Câinii au nevoie de veste de viață pentru a merge înot?

Câine așezat pe digul de lemn în lac

Vesturile de viață pot părea inițial ca accesoriile inutile pentru un câine, dar servesc un scop important, chiar dacă un câine știe cum să înoate. Pentru câinii care petrec timp în sau în apropierea corpurilor de apă, purtând o jachetă de viață ar putea salva literalmente viața lor, dar nu toate vestele sunt create egale sau potrivite unui câine în mod corespunzător. Știind cum să utilizați în mod corespunzător o vesta de viață este importantă pentru orice proprietar de câine care se bucură de petrecerea timpului cu apa cu puii lor.

Ce este o vesta de viață a câinelui?

La fel ca pentru oameni, vestele de viață pentru câini sunt îmbrăcăminte care sunt purtați peste piept care oferă flotare atunci când în apă. Vestele de viață sunt fabricate din material bouyant, căptușit, care păstrează un câine pe linia de plutire dacă intră în apă, plus, de asemenea, au un mâner cu apucare și un inel D pentru a atașa o lesa la. Aceste calități simple, dar importante trebuie să aibă pentru orice vesta de viață eficientă, în plus față de cataramele robuste pentru a lega bine câinele. O varietate de culori și modele pot ajuta, de asemenea, cu vizibilitate atunci când în apă.

Alegerea unei veste de viață pentru câinele dvs

Există multe branduri diferite de vesta de viață a câinilor, stiluri, culori și modele care sunt disponibile, dar trebuie luate în considerare câteva caracteristici cheie înainte de a efectua o achiziție.

  • mărimea - În mod tipic, greutatea câinelui va fi factorul primar în alegerea unei veste de viață corespunzătoare, dar ar trebui să se ia măsurătorile pieptului pentru a asigura o potrivire adecvată. Producătorii de vest de viață au adesea orientări de măsurare pentru a ajuta un proprietar de câine să aleagă vesta de dimensiuni potrivite pentru câinele lor specific. Măsurile de bandă sunt utile în obținerea măsurătorilor adecvate, dar încercarea unei veste de viață este cea mai bună modalitate de a verifica potrivirea. Vestele de viață ar trebui să fie confortabile, dar un câine ar trebui să fie în stare să meargă, să fugă, să sară, și cel mai important, respirați fără dificultate. Dacă o vesta de viață este prea mare, un câine poate aluneca din ea.
  • Culoare - Culoarea sau modelul unei veste de viață nu pare a fi un lucru important, dar dacă un câine cade în apă, proprietarul câinelui va dori să aibă o vizibilitate ridicată. Banda reflectorizantă este, de asemenea, o opțiune bună de a avea pe o vestă de viață dacă câinele își petrece timpul lângă apă noaptea.
  • Mânere - Dacă un câine se încadrează în apă, este posibil ca mânerele de apucare puternice și bine atașate să aibă nevoie de vesta de viață de calitate.
  • D-inel - Un inel D care este bine atașat la o vesta de viață este o bună conveniență de a căuta într-o vesta de viață. Acest inel va permite unui proprietar unui câine să atașeze o leșie la vesta de viață, astfel încât vesta să nu fie luată și când este folosită o lesa.
  • Catarame - Pentru a păstra o vestă de viață pe un câine, va trebui să aibă catarame. Cataramele sunt mai bune decât fixările de fixare, cârlig și buclă sau alte metode de atașament, deoarece acestea vor bloca în siguranță în poziție și vor asigura că vesta de viață nu vine de pe câine. Ele sunt de obicei reglabile pentru a obține o potrivire adecvată.
  • Neck Float - Ușor de trecut cu vederea, dar o calitate foarte importantă de a avea într-o vesta de viață, un float de gât este o vestă de viață care oferă buminanța și susținerea capului. Se atașează în jurul gâtului câinelui și este necesar să păstreze capul unui câine deasupra apei.

Motivele unui câine ar trebui să aibă o vestă de viață

Mulți rase de câini sunt înotători buni, dar chiar și înotătorii încrezători pot obosi, se sperie sau se scot într-un curent puternic. La fel ca o persoană, dacă un câine se încadrează în mod neașteptat în apă, ar putea avea nevoie de ajutor să-și păstreze capul deasupra apei, mai ales dacă este surprins sau înspăimântat, iar curenții puternici pot trage un câine sub apă și îi determină să se obosească mai repede. Vestele de viață pot ajuta la salvarea unei vieți câini dacă apar oricare dintre aceste situații.

Dacă un câine își petrece timpul pe o barcă, docuri de barcă, apă adâncă, în apropierea apei cu curenți sau este o rasă care nu este un înotător bun, o vesta de viață este un lucru bun de a avea. Sperăm că un câine nu are nevoie niciodată, dar, în cazul în care o face, un proprietar de câine va fi bucuros că au avut-o și că au reușit Păstrați câinele lor în siguranță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii au nevoie de veste de viață pentru a merge înot?