Cum să ascuțiți câini clippers

Unghiile unui câine trebuie să fie tăiate în mod regulat. A face acest lucru la domiciliu vă poate salva o mulțime de timp și bani, dar veți avea nevoie de bunuri corecte. Va trebui să curățați și să vă mențineți acele consumabile. Învăţare Cum să ascuțiți câini Clippers vă va salva de la a trebui să înlocuiți o pereche veche.

Dacă sunteți în căutarea unui sfat despre ascuțirea câinilor Clippers, probabil ați tăiat unghiile de companie de mai multe ori. Dacă aveți nevoie de sfaturi sau sfaturi despre cum să clipiți unghiile câine în siguranță, verificați aceste resurse utile:

Când observați că lamelele mașinilor dvs. de unghii de câine sunt plictisitoare, le puteți ascuți cu ușurință. Clippers-ul blunt vor trage pe unghii în loc de a tăia rapid vârful vârfului. Prin urmare, este important să învățați cum să ascuțiți camioanele de câine pentru a preveni rănirea animalului dvs. de companie.

Cum să ascuțiți câini Clippers

Cum să ascuțiți câini ClippersIndiferent dacă aveți Stil tradițional de foarfece Clippers de unghii sau Ghilotine-stil Clippers, veți ascuți lamele în același mod. Singurul lucru de care ai nevoie este a Blade Sharpening Rod.Vă recomandăm această opțiune de la Sharpal.

Este foarte important să vă ascuțiți de-a lungul unghiului natural al lamei. Dacă te duci direct peste marginea lamei, o vei plictisi. După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, va trebui să țineți tija de ascuțire într-un unghi și să-l trageți peste marginea lamei.

Mișcați tija într-o singură direcție și trageți-o spre corpul vostru. Tragerea spre corpul vostru vă va permite să păstrați mai mult control asupra tijei de ascuțire. Glisați tija înainte și înapoi pe întreaga margine a lamei. Veți putea vedea marginea ascuțită începe să se întoarcă.

Ștergeți lamele curate după ce ați terminat ascuțit ambele părți. Ar trebui să puteți folosi cina de unghii de cel puțin o duzină de ori înainte ca ei să aibă nevoie de ascuțire din nou. Dacă nu reușiți să ascuțiți o lamă uniformă, este timpul să scăpați de mașinile vechi și să le înlocuiți cu o nouă pereche.

Citiți următorul: Top 10 Clippers de unghii pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să ascuțiți câini clippers