Anderson cooper onorează câinele de poliție căzut într-un mod unic

Anderson Cooper onorează câinele de poliție căzut într-un mod unic

Anderson Cooper este un cunoscut jurnalist american, personalitate de televiziune și autor. Probabil este cel mai bine cunoscut pentru GIG Hosting Anderson Cooper 360˚, un spectacol de știri pe CNN. Săptămâna trecută, Cooper a fost în știri pentru altceva decât statutul său de celebritate. El a donat destui bani pentru Departamentul de Poliție Norfolk pentru a le permite să cumpere veste noi în stil militar pentru fiecare unitate K9, ei au.

Cooper nu a căutat doar un departament de poliție în nevoie - donarea lui a fost ca răspuns la un post Facebook. Asta e corect; Departamentul a postat o declarație pe pagina Facebook pe 11 ianuariea afirmând că pierd un membru dedicat forței lor. Krijger, membru K9 al Departamentului, a decedat în timp ce la lucru.

El a fost trimis pentru a evalua o situație în care un bărbat a barică în casa lui. Omul avea o armă și a împușcat și la ucis pe Krijger când a venit prea aproape. Departamentul de Poliție Norfolk a postat că Krijger a servit alături de ei timp de trei ani și îi dădu viața pentru a proteja viața altor ofițeri pe forță.

LEGATE DE: Revizuirea cărților: Buster - Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Anderson Cooper onorează câinele de poliție căzut într-un mod unic

Desigur, știrile au ajuns la Cooper, deoarece povestea a fost acoperită de CNN, rețeaua pe care o lucrează. El știa că are mijloace pentru a ajuta câinii de poliție care încă mai slujea pe departament și a decis să facă ceva despre asta. Coincidență, Cooper știa pe cineva care ar putea ajuta.

Ancora de știri a intervievat anul trecut Jimmy Hatch, iar Cooper a văzut un post Facebook de la cunoștința sa, explicând un nou efort de strângere de fonduri. Hatch este o fostă militară câine de mână și un sigiliu de navă pensionat și el conduce o caritate dedicată pentru a ajuta la poliție și câini militari în Norfolk.

După ce au auzit știrile despre Krijger, Hatch a lansat o campanie în numele K-9 pentru a strânge bani pentru a cumpăra veste rezistente la priză și bulletproof. Fiecare vesta costă aproximativ 2.200 de dolari. Cooper a intrat în contact cu Hatch și a fost de acord să doneze 100% din taxa de vorbire de la o prelegere viitoare pe care o va oferi la Halller Hall.

Donația va fi suficientă pentru a achiziționa aceste veste balistice pentru fiecare membru K-9 al Departamentului de Poliție Norfolk. Doar în cazul în care vă întrebați, omul care a împușcat Krijger a fost împușcat de ofițeri de poliție și apoi ia luat în custodie. El a murit într-un spital mai târziu în acea zi din cauza rănilor împușcături.

Câinii de lucru sunt animale uimitoare. Ei au fost Expert instruit să lucreze alături de oameni pentru a face niște locuri de muncă dure. Departamentele de poliție folosesc câini pentru a mirosi materialele ilegale și bombe, urmărind criminali și ajutor în eforturile de căutare și de salvare.

LEGATE DE: Coliere electronice de formare a câinilor: Cum să le folosiți în siguranță

Anderson Cooper onorează câinele de poliție căzut într-un mod unic

Conform Polițist.COM, Costă zeci de mii de dolari pentru a începe și menține o unitate K-9. Prețul inițial pentru câine este doar vârful aisbergului. Fiecare K-9 are nevoie de o pregătire regulată de întreținere și au cheltuieli generale de viață la fel ca câinii de companie fac. Există alimente, consumabile și asistență medicală de rutină - să nu mai vorbim de cheltuieli de îngrijire a sănătății de urgență care pot apărea.

Majoritatea departamentelor de poliție pot permite abia K-9, să nu mai vorbim de 2.200 de dolari pentru o vesta balistică. Generozitatea arătată de Anderson Cooper pentru a ajuta Departamentul de Poliție Norfolk este impresionant. Mă face să mă întreb ce s-ar întâmpla dacă se implică mai multe fețe faimoase în departamentele mici de poliție pentru a le ajuta să obțină consumabilele de care trebuie să fie cât mai sigure la locul de muncă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Anderson cooper onorează câinele de poliție căzut într-un mod unic