Cât timp sunt însărcinați câinii?

S-ar putea să aveți de-a face cu o situație la domiciliu chiar acum sau pur și simplu doriți să știți cât timp sunt însărcinați câinii din curiozitate. Indiferent de motiv, este unul dintre acele mici mici & # 8221; care este mai puțin frecventă, iar când întrebați pe alții, majoritatea oamenilor vor fi confundați rapid de întrebare. Nu știm cât de câini sunt însărcinați și ce procesează exact tovarășii noștri loiali, deci să vorbim despre asta.

Indiferent dacă câinele dvs. a fost crescut cu scopul sau sunteți îngrijorat că creșterea se poate întâmpla neintenționat, fiecare proprietar de câine care suspectează câinele lor poate fi însărcinată are o întrebare majoră: cât timp sunt însărcinați câinii, Și cum să aveți în mod corespunzător îngrijirea mamei în această perioadă și de puii nou-născuți după aceea?

Majoritatea dintre noi știu deja că perioada de gestație a câinelui este mult mai mică decât un om, dar la fel ca noi, intervalul exact de timp depinde de mulți factori. Perioada de gestație la câini nu ar trebui să fie singura dvs. preocupare, totuși. Câinele dvs. însărcinat va avea nevoie de o mulțime de îngrijire suplimentară în timp ce este însărcinată și de câteva luni după naștere.

Câine de câine următor, Sursa bazată pe dovezi privind sănătatea câinilor, Are câteva răspunsuri minunate la sarcina și sfaturile câinilor pentru proprietarii de câini cu câini însărcinați. Răspunsul rapid la cât timp sunt însărcinați câinii:

O perioadă de gestație a câinelui durează 58 până la 65 de zile de la data producerii reproducerii.& # 8221;

Deci, de la 58 la 65 de zile este modul în care câinii sunt însărcinați. Cu toate acestea, amintiți-vă că există alte lucruri pe care trebuie să le învățați despre acest proces, astfel încât să continuați să citiți și să verificați legăturile și resursele de mai jos pentru a avea o înțelegere mai bună asupra situației când trebuie să fiți

Cât timp sunt însărcinați câinii?

cât de lungă durată a câinelui durează

Ce ar trebui să știți despre sarcina câinilor?

Părinții de companie care și-au încredințat câinii intenționat, probabil au făcut o mulțime de cercetări, astfel încât să înțeleagă procesul de gestație canin și ce să se aștepte. Cu toate acestea, dacă nu ați făcut-o și acest lucru se întâmplă la accident, iar reproducerea câinelui dvs. a fost neașteptată, începeți să citiți cât mai curând posibil!

Internetul este plin de informații despre cât timp sunt câinii gravidă și alte tipuri de informații pentru canini însărcinată. Sunt sigur că biblioteca locală poate avea unele Cărți mari de câine despre gradanțele generale canine, de asemenea. Nu uitați să cercetați și informații specifice de sarcină specifică.

Cel mai bun loc pentru a începe este de Vorbind cu medicul veterinar. Ei vor putea să vă aducă pe calea cea bună și probabil că vor recomanda unii Cărți de câine perfecte și alte resurse aplicabile la întrebările privind sarcina câinilor. Îngrijirea unui câine însărcinată nu este la fel de ușor cum se pare și dacă nu se face în mod corespunzător, poate avea efecte pe termen lung asupra sănătății asupra mamei și a puiilor.

Cât timp sunt câinii însărcinați și de ce?

Ce trebuie să știți despre sarcina câinilor

Ca și mai sus, sarcina câinelui durează între 58 și 65 de zile, cu 63 de zile sau 9 săptămâni, fiind data scadentă medie. S-ar putea să vă întrebați de ce există o gamă atât de largă și aceasta este o întrebare excelentă. Mulți factori afectează durata perioadei de gestație a câinelui, iar cel mai mare factor este dimensiunea gunoiului.

Mamele cu așternuturi mai mici tind să poarte puii puțin mai mult pentru că au mai mult spațiu în uter. Litterii mai mari de puii se epuizează mai repede și care declanșează munca mai repede.

De asemenea, dimensiunea de reproducere joacă o mare parte în cât timp va dura o sarcină canină. Rasele mai mici tind să transporte mai mult decât câinii de rasă mai mare; Cu toate acestea, există întotdeauna excepții de la regulă. Istoria sarcinii familiei câinelui dvs. poate fi, de asemenea, un mare ajutor pentru a determina cât timp va fi perioada lor de gestație.

De obicei, câinii de sex feminin din aceeași familie vor purta aproximativ aceeași perioadă de timp. Dacă este posibil, aflați cât timp am purtat mama și bunica câinelui și veți avea o dată foarte precisă. Testele ADN de câine vă pot oferi câteva informații parțiale, deci aruncați o privire la articolul de mai jos.

LEGATE DE: Dă testele DNA de câine funcționează? Cât de precis sunt ei?

Dacă sunteți un crescător și ați îngrijit-o pe mama câinelui în timp ce era însărcinată, acest lucru va fi ușor. Dacă nu, puteți încerca să utilizați aceste teste ADN pentru câini pentru a urmări genealogia animalului dvs. de companie și pentru a afla, dar aceste informații se pot dovedi dificil de a veni. Precizia acestor lucruri sunt, de asemenea, departe de crestătura de sus, dar aș spune că merită o încercare dacă nu vă deranjează să cheltuiți 70-90 $, care este cât de mult costă testele ADN. Aici este cel mai bine evaluat și cel mai ieftin pe Amazon chiar acum.

Cum să se ocupe de un câine însărcinat

Cum să se ocupe de un câine însărcinat

Odată ce ați aflat mai multe despre strămoșul câinelui dvs., veți ști mai bine cum să aveți grijă de ea. Cu toate acestea, chiar și fără această informație, VET dvs. ar trebui să vă poată oferi o anumită dată precisă așteptată. Ele vor efectua de obicei o raze X de câine sau o sonogramă și vă vor oferi o dată scadentă cu barca pe baza dimensiunii curente a puilor.

Când știi când câinele tău a fost crescut, este simplu să-și dea seama de o dată scadentă așteptată, dar dacă reproducerea nu a fost planificată? Dacă nu sunteți sigur în ce zi a fost concepută câinele dvs., o estimare bună ar fi să folosiți mijlocul ultimului ei căldură și să numărați în mai multe zile de acolo.

Câinii care nu își dau puii timp de cel puțin 58 de zile au, de obicei, așternuturi sau puști încă care mor la scurt timp după naștere. Puppy Litters care se naște foarte puțin după ce marca de 58 de zile sunt adesea considerate premature.

Puppurile premature sunt ușor de observat, deoarece labele lor sunt strălucitoare roz și au o blană foarte mică. După 58 de zile, plămânii sunt suficient de maturi pentru ca puii să respire pe cont propriu și, deși pot avea nevoie de puțină grijă deosebită, puii ar trebui să fie bine.

Câinii gravide Puppy Litter

Cum să știți dacă un câine este însărcinată?

Când bănuiți că câinele dvs. este însărcinată, dar nu știți sigur, trebuie să o observați îndeaproape pentru semnele de avertizare timpurie a sarcinii. Dacă aveți vreun fel de îngrijorare, că poate fi însărcinată, ar trebui să o tratați ca și cum ar fi până când se confirmă că nu este.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să programați o vizită la medicul veterinar. Ei vă vor putea să vă spună cu siguranță dacă fata ta este însărcinată și vă vor ajuta să o luați pe o dietă sănătoasă prenatală, inclusiv suplimente, dacă este ea.

Probabil că nu veți observa multe schimbări în primele câteva săptămâni, dar după aceea ar trebui să observați că corpul dvs. de câine însărcinat încep să se schimbe. Veți observa, de asemenea, mâncarea și dormi mai mult decât în ​​mod normal. Sarcinile pentru animalele de companie ar trebui să fie întotdeauna confirmate și monitorizate de medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât timp sunt însărcinați câinii?