Cum funcționează o vesta de răcire a câinelui

Cum funcționează vesta de răcire a câinelui (și când aveți nevoie de unul)

Unul dintre accesoriile must-au pentru câini în timpul verii este ceva care îi va păstra mai răcitor, iar o vesta de răcire este una dintre cele mai bune opțiuni. La fel ca noi, câinii simt, de asemenea, efectele căldurii și pot suferi de la cursa de căldură sau de epuizarea căldurii. De fapt, câinii sunt și mai susceptibili la probleme de căldură, deoarece au doar câteva glande sudoare. Asta înseamnă că ei nu transpiră la fel de oameni și nu pot elibera excesul de căldură așa cum facem.

Când aveți nevoie de o vesta de răcire a câinelui?

În temperaturi extreme, trebuie să faceți totul în puterea dvs. pentru a vă menține pooch-ul răcoros și sigur. Câini pantaloni să se păstreze cât mai răcoros, dar când temperatura este extrem de mare, care ar putea să nu fie suficientă pentru a vă menține pooch-ul în siguranță de epuizarea căldurii.

Asigurați-vă că canina dvs. are întotdeauna acces la umbra la vreme caldă, precum și o mulțime de apă potabilă proaspătă pentru al menține hidratat. În plus față de aceasta, veste de răcire, gulere și paturi sau tampoane poate ajuta, de asemenea, câinele dvs. să facă față căldurii mai bine.

Cum funcționează vestele de răcire câinelui?

Cum funcționează vestele de răcire câine?Vesturile de răcire a câinelui lucrează pe principiul evaporării, la fel ca corpul uman să rămână răcoros atunci când transpirația noastră se evaporă și dispune de excesul de căldură. Vestele de răcire au un strat special de țesături care servește la Absorbiți și blocați apă care se evaporă cu timpul. Când se evaporă, căldura corpului câinelui se evaporă cu ea.

Vestele de răcire sunt foarte eficiente în răcirea poochiei, deoarece pot scoate căldura în exces a corpului toată ziua. Ei, de asemenea Distribuiți răcoarea prin corpul său în mod egal. Cea mai importantă zonă de concentrare este gâtul și pieptul unui câine. Acesta este motivul pentru care o combinație de vesta de răcire și un guler de răcire este cea mai bună modalitate de a vă menține câinele în siguranță în temperaturi fierbinți.

LEGATE DE: Top 15 cele mai bune veste de răcire pentru câini

Vesturi speciale de răcire

În plus față de vestele obișnuite de răcire a câinelui bazat pe apă, există un alt tip care, în general, este făcut pentru câinii de service, ca și câinii militari. Acești câini lucrează și astfel au nevoie de ceva mai eficient pentru a le menține mai mult.

Aceste veste conțin două pungi pe ambele părți ale corpului câinelui dvs. și aceste pungi au pachete speciale de răcire umplute cu gel. Aceste pungi păstrează temperatura corpului câinelui în jos și durează aproximativ 2 ore. După aceea, acestea trebuie să fie răcite prin plasarea în apă cu gheață timp de 20 de minute. De asemenea, le puteți pune în frigider timp de o jumătate de oră.

Cum să utilizați o vesta de răcire a câinelui

Utilizarea vestelor de răcire a câinilor este foarte simplă. În primul rând, puneți vesta într-o găleată de apă rece și lăsați-o să se înmoaie pentru câteva minute. Nu utilizați apă rece cu gheață, deoarece care poate pune câini în șoc, mai ales dacă prezintă deja semne de epuizare a căldurii.

Când vesta este complet înmuiat, scoateți-o din apă. Strângeți excesul de apă din vesta și uscați-l cu un prosop. Puneți vesta pe câinele dvs. Asigurați-vă că curelele de piept și gât sunt ajustate corespunzător.

Alte veste pot fi plasate în frigider în loc și odată ce ajung la temperatura dorită, le puteți plasa pe pooch.

Amintiți-vă că numai vesta de răcire nu este suficientă pentru a împiedica câinele dvs. de căldură extremă. Oferiți-i suficientă apă potabilă și umbra și nu vă lăsați niciodată câinele în mașină, nici măcar cu o vestă.

Citiți următorul: Cum să răciți un câine - 12 moduri cele mai eficiente și 5 periculoase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum funcționează o vesta de răcire a câinelui