Cele mai bune 10 reviste de câini (da, revistele sunt încă răcoroase)!

Magazine de câine

Majoritatea oamenilor își primesc informațiile și divertismentul pe internet în aceste zile, dar în anii trecuți, revistele au fost unul dintre cele mai importante moduri prin care proprietarii de câini ar putea învăța cum să aibă grijă mai bine de animalele de companie.

Chiar dacă acestea nu sunt motoarele, au fost găsite, revistele merită o privire și ați fi bine servit pentru a verifica cele mai bune dintre cele mai bune.

1. Câine modernă

Una dintre cele mai populare reviste de câini din jur, Câine modernă îi ajută pe proprietari să navigheze studiile și necazurile părinților de companie, astfel încât să vă puteți bucura mai bine de viață cu animalul dvs. de companie. Ea tinde să fie mai orientată spre sănătate și wellness, dar acoperă toate subiectele de bază legate de câine, de la alimente la formare la caracteristicile de rasă și oferă, de asemenea, recomandări de carte, sfaturi și cititor concursuri.

În anii trecuți, fiecare problemă a inclus un interviu de celebritate Fancy-Schmancy, acoperire și împrăștiere a fotografiilor. Cu toate acestea, se pare că au schimbat această practică. Acum, capacele au fotografii de câini.

Câine modernă publică patru probleme pe an.

2. Revista de simboluri

Dedicat îngrijirii și arătării câinilor de rasă de rasă, Revista de simboluri este o publicație foarte atractivă, care a fost de fapt votată "cea mai frumoasă publicație de câine din lume."Deseori descrise ca" Arhitectural Digest de dogdom " Revista de simboluri Are ceva ceva pentru toți proprietarii de câini, chiar și cei care au rase mixte (nu vom spune dacă nu).

Showight este publicată lunar și are patru reviste mai mici de frate și # 8212; Top Jucării Notch, Orientul Express, Doberman digest și Vedere & parfum & # 8212; care sunt publicate de aceeași companie.

3. Scoarța

Scoarța este o revistă (și un site asociat) care acoperă cele mai multe subiecte de câini generale, inclusiv totul, de la hrănirea animalelor de companie un aliment nutritiv pentru a învăța Fido cum să stea, să stai și să vorbească. De asemenea, include informații despre călătoria cu animalul dvs. de companie, recomandările și articolele despre problemele culturale ale câinilor.

Scoarța este publicată de patru ori pe an, în ambele formate de imprimare și digitale.

4. Magazine Dogster

Îți amintești de revista numită Câine fantezist? Baby Boomers și Gen Xers cu siguranță ar trebui. Prima dată publicată în 1970, revista a devenit destul de populară și, în cele din urmă, a pretins că este "cea mai răspândită revista de câine din lume", cu mai mult de 200.000 de probleme plătite în circulație. Cu toate acestea, revista a fost închisă în 2014 și înlocuită cu Dogster.

Dogster este publicată în fiecare lună, cu publicația sa sora Catter ieșind în timpul lunilor între. Ca și predecesorul său, Dogster este o revistă generală de câine care acoperă toate informațiile de bază pentru proprietarii de câini - în special noi proprietari de câini - ar putea dori. Ca majoritatea celorlalte reviste, Dogster De asemenea, publică un site de companie.

5. Dog de familie AKC

Clubul american Kennel publică Câine de familie, și este exact așa de minunat, așa cum ați aștepta ca o publicație finanțată de AKC să fie. Acesta acoperă aceleași tipuri de lucruri pe care cele mai multe alte reviste de câini de înaltă calitate fac, dar o face cu un pic mai mult polonez decât majoritatea celorlalți. Fotografiile sunt glorioase, subiectele acoperite sunt de obicei destul de interesante, iar articolele oferă în mod obișnuit sfaturi salvie.

Câine de familie este publicat de șase ori pe an. Dar, va trebui să vă abonați la revista pentru a vă aduce labe pe ea, deoarece nu este disponibilă la știri.

6. Magazina K9

În mod evident, trebuie să aplaudăm numele revistei, dar există o mulțime de dragoste despre asta în interior. Magazina K9 acoperă toate subiectele de bază legate de câine, inclusiv sfaturi de instruire, recomandările produsului, ghidurile cumpărătorului și așa mai departe. Multe dintre problemele caracteristice de artă și interviuri de acoperire de celebritate.

Magazina K9 este disponibil digital pe site-ul revistei K9, dar vă puteți abona la versiunea de imprimare dacă doriți. Revista este publicată în fiecare lună.

7. Gun Dog Magazine

Dedicat furnizării de vânători și entuziaști de câini de arme tipul de informație pe care trebuie să o aleagă, să aibă grijă și să trezească câini crescuți pentru domeniu, Gun Dog Magazine este, de asemenea, o resursă excelentă pentru iubitorii de retrievers, pointeri, setters și alte rase de vânătoare. Rețineți că, de asemenea, acoperă o varietate de subiecte legate de vânătoare și arme, deci probabil că nu este ideal pentru toți cititorii.

Gun Dog Magazine este publicată de șapte ori pe an și are, de asemenea, un site web asociat cu o mulțime de conținut suplimentar de câine de pistol.

8. Cele mai bune reviste de prieteni

Cele mai bune reviste de prieteni este publicată de cei mai buni prieteni de animale, o organizație non-profit dedicată sfârșitului persoanei de îngrijire a persoanelor de companie. Potrivit editorului, Cele mai bune reviste de prieteni este "cea mai mare publicație a animalelor de interes general a națiunii" și este publicată cu o dedicație pentru povestiri pozitive și înălțătoare.

Cele mai bune reviste de prieteni este publicată în fiecare lună. Nu este disponibil la știri; De fapt, vine ca un cadou ori de câte ori dați 25 de dolari sau mai mult grupului non-profit.

9. Animal Wellness Magazine

Animal Wellness Magazine este dedicat educării proprietarilor despre sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, dar acoperă, de asemenea, subiecte precum formarea și stilul de viață. Animal Wellness Magazine este publicată pe o bază bi-lunară și, la fel ca majoritatea revistelor moderne, este disponibilă în formate de imprimare și digitale.

Veți obține câteva informații suplimentare cu abonamentul dvs., inclusiv o carte de cupon și 12 rapoarte naturale de sănătate. De asemenea, veți avea acces la mai mult de 10 ani de probleme digitale arhivate atunci când vă înscrieți pentru un abonament.

10. Întregul jurnal de câini

Întregul jurnal de câini Oferă cititorilor o multitudine de informații despre îngrijirea câinilor, sănătatea și formarea, dar ceea ce o deosebește de multe alte reviste este dedicarea sa la tehnici și soluții naturale. Acest lucru face o alegere excelentă pentru proprietarii care doresc să îmbrățișeze o abordare holistică a îngrijirii animalelor de companie.

Întregul jurnal de câini este o publicație lunară și veți avea acces la o arhivă impresionantă de probleme vechi cu abonamentul dvs. Întregul jurnal de câini De asemenea, operează un site web însoțitor, care este, de asemenea, plin de strategii holistice și naturale pentru îngrijirea câinelui dvs.

***

Știți despre orice reviste de câini bune pe care le-am pierdut? Spuneți-ne despre favoritele dvs. - în special publicațiile sub-radar, pe care le-am pierdut. Spuneți-ne ce vă place despre ei și despre informațiile de bază, astfel încât să le putem verifica pentru viitoarele actualizări și articole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune 10 reviste de câini (da, revistele sunt încă răcoroase)!