Cea mai bună comparație a câinelui clippers: andis vs. Wahl vs. Scăderea tăiată

Îngrijirea câinelui dvs. la domiciliu va salva Sunteți mulți bani în cheltuieli profesionale de îngrijire. Majoritatea proprietarilor îndeplinesc sarcini simple, cum ar fi periajul și scăldatul la domiciliu, dar obținerea poochului o tunsoare profesională poate fi destul de scump. Cu puțină know-how și Cel mai bun clippers de câine, vă puteți tăia blana de companie și vă puteți salva un pachet.

Desigur, va trebui să vă educați pe regimentul de îngrijire care este necesar pentru rasa câinelui dvs. și cum să efectuați aceste sarcini în mod corespunzător. Dacă aveți nevoie de informații despre anumite sarcini de îngrijire a câinelui, verificați DIY Îngrijirea secțiunii a site-ului nostru pentru informații detaliate, ghiduri, clipuri video și multe altele.

Astăzi, am de gând să discut trei dintre cele mai bune clipi de câine la dispoziția proprietarilor de animale de companie pentru îngrijirea câinilor DIY. Dacă haina câinelui dvs. are nevoie de tăiere, unul dintre aceste clipi de animale de companie este sigur de a lucra pentru dvs. Cu toate acestea, mașinile de tăiere pe care le alegeți cu adevărat depind de tipul de îngrijire pe care îl veți face și de dimensiunea și comportamentul câinelui. Dar, o să intru în asta într-un minut.

Cum să alegeți cel mai bun Clipper de păr de câine?

Cum de a alege cel mai bun clipper de păr de câine?În primul rând, să vorbim despre criteriile pe care ar trebui să le căutați atunci când cumpărăm cel mai bun Clipper de păr de câine pentru FIDO.

Din nou, acest lucru depinde în mare măsură de preferințele dvs. personale, rasa câinelui dvs. și cât de mult vă faceți griji.

În mod ideal, mașinile de companie trebuie să fie ușoară suficient ca mâna ta să nu fie ușor obosită, ceea ce este foarte comun. De asemenea, ei trebuie Fit confortabil În mâna dvs. pentru precizie și plăci precise.

Acest lucru poate părea ca un non-brainer, dar trebuie să cumpărați Clippers care sunt în mod specific făcut pentru câini. NU UTILIZAȚI CHINGPERS DE PĂRȚI PENTRU OAMENI. Dacă câinele dvs. are blană groasă sau de curs, ar trebui să selectați și o Clipper greu de datorie care se face în mod specific pentru acest tip de strat.

Veți avea posibilitatea de a alege între două opțiuni în două categorii:

  • Clippers cu cablu sau Clippers fără fir
  • Clippers regulat sau Clippers silențios / manual

Clippers de companie fără fir sunt de obicei mai scumpe, dar sunt, de asemenea, mult mai convenabile. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la tine sau de pooch-ul tău încurcat în cordon. Silent / manual de tuns animale de companie sunt cele mai bune pentru câinii cu anxietate serioasă de îngrijire, deoarece nu vor produce la fel de mult, dacă există, zgomot.

Căutarea mea pentru cei mai buni clipi de câine

Cea mai bună comparație de câine ClippersAm ales să-mi fac o revizuire a câinelui Clippers folosind trei clipi de animale de companie diferite.

În timp ce sunt toate produse de bună calitate, toate au și utilizări foarte diferite. Este cu adevărat dificil să spunem că o pereche de mașini de casă de companie se evidențiază deasupra restului, deoarece fiecare proprietar de animale de companie au nevoie de un set de mașini de tăiat câine care să-și îndeplinească nevoile individuale și să fie potrivite pentru tipul de acoperire al câinelui lor.

Fiecare câine este diferit, iar fiecare groomer are nevoi diferite. Cel mai bun Clippers pentru câini pentru animalele mele pot să nu răspundă nevoilor dvs. de îngrijire. De aceea am ales, în opinia mea, cele mai bune mașini de câine din fiecare din cele trei categorii:

  • Cele mai bune mașini pentru îngrijirea extinsă (Andis Pulse Ion)
  • Cele mai bune mașini pentru îngrijirea luminii (Wahlpet-Pro)
  • Cele mai bune mașini de tăiat tăcut pentru câinii timizi (Tăiat speriat)

Am pus aceste mașini prin pașii lor. Nu numai că au fost testate pe câinii noștri, dar și eu am le-a încercat pe pisicile noastre. I-am testat chiar și pe părul uman! Le-am folosit acum timp de aproximativ două luni și a fost echivalentă cu orele de testare pe fiecare set de mașini de tăiat câine. După cum vedeți, am încercat cu adevărat să vă asigurați o analiză aprofundată.

Informațiile pe care le împărtășesc astăzi au fost descoperite prin experimentarea de primă mână cu acești trei mașini de curățare a părului câinelui.

De asemenea, am sacrificat prin sute de recenzii de câine de la câini de la alți proprietari de animale de companie pentru a vedea dacă experiența mea a fost excepțional de bună. Ceea ce am găsit este că în ansamblu, acești cei mai buni clipi de câine sunt bine plăcuți de proprietarii de animale de companie și sunt adesea Folosit de Groomers PET profesionale.

Testul meu anterior: Cea mai bună comparație a cratelui câinelui

Cea mai bună comparație a câinelui
Andis vs. Wahl vs. Scăderea tăiată

Cel mai bun câine Clippers Comparație Andis vs. Wahl vs. Scidy Cut

Asemănări între cele mai bune 3 mașini de tuns câine

Sincer, nu există prea multe asemănări între aceste produse. De obicei, produsele de top dintr-o categorie împărtășesc unele dintre cele mai frecvente și cele mai convenabile caracteristici. De data aceasta, am ales trei produse foarte diferite, deoarece fiecare oferă propriile caracteristici unice care vor fi importante pentru diferite groomers și câini diferiți.

Veți observa că Clippers Andis și Wahl sunt același stil. Ei sunt amandoi Clippers electric care lucrează pentru a-ți îngriji animalul rapid și eficient. Ambele au lungimi mai multor lame și vin cu o gamă de gardieni. Voi intra în diferențele dintre cele două într-un moment.

Dacă nu ați vizionat-mi încă recenzia video, probabil că vă întrebați de ce am inclus Clippers tăiat în această comparație. Arata ca foarfece, dreapta? Sunt foarte diferiți de celelalte două mașini electrice, dar au încredere în mine când îți spun că am un motiv bun să le includ aici. Vei vedea!

LEGATE DE: Dog Clipper Lame - Pro Sfaturi, trucuri și tehnici de utilizare a acestora

Diferențele dintre acești Clippers cel mai bun câine

Aici, unde acest articol va fi interesant.

În primul rând, să discutăm crăpții tăiate speriat. Arătau ca o pereche de foarfece cu o gardă de tăiere tăiată pe capătul, ceea ce este exact ceea ce sunt. Aceste mașini de tăiere vă permit să tăiați părul câinelui, asigurându-vă că este aceeași lungime, Fără zgomotul mașinilor electrice.

După cum am menționat, Clippers Andis și Wahl sunt același stil, dar există o mare diferență în aceste produse. Clipurile Andis sunt fără fir, în timp ce mașinile de tăiere Wahl trebuie să fie conectați la perete.

Clippers fără fir sunt un avantaj uriaș pentru îngrijirea profesională și neexperimentată. Ele sunt, de asemenea, benefice pentru animalele nervoase care pot deveni stresate cu o periaj de cordon împotriva lor, în timp ce primește o tunsoare.

Ghid video asociat: Cum se utilizează Clippers câine pentru a tăia sau tăia părul câinelui

Andis Pulse Ion Clipper Review

Voi începe cu Clippers Andis. Ei vin cu cele mai multe accesorii și sunt, de asemenea, cea mai bună opțiune dacă veți fi îngrijiți mai mulți câini. Personal, îmi place și greutatea și simt că acești tăietori cele mai bune.

După cum am menționat, cel mai mare avantaj al acestor mașini de tăiere este că sunt fără fir. Ele sunt alimentate de o baterie reîncărcabilă litiu-ion care durează mai mult de 2 ore de timp de îngrijire non-stop. Am testat acest lucru susțin eu și pot spune că este adevărat pentru un nou set de mașini de tăiat. Bateria poate ajunge să-și piardă puțin o capacitate cât de îmbătrânește.

Dacă nu veți face o mulțime de tăiere a părului, aceste mașini de tăiat au mai multe caracteristici decât veți avea vreodată nevoie. Vă puteți salva o mulțime de bani prin cumpărarea unui set care nu oferă cât mai multe caracteristici inutile.

Dacă sunteți un groomer profesionist sau un Diyer care îngrijește mai mulți câini, veți fi încântați să vedeți câte caracteristici au inclus și cu aceste mașini pentru a vă face munca cât mai ușoară posibil. De exemplu, lamele reglabile pot fi schimbate la lungimi de 40, 30, 15, 10 și 9. Acest lucru vă va salva o mulțime de timp în schimbare lame.

Andis Pulse Ion Clipper ReviewDupă cum puteți vedea în revizuirea mea video, aceste cele mai bune clipi de câine vin cu o bază convenabilă care încarcă bateria și ține mașini de tăiat. Bateria se încarcă complet în doar o oră, ceea ce este destul de rapid!

De asemenea, vine cu 4 compensări de atașament:

  • (1/8 și # 8243;) 3mm
  • (1/4 & # 8243; 6mm
  • (3/8 și # 8243;) 10mm
  • (1/2 & # 8243;) 13mm

Blade se desprinde cu ușurință pentru curățare, care este comună pe toate cele mai bune clipi de câine. Mi-a plăcut foarte mult modul în care acești tăietori se simt în mână. sunt confortabile pentru sesiunile lungi de îngrijire. Am mâini petite și cele mai multe mașini se simt grele și volumante pentru mine, dar am fost plăcut surprins de aceste mașini de tuns de Andis.

Am folosit aceste mașini de tăiere timp de aproximativ 30 de minute la un moment dat și ei nu au fost fierbinți. Acest lucru este important, în special pentru groomers profesioniști. Uneori, mașinile de tăiat se încălzește până la temperaturi extreme și pot arde câinele în timp ce îl îngrijești.

Pentru că sunt mașini electrice, fac un zgomot de buzzing. Am demonstrat volumul zgomotului în revizuirea mea video de mai sus. Nu sunt cei mai puternici mașini de tuns acolo, dar ei pot deranja câinii cu probleme de anxietate îngrijitoare.

Cel mai mare dezavantaj față de aceste mașini este prețul. Le puteți cumpăra pe Amazon pentru aproximativ 150 de dolari. După cum am menționat, ele sunt mai convenabile și făcute pentru a rezista la sesiuni lungi de îngrijire. Aceste mașini de tăiere sunt făcute pentru a fi utilizate de profesioniști groomers, deci va trebui să plătiți mai mult pentru produsul de calitate superioară.

Ghid video util: Cum să ajuți un câine să se obișnuiască cu Clippers Pet

SCAREDY CUT SILENT PET CLIPPER Review

Unul dintre aceste lucruri nu este ca celălalt - și ciudat este crăptele tăiate. Sunt foarfece cu lame atașate. În timp ce acestea nu sunt cele mai eficiente clipi de câine, ele sunt cea mai bună opțiune pentru animalele de companie cu anxietate severă îngrijire.

Dacă câinele dvs. are nevoie de haina lui tăiat și nu poate suporta sunetul de mașini de tuns electric, mașinile de tăiat tăiate sunt alternativa perfectă.

SCAREDY CUT SILENT PET CLIPPER ReviewDacă aveți nevoie doar de mire în jurul feței și labei câinelui, nu va dura mult mai mult decât ar fi cu mașini electrice.

Din păcate, dacă trebuie să mirezi un corp întreg de câine cu părul lung, îți va lua ore pentru a-i da o tunsoare cu mașini de tăiat tăiat speriat.

Ele vin cu 7 pieptene detașabile, inclusiv:

  • .5 & ​​# 8243;
  • .55 & # 8243;
  • .6 & # 8243;
  • .7 & # 8243;
  • .8 & # 8243;
  • .9 & # 8243;
  • 1.0 & # 8243;

Foarfecele profesionale au lame din oțel inoxidabil cu o margine zimțată. Au tăiat părul gros, curs de curs. Am incercat-o pe terrierul unui prieten si au lucrat foarte bine. Am fost foarte surprins, deoarece părul lui este gros și wirt.

Cel mai bun clippers de câineCred sincer că acestea ar fi o mare adăugare la un set de instrumente al lui Groomer!

În timp ce câinii pot fi confortabili cu mașini electrice, sunt sigur că ar prefera să vă tăiați în jurul feței și urechilor cu această opțiune silențioasă. Știu că câinii mei preferă atunci când le folosesc, chiar dacă sunt confortabili fiind îngrijiți cu mașini electrice. Pot spune că sunt mult mai relaxați când folosesc mașini de tăiat tăiat speriat.

În afară de timpul adăugat, este nevoie de mire cu aceste mașini, singurul dezavantaj pe care l-am observat este greutatea foarfecelor. Sunt făcute din oțel de înaltă calitate, ceea ce le face puțin grele.

Aceasta nu este o problemă pentru mine pentru că trebuie doar să mă mirem în jurul picioarelor câinelui nostru. Cu toate acestea, dacă aveți o mulțime de păr pentru a tăia, pariez că mâna ta va fi obosită destul de frecvent în timp ce utilizați aceste mașini de tăiat.

Le puteți cumpăra pe Amazon pentru doar 35 de dolari. Fiecare groomer are nevoie de o pereche de calitatea de foarfece în sectorul lor de instrumente, deci de ce să nu încerci pe aceștia cu piepteni atașabili? Amintiți-vă, nu sunt cea mai bună opțiune dacă aveți o mulțime de păr pentru a tăia.

LEGATE DE: Top 5 Clipuri de câine Cel mai bun pentru îngrijirea animalelor de companie

Cel mai bun clippers de câine

Wahl Pet-Pro Clipper Kit Revizuire
(favoritul meu personal)

Acesta este favoritul meu personal, dar nu înseamnă că va fi a ta. Cred că acesta este cel mai bun kit de crăpător pentru câine pentru oricine nou la îngrijire și îngrijire la domiciliu care nu au Îngrijirea raselor intensive.

Dacă faceți o mulțime de îngrijire în mod regulat, Clipperul Andis Pulse Ion va fi o potrivire mult mai bună pentru dvs.

Cu toate acestea, pentru cineva ca mine care face doar o îngrijire minimă pe animalele de companie, aceasta este o alegere excelentă la un punct de preț mult mai accesibil. După cum am menționat mai devreme, dezavantajul celor mai buni clipi de câine este că au un cordon care trebuie să fie conectat la perete.

Acest lucru este extrem de incomod dacă sunteți îngrijit pentru o perioadă lungă de timp și trebuie să fiți atenți că voi și câinele dvs. nu vă încurcați în cordon în timp ce vă tăiați părul. Îmi place tăierea blană a câinelui meu pentru a salva pe mizerie în interior. Este mult mai ușor să le încurci afară cu mașini de tăiat fără fir.

Wahl Pet-Pro Clipper Kit de revizuireWahl susține că aceste mașini de tăiat sunt echipate cu o lamă auto-ascuțire. Ea a fost ascuțită pentru cele două luni pe care le-am folosit, dar nu pot garanta cât va dura ultima.

De asemenea, ei pretind că lamele sunt libere. Câinii noștri au o blană scurtă, așa că nu m-am așteptat să se rătăcească. Cu toate acestea, am folosit aceste mașini cele mai bune câine pe pisica noastră cu blană lungă și nu sa încurcat niciodată.

După cum puteți vedea în fotografia din dreapta, acest kit vine cu tot Diy Dog groomer va avea nevoie. Obțineți cipper-urile (cu o gardă de înveliș și lame), o pereche de foarfece de îngrijire și un pieptene de finisare, o perie curată și ulei de lamă și cinci pieptene. COMBUS vin:

  • 1/8 și # 8243; (3mm)
  • 1/4 & # 8243; (6mm)
  • 3/8 și # 8243; (10mm)
  • 1/2 & # 8243; (13mm)

Wahl Pet-Pro Clipper KitToate acestea pot fi ușor susținute în cazul de depozitare la îndemână care pot fi îndepărtați până când este necesar. De asemenea, primiți un DVD instructiv cu acest kit. Am verificat-o afară, și există o mulțime de informații minunate pentru a-l curețe de neexperimentat.

Aceste mașini de tăiere sunt destul de grele decât Clippers Andis, dar sunt bine dacă nu intenționați să le utilizați pentru o perioadă lungă de timp. Așa cum am spus, dacă trebuie să miere mai multor câini sau să vă tăiați frecvent haina întreagă a câinelui, acestea nu vor fi cele mai bune clipi de câine pentru dvs.

În timp ce Clippers Andis sunt mai convenabili, sunt, de asemenea, mult mai scumpe. Puteți cumpăra acești cei mai buni clipi de câini de la Wahl pentru doar 26 de dolari pe Amazon. Sunt un set excelent pentru a începe cu până când sunteți gata să vă deplasați până la un clipper de calitate superioară.

După cum vă explic în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, câinii noștri au straturi scurte, așa că folosesc doar mașini pentru a tăia în jurul picioarelor lor și ocazional pentru a îndepărta blana în jurul unei rani. Aceste mașini de tăiere funcționează foarte bine pentru mine, și le-am folosit de aproape 3 ani acum. Le folosesc cel puțin o dată pe lună și se țin foarte bine.

Urmăriți următorul: Cum să antrenezi un câine să se bucure de îngrijire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună comparație a câinelui clippers: andis vs. Wahl vs. Scăderea tăiată