Cum se utilizează clippers de câine în condiții de siguranță: 6 sfaturi pentru tăierea părului câinelui

Dacă alegeți să vă îngrijim câinele acasă de unul singur, știind cum să utilizați Clippers câine în condiții de siguranță și în mod corespunzător când tăiați sau tăiați părul câinelui dvs. este vital. Câinii sunt cunoscuți ca fiind frică de sunetul de tuns de păr, care uneori pot face o sesiune de îngrijire un coșmar pentru tine.

1. Selectați Clipperul părului Dog Dog

Veți dori să selectați o pereche de Clippers de păr pentru câini prin alegerea marimea corecta Pentru câinele dvs. Nu vrei un mic set de mașini de tăiat dacă încerci să taie părul unui Saint Bernard sau un set mare pentru a-ți tăia Yorkie.

Selectați Clipperul părului Dog DogDe asemenea, vă recomandăm să căutați o pereche de mașini de tăiat de păr de câine proiectate cu a Motor liniștit. Nu veți găsi un tunstor tăcut, ci Unii sunt mai puțin zgomotoși. Și mai puțin zgomot motorul Clipperului face, cu atât mai ușor va fi să vă tăiați părul câinelui. Sunetul puternic de buzunare al mașinilor de tăiere face în general majoritatea câinilor nervosi.

Odată ce ați selectat un set bun de mașini de depozit de animale de companie care se potrivesc hainei câinelui, trebuie, de asemenea, să vă gândiți la cât de confortabil sunt pentru dvs. Alege un Seturi ușoare care nu va face mâna și brațul obosit după doar câteva minute de îngrijire.

Decizia finală poate fi făcută Termeni de cordon. niste Clippers sunt fără fir, ceea ce înseamnă că vor alerga pe baterii și va trebui să le reîncărcați. Acest lucru le face puțin mai convenabil, deoarece cordonul nu este în cale; Cu toate acestea, cele mai multe mașini de tăiere de înaltă calitate nu vor fi fără fir, deci dacă nu este o problemă pentru dvs., vă recomandăm să ocoli acest aspect.

Pregătiți-vă câinele

2. Pregătiți-vă câinele

Înainte de a începe să învățați cum să utilizați Clippers Dog Clips, va trebui să vă pregătiți pooch-ul pentru sesiunea de îngrijire. Aceasta înseamnă o rapidă spalare, atunci Uscarea opțiunii și periajul puiul tău. Acest lucru se va asigura că nu există covorașe, încurcări sau resturi. Dacă mașinile tale sunt prinse pe blană încurcată, va provoca câinelui tău o mare durere.

Dacă nu ați făcut deja, puteți avea grijă de unghiile câinelui dvs. și să le tăiați sau să le tăiați. Pentru că unii câini sunt mai valid, vă veți salva zgârieturi și veți avea un câine mai stabil pe suprafață.

3. Au un plan de tăiere / ras

Așa cum mă veți vedea demonstrați în videoclipul meu de mai sus, există un anumit tipar de urmat.

În primul rând, doriți să tăiați părul În direcția pe care o crește. Acest lucru este adesea confuz pentru noii groomers acasă. Știu că se pare că ar trebui să radeți împotriva creșterii părului, dar acest lucru va cauza linii inestetice că nu veți putea să scăpați.

Fii foarte atent să nu apăsați pe Clippers. Aplicarea prea multor presiuni ar putea duce la zgârierea sau tăierea pielii animalului. În schimb, mergeți în creșteri mici și tăiați aceeași zonă de mai multe ori, după cum este necesar, până când ajungeți la lungimea dorită a părului.

Urmați un anumit model

4. Urmați un anumit model

Începeți la gâtul câinelui și lucrați în jos la baza coada. Acest lucru nu este numai datorită creșterii părului, ci și pentru că câinele este probabil să răspundă mai bine la Clippers când le mutați treptat de la fața lor la fel ca și Se folosesc la sunetul și mișcarea Clipperului.

Nu recomand să vă răzgândești sau să-ți tăiem părul de câine la întâmplare și întâmplător. Este mai ușor de făcut o parte a câinelui tău la un moment dat. Deci, radeți o linie în jos înapoi și apoi alegeți o parte pentru a finaliza mai întâi și începeți să lucrați la asta.

Va trebui să mutați Clippers încet în josul corpului câinelui. Mergând prea repede nu numai că faceți pooch inconfortabil, dar poate avea ca rezultat, de asemenea linii neatractive în stratul finit pe care nu veți putea să-l scapi.

Odată ce ați stabilit un model de păr de tăiere, lipiți de ea. Câini cum ar fi rutina, Și cu cât sunt mai familiare, cu mișcările tale, cu atât mai puțin anxios, poochul tău va fi data viitoare când le vei îngriji.

5. Fiți conștienți de căldura Clipper

Mulți oameni nu își dau seama că, pe măsură ce învățați cum să utilizați Clippers Dog în mod corespunzător și în siguranță, lamele de pilotul părului de companie vor fi încălzire. Căldura de la motor și fricțiunea lamelor creează căldură.

Trebuie să opriți tăierea la fiecare câteva minute și Testați căldura a lamelor de pe piele. Dacă nu vă acordați atenție, ați putea ajunge la arderea câinelui. Acest lucru este cunoscut sub numele de Clipper Burn, și este din păcate a foarte comun Defectele pentru îngrijirea la domiciliu (și chiar și unii profesioniști începători).

Cel mai bun clippers de câine

6. Ia pauze și ține-ți câinele calm

Dacă câinele dvs. începe să devină anty, pur și simplu luați o scurtă pauză și apoi reveniți la ea. Rushing va face ca produsul finit să fie foarte neplăcut. Există câteva tehnici pe care îmi place să le folosesc Păstrați-mi câinii calm în timpul sesiunilor de îngrijire.

Pe măsură ce vă radeți sau tăiați haina câinelui, amintiți-vă Lăudați-vă animalul și oferă încurajări într-o voce calmă și ușoară. După câteva primele sesiuni, dați câinele dvs. tratează pentru o asociere pozitivă și pentru a le face mai puțin îngrijorați la următoarea sesiune.

În concluzie

La început, probabil vă va duce mult timp pentru a da un câine o tunsoare la maxim, dar asta e bine. Pe măsură ce vă obișnuiți cu tipul de Clippers de păr câine pe care îl utilizați, veți putea să lucrați mai repede.

Ia-te pe tine și pooch-ul tău pregătit. Când începeți, mergeți încet și încurajați curajul câinelui tău. Clipul cu creșterea părului și verificați în mod obișnuit temperatura lamelor. Dacă urmați aceste sfaturi și trucuri, veți ști cum să utilizați Clippers de câine în siguranță în cel mai scurt timp.

Dacă sunteți complet nou la îngrijirea animalelor de companie, vă recomandăm să căutați sfaturi și îndrumări ale unui groomer profesionist înainte de a începe sau urmăriți-le la salon. Acestea vă pot oferi indicii despre o tăietură adecvată pentru câine, cel mai bun tip de păr de câine pentru a utiliza și cât de des veți avea nevoie să tăiați blana de animale de companie. Ei vă pot spune, de asemenea, unele dintre problemele comune de îngrijire care pot apărea cu rasa dvs. și ce să căutați.

Citiți următorul: PET Clippers pentru câini - Ghid de cumpărare rapidă

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cum se utilizează câine Clippers Video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se utilizează clippers de câine în condiții de siguranță: 6 sfaturi pentru tăierea părului câinelui