, care tind să aibă efecte secundare variate, a Studiu din 2010 a demonstrat. O organizație non-profit Fundația Morris Animal a primit recent o subvenție pentru finanțarea studiilor științifice privind efectul lui Marijuana asupra animalelor de companie și în special câinii.

Bineînțeles, efectele secundare evidente ale utilizării canabisului nu pot fi ignorate nici. Când este introdus în organism, THC (Tetrahidrocanabinol) & # 8212; Principalul ingredient activ din Marijuana - blochează semnalele de durere în sistemul nervos central de la călătoria în creier, acționând ca o alternativă eficientă pentru ameliorarea durerii.

& # 8220;Pot ușura durerea lui Siberia Husky în ultimele sale săptămâni, după ce a avut o intervenție chirurgicală pentru a elimina tumorile. Nu numai că Nikita nu mai stârnește în timp ce folosește cannabis, dar a început să mănânce, câștigând o greutate și să-l întâlnească din nou la ușă.& # 8220;

În timp ce cercetarea limitată este disponibilă pe utilizarea canabisului pentru a ajuta câinii și pisicile atenuează durerea cu marijuana, Los Angeles Veterinarian Doug Kramer a documentat utilizarea de canabis pentru a ușura disconfortul animalului său de companie după ce a suferit operațiuni invazive pentru a elimina tumorile. De altfel, canabisul a asistat în continuare pentru a ajuta greutatea de animale de companie și a gestiona durerea.

Dr. Kramer nu este primul sau singurul individ care a observat aceste beneficii. Mulți oameni devin din ce în ce mai liberali cu opiniile lor cu privire la utilizarea canabisului pentru animalele lor iubite. Mulți laud Canabis pentru ameliorarea durerii câinilor, mai ales după tratamentele cancerului sau orice Operațiunea invazivă. Deoarece cannabisul este o substanță naturală care apare, cei care caută alternative de ameliorare a durerii pentru pisici și câini pot aprecia utilizarea canabisului ca o alternativă promițătoare.

Controverse în jurul legalizării Canabisului pentru animale de companie

Primele lucruri mai întâi, cannabisul este o substanță controlată. Din acest motiv, în mod singur, profesioniștii din industria medicală nu vor comenta cu bunăvoință și în mod deschis eficacitatea acestuia, cel puțin până după ani de testare. În plus, știm cu toții că legalizarea lui Marijuana a fost o problemă controversată în arena politică. Puțini practicieni medicali sunt dispuși să-și pună cariera pe linia doar.

În multe cazuri, totuși, Marijuana a ajutat animalele de companie depășiți durerea cronică, Dar chiar și cu această realizare, efectele sunt încă neclare într-o măsură mult mai largă. Majoritatea oamenilor presupun că ceea ce este bun pentru oameni va lucra pentru animalele de companie, dar fără cercetări suplimentare și concludente, acest lucru ar putea rămâne o opinie cu o mulțime de dovezi anecdotice.

Una dintre preocupările majore cu utilizarea marijuana comestibilă de către animalele de companie se află în doza recomandată. Majoritatea oamenilor împărtășesc propria lor doză cu animalele de companie, uneori involunta. Cu toate acestea, doza umană nu este cu siguranță aceeași doză care ar trebui administrată animalelor care procesează cannabis diferit față de oameni. În ceea ce privește această preocupare, punctul de susținere nu mintă cu substanța consumată, ci mai degrabă cu cantitatea de marijuana ingerată de către animal.

Cu toate acestea, spre deosebire de o gazdă a celorlalți amelioratori de durere disponibili pentru animalele de companie, unele surse susțin că au mai multe fatalități Totuși, să fie raportate de la o supradoză în utilizarea canabisului de către animalele de companie, dar a Jurnal în 2012 a menționat moartea a doi câini dintr-o supradoză pe marijuana. Animalele de companie se pot simți incomod pentru o serie de ore sau să se comporte ciudat după ce a ingerat cantități mari de canabis, dar nimic nu a depășit acest punct în măsura în care știm. În situațiile de potențial Cannabis Supradozaj, Animalele de companie ar trebui să primească o atenție medicală adecvată și o observație profesională de la un veterinar. În timp ce șansele unui câine sau a unei pisici care au cedat unei supradoze de canabis sunt scăzute, ceea ce este o pretenție pe care puțini imperioare din industrie îl pot face, rezultatele cercetării în curs pot fi promițătoare. Dar supradozele se întâmplă și cu creșterea utilizării substanței, numărul de cazuri în care Animalele de companie s-au suprasolicitat pe marijuana au crescut, de asemenea.

În mod similar cu oamenii, canabinoizii vizează sistemul endocannabinoid al animalului. Acest sistem determină efecte diferite comparativ cu reacțiile biochimice ale Alte medicamente Disponibil pentru utilizarea animalelor de companie.

Dacă câinele dvs. supradozează pe marijuana, în majoritatea cazurilor, o supradoză de cânepă industrială nu ar trebui să dureze mai mult de 90 de minute în funcție de câteva surse discutabile, În timpul căruia animalul de companie se poate scurge într-un pui de somn confortabil. Cel mai bun mod de acțiune în această etapă este de a consulta, desigur, un medic veterinar și, eventual, să dea controlul otrăvitorului pentru animalele de companie un apel. După cum este cazul cu orice alt medicament, opriți utilizarea imediat și căutați ajutor profesional dacă apar semne de avertizare.

Multe produse de Cannabis Pet nu includ în prezent componenta THC, dar conțin alte componente ale canabisului. Există, de asemenea, o serie de reglementări care să se asigure că proprietarul PET și animalul de companie în cauză pot accesa aceste produse de canabis fără a încălca legea. De exemplu, proprietarul animalului de companie trebuie să fie un rezident al statului în care utilizarea marijuana este legală. În plus, un VET licențiat trebuie să determine că PET se luptă cu o condiție care poate fi atenuată prin utilizarea marijuana.

Cântări industriale pentru animale de companie

Afacerea și utilizarea canabisului în industria de animale de companie din SUAUnul dintre cele mai importante lucruri de apreciat despre cânepa industrială (soiuri de înaltă creștere a plantelor de canabis și a produselor, cum ar fi fibrele, semințele și uleiul), este că nu este neapărat concepută pentru a crea o senzație psihedelică. Acest lucru îl face una dintre cele mai bune alternative pentru animalele de companie care se confruntă cu dureri post-chirurgicale.

Cu toate acestea, cânepa industrială este încă asociată cu mai multe efecte secundare.

Riscurile cheie ale cânepei industriale pentru animalele de companie

Utilizarea substanțelor controlate precum Marijuana este încă un subiect controversat în Statele Unite, nu doar pentru oameni, ci și pentru animale de companie. Aceasta este întotdeauna o preocupare pentru cei care decid să folosească marijuana. Oamenii au posibilitatea de a folosi cannabis sau nu pentru a trata condițiile lor medicale. Animalele de companie, cu toate acestea, nu au o voce în ceea ce primesc tratamente pe care le primesc. Alegerea de a trata câinii și pisicile noastre iubite cu canabisul se odihnește în întregime pe VET și pe proprietarul animalelor de companie. Din acest motiv, devine o provocare pentru a vedea efectele supradozajului, în special atunci când sunt induse accidental. Câteva efecte secundare au fost asociate cu utilizarea canabisului pentru animalele de companie, așa cum sa discutat mai jos.

Marijuana Supradozaj în animale de companie

La administrarea canabisului la animalele de companie, proprietarii ar trebui să fie preocupați de semnele de supradozaj. Interesant, majoritatea veterinarilor sunt mai conștienți de semnele comune de supradozaj decât de beneficiile acestor medicamente în animale de companie.

În majoritatea cazurilor, mai mulți câini sunt luați pentru supradozajul marijuanei decât pisicile. Ceea ce vedete vedete sunt semne cum ar fi uluitoare, tensiune arterială scăzută și o ritm mai lentă cardiacă. În plus, câinii pot prezenta semne de salivare a droolingului sau a salivării neîncetate. Unii ar putea avea șocuri de ochi sau elevi dilatați. S-ar putea să existe motive diferite sau cauze simptomele, dar este încă important să căutați ajutor profesional. Unii câini vor vomita sau vor avea diaree sau vor avea o combinație de ambele. Controlul vezicii urinare ar putea fi o problemă, iar unele animale de companie ar putea avea și tremururi musculare.

Dacă un animal de companie are o istorie de frică, s-ar putea dezvolta și un sentiment sporit de anxietate. Acest lucru este de înțeles, deoarece animalul se confruntă cu un stat că nu are o înțelegere clară. Acest lucru induce tensiune la animale, făcându-le să demonstreze reacții exagerate la zgomote comune sau mișcări bruște. Reacțiile imprevizibile ar putea deveni, de asemenea, periculoase, pentru că nici animalul de companie, nici proprietarul său nu înțeleg ce se întâmplă. Aceste simptome indică faptul că animalul este trecut de limita sa de canabis.

Ritmul cardiac lent

Unul dintre primele organe afectate de canabis în sistem este inima. Compușii activi conținuți în canabis blochează senzațiile de durere de la obținerea la creier, dând animalului un sentiment de ușurare a durerii cronice.

Veterinările au conferit în trecut proprietarii de animale de companie care administrează cannabis animalelor lor de companie pentru a monitoriza ritmul cardiac al animalelor, funcția hepatică și funcția renală pentru a se asigura că totul este în regulă. O ritm cardiac lentă determină reducerea tensiunii arteriale și alte reacții sistemice, deoarece organismul răspunde noilor stimuli.

O ritm cardiac lentă și o tensiune arterială scăzută pot provoca dezorientarea, anxietatea, letargia și slăbiciunea. Mulți oameni nu au experimentat aceste senzații deoarece restricționează consumul la limitele acceptabile ale canabisului. În consecință, persoanele care folosesc canabis pe animalele lor de companie trebuie să facă acest lucru sub observație atentă.

Când cannabisul este ingerat de un câine sau o pisică, animalul de companie este capabil să cadă într-un somn profund și confortabil, care este probabil unul dintre efectele de după o ritm cardiac încetinitor. Fiecare alt organ din corp încetinește rolul său, iar somnul devine mai ușor.

Tratarea unei supradoze

Dacă un animal a ingerat cantități excesive de canabis și demonstrează simptome problematice, duceți-l imediat la veterinar. Din fericire, au existat doar două decese raportate cu privire la o supradoză (un caz care încă mai trebuie privit), dar ar ajuta în continuare să vadă un profesionist.

& # 8220;Complicațiile pe termen lung de la expunerea la marijuana sunt foarte rare. Cu toate acestea, animalele de companie care suferă de intoxicație de marijuana se pot răni din cauza lipsei de coordonare. Deshidratarea poate rezulta atunci când animalele de companie nu pot consuma apă,& # 8221; spune Eric Barchas, DVM.

În primul rând, VET va încerca să determine dacă animalul dvs. de companie este în pericol prin monitorizarea organelor vitale și prin administrarea unei doze de cărbune activat. Carbune activat este o alternativă bună nu doar pentru marijuana, ci și pentru orice substanță care ar fi putut fi ingerată accidental. Carbunele activi împiedică organismul să absoarbă compușii toxici. Poate provoca vărsături dacă ingestia a fost recentă; Dacă ingerarea a avut loc cu câteva ore în urmă, VET poate administra un laxativ pentru a ajuta la eliminarea conținutului de marijuana din sistemul digestiv al câinelui.

Provocarea THC în sistem

Din mai mult de 80 de canabinoizi descoperite în canabis până acum, THC este probabil una dintre cele mai toxice, având în vedere că acționează direct pe sistemul nervos. Deoarece legislația recentă permite mai multor oameni să-și dezvolte propriul marijuana, este de așteptat ca mai multe animale de companie, iar în special câini vor experimenta supradoze de canabis. La urma urmei, puțini oameni sunt conștienți de ceea ce face câinele lor când se termină în grădină.

În animale de companie, cele mai comune efecte clinice ale utilizării canabisului sunt Depresia și ataxia. Ochii dilatați, hipotermia și pierderea echilibrului vor apărea, de asemenea, ca urmare a lipsei de coordonare a motorii. În majoritatea cazurilor, efectele ingerării canabisului vor fi vizibile în una sau două ore, dar vor dura doar cel mult 12 ore. Deoarece canabinoizii sunt stocați în grăsimi, efectele ar putea dura câteva zile pentru a le purta.

O altă provocare care apare cu utilizarea de marijuana pentru animale de companie este că, dacă aceasta va fi legalizată, oamenii pot începe să-și folosească animalele de companie ca o scuză pentru a obține canabis pentru uz personal. În cele din urmă, acest lucru ridică problema când va fi legalizată Cannabis în toată țara pentru oameni și animale, deoarece cu această mișcare rapidă spre utilizarea grea a substanței din motive medicale cu Eficacitate dovedită, Pur și simplu nu există nici o cale în jurul ei.

Cum cannabis afectează animalele de companie

Afaceri și utilizarea de canabis în industria de animale de companie din SUA - câiniAnimale de companie, cum ar fi ființele umane, se confruntă cu multe provocări din domeniul sănătății în cursul vieții lor. Pe măsură ce îmbătrânesc, ei trec prin durere și câinii sunt adesea suferind de artrită; pentru animalele de companie care au cancer, devine insuportabil să le urmăriți pierderea sau să le vadă suferind durere. La urma urmei, câinii și pisicile noastre sunt o parte a familiei, și doare să le vadă doar prin durere.

Aceste situații au condus o mulțime de iubitori de animale de companie să ia în considerare utilizarea marijuana pentru a ajuta animalele lor să trăiască cu mai puțină durere. Unul dintre lucrurile care au popularizat folosirea canabisului la animale este limitele legale relaxate pentru uzul uman al canabisului. Pentru utilizarea canabisului la animale care urmează să fie legalizate, trebuie depășite două provocări majore: bickerarea politică și problemele juridice.

Experimentarea în acest domeniu este o altă provocare majoră, în special datorită gradului de conștientizare a drepturilor animalelor. Datorită acestor probleme, majoritatea celor care au avut rezultate bune cu utilizarea de marijuana pentru animalele lor de companie vor împărtăși probabil informațiile prin intermediul unui cuvânt de gură la o selecție câteva pentru a evita atenția agenților federali.

Controlul receptorilor creierului

Marijuana funcționează în animale de companie în mare măsură în același mod în care funcționează la om. Canabinoizii care se găsesc în marijuana imită mai multe senzații normale în organism, făcându-le mai puternice și mai durabile.

Canabinoidele naturale din corpul unui animal de companie sunt andamide și 2.Agru. Odată ce acești compuși sunt prezenți în organism, ele stimulează creierul animalului de companie, iar răspunsul este resimțit pe tot corpul. Când acești canabinoizi intră în sistem, se aplică la receptorii din creier care trimit și primește Neurofeedback. Cu toate acestea, atunci când se atașează la receptori, ei nu renunță, care determină efectele lor să dureze mai mult.

De-a lungul timpului, efectele canabinoidelor asupra corpului animalului de companie se vor purta. Acest lucru se întâmplă deoarece ficatul va procesa canabinoizii în compuși care pot fi depozitate de corp ca grăsime, fie excretați sub formă de urină sau prin alte mijloace. În timp ce acești receptori sunt capabili să aplice canabinoizii, efectele lor mai lungi de durată ajută corpul să se ocupe de durere cu mult mai ușurință. Acest lucru creează senzații pozitive, ajutând un câine să depășească disconfort cronic.

Zonele aflate în cercetări ulterioare

Legislativorii din întreaga țară dezbat legalizarea marijuana pentru scopuri medicinale și, ca rezultat, multe state au legalizat deja buruienile. In timp ce Nu există rapoarte concludente există cu privire la utilizarea de marijuana cu animale, majoritatea oamenilor tind să se bazeze pe rezultatele asociate utilizării umane. Drept urmare, multe probleme trebuie să fie abordate prin cercetări continue în utilizarea canabisului de către aceste animale.

În ființele umane, Marijuana poate ajuta la reducerea senzațiilor inflamatorii în interiorul corpului, acționând asupra celulelor receptorului CB2 în cadrul creierului. Acest lucru se întâmplă prin funcția canabinoidelor. in orice caz, Nu există studii concludente sunt disponibile în această zonă când vine vorba de animale. Cannabis îi ajută pe oameni prin îmbunătățirea apetitului, făcându-le mai ușor pentru a câștiga greutate. Dar, din nou, nu există prea multe cercetări în acest sens atunci când vine vorba de animale, astfel o mulțime de studii veterinare încă precauză împotriva acestei utilizări din cauza lipsa de dovadă. Unii indivizi au administrat unt de canabis comestibil sau extract lichid la câinii lor și au observat că apetitul animalelor lor de companie iubite se îmbunătățește semnificativ, ceea ce este un semn bun.

Chiar dacă toate aceste cazuri sunt considerate dovezi anecdotice, este fiind prezis că creșterea lor exponențială va începe în curând să câștige mai multă greutate și cu o cantitate semnificativă de studii privind utilizarea canabisului cu animale de companie în prezent pe drum, imaginea ar trebui să devină mai clară în anul următor sau două.

Administrarea canabisului

În ciuda controversă asupra cercetării pe animale, cercetarea durerii este încă efectuată cu rozătoare. De-a lungul anilor, studiile au examinat modul în care șobolanii artritici pot beneficia de administrarea canabinoidelor THC care sunt frecvent găsite în marijuana; Rezultatele sunt Impresionant până acum. Cu toate acestea, nu toate tipurile de durere asociate cu animalele de companie sunt aceleași. Din acest motiv, ceea ce funcționează pentru un animal de companie poate să nu lucreze pentru altul.

Diferitele produse de câine de canabis pot fi folosite pentru a administra marijuana la animale de companie. Avizul pe care Marijuana Pet produse de utilizat este împărțit în rândul profesioniștilor din domeniul sănătății. Unii veterinari recomandă cannabis sintetic, în timp ce alte veterinuri sfătuiesc să folosească Formule de marijuana sintetice. Aceste formule pro-sintetice susțin că, în majoritatea cazurilor, puterea activității lor în animal de companie este deja stabilită și acest lucru este susținut de unele cercetări și Studii relevantePrin urmare, dozarea exactă este posibilă pentru majoritatea animalelor de companie.

Ca articol din ultimele note de referință, produsele de canabis pentru animale de companie, cum ar fi Nabilone, Nabiximol și Dronabinol, pot fi utilizate în acest scop. Adesea, cu toate acestea, oamenii pur și simplu infuzează biscuiți de câini cu canabis.

Beneficiile utilizării canabisului pentru animalele de companie

Mulți proprietari de animale de companie au început să folosească canabisul pentru câini și pisici ca mijloc de ameliorare a durerii. În timp ce unii ar putea considera acest tratament neortodox, cei care au asistat la îmbunătățirea animalelor de companie sunt în favoarea utilizării marijuanei medicale în animalele de companie și Numerele sunt în creștere.

Animalele mai vechi, în special Câini mai în vârstă, au un timp dificil să se ocupe de simptomele vechiului vechi, cum ar fi artrita de câine, inflamația, epilepsia și tumorile. Chiar și o priză de mediu ultra-dreapta FoxNews a recunoscut la eficacitatea canabisului atunci când este utilizat cu animale de companie. În general, administrarea de canabis în acest scop ajută animalele de companie să se simtă mai bine, deoarece compușii săi blochează receptorii de durere din creier să înregistreze orice senzații dureroase.

Studiile privind utilizarea lui Marijuana în Animale de companie încă lipsesc, dar deja știm din cercetarea cu oamenii pe care Canabisul nu numai că ajută la ameliorarea durerii cronice, dar și durerea că a fost asociată cu Scleroză multiplă, Îmbunătățirea dispoziției precum și greață cauzată de Tratamente de chimioterapie. În ansamblu, acesta este încă un caz Pentru mai multe studii, și cercetarea în mod privat, precum și organizațiile nonprofit încep să aibă grijă de asta.

Nici oamenii, nici animalele nu vor să trăiască cu dureri cronice. Unii se pot îngrijora de faptul că utilizarea canabisului pentru animalele de companie este pur și simplu lăsând animalele să utilizeze medicamente recreaționale. Acest lucru nu este cazul. De fapt, capsulele bazate pe cânepă sunt disponibile pe piață care conțin numai elemente de urmărire ale THC. Una dintre cele mai recomandate capsule de cânepă este CANNA-PET, un supliment de companie de marijuana, care este conceput pentru a ajuta animalele de companie să se ocupe de anxietate și durere.

Privind succesul CANNA-PET și răspunsul părinților PET și # 8212; Chiar și fără puternică dovada stiintifica & # 8212; Compușii de canabis și de canabis, cum ar fi cele menționate mai sus și mai jos par a fi foarte eficiente în a ajuta câinii și pisicile să se ocupe de durere și alte probleme de sănătate.

Cannabis a ajutat, de asemenea, multe animale de companie să-și recupereze apetitul, în special cele cu anumite afecțiuni medicale sau după operații chirurgicale. Acesta este un eveniment comun cu animalele de companie care sunt supuse unui tratament pentru cancer. în plus, În mod similar cu oamenii, Marijuana medicală poate ajuta animalele să-și recâștige greutatea. Animalul va arăta adesea semne de îmbunătățire mai multe zile după utilizarea canabisului. După tratament, animalele de companie vor par să fie adesea într-o stare mai bună, să rămână activi și să se bucure de o sănătate mai mare.

Cu toate acestea fiind spuse, există încă provocări care împiedică utilizarea canabisului - administrarea de aplicare a drogurilor. DEA, sau orice agenție federală pentru această chestiune, sunt strict împotriva utilizării marijuana ca semințe de cânepă sunt încă considerate o substanță controlată. Am văzut chiar și Dea configurarea transporturilor de semințe de cânepă, cum ar fi Expediții de înaltă profil care sa îndreptat spre Kentucky din Italia. Din fericire, după depunerea unui costum împotriva guvernului federal, Kentucky este acum capabil să planteze semințe de cânepă. Bine că a lucrat!

Chiar și așa, majoritatea proprietarilor de animale de companie se vor confrunta cu o mare provocare atunci când încearcă să achiziționeze marijuana pentru animalele de companie. Din fericire, cu piața în creștere a produselor de canabis de companie, Mai multe porniri de companie apar în scenă pentru a ajuta proprietarii de pisici și câini în nevoie.

Cannabis pentru animale de companie și cazul pentru pornire

Afaceri și utilizarea de canabis în industria de animale de companie din SUA - StartupsCu canabisul fiind legalizat în mai mult de 20 de state din întreaga țară, antreprenorii vor începe probabil să profite de această nouă oportunitate de afaceri. De fapt, ei deja au. Din ce în ce mai multe cazuri apar cu investitorii care finanțează startup-urile legate de canabis, și pentru un motiv bun. DEA au admis deja la marijuana care nu sunt atât de dăunătoare fie ca tutun, fie alcool, și ne îndreptăm, fără îndoială, spre legalizarea substanței din întreaga țară. În plus, cu companiile de produse de succes Cannabis Pet, cum ar fi cele menționate mai jos, și răspunsul extrem de pozitiv al părinților de companie, singura soluție rațională pentru antreprenorii aspiranți este să se îndrepte spre două dintre piețele în plină expansiune și # 8212; Animale de companie și oală.

După fondul fondatorilor a decis să investească 75 milioane de dolari în exploatațiile private, o companie axată pe educarea consumatorilor cu privire la producția de marijuana legală sau medicinală și distribuția sa, mulți alți antreprenori au urmat rapid costumul. De atunci, o multitudine de alte companii și fonduri de risc au investit în cercetarea, producția și distribuția de canabis, profitând de laxitatea legislației de stat care a permis potul medicinal în 24 de state și o pot de agrement în 4 state până acum. Rareori, avem 80% dintre americani să convină asupra oricărui lucru, dar statisticile indică 85% din Populația Concur POT Medicinal trebuie legalizat.

Nu este vorba doar de marile companii care se desfășoară în această afacere de canabis, dar indivizii privați se interesează, de asemenea, în industria pot. De exemplu, Calvin Broadus, JR. (îl puteți cunoaște mai bine ca Snoop Dogg), intenționează să Ridicați 25 de milioane de dolari Pentru investiții în industria marijuana. Poate că toate celebritățile, aceasta era destul de evidentă.

Și pentru proprietarii de animale de companie care doresc să-și spună degetele de la picioare în produsele de canabis pentru câini și pisici, există câteva resurse online pentru oricare dintre scopuri de informare, fie în cazul în care puteți achiziționa această bunătate de marijuana pentru a ușura durerea animalului. Unele dintre starturile mai de succes care au fost acceptate pe scară largă de către majoritatea părinților de companie sunt companiile cum ar fi Tratamentul de tratament care fabricarea de câini de canabis tratează, farmaceutice de vârf [PKPH: OTC SUA] (sau sub-nisa lor Canna-Pet) care se specializează în suplimentele de canabis pentru animale, iar deja menționate Canna Companion. Pe măsură ce ne apropiem încet 2016, vom vedea probabil și mai multă concurență pe piața produselor PET Canabis.

Notă, cu toate acestea, că FDA a fost deosebit de nemulțumit de unele dintre aceste companii care fac pretențiile neacceptate științific despre efectele asupra sănătății produselor de la Marijuana pentru animale și le-au trimis chiar Scrisoare de avertizare Nasty. Pe scurt, întotdeauna luați în considerare etichetele ca cele de mai jos înainte de a cumpăra ceva pentru animalul dvs. de companie:

Dezvăluirea FDA: Aceste declarații nu au fost evaluate de Administrația Alimentară și Medicamente (FDA). Aceste produse și declarații nu sunt destinate diagnosticării, tratării, vindecării sau prevenirii oricărei boli.

Concluzie

Utilizarea canabisului devine larg răspândită în întreaga țară, cu California care conduce calea pentru Legalizarea canabisului pentru animalele de companie. Aceste victorii oferă speranță pentru utilizarea de marijuana cu animale de companie, deși mai multe cercetări sunt cu siguranță necesare.

Utilizarea canabisului pentru animalele de companie nu este un nou concept. A continuat pentru o vreme, deși majoritatea proprietarilor de animale de companie nu pot să recunoască în mod deschis că teama de a fi examinați și mustrați. Societatea a ținut canabisul în ignorarea atât de mult încât majoritatea oamenilor sunt pur și simplu ignorați pentru beneficiile sale. De-a lungul anilor, deși proprietarii de animale de companie au devenit din ce în ce mai conștienți de beneficiile canabisului pentru animale de companie. Veterinările au început, de asemenea, să recomande produse care conțin canabis pentru ameliorarea durerii, în special suplimente de buruieni de animale, cum ar fi Canna-PET.

Percepția publică privind utilizarea canabisului pentru animalele de companie este polarizată în acest moment. Există cei care susțin această cauză, în timp ce alții simt că vor face mai mult rău decât bine. Există indivizi a căror preocupare provin din faptul că realizarea de mainstream de canabis poate fi ușor abuzată. Proprietarii de animale de companie ar trebui să obțină o licență de administrare a cannabisului la animalele de companie. Nu este clar, totuși, cum acest lucru ar împiedica pe cineva să folosească canabisul din motive personale.

Cannabis devine din ce în ce mai popular în rândul proprietarilor de animale de companie și veterinari, iar toate semnele indică extinderea ulterioară a acestei industrii pentru mai bine de animale de companie.

Atât indivizii, cât și animalele de companie pot folosi canabisul pentru a amorga durerea cronică, iar substanța poate fi utilizată pentru a gestiona durerea și # 8212; precum și o varietate de alte probleme legate de sănătate & # 8212; Foarte eficient, majoritatea fiind susținută numai de dovezi anecdotice. Animalele care au suferit operațiuni invazive vor beneficia considerabil de acest tratament, iar Aniamls care suferă de artrită pot, de asemenea, să experimenteze mai puține dureri atunci când au ingerat marijuana.

Controversele din jurul canabisului nu se vor încheia în curând. Sunt obligați să existe dezbateri politice, discuții în forumurile online, în timp ce toți părinții de pisici și câini din SUA sunt în nevoie disperată de cercetare științifică suplimentară în utilizarea canabisului pentru animale de companie. În timp ce am văzut mai multe cazuri de efecte pozitive ale lui Marijuana, numai rezultatele publicate din cercetarea științifică credibilă pot fi utilizați pentru a discredita orice revendicări nefondate pe canabis pentru animale de companie.

Canabisul industrial este deja produs și este disponibil în facilitățile selectate din întreaga țară. Unele veterinarii recomandă deja produse de canabis specifice direct proprietarilor de animale de companie fără ezitare, În timp ce alții nu recunosc deschis să facă acest lucru. Este suspectat că majoritatea veterinarilor care sunt timizi de la administrarea de canabis pentru animalele de companie fac acest lucru din frica de licențele lor fiind revocate pentru malpraxis.

În timp ce succesul cu consumul de canabis pentru animalele de companie prezintă un argument valid pentru producția și legalizarea în masă, proprietarii de animale de companie trebuie să fie atenți. Ei trebuie să monitorizeze animalul înainte, în timpul și după administrarea produselor de canabis. Orice administrație trebuie făcută cu consimțământul unui Vet licențiat și la doza prescrisă. Chiar dacă decesele cauzate de inducerea marijuana sunt mai puțin frecvente și foarte puțin probabil, în cazul în care proprietarii de animale de companie observă un comportament neobișnuit sau reacții de la animalele lor, trebuie să contacteze Centrul de Control VET sau PET pentru un sfat suplimentar pentru a evita supradozajul accidental.

Cea mai mare problemă sunt acum bătălii legale, ca urmare a cărei incertitudine cu privire la cerințele legale pentru administrarea canabisului la animalele de companie, iar majoritatea proprietarilor de animale de companie nu vor admite în mod deschis supradozarea animalelor de companie pe cannabis datorită posibilelor reacții. Cu toate acestea, este important să fii deschis despre astfel de incidențe, cel puțin atunci când discutăm un caz cu medicul veterinar. În acest fel, VET poate executa teste și poate administra cel mai bun mod de acțiune pentru a ajuta câinii și pisicile să se recupereze mai repede.

Pot pentru animale de companie Business sunt în plină expansiune. Industria pentru produsele de canabis pentru animalele de companie începe să crească, iar analiștii prezic o creștere mult mai mare în 2016. Există o mulțime de spațiu pentru investiții, diversificare și, cel mai important, cercetări științifice în moduri mai sigure și mai eficiente de a face marijuana pentru consumul de animale de companie. Pe măsură ce Bufetul Warren a preluat să investească în instalațiile de creștere a canabisilor, alți investitori, cum ar fi Fondul fondatorilor, au luat deja un interes deosebit în Cannabis pentru animale de companie și pentru un motiv bun. Următorii câțiva ani ar putea aduce o concurență suplimentară care va stimula creșterea și mai multă cercetare în acest sector și, care este o veste bună pentru părinții de companie.

Cannabisul medicinal pentru oameni a fost odată un subiect spinos, dar în momentul în care peste 20 de state au legalizat marijuana medical. În această lumină, este o opinie valabilă că același lucru se poate aștepta la piața de canabis de companie.

Referințe, surse, legături utilizate și lectură ulterioară:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cannabis pentru câini și pisici: noi întreprinderi din industria de animale de companie din sua