Revizuire: safari câine de unghii

Dacă nu vă clipiți unghiile animalului Poate să-i facă o mulțime de durere. Dacă nu-l poți aduce la groomers, va trebui să investești într-o pereche de calități de cățeri de câini (ca acestea Safari câine Clippers) și faceți-vă singur.

Safari câine trimime de unghiiPână seamănă cu Dremel, acestea sunt numite Clippers tradițional de unghii de companie. Instrumente ca Safari Trimmer profesionist de unghii sunt cele mai populare tipuri de câini de câine Clippers Proprietarii de animale de companie și groomers deopotrivă alegeți să utilizați.

De ce sunt cele mai populare mașini de cuci de unghii pentru câini?

Mai ales, deoarece sunt simple de utilizat, nu costa o avere și sunt mai fiabile decât dispozitivele electronice.

Acest set specific de camioane de unghii de caini de safari funcționează ca foarfece, ușor de tăiat vârful cuiului animalului tău. Ele sunt ușor de utilizat și de lucru foarte rapid pentru a face treaba, dacă știi ce faci.

Nu mă înțelege greșit, totuși: începătorii pot folosi și acești trimirii de câini. Te va duce mai întâi la început, dar cu un pic de practică veți putea clipi toate unghiile puilor în doar câteva minute scurte.

Pentru a compara, aruncați o privire la My Dremel Pet Name Trimmer Review (Dispozitiv alimentat cu baterii).

Atunci când utilizați setul tradițional de mașini de tăiere a unghiilor de companie, nu uitați să nu vă grăbiți câinele. Va trebui să-l folosiți treptat să-i tăiați cu unghiile tăiate. Începeți prin tăierea unghiilor la un moment dat. Cu cât devine mai confortabil, cu atât mai multe unghii puteți tăia o dată. În cele din urmă, veți putea să vă clipiți toate unghiile într-o singură ședință.

CITESTE MAI MULT: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Safari Câine de câine Review Trimmer

Safari Dog Clipper Clipper

Safari Câine de călugări de câini au un cap și lame din oțel inoxidabil. Aceasta este o necesitate atunci când cumpărați unghii pentru câini. Lamele din oțel inoxidabil sunt mai durabile, ele sunt mai ușor de curățat și nu vor ruga.

O altă caracteristică necesară este mânerul încărcat cu arc. Când strângeți mânerul, trimmerii încărcați cu arc vor apărea singuri. Nu toate mașinile de camioane de câine în stil foarfece au acest lucru, dar vă permite să vă clipiți unghiile de companie mai repede și reduceți oboseala mâinii.

În revizuirea Safari Video Safari de mai sus, abordez importanța unui gardian de siguranță atunci când achiziționați Clippers de unghii de companie pentru canin. Puteți vedea că garda de pe cainele de caini de safari este doar o bucată subțire de oțel care alunecă înainte și înapoi în fața lamelor.

Acest gardian asigură că nu veți lipi de toenailul câinelui dvs. prea departe prin lame. Amintiți-vă că un gardian nu garantează acest lucru Nu veți clipi unghiul prea scurt, Dar face mai puțin probabil. Încă mai trebuie să fii atent cu tăierea cuielor.

O altă caracteristică de siguranță pe care o veți găsi pe trimmerii de unghii pentru câini de safari este mecanismul de blocare. Se alunecă pentru a menține lamele de la deschidere. Această caracteristică vă împiedică să vă răniți accidental și, de asemenea, protejează lamele atunci când nu sunt utilizate.

COMPARAŢIE: Dremel vs. Safari vs. Epica: Care sunt cele mai bune clipi de unghii pentru câini?

Safari câine trimime de unghii

În revizuirea mea video, veți vedea că am comandat trimmerii pentru câini mici. Acestea costă aproximativ 8 dolari pe Amazon, dar puteți comanda aceste mașini de tăiere într-o dimensiune mare pentru 10 USD.52. De asemenea, explic în videoclipul meu importanța de a selecta mărimea potrivită pentru câinele dvs.

Dacă aveți un câine mic, folosind o pereche de mașini de tăiere destinate unui câine mare nu este o idee bună.

Este mai probabil să scoți prea mult de unghii și să clipi rapid folosind un trimmer prea mare. De asemenea, mașinile de tăiere mici nu vor tăia cu ușurință prin cuiul unei rase mari. Acest lucru poate provoca durerea câinilor dvs. și va face procesul de tăiere a câinelui tău să dureze mult mai mult.

Îmi place că acești camioane de unghii de caini de safari sunt ușoare. Am doar un câine de rasă mică, dar dacă ați avut mai mulți câini sau lucrați cu animale profesionale, acest lucru va fi un avantaj imens, acest set este unul dintre Cel mai bun Clippers de unghii pentru câini în general.

Veți observa, de asemenea, că aceste mașini de tăiere au o aderență din cauciuc. Aceasta este o caracteristică comună pe o mulțime de produse similare. Reduce oboseala mâinii și ține degetele de la alunecare în timp ce vă îngrijiți câinele.

Cum să tăiați unghiile câinelui?

Dacă sunteți nou să tăiați unghiile câinelui, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a începe. Am făcut un videoclip util pentru a vă arăta cum să tăiați unghiile câinelui în care împărtășesc sfaturi și trucuri pentru tăierea unghiilor de câine de succes și explicați câteva dintre diferitele tipuri de mașini de câine și trimmere care sunt disponibile.

Ghid complet: Cum să tăiați unghiile câinelui 101 - un film pas cu pas

Rezumatul lui Safari Dog Nail Trimmers Review

Pro:

  • Safari câine trimime de unghiiCapul și lamele din oțel inoxidabil
  • Mânerul încărcat cu arc reduce oboseala mâinii
  • Echipat cu un gardian de siguranță și un mecanism de blocare pentru siguranță și pentru a proteja lamele atunci când nu sunt utilizate
  • Accesibil
  • Ușor

Contra:

  • Asigurați-vă că ați ales dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. sau ați putea risca să-l răniți
  • Dimensiunea foarte mică nu este ideală pentru proprietarii de câini cu mâini mari
  • Unii consumatori s-au plâns că lama de la trimmers pe care au primit-o nu a fost suficient de ascuțită, dar după cum puteți vedea în recenzia mea video nu am avut nici o problemă deloc

Acum este rândul tău să revizuiți trimmerele de unghii pentru câini Safari

Sunt acești trimirii de unghii pe care îi folosiți pentru câinele dvs? Le-ai încercat în trecut, dar au fost dezamăgiți? Mi-ar plăcea să vă aud opinia personală. Simțiți-vă liber să vă împărtășiți experiența dvs. în comentariile de mai jos. De asemenea, puteți să vă împărtășiți opinia dvs. de imagine și video pe pagina noastră Facebook!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: safari câine de unghii