Cum îmi ajut câinele meu să facă față anxietății de separare

Una dintre cele mai frecvente probleme pentru părinții de companie se ocupă de un câine care suferă de anxietate de separare. Unii câini sunt distructivă atunci când sunt lăsați singuri și alții coajă, urât, urinați, defecate, mestecați, iar unii chiar încearcă să scape de casă sau canisa de câine că sunt lăsate în. Anxietatea de separare poate apărea oricând că câinele este separat de îngrijitorii ei.

Câinii cu anxietate trebuie tratați extrem de atent și au nevoie de îngrijiri mai specifice decât câinii care nu au o problemă cu a fi lăsați singuri.

Câinii pot avea anxietate în timp ce sunt separați de proprietarii lor. Poate fi declanșată de împrejurimile lor sau pot avea anxietate doar din cauza modului în care au fost tratați anterior, ceea ce se poate aplica dacă câinele dvs. este o salvare.

Indiferent de motivul pentru anxietatea de separare din câinele dvs., trebuie să tratați problema sau puteți ajunge cu o problemă majoră pe mâini.

Cazuri netratate de anxietate de separare poate duce la comportamente care se înrăutățește. Câinii pot începe să distrugă mai mult decât câteva articole de uz casnic, iar încercările de evadare ar putea deveni ferestre sau uși sparte și un câine grav rănit.

Dacă anxietatea este severă, trebuie să discutați cu medicul veterinar despre un plan de tratament înainte de a încerca ceva pe cont propriu.

Dacă simptomele sunt ușoare, există numeroase deasupra remediilor contra-căi pe care le puteți încerca, care pot fi purtate pentru a vă face animalul mai confortabil și chiar tehnologia care vă poate permite să discutați și să verificați pooch-ul pe tot parcursul zilei.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre cum să calmezi un câine

Cum să ajuți un câine să se ocupe de anxietatea de separare

 Cum îmi ajut câinele meu să facă față anxietății de separare

Anxietatea câinelui nostru nu este severă, Dar este suficient că știu că nu este confortabilă acasă în timp ce am plecat la muncă. Am încercat numeroase produse diferite cu ea și am găsit câteva lucruri care funcționează foarte bine.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a vă ajuta să vă ocupați de anxietatea ei este să formați o rutină consistentă atunci când părăsiți casa.

Dacă vă ridicați lucrurile și ieșiți din ușă, câinele dvs. nu are timp să se adapteze la gândul că părăsiți. Pe partea de sus a rutinei noastre, folosesc, de asemenea, niște produse comune de câine care ajută la calmarea câinelui meu înainte de a părăsi casa și păstrăm calmul până ne întoarcem.

LEGATE DE: 5 modalități de a instrui un câine hiperactiv pentru a calma

Bucătăria Burt pentru câini calmant Spray

Cum îmi ajut câinele meu să facă față anxietății de separareAm folosit albinele lui Burt pentru câinii calmare spray de când mi-am adoptat câinele când avea două luni. Era o salvare de la o moară de catelus, așa că are anxietate prin acoperiș într-o zi bună. Acest produs conține extract de lavandă și ceai verde, care ajută la crearea unui miros calmant.

În conformitate cu instrucțiunile, pur și simplu pulverizați produsul peste câinele dvs. Spray un strat frumos din spatele urechilor ei, până la vârful coastei ei. Puteți fie să frecați spray-ul în blană puțin, fie să-i dați o perie rapidă pentru a răspândi produsul în mod egal în haina ei.

De asemenea, puteți pulveriza acest produs pe jucăriile câinelui, așternut, în interiorul cutiei sau pe pătură preferată. Acest lucru vă ajută să creați un mediu mai calm, liniștitor pentru câinele dvs., în timp ce sunteți departe sau dacă doriți ca ea să se calmeze în timp ce sunteți acasă.

Există și alte instrumente pentru a ajuta la calmarea câinilor și ajutați-i să se ocupe de anxietatea de separare. Iată câteva sugestii:

  • Cele mai bune veste de anxietate pentru câine pentru a ușura stresul la câini
  • Cel mai bun medicament de anxietate pentru câini pentru câinii calme

Jucarii pentru câini sunt cheia pentru a face față anxietății de separare

Jucarii pentru câini sunt cheia pentru a face față anxietății de separare

Dacă câinele dvs. îi place să mestece, sau se plictisește și își ia anxietatea mobilierul tău sau alte posesiuni în casa dvs., este timpul să loviți magazinul de animale de companie. Pentru această călătorie, este mai bine să lăsați câinele să-și aleagă propriile jucăriile.

Da, ea ar putea dori pe toți, dar îi permiteți să aleagă câteva jucării de către ea însăși. Veți ști ce vrea când merge până la ei și încearcă să-i ia pe raft sau rafturi.

Luați o alegere: Cea mai bună revizuire a jucăriilor pentru câini

Având o atmosferă plină de jucării vă va ajuta să vă liniștiți câinele în jos. Anxietatea provine, de asemenea, de la plictiseală la câini, nu doar faptul că ei cred că nu te vei întoarce niciodată. Prin urmare, creați un mediu ocupat și distractiv pentru animalul dvs. de companie. Atâta timp cât câinele dvs. este păstrat ocupat pe tot parcursul zilei, nu veți veni acasă la dezastre.

Tratați jucăriile de distribuire poate fi o modalitate excelentă de a vindeca plictiseala. Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu Kong-ul tradițional jucării pentru câini care pot fi umplute cu unt de arahide, alimente pentru câini umede sau un alt tratat squishy. Te-ai gândit vreodată să-i înghețe peste noapte?

Când tratamentul este înghețat, durează mai mult ca câinele dvs. să o scoată din jucărie. Acest lucru prelungește viața tratamentului și păstrează câinele ocupat de două ori mai lung. De asemenea, puteți cumpăra jucării de puzzle care dau se tratează odată ce câinele dvs. și-a dat seama cum să le manipuleze.

Puppy Toys sunt minunați pentru a vă distra câinele, dar dacă ea este inteligentă, nu o va lua mult timp să-și amintească modelul și va fi capabil să spargă aceste tratamente deschise în cel mai scurt timp. Dacă sunteți interesat să achiziționați jucării de puzzle, aș sugera să cumpărați trei sau patru jucării diferite și să vă dau un altul câinelui dvs. în fiecare zi în nici o ordine particulară. Acest lucru va face mai greu pentru ea să-și amintească modelele.

Expert Interviu: Cum să se ocupe de anxietatea de separare la câini

Puppy Pee Pads pentru accidente

Puppy Pee Pads pentru accidente

Dacă aveți un câine care face o mizerie când sunt lăsați singuri și anxietatea lor se fierbe, încercați să utilizați niște tampoane de doggy pee. Am făcut câteva cercetări despre cele mai bune paduri de pisici pentru a alege cei care lucrează.

În plus, avem și un minunat Video care compară tampoanele de antrenament superior Și cât de bine lucrează în înmuierea urinei dvs. de animale și care conțin miros (vezi videoclipul de mai jos).

Pentru a vă salva ceva timp, iată o listă de antrenabile de toaletă la prețuri accesibile și bune, care sunt în mod rezonabil ieftine. Dar pentru a salva și mai mulți bani, le puteți crea singur: Folosiți o bucată mare de plastic sau o secțiune a unui prelată și plasați straturi de ziar peste el - asta-o, ați terminat. Este posibil să nu fie bulletproof, dar va face treaba.

Top 5 cele mai bine vândute câini de antrenament pee de la Amazon:

  1. Tampoane de antrenament all-absorbit
  2. Patru Paws Wee-Wee Puppy Houses
  3. AmazonBasics Pet Formare și Puppy Pads
  4. Hartz Home Protection Pads pentru câini
  5. PREMIUM ECO Friendly Multi-scop Mat & Tava

* Cele mai deasupra 5 pick-uri pentru cele mai bune formare de câine pete tampoane se bazează pe clasamentul cel mai bun vânzător al lui Amazon [august, 2015].

Înainte de a merge la lucru, urmăriți unde câinele dvs. face afacerea ei. Odată ce a făcut-o, folosiți o bucată de cârpă și Ștergeți-l peste loc. Da, acest lucru poate fi brut, dar merită în cele din urmă.

Când te întorci, tragi acea cârpă deasupra ziarului sau tampoanele pee și câinele tău ar trebui să meargă acolo restul zilei în timp ce ești departe.

Cu toate acestea, nu fi surprins dacă nu ajunge imediat. Cu o mică pregătire, ea o va ridica în cel mai scurt timp. Acest lucru vă ajută să ușurați anxietatea câinelui, pentru că există o mulțime de câini care se îmbină și nu își pot controla vezica urinară în timpul zilei când sunt singuri.

La rândul său, acest lucru îi determină să devină mai îngrijorați, acum că au făcut o mizerie pentru ca tu să vii acasă.

LEGATE DE: 5 cele mai bune eliminatori de miros de companie pentru îndepărtarea mirosului de urină al câinelui

Utilizați-vă energia câinilor pentru a face față anxietății de separare

Utilizați energia câinelui înainte de a pleca

Există, de asemenea, unele activități pe care le puteți face cu câinele dvs. înainte de a părăsi casa care o poate ajuta să se adapteze în timp ce ați plecat. Arderea o parte din energia excesivă a animalului dvs. de companie va ajuta la menținerea calmului ei și, sperăm că se va odihni în timp ce ați plecat în loc de a fi distructiv.

Înainte de a pleca, chiar dacă veți ieși abia o oră, luați câinele pentru a mers pe jos sau o jogging brisk. Ea va putea doar să acționeze dacă există energie să acționeze. Dacă nu aveți timp pentru o plimbare, jucați cu ea timp de aproximativ o jumătate de oră. Luați jucăria preferată, aruncați-o sau chiar jucați remorcherul cu ea; Orice îi place să facă.

Odată ce energia animalului tău este aproape plecată, asta e un moment bun pentru a merge, chiar dacă pleci mai devreme. Lăsând câinele dvs. într-o stare liniștită, liniștită, este întotdeauna cea mai bună opțiune atunci când o părăsiți singură acasă.

LEGATE DE: Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Nu atingeți sau vorbiți înainte de a pleca

Nu atingeți sau discutați cu câinele dvsDacă câinele dvs. este o teroare în vecinătate când nu sunteți acasă, din cauza anxietății de separare, atunci asigurați-vă că vă faceți ca concediul să arate ca nimic special.

Nu atingeți sau discutați cu câinele dvs. înainte de a pleca și asigurați-vă că nu faceți contact vizual cu ea.

Fac asta cu câinele meu ori de câte ori mă duc oriunde, pentru că ea o arată că mă întorc, că plecarea nu este o afacere mare și că va fi bine pe cont propriu.

Dacă câinele dvs. este cunoscut pentru a exista complet când plecați, faceți câteva încercări înainte de a trebui să mergeți.

De exemplu, dacă veți pleca mai mult de o oră, nu vă uitați câinele în ochi timp de cel puțin o jumătate de oră înainte de a pleca și faceți o încercare de încercare. Părăsiți casa sau apartamentul, așteptați cinci minute și reveniți. Aceasta îi arată că de fiecare dată când pleci, te vei întoarce.

LEGATE DE: Probleme de anxietate de câine și tratamente

Lăsați zona de câteva ori pe zi

Lăsați zona de câteva ori pe zi

Dacă lucrați de la domiciliu ca mine, sau sunt în mod constant în jurul câinelui dvs., acesta este locul în care anxietatea de anxietate și separare pot provina de la.

Pentru a opri acest lucru, ieșiți de unul singur de câteva ori pe zi. Du-te la o plimbare singur sau face unele comisioane în sus pentru tine. Dacă cineva este constant în jurul câinelui tău, mai ales tu ca alfa, va crea o problemă când pleci.

Anxietatea câinelui tău poate fi perturbatoare pentru casa ta, vecinii tăi și mai ales pentru ea. Amintiți-vă să fiți răbdători cu câinele dvs., pentru că învățați-o să-și controleze anxietatea și vezica ei dacă este una dintre problemele asociate anxietății, este ca și cum ai învăța un nou truc.

Fiecare câine este diferit și vor răspunde la produsele calme și la formarea comportamentală în moduri diferite. Acestea sunt cele mai populare opțiuni care lucrează cu o majoritate de câini care suferă de o anxietate ușoară de separare. Amintiți-vă că primul truc pe care îl încercați să nu funcționați, dar unul dintre ei va fi dacă vă lipiți cu el.

Citiți următorul: Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum îmi ajut câinele meu să facă față anxietății de separare