6 Sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui la domiciliu

Este timpul să vă tăiați unghiile câinelui, dar nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru. Câinele tău este fidgety, nu ai mai făcut niciodată acest lucru și ți-e frică să-l rănești. Acestea sunt preocupări corecte, deci aici este tot ce trebuie să știți despre tăierea câinilor la domiciliu în siguranță și fără prea multă hassle.

Se așteaptă ca primele de câteva ori să fie dificil, dar tu (și câinele tău) se va îmbunătăți cu practica. Dacă vă simțiți nervosi că ați tăiat unghiile unui câine, știți că procesul este rapid și ușor odată ce ați planificat pentru fiecare pas al drumului și înțelegeți cum să Calmează câinele și să-l bucure de procesul de îngrijire.

Există un mod corect și un mod greșit de a face acest lucru. Este important să luați în considerare Siguranță de tăiere a câinelui la domiciliu pentru că lucrați cu un instrument ascuțit și mulți câini nu-i plac cu unghiile tăiate. Scopul este de a pregăti ce să așteptați de la câine, păstrați-vă animalul încă, confortabil, fără stres și stabil pentru a preveni rănirea.

6 sfaturi de siguranță pentru tăierea unghiilor câinelui

6 Sfaturi de siguranță pentru tăierea câinilor la domiciliu

1. Alegeți instrumentele de tăiere a unghiilor drepte

Există mai multe instrumente pentru tăierea unghiilor unui câine. Care funcționează cel mai bine pentru dvs. depinde de bugetul dvs., comportamentul câinelui dvs., rasa, personalitatea și experiența și capacitatea dvs. de a tăia unghiile câinelui. Cele mai bune instrumente de tăiere a unghiilor de câine includ cele de mai jos.

  • Clippers de unghii pentru câini - Clippers pentru tăierea unghiilor câineluiAsigurați-vă că primiți Clippers pentru unghii de companie care sunt proiectate pentru câini în mod specific. Nu puteți tăia unghiile Caninei cu mașini de tăiat pentru oameni sau chiar pentru pisici. Toate mașinile de tăiere a unghiilor câinelui vin în diferite dimensiuni, stiluri și prețuri și sunt minunate pentru câinii care nu-i plac sunetele de dispozitive electrice.
  • Fișiere de unghii - Acest element se află pe podea și câinii o pot folosi în sine. Funcționează ca un post de zgâriere pentru pisici. Ei iau mai mult timp la început, deoarece aveți nevoie pentru a vă instrui animalul de companie pentru ao folosi. Odată ce puii dvs. devine atârnă de ea, aceste tampoane de fișier vor economisi timp pentru că nu va mai trebui să clipi unghiile, dar cele mai multe le găsim ineficiente.
  • Câine de mașini de șlefuit de unghii (E.G. Dremel) - Dremel pentru tăierea unghiilor câineluiDacă ați avut vreodată o manichiură profesională, probabil ați văzut-o. Ei pur și simplu mănâncă unghiul în jos cu un fișier care se rotește automat. Asigurați-vă că utilizați un polizor de siguranță în mod specific pentru câini. Mașinile pot face ca unghiile câinelui să fie mai ușor și să împiedice problema tăierii în rapidă.
  • Clippers de senzor - Aceasta este o variantă diferită a mașinilor standard de unghii pentru câini, iar singura diferență este că acestea vin cu A & # 8220; Sensor & # 8221;. Acest senzor este ceea ce vă ajută să nu tăiați unghiul și să împiedicați tăierea în rapidă.
  • Agentul de coagulare a sângelui - Indiferent cât de atent sunteți, puteți lovi rapid la un moment dat sau altul. Acest lucru se întâmplă tuturor proprietarului care încearcă să taie acum unghiile câinelui și din nou. Agenții de coagulare a sângelui din pulbere stipică trebuie să fie întotdeauna aproape.

Cele de mai sus reprezintă instrumentele de bază pe care trebuie să le aveți acasă pentru tăierea unghiilor pe câini și de obicei sunteți stabiliți cu un singur câine unghieră (oricare dintre acestea funcționează cel mai bine) și o pulbere stipică sau alt agent de coagulare a sângelui.

Încă două lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare.

Alegeți camioanele de câine drept

Alegeți dreapta instrument. Alegerea tipului potrivit de câine Clipper de unghii este importantă din mai multe motive. Iată un ghid și un videoclip despre cum să Alegeți mașinile potrivite de unghii, și ce trebuie să vă acordați atenție. Va trebui să alegeți între trei tipuri diferite de mașini de tăiat unghii de câini, faceți selecția pe baza rasei câinelui, dimensiunea, personalitatea, precum și cât se simte confortabil fiecare instrument în mână.

Ce se întâmplă dacă sângele de laba? Este posibil ca tu să taie accidental în câinele tău rapid și să-i facă laba să sângereze. Acest lucru se întâmplă adesea cu Prima dată Groomers. Partea importantă nu este de a panica și cunoaște exact ce să facă pentru a opri sângerarea. Deci, dacă vă este frică să tăiați unghiile câinelui rapid și sângerarea, urmăriți / citiți Acest ghid primul.

Cu cele de mai sus, aveți acum instrumentele potrivite pentru slujbă. Dar, înainte de a începe să tăiați unghiile câinelui, va trebui să vă familiarizați cu labele de companie.

Cunoașteți anatomia labei câinelui tău

2. Cunoașteți anatomia labei câinelui tău

Trebuie să știți cum sunt proiectate labele și picioarele câinelui dacă doriți să aflați despre tăierea unghiilor câinelui în siguranță. Unele părți ale picioarelor câinelui sunt mai sensibile sau mai predispuse la rănire, deci este necesar să rețineți ce puteți și nu puteți face.

Iată o scurtă rundă a celor patru părți importante ale labei Canine:

  • Clawul de rouă de câineGlaws de rouă - acestea sunt gheare mai mici mai îndepărtate pe piciorul câinelui. Ei nu ating podeaua. Câini au aceste lucruri pentru că ele sunt o aruncare la specia veche canine. Mulți proprietari de câini vor avea doar aceste eliminate, dar nu este necesar decât dacă animalul dvs. de companie devine obsedat de mestecarea pe ele.
  • Câine unghii rapidThe Quick - Dacă sunteți un unghii bider, știți deja ce este acest lucru. De asemenea, știți că dacă ați tăiat unghia în rapidă, este dureroasă și sângeră. Puteți vedea unde începe rapid la un cui de câini, privindu-se pe dedesubtul unghiului. Dacă câinele are unghii de culoare închisă, tu nu pot vedea rapid. Se recomandă tăierea unghiei folosind mai multe clipuri mici pentru a evita lovirea rapidă.
  • Câine unghiiCuiul - Acesta este țesutul mort pe care doriți să îl tăiați. Când te uiți la partea inferioară a unui cui de câine, partea moartă a unghiei va avea o culoare mai deschisă. În cazul în care începe rapid, va deveni mai întunecată. Acest lucru este mai greu de văzut într-o canină cu unghii întunecate, motiv pentru care trebuie să fii deosebit de atent cu ei (uita-te la asta).
  • Tampoane Câine pad- Plăcuțele piciorului câinelui sunt partea moale carne pe fundul picioarelor câinelui. Ele sunt de obicei colorate întunecate, dar nu întotdeauna. Canini au un singur tampon pentru fiecare gheare, apoi unul mare sub articulațiile picioarelor.

Înțelegerea tuturor celor patru părți majore ale labei câinelui și ale unghiilor ajută un proprietar să facă distincția între zonele care au voie să fie îngrijite și cele care nu sunt.

3. Începeți câinele tânăr

Obținerea câinelui dvs. implicat cu tăierea unghiilor devreme, la fel ca în majoritatea cazurilor alte sarcini de îngrijire, va plăti mari dividende în viitor. Când începeți cu un catelus care este mai mulțumit și ușor de manevrat, el va fi folosit pentru procesul de tăiere a unghiilor și când este mai mare, sarcina va fi mult mai puțin dificilă.

La fel ca copiii umani, când puii tineri cresc și se formează, ei se vor ajusta și vor accepta lucruri pe care le înveți și le-au pus ca ceva ce face parte din viață. Îngrijirea unui câine mai în vârstă care nu a ajustat să fie îngrijit va fi mult mai dificil.

Ca Samantha, explică expertul nostru îngrijit, explică în ghidul ei, Este cel mai bine să începeți să atingeți câinele în locuri unde ar fi îngrijit: jucați cu urechile câinelui, nasul și labele. În acest fel, câinele este obișnuit să fie atins acolo și nu va fi la fel de anxios sau la fel de sensibil în timpul sesiunilor de îngrijire sau de tăiere a unghiilor.

4. Utilizați o masă regulată sau de îngrijire a câinilor

Majoritatea proprietarilor de animale de companie încep să taie unghiile câinelui pe podea, care este, în general, bine, dar cu câțiva câini nu pot fi suficient de eficienți. Este deosebit de complicat cu câini și proprietari foarte îngrijorați care tăieau pentru prima dată.

Va trebui sa stabiliza tu și câinele tău; Acest lucru vă ține pe amândoi mai calme, cât și mai puțin anxios. Dacă vă puteți permite, obțineți o Mâna de îngrijire. Există unele ieftine și mici concepute special pentru îngrijirea casei. Dacă nu, puteți utiliza o masă obișnuită la domiciliu; Încă mai face sarcina mult mai ușor decât să o faci pe podea.

Folosind o masă pentru tăierea unui câine cu unghii, puteți pur și simplu să stea în spatele lui când își pune pe partea lui. Așa fac griji câinilor profesioniști. Folosind o masă face mai ușor să ajungeți la unghia în sine, dar puteți, de asemenea, să vă așezați câinele folosind greutatea corporală pentru a-l păstra în timpul procesului (fiți atenți - acest lucru face câțiva câini mult mai îngrijorați).

5. Du-te pentru plimbări pe o suprafață specifică

Veți fi bucuroși să aflați că tăiați unghiile câinelui dvs. acasă de către dvs. nu este singura modalitate de a le păstra. Mergând pentru plimbări regulate pe un anumit teren poate ajuta de fapt procesul, deși nu va elimina toate unghiile moarte pe câinele dvs.

Beton și asfalt, în special, ajută la menținerea celor mai multe unghii ale caninului uzate și mai scurte. Cu cât câinele dvs. merge mai mult pe aceste tipuri de suprafețe, cu atât mai puțin va trebui să tăiați unghiile cu unelte. Cu toate acestea, îngrijirea câinilor de câine este încă necesar (doar nu la fel de des).

6. Adresați-vă medicului veterinar sau a unui groomer local

În cele din urmă, dacă tăierea unghiilor câinelui nu este forța dvs. și aveți nevoie de mai multe clarificări, iar vizionarea videoclipurilor YouTube nu este suficientă, atunci puteți cere întotdeauna ajutor și o demonstrație pas cu pas.

Veterinarul nostru nu a avut nici o problemă să ne lase să-l urmăm cu unghiile câinelui când l-am adus. Veterinarul a făcut-o într-o formă ușor pentru a menține după aceea.

După aceea, când am început să-i tăiem cu unghiile câinelui nostru, am fost mai încrezători pentru că am avut niște antrenamente de la veterinarul nostru.

Același lucru este valabil și pentru groomorii profesioniști de companie. Dacă aveți unul la nivel local, ei vor fi, de obicei, foarte utile și fericiți să vă ajute și să vă arătați cum să faceți ceva pentru a vă îngriji de câine în legătură cu dvs. Există probabil unii care nu vor datora pierderi potențiale de afaceri, dar nu doare niciodată să întrebe.

Citiți următorul: 48 de moduri de a economisi bani pe grooming câine

Doriți să împărtășiți acest lucru?

6 sfaturi pentru tăierea unghiilor câine în siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui la domiciliu