Revizuire: lick lick pad pentru câini

Îngrijirea unui câine nu este o sarcină ușoară. Dacă sunteți unul dintre proprietarii norocoși de animale de companie al căror câine stă încă în cadă, numărați binecuvântările voastre! Dacă câinele dvs. este ca al meu, atunci timpul de baie este probabil centrat în jurul încercării de a păstra Fido să sări din cadă și să obțină apă peste tot în baie.  Lick Lick Pad imediat mi-a interesat interesul în speranța că ar ajuta la distragerea pachetului meu Rowdy în timpul sesiunilor de îngrijire la domiciliu.

Mi-am îngrijit câinii de mai mult de un deceniu. Mi-a luat câțiva ani pentru a construi o Grooming Toolkit cu tot ce aveam nevoie pentru a-mi păstra câinele curat, unghiile lor au fost tăiate și hainele lor ordonate. Chiar am crezut că am avut totul necesar pentru a face la îngrijirea la domiciliu cât mai ușor posibil.

Aproximativ o lună în urmă am dat-o pe Lick Lick Pad. Este unul dintre acele produse care este atât de simplu încât este greu de crezut că nimeni nu sa gândit la asta înainte. Acum că am folosit acest aspect îngrijitor, nu mă voi întoarce niciodată să-mi îmbătrânesc câinii fără ea.

Lick Lick Pad Review

Grooming Review AIDELick Lick Pad oferă un design extrem de simplu. Este o bucată foarte subțire de silicon de calitate alimentară 100% în formă de os. În centrul padului sunt o grămadă de umflături. Când vă răspândiți untul de arahide pe aceste umflături, Lick Lick Pad devine o provocare gustoasă pentru puii voștri.

Lick Lick PadPAD este plumb, BPA, DBP și BPS gratuit. Nu are ftalați. În termenii lui Layman, este complet sigur pentru toți câinii. Nu va trebui să vă faceți griji că substanțele chimice dăunătoare din silicon se scurge în alimentele câinelui tău.

Cel mai bun lucru despre Lick Lick Pad este că este proiectat să rămână la orice suprafață plată și netedă. Așa cum am demonstrat în recenzia mea video, este perfect pentru lipirea pe partea laterală a cada de baie pentru a vă ocupa poochia În timp ce îl bătești.

PAD-ul se poate lipi de perete, o masă de îngrijire sau chiar o podea tare. Dacă câinele dvs. se mișcă în timp ce îl băteați, spălați haina, tăiați cuiele sau faceți orice altă sarcină îngrijită necesară, Lick Lick Pad îl va distrage și îl va ține în continuare.

Lick Lick PadCred că acest produs ar lucra pentru orice câine care este alimente motivate. Desigur, dacă partenerul dvs. de canin nu-i pasă prea mult de tratamente, el nu poate fi distras de acest instrument.

Îmi place, de asemenea, că linia Lick Lick poate fi curățată în mașina de spălat vase. De asemenea, vă voi avertiza că dacă câinele dvs. este un drooler, poate exista o mizerie în zona din jurul padului. Little Joey (câinele este prezentat în videoclipul meu de mai sus) nu linge în afara graniței tamponului, dar labradorul nostru este nebun pentru mâncare și drools foarte mult. Ea lasă o mizerie în urmă, dar este ușor să ștergi.

Acest produs este accesibil la orice buget. Puteți achiziționa dimensiunea mică pentru câini care cântăresc mai puțin de 15 kilograme pe Amazon pentru $ 11.99 sau 16 $.99 $ 11.99 sau 16 $.99 pentru un pachet de 2. Dimensiunea mare (prezentată în revizuirea mea video) vinde pentru $ 14.99 sau 19 dolari.99 pentru un pachet de 2.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune instrumente de îngrijire a câinilor (Kitul de îngrijire a animalelor de companie))

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lick lick pad pentru câini