Câinii de serviciu: ce trebuie să știți

Potrivit Universității din Arizona, aproximativ 1% dintre persoanele cu dizabilități folosesc un câine de serviciu. În fiecare zi, acești câini fac un impact semnificativ asupra lor Viața proprietarilor. Cu ajutorul partenerilor lor canini, persoanele cu dizabilități pot funcționa mai independent în viața de zi cu zi.

Câinii de service ajută persoanele cu dizabilități, altele decât viziunea sau insuficiența auditivă. Câinii de ghidare și câinii auditivi sunt încă considerați câini de lucru, sunt doar într-o categorie specială. În sensul prezentului articol, vorbim despre câini care îi ajută pe manipulatori în îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Câinii de serviciu trebuie să participe la o pregătire specială pentru a ajuta la atenuarea multor diferite Tipuri de dizabilități. Acestea pot fi instruiți să lucreze cu persoanele care au probleme de echilibru, să utilizeze scaune cu rotile manuale sau de putere, trebuie să fie avertizate de diferite tipuri de autism, cum ar fi scăderea zahărului din sânge, au dizabilități psihiatrice sau necesită alertă și răspuns de convulsii.

Câini de serviciu

Acești câini special instruiți pot recupera obiecte care sunt în afara dispozitivului de acces, deschideți și închideți ușile de întoarcere, se oprește și se aprinde o altă persoană și îi conduc la manipulator, scoarță pentru a indica faptul că este nevoie de ajutor, ajutați ambulator sau primul răspuns personal și multe alte sarcini care pot fi necesare unei persoane cu dizabilități.

Majoritatea câinilor de serviciu sunt fie crescuți în programe selective de reproducere, fie salvate din adăposturile animalelor și ridicate de voluntari înainte de formarea lor formală. Cei mai frecvenți câini de serviciu sunt retriverii de aur sau retriveci de labrador. De obicei câini de serviciu sunt identificate fie printr-o jachetă, ham sau rucsac.

Câinii de serviciu: Ce trebuie să știți

Când oamenii se gândesc la câinii de serviciu, ei se gândesc de obicei la câinii mari obișnuiți să ghideze orbul sau să ajute oamenii din scaune cu rotile. În realitate, majoritatea câinilor de servicii certificați sunt câini mici care îndeplinesc sarcini pentru persoanele sănătoase, care au dizabilități care sunt complet invizibile. Aceste tipuri de dizabilități ascunse includ cele legate de diabet, convulsii, probleme psihologice, probleme emoționale și alte probleme medicale.

LEGATE DE: Ghidul cablajului pentru câini: Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil

Mulți oameni nu sunt chiar conștienți de faptul că problemele pe care le au sunt considerate dizabilități, care le califică pentru un câine de serviciu certificat. Câinii de ghidare au fost instruiți de zeci de ani, dar câinii de serviciu pentru persoanele cu dizabilități mentale și fizice sunt o acțiune mult mai recentă. Asociațiile de câini de serviciu încă încearcă să-și educă oamenii despre importanța animalelor de serviciu și despre multe scopuri pe care le pot servi.

Care dizabilități se califică pentru ajutor de la un câine de serviciu?

Există multe tipuri de dizabilități, inclusiv astfel de funcții corporale ca cele ale sistemelor reproductive, circulator, digestive, respiratorii și neurologice.

Un câine de serviciu poate ajuta persoanele cu o varietate de dizabilități, inclusiv:

  • Stres post traumatic
  • Bolile osoase și scheletice (cum ar fi osteoporoza, scolioza etc.)
  • Epilepsie
  • Autism
  • Cancer
  • Scleroza multiplă (MS)
  • Diabet
  • Probleme senzoriale
  • Probleme de mobilitate (inclusiv paralizie)

Sunt câini de service protejați în conformitate cu legea federală?

Există mulți indivizi cu handicap care depind de animalele de companie în fiecare zi pentru a le ajuta să facă față vieții. Din păcate, multe întreprinderi nu sunt atât de primitoare la aceste animale. Actul american cu dizabilități (ADA) Protejează persoanele cu dizabilități, atât evidente, cât și invizibile. Ada afirmă că Oricine cu dizabilități are dreptul la un câine de serviciu pentru a le ajuta în viața lor în mod normal.

Câini de serviciu

Toate întreprinderile care răspund publicului sunt necesare sub Această lege Pentru a permite animalelor de serviciu să însoțească persoanele cu dizabilități. Chiar și locurile de câini nu sunt în general permise; Aceasta înseamnă companii aeriene, facilități sportive, săli de concerte, teatre, taxiuri, magazine de vânzare cu amănuntul, hoteluri și restaurante - aproape orice loc pe care îl puteți gândi. Dacă publicul este permis, atunci tu și câinele tău de serviciu.

Prin lege, aceste companii nu vă pot percepe extra sau separați-vă de alți clienți din cauza câinelui dvs. de service certificat.

Sunteți obligat să vă înregistrați câinele ca câine de serviciu?

În prezent, câini de service nu trebuie să fie instruiți profesional și orice câine poate fi un câine de serviciu. Prin lege, o afacere nu este permisă să vă ceară dovezi că câinele dvs. este un animal de serviciu, dar acest lucru nu garantează că nu vor întreba. Deoarece mulți proprietari de câini au achiziționat serviciul Dog Gear (cum ar fi hamurile, leashes și jachete) pentru a-și trece câinele ca câine de serviciu, mulți oameni (proprietarii de afaceri incluși) devin sceptici.

Există multe organizații care încearcă să oprească vânzarea de unelte de câine de serviciu fără o documentație adecvată pe care consumatorul deține un animal de serviciu. Există, de asemenea, parlamentari care încearcă să fie legali pentru proprietarii de afaceri să solicite identificarea animalelor de serviciu înainte ca acestea să fie permise în stabilirea lor.

Cea mai bună modalitate de a simplifica procesul de a fi acceptat într-o unitate este cu un certificat de serviciu de serviciu. Dacă cineva te confruntă, vei avea toată documentația de care aveți nevoie dacă vă certificați câinele. Acest document formalizează și asigură că sunteți atât protejați în temeiul legii federale (ADA). Majoritatea întreprinderilor nu va întreba nici măcar despre câinele dvs. dacă câinele dvs. are un patch de animale și o carte de identitate foto afișată.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri excelente pentru petreneur

Câini de serviciu

Persoanele cu dizabilități emoționale sau psihologice pot, de asemenea, să înregistreze câini, pisici și alte animale ca animale de sprijin emoțional, deși ESA nu au aceeași protecție în temeiul legii ADA. Cu toate acestea, ei se califică pentru & # 8220; niciun PET & # 8221; sau # 8220 limitat PET & # 8221; locuințe și li se permite să zboare cu manipulatorul de persoane cu handicap în cabina unei aeronave.

Alegeți cu atenție compania dvs. de înregistrare

Există mai multe registre de servicii de serviciu care operează online, care oferă diferite servicii, dar, din păcate, nu sunt întotdeauna legitime. Unele companii acceptă numai verificări și comenzi de bani, dar după ce ați luat banii pe care nu le auziți niciodată de la ei, în timp ce alții percep taxe scandaloase pentru serviciile lor.

Asigurați-vă întotdeauna că verificați dacă afacerea pe care o alegeți este legitimă. Cea mai bună modalitate este să sunați și să vedeți dacă au un reprezentant cu care puteți vorbi. Există organizații diferite în fiecare regiune și puteți consulta, de asemenea, Biroul de afaceri mai bun pentru a vedea dacă există o organizație de înregistrare a câinilor de servicii în zona dvs. locală.

Unele dintre cele mai frecvente servicii de înregistrare a câinilor legitime sunt:

Puteți obține mai multe informații de la oricare dintre aceste site-uri web sau puteți apela pentru a vorbi cu un reprezentant care poate explica procesul de înregistrare și modul în care vă înregistrați câinele de serviciu va beneficia atât de dvs. cât și pe tovarășul caninului.

Resurse pentru instruirea câinelui dvs. pentru a fi un câine de serviciu

Câinele dvs. va avea nevoie Instruire extensivă Pentru a deveni un câine de serviciu. Majoritatea manipulatoarelor aleg să cumpere un câine care este deja instruit. Unii aleg, de asemenea, să cumpere un cățeluș și să lucreze cu un antrenor de service certificat pentru a-i învăța ceea ce va trebui să știe.

Câinii de serviciu instruiți sunt extrem de costisitoare, iar cățelușul pot fi, de asemenea, scumpe, astfel încât unii oameni aleg să adopte un câine de adăpost și să-l antreneze pentru a fi un câine de serviciu. Acest lucru este posibil, dar știu doar că acest proces va fi lung și frustrant. De asemenea, este posibil să nu puteți instrui câinele să-și facă treaba complet. Dacă vă puteți permite, lucrați cu o Profesionist instruit este cel mai bun în acest caz.

Câini de serviciu

Un loc minunat de început este cu o căutare online. Internetul are mai multe liste de furnizori de servicii de serviciu, dar nu uitați să faceți cercetarea dvs. și asigurați-vă că sunt ceea ce pare să fie. Doar pentru că apar pe una din aceste liste, nu înseamnă că sunt calificați sau chiar legitimi.

LEGATE DE: Formare de înaltă frecvență: Cum se utilizează fluiere de câine

Odată ce găsiți un antrenor în zona dvs., va fi de până la dvs. să vizitați facilitatea, puneți întrebări și verificați referințele pentru a vă asigura că antrenorul este capabil să facă treaba.

Unele resurse pentru găsirea programelor de câine de service:

Resurse pentru găsirea unor formatori de câini cu experiență:

Dacă sunteți interesat să obțineți un câine de serviciu instruit, dar nu vă puteți permite, există multe programe disponibile pentru veterani, persoane cu dizabilități mentale sau fizice și copii cu dizabilități care ar putea să vă ajute să găsiți un câine de serviciu la o Rata liberă sau redusă. Aceste programe sunt greu de intrat și au un număr foarte limitat de câini, dar cercetarea lor și aplicarea nu ar face rău.

Dacă simțiți că aveți răbdarea și hotărârea de a vă instrui câinele dvs. de a fi un câine de serviciu, magazinul dvs. local de animale de companie sau biblioteca poate avea unele materiale care vă pot ajuta. De asemenea, puteți căuta online metode de instruire pentru a fi utilizate cu câinii de serviciu și nu uitați să fiți consecvenți. Formarea unui câine pentru a face ceva necesită timp, iar instruirea unui câine de serviciu poate fi deosebit de provocator, deoarece sarcinile sunt mai profunde și mai greu de înțeles.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii de serviciu: ce trebuie să știți