Câinele meu are nevoie de asigurare pentru animale de companie?

câine la veterinar

Asigurări de animale de companie vă ajută să vă protejați să plătiți costuri veterinare enorme pentru câinele dvs. Există o varietate de opțiuni de acoperire acolo, permițându-vă să selectați un plan care să se potrivească bugetului și stilului de viață.

Ce acoperă asigurarea de companie?

Asigurarea pentru animale de companie va acoperi, în general, costurile asociate cu rănirea sau boala câinelui dvs., cum ar fi un ligament cruciat sfâșiat (un prejudiciu comun al câinilor atletici) sau care este lovit de o mașină. Unele planuri de asigurare pentru animale de companie nu vor acoperi bolile genetice, cum ar fi displazia șoldului. Unele planuri de asigurare acoperă diagnosticarea, cum ar fi RMN-urile, iar altele nu.

Cele mai multe planuri de asigurare pentru animale de companie nu acoperă asistența comportamentală, instruirea, tratamentele preventive, verificările de rutină sau îngrijirea dentară pentru animalele de companie. Majoritatea nu vor acoperi condițiile preexistente, la fel ca planurile de sănătate umană.

Cum alegeți o asigurare de companie?

Este important să decideți ce aspecte ale asigurărilor de companie sunt cele mai importante pentru dvs. Care vă va ajuta să selectați o companie și un plan care să se potrivească nevoilor dvs. individuale.

Costul exact al asigurării dvs. de sănătate pentru animalele de companie va varia pe baza unei varietăți de factori. Cele mai multe planuri de asigurare pentru animale de companie percep o primă lunară. Acest lucru este calculat pe baza vârstei și a rasei PET dvs., limitele dvs. de deductibile selectate, care sunt acoperite și rambursarea procentuală.

Dacă doriți ca un procent mai mare de tratament rambursat, de exemplu, așteptați ca prima dvs. lunară să fie mai mare. Animale de companie mai vechi și rase cu probleme majore de sănătate (cum ar fi Bulldogii francezi sau Marele Danes) poate costa mai mult pentru a asigura. Pentru un câine sănătos, activ, de vârstă mijlocie (de trei până la șapte ani), cu un plan solid, de mijlocul drumului, probabil că veți plăti între 20 și 35 de dolari pe lună pentru asigurarea PET dvs.

Majoritatea animalelor de companie vor trece prin viață fără a avea nevoie de o intervenție chirurgicală de 5.000 $ sau 10.000 de dolari tratament pentru cancer. În aceste cazuri, este ușor de spus că asigurarea de companie a fost o pierdere de bani. Dar dacă câinele dvs. are nevoie de îngrijire medicală urgentă, asigurarea poate fi o ușurare uriașă. Majoritatea oamenilor care participă la sportul de câini (cum ar fi agilitatea) aleg să obțină asigurare. Pentru animalele de companie sănătoase, care nu au probleme de sănătate evidente, asigurarea de animale de companie ar putea părea ca overkill, dar niciodată nu știți când boala sau rănirea vor greva și cu adevărat nu doriți să luați șansa de a nu vă acoperi animalul Costurile de sănătate.

Cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla după un diagnostic devastator pentru animalul dvs. de companie este de a realiza că nu vă puteți permite tratamentul. În timp ce s-ar putea să nu mai ai nevoie de asigurare de animale de companie, este cu siguranță mai fiabilă decât strângerea de fonduri online.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021

Multe companii de asigurări de companie acoperă vătămări și boli, inclusiv cele de mai jos. Asigurați-vă că comparați întreaga listă de acoperire pe site-urile lor pentru a vedea ce este acoperită și ce nu este.

  • Nationwide Are planuri începând cu 35 USD pe lună. În funcție de alegerea planului dvs., aceasta acoperă îngrijirea și diagnosticarea sănătății. Puteți selecta fie Pet Wellness, Medical Major sau întregul animal cu Wellness pentru a vă potrivi nevoilor. Cel mai mare plan, întregul animal de companie, acoperă aproape totul sub soare.
  • Paws sanatos nu are capace pe plățile anuale sau de viață. Acesta acoperă condițiile genetice, îngrijirea alternativă, diagnosticarea și medicamentele pe bază de prescripție medicală. Serviciul său este foarte rapid și foarte personalizabil. Puteți alege deductibile anuale și ce procent este acoperit pentru a obține un cost lunar care funcționează pentru dvs. Nu acoperă taxele de examen, condițiile preexistente sau îngrijirea preventivă. Aplicația sănătoasă Paws este, de asemenea, surprinzător de ușor de utilizat și utilă pentru a face reclamații și actualizarea înregistrărilor medicale.
  • Îmbrăţişare acoperă condițiile genetice, taxele de examen și boala dentară. Acestea nu sunt, în general, acoperite cu alte planuri. Ca și alte asigurări, îmbrățișarea nu acoperă condițiile preexistente. De asemenea, nu acoperă niciun costuri asociate cu reproducerea și sarcina, rănile de la testarea de curse sau ADN.
  • Trupanion acoperă 90% din costurile eligibile. Nu acoperă rutina sau îngrijirea preventivă sau condițiile preexistente. În caz contrar, aceasta acoperă diagnosticarea, rănirea, bolile, condițiile ereditare și multe altele. Asigurarea de reproducere, acoperirea de reabilitare și terapiile alternative sunt disponibile ca add-on-uri.
  • Figo este probabil cea mai mică și cel mai puțin cunoscută dintre companiile din această listă. Figo pretenții care trebuie făcute pentru proprietarii de animale de companie urbane, moderne. FIGO rambursează până la 100% din costuri și are plăți nelimitate. Acesta acoperă diagnosticarea și majoritatea altceva. Cu toate acestea, nu acoperă reproducerea.
Ce este ataxia la câini și cum este tratat?
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu are nevoie de asigurare pentru animale de companie?