Cum colierele de feromoni reduc frica și anxietatea la câini

Un studiu realizat recent realizat acel câine care pare a fi gulere de feromoni (DAP) reduc scorurile măsurate de frică și anxietate la câini. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că acești gulere au sporit utilizarea câinilor "cutii ascunse" ca răspuns la înregistrările Thunder. Aceste constatări susțin utilizarea gulerilor DAP în prevenirea și gestionarea fricii și anxietății legate de zgomot.

Feromonii sunt substanțe chimice produse și eliberate în mediul înconjurător de către animale afectează comportamentul și fiziologia de alte animale. DAP, în special, este un feromon dezvoltat artificial creat pentru a imita câinii mamei de feromoni secreta atunci când lactarea care creează un sentiment de bunăstare în puii.

Poate fi achiziționat sub formă de pulverizare sau un guler purtător. Majoritatea proprietarilor preferă să folosească gulerele, deoarece sunt mult mai convenabile și durează mai mult decât soiul de pulverizare.

De asemenea, citiți: 4 factori care provoacă anxietate la câini (conform cercetării)

Cum colierele de feromoni reduc frica și anxietatea la câini

Cum colierele de feromoni reduc frica și anxietatea la câini

Ce arată cercetarea?

Anxietatea la câini este una dintre cele mai frecvente probleme de proprietari de animale de companie trebuie să se ocupe de. Știința a fost greu la locul de muncă pentru a găsi cele mai bune modalități de a trata câinii cu anxietate și de a testa diferite metode de la veste de anxietate și SIDA CALITATELOR la cele mai populare coliere de anxietate.

Până în prezent, feromonii s-au dovedit a fi cea mai eficientă metodă de a face față anxietății la câini. DAP sa dovedit a fi eficientă în tone de situații stresante diferite, cum ar fi:

În trecut, multe intervenții comportamentale diferite, cum ar fi desensibilizarea și condițiile contrare, combinate cu medicamente și / sau produse naturale (cum ar fi feromoni) sau tratamente non-farmacologice (cum ar fi vesta de anxietate de tricou) au fost explorate în literatura științifică. Cu toate acestea, lor Eficacitatea este încă neclară Deoarece multe dintre aceste studii de ajutor calmant nu aveau utilizarea unui control placebo.

De ce contează?

Cum colierele de feromoni reduc frica și anxietatea la câiniExperimentele de control placebo sunt considerate standardul de aur pentru testarea eficacității unei noi metode medicamentoase sau terapeutice la câini. Într-un studiu controlat cu placebo, un grup primește tratamentul care urmează să fie evaluat (în acest caz, gulerul DAP) și celălalt grup primește un placebo (guler regulat).

Diferiți câini au personalități diferite. Cei înscriși în studiile clinice pentru colierele de feromoni provin dintr-o varietate de medii diferite. Acestea pot avea variante expunerea anterioară la evenimentele meteorologice și au reacții diferite la proprietarul și diferențele de mediu între gospodării.

Alegerea aleatorilor pe care câinii vor testa gulerul DAP și care va obține gulerul placebo este o cale de seară a câmpului de joc între diferențele de animale. Puteți concluziona că teama și anxietatea redusă este rezultatul gulerului DAP și nu altceva.

Luați mesajul Acasă

După evaluarea majorității cercetării privind tratamentele de anxietate pentru câini, este clar că caninul călugăr de câine de feromoni pentru anxietate are un viitor luminos și poate deveni prima soluție pentru proprietarii de câini cu animale de companie anxioase.

Alte tratamente și metode de anxietate, cum ar fi vestele de anxietate și ajutoarele calmetice, sunt încă în copilărie, iar cercetarea este neclară cu privire la eficacitatea lor.

Citiți următorul: 7 moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cum coliere de câine de feromon reduc frica și anxietatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum colierele de feromoni reduc frica și anxietatea la câini